|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pulchne dietują, spadki notują i powera tyle mają, że część IV zaczynają :)
brzuch i ręce moja ZMORA
do dzieła !!! już się nie mogę doczekać ćwiczeń
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchne dietują, spadki notują i powera tyle mają, że część IV zaczynają :)
Pauloska jaki ty masz tylek. kochana masz zadatki na seksbombę
ok, u mnie II śniadanie (11:00): 2 jabłka mały banan i wiem, ze do 15:00 bedzie mnie skrecać mam jeszcze mały jogurt nat. zjem koło 13:00. niestety przy takim trybie dnia to wypada, ze sniadania powinny być 3 ![]() tak liczac by jesc co 3h i by wychodzilo 5 posiłków. ja jak niemowlak, co 3 h papu
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
ja też dopiszę się do tabelki , jeśli można. O ile na spadku wagi niby mi nie zależy, ale fajnie by było.
zaczęłam ćwiczyć, nogi się ładniejsze zrobily, więc zależy mi na centymetrach.. zobaczymy Wzrost 164 , waga 57,9 biust 89 talia 64 pępek 84 biodra 90 udo 55 łydka 34 ramię 25 wklejacie tutaj jakieś swoje zdjęcia sylwetki, aktualne? czy tylko w klubiku to czynicie? a dziś póki co owsianka z truskawkami, kawa bez cukru. na obiad mam świeży kalafior, zrobię kotlety z piersi kurczaka z serkiem i pietruszką.. sałatkę z pomidora i ogórka kiszonego.. rabarbar ugotuję na mus i zjem pewnie z wieśniakiem. chleb póki co odpuszczam sobie. |
|
|
|
#2914 |
|
Zadomowienie
|
No to zaczynamy...
Cześć, przyjmiecie mnie do siebie, jestem mega-grubasem, ale obiecuję poprawę i biorę sie za siebie. Mam 32 lata, 3-letnie dziecko i masę niechcianych kilogramów ![]() Specjalnie na potrzeby dzisiejszego restartu się zmierzyłam, czego nigdy nie robię, bo nie lubię, to po pierwsze, a po drugie nie mam miarki w domu, więc mierzyłam się tym papierowym centymetrem z Ikei waga - 88,4 kg wzrost - 169 cm biust - 101 cm pod biustem - 84 cm pas, czyli talia - 89 cm brzuch w najszerszym miejscu - 108 cm biodra w najszerszym miejscu, czyli chyba te bryczesy - 118 cm udo - 65 cm łydka - 42 cm ramię - 31 cm masakra, ja pier.olę, ku.wa mać na śniadanie była dziś kawka bez mleka, ale ze stewią, owsianka na wodzie z bananem i jagodami
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
HaGie mamy podobne cyferki
![]() ale wam dobrze. dopiero po pierwszym sniadaniu jestescie. ja od 5:45 nie wytrzymałabym, by nie jesc do teraz. a treningi jakies ustawiacie. ja poczytałam, ze najlepiej 3 siłowe i 2-3 cardio w tygodniu. siłowe 45-1,5h. cholirka to wychodzi prawie codziennie coś. nie ma leżenia
|
#2916 |
|
Zadomowienie
|
Martolina mi daleko do Ciebie, tzn. ja mam sporo więcej niż Ty tych cm... Najgorszym miejscem u mnie są biodra i uda, po prostu mam wielką dooopę i spore uda. Uda to niestety spadek po tacie, bo on ma taką budowę ciała. Jak byłam szczupła, to ta większa dooopcia nawet fajnie wyglądała, ale teraz to po prostu stodoła
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
posłuchać warto: https://www.youtube.com/watch?v=RheiUyZWEzA
|
#2918 |
|
Zadomowienie
|
Creature i jak było na komunii, pewnie ucieszyłaś się ze spotkania z bratem i resztą rodzinki
![]() I dlaczego zaczynasz od nowa dopiero 7 czerwca, nie ma chowania sie po krzakach, na naszym forum zostało wydane zarządzenie, że bierzemy się do dzieła od DZIŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ, więc Creaturko, centymetr w rączkę i podajesz nam wagę i cm. Dziś wszystkie zrobiłyśmy coming out, więc się nie wyłamuj, dołącz do nas jak troszkę odsapniesz po podróży, to na pewno znajdziesz 5 minutek na pomiary
|
#2919 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zdjecia to w klubie raczej tylko. Ja też musze z chlebem zbastowac bo ostatnio za dużo go. Fakt, że ciemny ale jednak bez niego były lepsze efekty. Tak jak Tobie mi również na centymetrach już tylko zależy Cytat:
Treningi zostawiam jak mam, pon Ewka, wt zumba, środa Ewka lub bieganie, czw zumba, pt wolne, sobota i niedziela Ewka lub bieganie. Po urlopie będzie zmiana, bo zumba odpadnie. |
|||
|
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
tamlin, ja zaczynałam od około 87kg
ja też śniadanie najlepiej 10-11 treningi? nie chce sobie wyzwań z kosmosu narzucać, bo się zniechęcę. Także nie mam planu ,że po 1-1,5 h dziennie- robię tyle ile mi to sprawia radość, a nie smutny obowiązek ![]() A to skalpel, a to Mel B , Tiffany i koniecznie rozciąganie Edytowane przez patisia123 Czas edycji: 2014-06-04 o 11:40 |
|
|
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
ja od jutra 3 razy w tyg 5:00 pobudka i 20-30 minut bieg. posłuchałam Pana Karmowskiego. Mowi, ze cario lepsze z rana, że nie za długo i na niskim tętnie (65% max.) tylko jak ja dam rade biec na 125 jak przy ubieraniu butow juz mam 115
![]() jeszcze o siłowym coś muszę posłuchać. ty to tamlin już masz swoj trening od miesiecy, nie? HaGie zobacz wagowo raptem 6kg. ty kobietko nie cwiczylas dotąd. coś moze pomysl. cwiczenia bardzo pomagaja trzymac sie w ryzach z dietą. mi po reningu odechciewa sie jesc, choć...doksztalcam sie i widze, ze to co jemy PO ma duze znaczenie.
