|
|
#4891 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
Moja koleżanka ( 38 wiosen ) za pomocą kopniaka w tyłek jaki na niej dokonałam, zmieniła endokrynologa zbiła tsh ( no bo po co zbijać jak 3 jest w normie) w ciągu 6 mcy zajszła i teraz cieszy się synkiem |
|||
|
|
|
#4892 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Tak wyliczyć to nie umiem, ostatnio było 31 dni a normalnie koło 25-28 więc loteria. Następnym razem po prostu planujemy przez jakiś okres pomęczyć się codziennie lub co drugi dzień. EDIT: a jaki suplement masz na myśli? Nesko, on się w ogóle rzadko kąpie Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-06-04 o 11:21 |
|
|
|
|
#4893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio usłyszałam co wprawiło mnie w prawdziwe zdziwienie że rekordziści plemnikowi żyją w drogach rodnych do 9 dni ... ![]() Niestety nie pamiętam źródła... 2 |
|
|
|
|
#4894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie mam do Was pytanie ze względu na moje, jak to mój okulista stwierdził, zmiany zwyrodnieniowe (czyt. starcze ) nakazał mi nabyć okulary przeciwsłoneczne z tzw źródła pewnego (czyt. salonu optycznego). Zalecił mi rajbany ... Kurna cena kosmiczna ale czego się dla zdrowie nie robi...Ale ich nie kupię bo się do mojej twarzy nie nadają , mają za cienkie zauszniki i zostawiają bardzo dużo szpar przez które wpada Słońce. Z przymierzanych jedyne które na mnie pasowały to Galiano za 250 zł i okulary marki Seen za 80 zł. Oczywiście wolałabym tańsze ale nic nie wiem o tej firmie .Możecie polecić coś w miarę w rozsądnej cenie? Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-06-04 o 11:59 |
|
|
|
#4896 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale codziennie to nie,bo bedzie malo zolnierzykow jak jest tak jak mowisz to od 1 dnia cyklu nic, potem zaczynacie od 9 dnia, przez około 6-7 dni ( i tu szkoły śa rózne albo codziennie albo co 2 dzien) a suplement np taki http://www.☠☠☠☠☠☠☠/leki/p2212-Salfazin wygwizdkowało, no ale salfazin sie nazywa edit- wg najnowszych trendów chłopu tez powinno sie podawac kwas foliowy przed poczeciem..ale nie wiem dokladnie po co
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-06-04 o 11:58 |
|
|
|
|
#4897 | |
|
Nindżopesz
|
Już mi się trochę opatrzyła
![]() Cytat:
![]() 2. tylko muszę liczyć na 24 i na 31 dni więc to się pewnie przeciągnie na 14 dni. O czym my tu w ogóle piszemy, młodzież się zniechęci 3. dzięki
|
|
|
|
|
#4898 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ale to co ci policzylam to jest policzone na zakres od 24-31, wiec sie nie martw
|
|
|
#4899 | |||
|
To ja :)
|
Redzia, wariatko jedna
Cytat:
Moje były w drugą stronę i już ![]() Ale dzięki Dzięks U nas zachmurzenie i Obama...Cytat:
![]() No wiesz, jak się rzadko kąpie, to może być ekstremum ![]() Cytat:
|
|
#4900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jak wrócę z wyjazdu Rajbany i tak odpadają... Ja to muszę mieć muchy na pół a najlepiej na całą twarz A i zapomniałam Okul. mówił żeby nie kupować okularów made in China... A jakie masz krople? |
|
|
|
|
#4901 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
To się czuje, jak się założy takie prawdziwe, zwłaszcza z polaryzacją... Rewelka jest. Krople mam do soczewek, jakieś Bauscha, ogólnie polecali mi Bauscha, najlepiej z kwasem hialuronowym.To dawaj znać, jak wrócisz Służę kartą
|
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno przypomnę się Dobrze wiedzieć takie rzeczy. Krople mam Bausza z kwasem hialuronowym |
|
|
|
|
#4903 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Młodzież dalej nie czyta bo będą fizjologiczne wyliczenia które zniszczą wasze wyobrażenie o seksie. Ja patrzyłam na jakimś tam internetowym i zagadało, że dni płodne wypadają w dniach 6-12 w przypadku 24 dni lub 12-18 w przypadku 30. Czyli od 6 do 18 Dwanaście dni okupacji, 12 lub 6 wystrzałów armatnich, chyba sufit będzie do przemalowania jak się napatrzę.Nie no, żartuję ...po ciemku sufitu nie widać ![]()
|
|
|
|
|
#4904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To znaczy żeby kochać się regularnie a w fazie owu zadbać o wielokrotne orgazmy |
|
|
|
|
#4905 |
|
Nindżopesz
|
O to, to, plus płatki róż na pościeli, szampan i truskawki.
