|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem-V część pogaduszek Mieszadełek.
Cytat:
Widzę, że trzymasz go krótko ![]() Mój z kolei jest strasznym bałaganiarzem Za każdym razem, kiedy zwracam mu uwagę, zaczyna sprzątać, układać swoje rzeczy na miejsce itd, ale ja nie chcę, żebym mu w ogóle musiała zwracać uwagę na takie rzeczy, nie jestem jego mamą w końcu Czy macie może jakiś sposób na stworzenie czyściocha z bałaganiarza?![]() Harika, wielkie dzięki za ułożenie planu wizyty we Wrocławiu, strasznie się chłopakom podobało |
|
|
|
|
|
#1442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie m.arty nie obraź się, ale czasami mam taką wizję, że Twój tż drży ze strachu na Twój widok
![]() Harika mam do Ciebie pytanie organizuję pod koniec sierpnia spotkanie blogerek we Wrocławiu i szukam jakiegoś fajnego lokalu - kawiarni/herbaciarni/coś w tym stylu. Będzie nas 12 osób, najlepiej coś w okolicach Rynku, preferowane szybkie dojście/dojazd z Dworca Głównego PKS/PKS czyli coś bardziej od strony dworców właśnie, albo w Rynku. No i żeby ceny były przyjazne, no i fajne jakby było coś innego niż ciacha do przekąszenia Jak na razie na oku miałam Cafe Borówka - ale tam chyba mają tylko kawę i słodkości? No i herbaciarnia K2 na Kiełbaśniczej. Może coś innego Ci się przypomina w tych okolicach? |
|
|
|
|
#1444 |
|
Zadomowienie
|
No nie moge posikalam sie z tych tekstow.
Tak tu o @ pisalam,liczac ze moj przyjdzie troszke pozniej,a tu lipa ,Tz sie nie pokusa. Wczoraj zachodzil mnie jak mylam naczynia,ocieral sie o moja nowa pizamke Snoopiego ,ale nie przeszedl do konkretow. I prosze dzis cos tam sie pojawilo z rana..... Moj tez jest balaganiarz i ciagle mi mowi,ze nie zwalcze tego jak i jego mama. Mama,siostry i gospodie to raczej go tak rozpuscily. Ubierajac sie ,rzeczy zostawia na lozku ,zebym zlozyla bo on nie umie tak jak ja. Szafa otwarta,szuflada ze skarpetkami czy majtkami niedomknieta. Jak pali w lazience to ciagle gdzies jest popiol. Podloga,umywalka musza byc naznaczone. Na tarasie popielniczka jest fulllll. Na szczescie recznik z lazienki po kapieli wiesza aby wysechl i gatki po sobie do brudow wrzuca.po jedzeniu sprzatnie ale nigdy nie umyje . Ech...... Tak tak taka wymiana partnerow w Norge bardzo typowa. W ogole eks potrafi zaopiekowac sie dziecmi swojej bylej i jej nowego faceta.... Pochwale sie , wczoraj kupilam super sweterek na zimniejsze letnie dni,dzisiaj juz go mialam, dzis dwie pary butow jedne trampeczki brazowe z gumkami dla mnie a drugie to czarne sandalki mam nadzieej ,ze nie beda luzne na siostre,najwyzej ja swoja stope bede wciskac. Aaaa i u Tz w sklepie lustro stojace,otwierane a w nim szafeczka na bizuterie. Marzyla mi sie no i mam.
|
|
#1445 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do planu to nie ma za co ![]() Cytat:
Jeśli chodzi o Rynek i okolice to wybór jest tak duży, że trudno mi cokolwiek polecić. Ja lubię bardzo Kuźnię Smaku (kiedyś Oregano) ponieważ serwują najlepsza pizzę w mieście Siedzi się w takiej fajnej piwniczce, mają pyszne jedzenie, jest możliwość wynajęcia stolika na większą ilość osób (kiedyś nawet nam się taki trafił bez rezerwacji). Strona: http://www.kuznia-smaku.eu/ Oprócz tego jestem zakochana w Bistrot Parisien na ul. Nożowniczej. Francuska knajpka, w której podają dobrą kawę, desery, ale również dania główne. Miejsce jest bardzo klimatyczne, a kuchnia pyszna! (można nawet spróbować żabich udek ). Mój TŻ był zakochany Strona: http://www.lebistrotparisien.pl/index.phpBorówka to taka kawiarnio-lodziarnia, w sezonie dużo ludzi się przez nią przewija. Mają pyszne lody, ale ja raczej biorę do wafelka i w drogę ![]() Z miejsc gdzie można się napić (także %) i coś zjeść mogę polecić jeszcze sławny Czeski Film Ogólnie na samym Rynku jest dość drogo, więc lepiej zagłębiać się w te mniejsze uliczki. Tanie knajpki z dobrym jedzeniem są na ul. Więziennej, tam znajduje się również Czekoladziarnia (ale to już na deser) https://www.facebook.com/CzekoladziarniaWroclawPolecam również Burgery w knajpie Friends w Sukiennicach ![]() Kurcze, ja to mam swoje kilka ulubionych miejsc, więc rzadko chodzę w jakieś nowe... mam nadzieję, że pomogłam
|
||
|
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Wielkie dzięki Harika
Dzięki!