|
#2922 | |
|
Zakorzenienie
|
Do tabelki potrzebuję
![]() Cytat:
Jak cos madrego o siłowym się dowiesz to podziel się. No ja już od dawna tak, tylko treningi Ewki mieszałam, a znów sam skalpel robię. No i te 8-mio minutówki dodatkowo. Dziś może uda mi się dorwać Shape, ponoc trening bardzo fajny. |
|
|
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
ja chetnie zamiast filmow przeszłabym na rozpiskę: cwiczenia, ilosc powtorzeń itp.
a rano aktywnosc moze byc trudna, wiadomo. ja musze byc 5:45 spowrotem albo i szybciej, bo pewnie dojdzie mycie przepoconych włosow. na sczescie jestem ranny ptaszem, przynajmniej teraz, gdy wczesnie robi się jasno. ja ogolenie im wiecej czytam tym bardziej widze, ze nie trzeba duzo cwiczyc i wrecz zbyt czeste cwiczenia maja negatywny wpływ. zakwaszają organizm, sprawiaja, ze organizm sie przyzwyczaja do wysiłkju. i wszedzie trabia, ze trzeba urozmaicac, bo trzepac jedno i to samo jest bez sensu.
|
#2924 |
|
Zadomowienie
|
Martolina zerknęłam na ten filmik i okazało się, że owoców nie powinnam jeść i nabiału też nie i że serki wiejskie są też niedobre
, kurde dla mnie to spory problem.ja sobie nie wyobrażam wstać o 5 rano, żeby biegać, tym bardziej, że tu praktycznie zawsze pada Ja wiem, że musze się wziąć ja jakieś ćwiczonka, ale ja jestem leń, czasami popedałuję na rowerku stacjonarnym, ale to jest nic. Najgorzej jest zacząć i się wkręcić w ćwiczenia, wpaść w rytm...
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ja się moge pomierzyć jutro bo dzisiaj wstałam o 5.00 i wszystko na wariackich papierach..zapomniałam o wazeniu i mierzeniu :< Co do jedzenia to rano bułka pełnoziarnista z pomidorem i jedna berlinka, poźniej banan. Co na obiad nie wiem bo dzisiaj jem u babci egzamin zdany na 4+ a ani jeden z 8 seminarzystów nie ma jeszcze pracy napisanej pełnej Nie moge z tym gościem..sam jeden rozdział sprawdza przez 2 miesiące a teraz mówi ze za 2 tygodnie obrona z gardłem lepiej za to zatoki nie puszczają. Głowa i oczy bolą-ledwo widzę
|
#2926 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
no wiesz, każdy jest leniem jakiś na pewno. kwestia motywacji na poczatek i nawyku potem, jak to Świnka ma w podpisie.
to jak sobie przyczepiłas łatkę lenia to juz tak zawsze ma być? pocwicz ze mna dzis wieczorkiem. nic co nas zetnie z nog. na lajciku. tez ruszalam wiecej niz palcem w bucie od ponad miesiaca. a rowerek jest swietny jako cardio. też sie przeceiż nada. a jak pierwszy raz po cwiczeniach poczucjesz, ze masz miesnie brzucha to bedziesz chciala jeszcze i jeszcze, mwoie ci. nie tamlin? i nie mówie o zakwasach ale tym jak ci sie z automatu bedzie spinal brzuch czy chodzisz czy siedzisz. piekne uczucie a wiesniaki to wiadomo, ze śmietana, ale ja akurat bym nie świrowała do tego stopnia. białko plus tłuszcz chyba nie stanowia a takiego zła. zawsze tez mozna wybrac wiesniaka light. owoce z kolei czytałam, ze do 40g fruktozy dziennie. zaraz wam poszukam rozpiski co ma najwiecej fruktozy. tak czy inaczej moje 2 jabłka dziennie
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie wcinam duszony rabarbar ze zmiksowanymi truskawkami. Udało mi się kupić truskawki za 4zł /kg i są wielkie, czerwone i słodkie
ale np. bananów staram się nie jeść również nie demonizowałabym serków wiejskich, nawet jeśli to tej śmietany nie trzeba jeść tylko te kulki poza tym jakiś tłuszcz w diecie trzeba mieć, więc bez przesady
Edytowane przez patisia123 Czas edycji: 2014-06-04 o 13:07 |
|
|
|
#2929 |
|
Raczkowanie
|
Talie
pisze dzis jak poparzonaWieczorem napisze co dzis pochlonelam ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- zamowilam ksiazke ewy zmien zycie z ewka. kolezanka ma, super przepisy, ćwiczenia itp. Ale mam powera ![]() idę zaraz mierzyć dalej suknie ślubne. Dziewczyny damy rade !!!
