|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciągle ćwiczymy i zdrowo jemy- XIV część już spamujemy! .
a Królewna to gdzie była?
odleciałaś w świat nieznany? nadrabiaj, powodzonka ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- non i fajnie zarażaj pozytywną energią i nastawieniem! ![]() mi smutno, bo moja ekipa leci jutro do Szkocji, zostanę z 2 kumpelami u siebie. Zleci czerwiec i mam nadzieję, że Lipiec już będzie przełomowy pod względem jakiejś pracy dorywczej... i nie tylko
|
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Powodzenia
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
a tak nawiasem mówiąc, to chwaliłam się Wam, że załapałam się na płatny staż w firmie geodezyjnej?
cały lipiec, praktycznie nie będę musiała nic robić a dostanę ponad 900zł
|
|
#2224 |
|
Rozeznanie
|
Czy wy też po tej tiffany tak cierpiałyście?
nie mogę dziś dojść do siebieWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja po tiffany miałam takie zakwasy, ze ciezko mi było na drugi bok sie przewrócić jak leżałam
|
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzieki dziewczyny no i wlasnie dlatego ze bedziemy miec z tztem kase za starzu to mozemy jechac w sierpniu na wakacje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratki
|
|
|
#2229 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może poprostu dawno nie byłam u dentysty i od tych "wstrząsów" mnie zaczęło boleć. ![]() Cytat:
![]() hejj. Miłego nadrabiania ![]() Cytat:
![]() Kurcze jest nie dobrze. Właśnie do mnie dotarło, że jak jadę w weekend na Lednicę to najprawdopodobniej @ będzie. Mam nadzieję, że akurat w tym miesiącu zachce jej się przyjść trochę później.
|
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
Dżo za rozwój
pracy i nie tylko![]() dla ćwiczących ale fajnie tu! i motywacja większa do pracy nad sobą![]() byłam na spacerze jeszcze, jakieś 9 km, jadłam loda, teraz obiad, a wiczorem piweczka, robię sobie spóźniony dzień dziecka, a potem do klubu, także pełen chillout
|
|
|
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
motywacja jest tutaj na wątku ![]() ja dziś też loda zjem
|
|
|
|
|
#2232 | |||||
|
Zakorzenienie
|
czas w końcu ruszyć du.pę ![]() Cytat:
Mi też ciężko zrobić Shreda, ale jak już go skończę to chcę jeszcze ![]() Cytat:
Może leczo sobie zrób? ![]() Siema ![]() Cytat:
super! tylko na miesiąc, tak? ![]() Cytat:
Cytat:
Uuuu, niefajnie oby przyszła później
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
|
|
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za spacerek i za loda W koncu lizanie, ssanie czy co tam z nim robilas to tez wysilek ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Poprosze szybko jakis przepis na leczo
|
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przeczytajcie jak będziecie miały czas ---> wywiad z Justyną Kowalczyk zawsze Ją podziwiałam.... |
|
|
|
|
#2235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
za Wasze ćwiczenia! ![]() Non Super z tym stażem! Melduję kolejne zaliczenie, pierwszy raz na coś mi się przydała obecność na wykładach ![]() jutrzejszą zerówkę jednak olewam, za duże ryzyko, że uwale, a to ma być normalnie na prawach pierwszego terminu, także wolę się porządnie nauczyć i zdać to w przyszły piątek zamiast liczyć że mi się poszczęści Po zajęciach była siłka później na fitness jeszcze lecę
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#2237 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za zaliczenie i za siłkę też
|
|
#2238 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to jest niesamowita kobieta, chociaz twierdzi, ze nie jest silna - to dla mnie jest. Cytat:
Hahaha melduje trening z Xhit daily (rany, ta blondyna musi tak cały czas nadawać ? 10 minute abs, miley cyrus legs i cardio workout
|
|
#2239 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jak będę to dam znać i może spotkamy się zupełnie NIE przypadkiem
![]() Cytat:
I co do tego, żeby zjeść energetyczne śniadanie na wypasie? ![]() Cytat:
A z tymi godzinami może nie będzie tak źle ![]() Cytat:
Zamiast obiadu jak nie chce mi się szykować, zjem jakiś jogurt z owocami. Albo warzywa czy też owoce. Jakiś plasterek wędliny drobiowej lub też 5. Wcześniej jak jadłam? Nie jadłam mega dużo ale NIEREGULARNIE i nadal mam z tym problem. Nie jadłam nic rano. W południe trochę. A na wieczór jak wracałam z pracy zjadłam zaległy obiad. I po 2-3h np 2-3 bułki z jakąś wędliną, kabanosami. Zero warzyw. Mało owoców. Zero ruchu. Nie spalałam tego. I tyłam. Cytat:
![]() Jest taki mały problem gdyż nie przepadam za bardzo za słodkimi posiłkami. Twarogów raczej też nie lubię. Dlatego wolę ugotować 2 drobiowe parówki do tego pomidor i przynajmniej coś zjem... Nie mam pomysłu na pełnowartościowe śniadania.