|
|
|
|
|
#1447 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Byliśmy też w polskiej restauracji (nie pamiętam dokładnie której, w jednej z wielu na rynku ) i zarówno mój chłopak jak i kolega byli zachwyceni![]() Michael nie rozstawał się z aparatem, z samego Wrocławia dodał na fb chyba 100 zdjęć ![]() Następnym razem musimy koniecznie zobaczyć Panoramę Racławicką, na którą już zabrakło czasu. |
|
|
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
ło jezu.
zeżarlam paczke ( taka saszetke 50g) M&M's peanut butter. Siedzialy w szafce od miesiaca i czekaly... omatkobosko az mi lepiej. ide do Tz, moze zechce ze mna ogladac serial. bo mu powiedzialam, ze to, ze on nie ma pms ani @ jest wystarczajacym powodem, aby go zabic. biedny sie ewakuowal do swojego office roomu ze strachu.
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Mój @ zaczął się na dobre, ale jedno muszę przyznać plastrom - zero żadnych bóli w podbrzuszu, o połowę mniej migren i lepsze ogólne samopoczucie w trakcie okresu. Tylko na tkliwość piersi doprowadza mnie do szału, ale wypróbuję jeszcze ten miesiąc cały i jak nadal ból będzie taki dokuczliwy to niestety ale zrezygnuję -.- O tabletkach nie ma mowy, mój żołądek jest ostatecznie zjechany :P
Roux takie zajadanie nerwów to w sumie czasami najlepszy lek na ich ukojenie i nie ma w tym nic złego!
|
|
|
#1450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha dzieki za podbudowanie... dzieki bogu nie zdarza mi sie to czesto.gorzala, jeszcze w takim razie zostaje Ci ten oslawiony ring, probowalas?
|
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
nic sobie nie dam wszczepić ani wsadzić do środka więc odpada cokolwiek takiego! ;D Aż tak mi w interesie nie leży zabezpieczanie się, plastrów chciałam spróbować tylko ze względu na migreny i bolące okresy i wydaje mi się to najmniej inwazyjna metoda a i tak nawte do nich nie jestem na 100% przekonana. Wolę nie kombinować
|
|
|
#1452 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moj sie wiecznie spóźniał. Raz się wnerwiłam i poszłam do kina sama. Nauczył się przyjeżdżać na czas. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale ja nie potrafię strzelić focha na długo, nie potrafię być zła na kogoś przez długi czas, zaraz mi przechodzi... no w sumie to też robię jak na obrazku wyżej |
||
|
|
|
|
#1454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahahaaaa pieknie! jakie to prawdziwe...!
|
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w związku z obcokrajowcem-V część pogaduszek Mieszadełek.
Moj za to lepiej ode mnie scieli sciele kurcze jak to sie mówi. Cos ta marynarka francuska mu dała
w biurze bo w biurze ale armie odbebnil . Lepiej odkurza. A ja moge zmywać gary , szorowac kuchenki itp. Obrazek swietny Tylko jest jedno ,,ale" te jego poscielone łóżko po francusku tak mnie czasem wqrwia ... Bo oni jakos tak ta kołdrę zakładają ze nogi nie maja jak oddychać Sent from my iPad using Tapatalk Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2014-06-04 o 23:15 |
|
|
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
irenkaaa znam te wkurzające kołdry z Włoch... oni w ogóle dają na łożko prześcieradło zawinięte pod materac, na to znowu idzie cienkie prześcieradło pod którym spisz i to w nogach jest zawinięte pod materac, na to koce, cienkie kołdry i kij wie co jeszcze też często zawinięte pod spód, a na górę jeszcze taka cienka narzuta, żeby nie pobudziły się te koce
no masakra, jakby nie mogli użyć jednej grubej kołdry zimą i cienkiej latem
|
|
|
|
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w związku z obcokrajowcem-V część pogaduszek Mieszadełek.
