Przyszłe styczniowe mamusie 2015 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-04, 19:33   #2101
teja1
Zakorzenienie

Dot.: Przyszłe styczniowe mamusie 2015

Cytat:
Napisane przez elvira44 Pokaż wiadomość
Moj 7-my zaczyna sie w piątek wiec tez jestem ciekawa czy cos sie bedzie działo.
Mój w sobotę i też o tym rozmyślam...
Stary 2014-06-04, 19:38   #2102
simonee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martus336 Pokaż wiadomość
wczoraj mi minal 7 tydz juz sie cieszylam, ze nie mam objawow a tu prosze. dzis straszna migrena, spie non stop i mdlosci straaaaszliwe
mimo mdłosci i migreny nadal jest usmiech
Stary 2014-06-04, 19:42   #2103
martus336
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez simonee Pokaż wiadomość
mimo mdłosci i migreny nadal jest usmiech
jest jest bo mysle o miom malutkim szczesciu

Uwielbiam koty
martus336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 20:10   #2104
dusiolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez croppka23 Pokaż wiadomość
Nie możesz przesadzać bo przestaną Ci działać nerki od wit. C ale jeśli Cię nie bolą to znaczy, że jest ok

Nadmiar witaminy c wydalany jest z moczem,po drugie rzekome uszkodzenie nerek występuje u osób które maja z nimi problemy,po trzecie w Cytrynie nie ma tak duzo witaminy c jak to sie powszechnie mówi:p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
dusiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 20:10   #2105
ellyunia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez suszarka Pokaż wiadomość
też mam i dla mnie to jest pełnoprawny członek rodziny.
jedynie myję mu łapy po każdym spacerze teraz.

a śpisz ze swoim?
nasz pupilek z chęcią by się władował do łóżka ale mąż jest nieugięty
Mały przyjaciel kanapowy-buldog francuski Nasze pierwsze "dzieciątko"

Cytat:
Napisane przez allgoodthings Pokaż wiadomość
Dziewczyny a zaczęłyście już używać czegoś, na wszelki wpadek, przeciw rozstępom?

ja zaczęłam używać na biust bo zauważyłam delikatne rozstępy :/

Simone
na każdej wizycie u lekarza jak dotąd miałam 140 w domu jak mierzę to nie schodzi poniżej 133, ale przy tych 140 głowę rozsadza i robi się słabo :/ A zawsze miałam książkowe 120/80 -nawet na chwilę przed operacją

U mnie samopoczucie z dnia na dzień coraz słabiej-wg wszystkich opisów chyba się zapowiada, tzn. apogeum nudności i wymiotów zostanie osiągnięte w 12/14 tc. dzisiaj znowu rzyg(anko)
Ale to wszystko to pikuś...rozmawiałam z moją koleżanką-od 3 tygodni w szpitalu... w zeszłym tygodniu wypuścili ją do domu po to żeby karetką wróciła z powrotem :/ Jest w 5 msc, musi leżeć plackiem aż do porodu.....nawet toaleta nie wchodzi w grę, jest na stałe podłączona do jakiejś maszyny która aplikuje jej lek...tak jej współczuję

Edytowane przez ellyunia
Czas edycji: 2014-06-04 o 20:44
ellyunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 20:12   #2106
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Dzień dobry, a właściwie dobry wieczór

Uśmiałam się dzisiaj w pracy, bo usłyszałam od jednej pani, że musiałam schudnąć, bo wczoraj na koncercie tak pięknie wyglądałam
Mdłości...... non stop
Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Samca
A myślisz jakie życie ma krolik przy mojej czterolatce? tylko go wypuszcze,pójdę do kuchni,wrócę a juz mloda ma krolika w wózku dla lalek i lata z nim po całym pokoju
hehe ja moja siostrzyczkę woziłam w wózku dla lalek
Cytat:
A właśnie w ross. Mozna założyć tę kartę rossnę. Będzie wtedy mała zniżka na kosmetyki dla przyszlych mam.
pytałam się pani przy kasie i powiedziała, że chyba od 7 miesiąca można zakładać kartę... ale nie miała pewności. Mi w lutym zlikwidowano kartę, bo moja córka miała 3-cie urodziny.
W 2015 22
W 2016 41
W 2017 36

5.02.2011 Córka 52cm, 2500g
2.01.2015 Syn 56cm, 3300g

lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 20:14   #2107
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Tak myślę sobie... jak będę w PL to bedzie to jakos 9-10 tydzień i się zastanawiam czy cos będzie widac wiecej

bedzie będzie zaraz napisze, co ja widziałam
Cytat:
Napisane przez alb Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj na "spontanicznym" usg i wszystko jest super, dzieciątko rośnie idealnie i ma chyba 1,95 cm - termin porodu z usg pokrywa się w 100% z wyliczonym Serduszko bije - 176 uderzeń na minutę, więc tylko pozostaje mi się cieszyć Następne usg planowane na 24 czerwca.