było 106.5 kg jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg _________________________ _________ Bo taki ktoś w życiu zdarza się tylko raz! 24.08.2012 30.07.2014r początek biegania i walki z samą sobą! |
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2240 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie twierdzę, że źle piszecie. Ja to rozumiem. I nie po to sama napisałam jak jest, żeby nic z tym nie zrobić. Najpierw trzeba przyznać się do problemu by potem móc z nim walczyć. Coś tam zjem koło 20-stej. Max 21. Cytat:
Ale tylko za 1-szym razem.Brawo za ćwiczenia! ![]() Cytat:
![]() za ćwiczenia! I jak tam kapucha? Dodałaś w końcu marchewki i pieczarek? ![]() Co dobrego kupiłaś? ![]() Cytat:
Teraz nie boli i się denerwuję, bo pragnę zakwasów
było 106.5 kg jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg _________________________ _________ Bo taki ktoś w życiu zdarza się tylko raz! 24.08.2012 30.07.2014r początek biegania i walki z samą sobą! Edytowane przez BlankaSz Czas edycji: 2014-06-04 o 18:09 |
||||
|
|
|
#2241 |
|
Zadomowienie
|
BlankaSz a omlety? jakieś naleśniki na ostro, ze szpinakiem itp?
|
#2242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ciągle ćwiczymy i zdrowo jemy- XIV część już spamujemy! .
Nadrobilam was
dziękuje za gratulacje ![]() Agila, super wynik juz na fejsie widziałam ze super wyglądasz ![]() dla wszystkich ćwiczących ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
Omlety spoko. Ale nie za często. W sumie jem na przemian z jajecznicą lub z jajkami na twardo.
A naleśniki? Z mąki pszennej nie zjem - bo niezdrowa. A z kukurydzianej - średnio mi smakują... I jak smażę bez tłuszczu to się rozwalają na patelni...
było 106.5 kg jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg _________________________ _________ Bo taki ktoś w życiu zdarza się tylko raz! 24.08.2012 30.07.2014r początek biegania i walki z samą sobą! |
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
Pulp fiction
![]() Blanka Kanapki z razowca (zdrowe węgle) np. z masłem/awokado (źródło tłuszczu) kurczakiem/twarogiem/jajkiem (białko) + warzywa omlet (jajka+mąka razowa albo płatki owsiane) albo naleśniki albo placki owsiane: z twarogiem/serkiem wiejskim/dobrej jakości wędliną, wędzoną rybką + warzywa/owoce owsianka/kasza manna/kasza jaglana.gryczana czy jakakolwiek inna tak samo z dodatkami wytrawnymi albo na słodko jajecznica + kromki razowca z warzywami jest na prawdę dużo różnych opcji
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#2245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobimy spotkanie wątkowe. W wersji mini ![]() Cytat:
ale przecież jeżeli ma się zakwasy i powstał ten kwas mlekowy to znaczy że w trakcie naszego ćwiczenia była rozkładana glukoza a nie tłuszcz którego chcemy się pozbyć.
|
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Madziu ![]() Ale nie zjem masła. Nie jem tłuszczów. Nie zjem też chleba, nawet razowca. Kaszy również nie tknę... A twaróg łeee...
|
|
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
Blanka
A czemu bez tłuszczu? Zdrowe tłuszcze są nam potrzebne! też miałam ogromne opory po Dukanie przed jedzenie tłuszczy (i węgli) ale trzeba się nauczyć wrzucać je do każdego posiłku do smażenia można używać np. oleju kokosowego, rzepakowego, masła klarowanego, do kanapek awokado albo zwykłego masła, do sałatek olej lniany, oliwa z oliwek, orzechy, pestki ![]() Naleśniki można robić np. z mąki razowej albo np. z pszennej pełnoziarnistej (Lubella taką produkuje) superowe wychodzą! Dzisiaj właśnie robiłam na obiad ![]() jak Ci się rozwalają to przetrzyj patelnię olejem (jak dasz za dużo to też się mogą rozwalać, dlatego leggo wystarczy przetrzeć )---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Blanka A co jest nie tak z tłuszczami, kaszami i razowcem? Nie lubisz czy się boisz?
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2014-06-04 o 18:34 |
|
|
|
#2248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż zgłodniałam. Zostań moim prywatnym kucharzem. ![]() Cytat:
A tak na serio to nie wybrzydzaj tak, bo naszym celem jest tu schudnąć a nie zagłodzić się.
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
Elsay
Jak jesteś wypłacalna to nie ma problemu, szukam właśnie pracy
|
|
|
#2250 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ty to masz powera nie dosc ze silka to jeszcze fitness ![]() Cytat:
Ja juz po pracy i po siłowni wieczorem jak odpoczne to jeszcze hula hop pokręce ![]() na obiad zjadlam pierogi, ale trudno babcinych pierozków nie odmowie
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.

Ja jestem. Nadrabiam Was ale jestem na 57 stronie 
odleciałaś w świat nieznany?

nie mogę dziś dojść do siebie

czas w końcu ruszyć du.pę
klask i:

oby przyszła później

później na fitness jeszcze lecę
jak wyglądają w takim razie Twoje posiłki? My się tu nie głodzimy... 
aż zgłodniałam. Zostań moim prywatnym kucharzem.