No to tu tak samo w hotelach mialam milion prześcieradel ,kocy i narzut
. A to normalnie prześcieradło pod materac nie idzie ? juz sie odzwyczailam od tych nie na gumke i takich na wymiar. My tez mieliśmy takie ze pod materac zawijalismy ale z racji tego ze we fr pościel ma inne wymiary to wszystko zostawiliśmy ;( Sent from my iPad using Tapatalk Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2014-06-04 o 23:48 |
|
|
|
|
#1459 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja uwelbam przescieradla na gumce. Idealnie sie dopasowuja i nie sciagaja. A mojej koldry z pierza nie zamienilabym na nic. Mnie tez denerwowaly te koce i przescieradla na wakacjach.
Prysznic i spac. Dobranoc. |
|
|
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
Oj kołdrę pierzasta to sobie jeszcze sprawie. Moja u ojca została i juz capi papierochami. Babcia mi kiedys zrobila. Tez lubię prześcieradła na gumce. Wygodniej.
Sent from my iPad using Tapatalk |
|
|
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
ja znowu pierzyny nie lubię bo mi straaaaasznie w tym gorąco ;p babcia robiła poduszki i kołdry z pierza to nie dość, że ciężkie to jeszcze upał w nich nie do zniesienia
Wolę takie leciutkie kołdry i ewentualnie kocyk jak jest zimno czy coś :p
|
|
|
#1462 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja prababcia robipa koldry z pierza. Do tej pory pod nia spie jak jade do rodzicow. A taka kolderka co prababcia zrobila dla mnie do lozeczka jak sie urodzilam nadal jest i teraz moj siostrzeniec pod nia spi!
A ta koldra, co mam teraz jest leciusienka ale cieplutka. No lekka jak piorko. Kupilam w tkmaxxie na wyprzedazy. Jest doskonala. |
|
|
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
Wy tu o kołderkach a ja juz od 3 godzin na nogach!!
wczoraj wieczorem Tz mowi, ze za 24 h bede mogla mu dac jego prezent urodzinowy. powiedzialam, ze go sprzedalam
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
Gorzala. Moje wszystkie pierzyny dosc lekkie byly oj tam goraco . Wole sie odkryc niz ma mi byc zimno I maja mnie jakies skurcze lapac w nocy.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz dzisiaj spalam bez koldry
bez niczego z golym dupskiem tak goraco.
|
|
#1466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajnie, że Wam się podobało!Ja już w pracy przed komputerem.. na razie roboty nie mam, ale pewnie za godzinę, dwie zrobi się motłoch, także póki co korzystam. Chyba już zamówię TŻowi prezent na allegro, będę mieć z głowy
|
|
|
|
|
|
#1467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co kupujesz? >
|
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
Co kupujesz Harika?
Paulinka tez bym pewnie tak spala ale srednio to sie sprawdza kiedy z Kims sie mieszka. Kurcze jakis nerwobol mam w okolicach serca od wczoraj. Na weekend i przyszły tydzień na być około 30 C. Jeszcze sie nie przyzwyczaiłam do takiej pogody 7 lat w deszczu i z wiatrem robi swoje. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1469 |
|
Wtajemniczenie
|
A u nas bylo 8 stopni rano :-(
|
|
|
|
|
#1470 |
|
Zadomowienie
|
roux666, irenkaaa, szlafrok
zastanawiam się jeszcze nad napisem, bo można zrobić haft na piersi z przodu lub z tyłu na plecach, może mi coś podpowiecie?? Bo imię zbyt banalne tutaj link do aukcji: http://allegro.pl/szlafrok-meski-sof...266523229.htmlMyślałam o czymś w stylu "Super Misiu" xD |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

niech sie stara to moze faktycznie mu na lysine pomoze.
Widzę, że trzymasz go krótko
Za każdym razem, kiedy zwracam mu uwagę, zaczyna sprzątać, układać swoje rzeczy na miejsce itd, ale ja nie chcę, żebym mu w ogóle musiała zwracać uwagę na takie rzeczy, nie jestem jego mamą w końcu

?

no masakra, jakby nie mogli użyć jednej grubej kołdry zimą i cienkiej latem
>