Co do becikowego to my się załapiemy, bo nowo narodzone dziecko też wlicza się jako osobę do podziału dochodu (a że mamy już jedno to dzielimy na 4 osoby). Ale powiem Wam, że wolałabym się nie załapać, bo to by znaczyło, że zarabiam trochę więcej niż teraz, a wolę stały wyższy dochód niż jednorazową zapomogę 1000 zł. Więc cieszcie się wysokimi dochodami

Co do rozstępów to ja się w pierwszej ciąży smarowałam bardzo nieregularnie i nie mam rozstępów na brzuchu, tylko kilka drobniutkich na piersiach ale to dopiero po ciąży mi się zrobiły... Oczywiście nie jest to żadna gwarancja, że w tej ciąży też mi się nie zrobią ale mam problem z systematycznością i ogólnie stosuję bardzo mało kosmetyków, więc pewnie i tym razem pójdę na żywioł
Miałam pisać to samo, że wolałabym większe zarobki, niż jednorazowe 1000 zł...

I co do rozstępów większość jest takich specyfików, które można dopiero po 3 msc.

Brawurko dzięki
No więc po wizycie:
Termin wdg USG pokrył się idealnie z moimi wyliczeniami i jest to 6 styczeń-3 króli I tego się już będę trzymać
Dzidziuś ma już 2,5 cm serdusio wali i słuchajcie: widziałam rączki i nóżki takie malusie malusie Gin mi pokazywał, że są narazie takie maleńkie ale są i dzidziuś już się rusza Niesamowite, uśmiech nie schodził mi z twarzy A myślałam, ze druga ciąża tak mnie nie rozczuli.AAAle się cieszę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-04, 20:21   #2108
allgoodthings
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
Dzień dobry, a właściwie dobry wieczór

Uśmiałam się dzisiaj w pracy, bo usłyszałam od jednej pani, że musiałam schudnąć, bo wczoraj na koncercie tak pięknie wyglądałam
Mdłości...... non stop

hehe ja moja siostrzyczkę woziłam w wózku dla lalek

pytałam się pani przy kasie i powiedziała, że chyba od 7 miesiąca można zakładać kartę... ale nie miała pewności. Mi w lutym zlikwidowano kartę, bo moja córka miała 3-cie urodziny.
Możesz kiedy chcesz. Potem w ustawieniach konta wpisujesz, że oczekujesz dziecka. Ja założyłam i działa. Ostatnio nawet dostałam kupon -20% na dzień matki. Jej fajnie się poczułam

Stary 2014-06-04, 20:44   #2109
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

nuna super wieści.
Matko ale sie zle czuje dziś niech mnie ktoś dobije
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 20:51   #2110
elvira44
Wtajemniczenie

Cytat:
a teraz przebiega bezobjawowo?
Chyba jedynie zmęczenie, nic wiecej. Moze jeszcze dodatkowa wizyta w toalecie w nocy, dawniej w ogóle nie wstawalam.

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez teja1 Pokaż wiadomość
Mój w sobotę i też o tym rozmyślam...
A masz jakieś objawy? Kiedy usg?

http://www.suwaczek.pl/cache/556b2ed503.png
elvira44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 21:01   #2111
teja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvira44 Pokaż wiadomość
Chyba jedynie zmęczenie, nic wiecej. Moze jeszcze dodatkowa wizyta w toalecie w nocy, dawniej w ogóle nie wstawalam.

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

A masz jakieś objawy? Kiedy usg?
Mam wizytę przełożoną na ten piątek, ale nie wiem czy jest sens, czy to nie za wcześnie, ale kolejna mogłaby się odbyć dopiero w lipcu u tego lekarza, do którego chcę iść. Jestem też umówiona na poniedziałek, bo wizytę mi przełożyli 2h temu, a pierwotnie była na 26.06... Sama nie wiem.

Z objawów to mam tylko niesamowitą senność, bolące piersi i nie służy mi czekolada

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-04, 21:06   #2112
dusiolka
Zakorzenienie

Cytat:
Mam wizytę przełożoną na ten piątek, ale nie wiem czy jest sens, czy to nie za wcześnie, ale kolejna mogłaby się odbyć dopiero w lipcu u tego lekarza, do którego chcę iść. Jestem też umówiona na poniedziałek, bo wizytę mi przełożyli 2h temu, a pierwotnie była na 26.06... Sama nie wiem.