|
|
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4907 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 i 3 - takoż powtarzają moje przyjaciółki - to tzw przepis na Dida, myślałam, że każdy to od lekarza wie? Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Uwielbiam go, on jest taki taki taki.... niszowy Ma facet zasady! 1. 2. Pamiętałaś ![]() Nie no najsampierw są żołnierzami, jeńcy to jak się ich za długo przetrzyma wbrew woli Cytat:
Zrobiłaś mi dzień ( a jest kiepski fest ) Wiem, że to nie do śmichu ale no pwoiedz sama |
||||
|
|
|
#4908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby się udało ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
![]() No i trzymajcie kciukasy za moją tarczycę ... Zaraz dowiem się że i tam mam moje ulubione zmiany zwyrodnieniowe :b rzydal:
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-06-04 o 14:12 |
||
|
|
|
#4909 | |
|
Zakorzenienie
|
Neska - temat oksów i mnei dotyczy, mam sobie wybrać jako prezent, aczkolwiek znając moje szczęście to się na pewno auto zepsuje albo inny kosztowny sprzęcik
Niemniej postanowiłam, wejść do taniego wsiowego optyka i poprosić o wskazanie do 200 zł niechintkich. ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
Niemniej, jak widać na przykładach, to jednak nie taka hop siup matematyka, a baaardzo osobnicza sprawa. Różnie z tym bywa. Trzymam Ja mam powiększony prawy płat Wnioski wstępne przed bad z krwi, że Pan widział lepsze tarczyce w życiu, natomiast nie ma jeszcze powodów do strachu czy coś.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-04 o 14:17 |
|
|
|
|
#4910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 No ok wiadomo są gorsze wyniki ,ale jeśli nie widzi związku między Twoim tsh a planami dzieciowymi to może trzeba go wymienić na lepszy model. Moja w/w koleżanka starała się ok 10 lat... A jak się okazało wystarczyło zmienić endo i podnieść dawkę leków. |
|
|
|
|
#4911 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
b) w cionszy2. zasady... 3. ba! acha, to już teraz wiem 4. c'nie, taki lajf a nie jakieś tam spontaniczne zrywy miłosne w windzie
|
|
|
|
|
#4912 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wg mnie te kalkulatory liczą te dni w przypadku checi niezajscia, i dlatego robią duzy margines na powstrzymywanie sie. w przypadku checi zajscia okres przedowulacyjny spokojnie mozna ciut skrocic, a poowulacyjny kompletnie olac, bo po owulce to kiepsko...bo to sie liczy na godziny wrecz ile po owulacji mozna zajsc...i moze sie zdazyc ze niby dzien owulki,ale jajo wylazło rano a w nocy podczas barabara juz było nadpsute
|
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to? A wiadomo ile czasu jajo wędruje z jajnika do macicy?
Wiadomo że jest "dobre" jeszcze w jajowodzie bo dochodzi do ciąż pozamacicznych... Chociaż czasem przez zrosty w jajowodach takie ciąże są ... Zaraz przyjdzie Parabelka i nam wszystko wyjaśni |
|
|
|
#4914 |
|
Nindżopesz
|
Zgniłe jaja i dogorywający jeńcy pełzający w kobicie przez 9 dni, nieee, nigdy więcej, wybieram pączkowanie!
|
|
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4916 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ojtam, chodzi mi o to w skrocie ze celujac w owulacje szase sa nikle, trzeba celowac tak aby w momencie owulki naczynko było juz pełne zołniezyków
|
|
|
#4917 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Nowe wyniki jak przyniosę to zobaczę jak zdadzą egzamin Koleżanka co do nich chodziła mówiła, że tak własnie się u nich stało. Obniżyli i wyleciał didek. Cytat:
2. |
||
|
|
|
#4919 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja od tego czasu już tylko terminu "jeńcy" używam, idealny jest ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
mimo że dla mnie ten temat jest raczej tragiczny niż wesoły, bo już rok trwają próby a zamiast być lepiej jest coraz gorzej ![]() Cytat:
i dzięki za przypomnienie, bo znów bym się zapomniała do endo i na usg tarczycy zapisać a tak to zadzwoniłam i ide we wtorek
|
|||||
|
|
|
#4920 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.

, niemniej jednak nieregularnosci okresowe mogą byc niepokojace w tym kontekscie

Dwanaście dni okupacji, 12 lub 6 wystrzałów armatnich, chyba sufit będzie do przemalowania jak się napatrzę.
żeby się udało
b) w cionszy