|
|
#2930 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Z obrona dasz rade, bo jak nie Ty to kto? ![]() Cytat:
Ja wieśniaki uwielbiam i będę jeść zawsze ![]() Na obiad planuje dojeść resztkę mojej mało dietetycznej kapusty plus z dwa jajka sadzone, a na kolację botwinka ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]() Laski już za 2 tygodnie jedziemy ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Na jutro do gina się umówiłam. Będę jednak tabletki brała, bo nie chcę już zdychać w owulację, tym bardziej, że na urlop by przypadała. |
||||
|
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od rana na nogach, egzamin pisałam, koleś szurnięty ppodał nam 10 pytań z czego połowa to zrobienie dokumentacji i tabel itp a druga połowa opisowe i dał nam godzine
teraz w domu jestem i chyba się wybiore poszukać stroju kąpielowego![]() U mnie dzisiaj 6.45 kasza manna, 11.30 makaron z kurczakiem i 1 galka lodów i co dalej o się wymyśli
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
tamlin czesto to 6-7 w tygodniu i dyganie po 1,5 godziny albo dlużej.
autorytetem nie jestem, to by było dopiero druga sprawa, ze nikt nie broni cwiczyc ile wlezie skoro ktos lubi taki styl zycia, ale pod kątem redukcji! lepiej rzadziej, bo wtdy organzim odbiera to jak kopa, a nie stałą aktywnosc. no kobito bierz sie za tabletki, bo sobie nie wypbrazm by cie zlapalo tak zagranicą.
|
#2933 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a grejfrutów nienawidzę bleee, ale wiem, że zdrowe Cytat:
Cytat:
a z obroną to z jednej strony fajnie, czas goni, więc szybko skończysz pisać pracę, bo wyboru już nie masz, potem szybko obrona, przynajmniej nie zapomnisz, o czym pisałaś no i szybciej luuuuuuuuuuz i wakacje zdrówka kochana Cytat:
![]() a Wy samochodem jedziecie do Włoch? zazdroszczę Ci tych wakacji, ale ja też na wakacje jadę za granicę i to w dodatku nad morze czyli do Polski do domu hehe
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
no to HaGie widzimy się. nad morze mam 1,5h jak pusta droga, co latem bardzo watpliwe.
|
#2935 | |
|
Zadomowienie
|
aha, przypomniało mi się
II śniadanie: 2 jajka na twardo pomidor z cebulką 2 korniszony kawa z mlekiem a na obiad będę miała pierś z kurczaka smażona na patelni na odrobinie oleju, sałata i łyżka ryżu a dla reszty robię gulasz ze schabu Kurde od rana siedzę i czekam na kuriera, bo paczkę do Polski wysyłam i DPD ma przyjść ją odebrać, więc dziś jestem uwięziona w domu, ale i tak pada deszcz, więc pewnie nigdzie bym nie poszła ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
|
|
#2936 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No właśnie, ja też się tego boje, dlatego tabsy będą na bank. Dzieci już i tak nie chcę, na spirale na razie mnie nie stać, także to będę brała. A używała któraś plastrów antykoncepcyjnych? Cytat:
![]() Cytat:
Marta a Ty gdzie jeździsz? |
||||
|
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
ale nad morzem az miesiac?
jak cos to zapraszam. pogadamy przy sucharze jakimś Ustka ode mnie daleko. Ja jeżdże na Wyspę Sobieszewską (niedaleko Gdańska), dokładniej do wioseczki Świbno. Ta słychać szum fal, krzyk mew, nie to co parę kilomentrow w lewo czy prawo gdzie nie ma miejsca na koc nawet.
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Dołaczam do wyzwania
Pozniej sie pomierze i wypisze Jak znajde centymetr Śn: grahamka z serem light Obiad: gulasz z kaszą prażoną Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Za daleko to Świbno. Szkoda.
|
|
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
oooo Nadia
tamlin takich zacisznych plaz jest pewnie masa wzdłuż całego wybrzeża. minus...brak infrastuktury okołoplażowej= brak kibla
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.

mam jeszcze mały jogurt nat. zjem koło 13:00. niestety przy takim trybie dnia to wypada, ze sniadania powinny być 3 

Nie moge z tym gościem..sam jeden rozdział sprawdza przez 2 miesiące a teraz mówi ze za 2 tygodnie obrona