Z objawów to mam tylko niesamowitą senność, bolące piersi i nie służy mi czekolada

A który to mniej wiecej tydzien bedzie? Jak połowa 5 to juz było widac u mnie serdusZko

dusiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 21:12   #2113
teja1
Zakorzenienie

To będzie 5t7d

Lipa z tymi terminami, bo jak nie pójdę teraz to dopiero 9t7d wiem, ze mogę gdzie indziej, ale też jakoś nie bardzo mi się chce obskakiwać kilku ginekologów...

Edytowane przez teja1
Czas edycji: 2014-06-04 o 21:15
teja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 21:25   #2114
allgoodthings
Zadomowienie

Cytat:
To będzie 5t7d

Lipa z tymi terminami, bo jak nie pójdę teraz to dopiero 9t7d wiem, ze mogę gdzie indziej, ale też jakoś nie bardzo mi się chce obskakiwać kilku ginekologów...
Idź może już coś będzie

Stary 2014-06-04, 21:32   #2115
elvira44
Wtajemniczenie

Cytat:
To będzie 5t7d

Jak byłam w 5t4d to był tylko w sumie pecherzyk i jakiś zaczatek ciałka żółtego. Nawet zarodka nie było widac. Następna wizytę mam 6t4d i mam nadzieje ze cos wiecej zobacze. Przynajmniej zarodek ale miło by było jakby serduszko było tez.

http://www.suwaczek.pl/cache/556b2ed503.png
elvira44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 22:05   #2116
Pandorcia84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
bedzie będzie zaraz napisze, co ja widziałam

Miałam pisać to samo, że wolałabym większe zarobki, niż jednorazowe 1000 zł...

I co do rozstępów większość jest takich specyfików, które można dopiero po 3 msc.

Brawurko dzięki
No więc po wizycie:
Termin wdg USG pokrył się idealnie z moimi wyliczeniami i jest to 6 styczeń-3 króli I tego się już będę trzymać
Dzidziuś ma już 2,5 cm serdusio wali i słuchajcie: widziałam rączki i nóżki takie malusie malusie Gin mi pokazywał, że są narazie takie maleńkie ale są i dzidziuś już się rusza Niesamowite, uśmiech nie schodził mi z twarzy A myślałam, ze druga ciąża tak mnie nie rozczuli.AAAle się cieszę
Gratuluję, a który to tydzień?

Wysłane z mojego PSP5457DUO przy użyciu Tapatalka
Pandorcia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 06:29   #2117
simonee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ellyunia Pokaż wiadomość

Simone
na każdej wizycie u lekarza jak dotąd miałam 140 w domu jak mierzę to nie schodzi poniżej 133, ale przy tych 140 głowę rozsadza i robi się słabo :/ A zawsze miałam książkowe 120/80 -nawet na chwilę przed operacją

U mnie samopoczucie z dnia na dzień coraz słabiej-wg wszystkich opisów chyba się zapowiada, tzn. apogeum nudności i wymiotów zostanie osiągnięte w 12/14 tc. dzisiaj znowu rzyg(anko)
Ale to wszystko to pikuś...rozmawiałam z moją koleżanką-od 3 tygodni w szpitalu... w zeszłym tygodniu wypuścili ją do domu po to żeby karetką wróciła z powrotem :/ Jest w 5 msc, musi leżeć plackiem aż do porodu.....nawet toaleta nie wchodzi w grę, jest na stałe podłączona do jakiejś maszyny która aplikuje jej lek...tak jej współczuję
no troszkę za wysokie to cisnienie, gin coś mówił?
ty nic nie pisz o wymiotach ja to sie w myslach modle ze to co sie dzieje to juz koncówka...
Buldogi sa takie słodkie ja u rodziców mam bokserke, normalnie kocham ta brzydką pomarszczona stara mordę ona tez mysli ze jest pieskiem kanapowym i lubi siadac u kogos na kolanach i jeszcze przytulac...
Bardzo współczuję twojej kolezance to musi byc masakra... i nagle mdłosci i wymioty w takiej sytuacji to nie jest nic takiego...

Cytat:
No więc po wizycie:
masz zdjecie? to pokazuj dobrze ze wszystko ok

Cytat:
jest jest bo mysle o miom malutkim szczesciu
powiem ci ze jak sie wymiotuje kilka razy dziennie i nie ma sie siły na nic to nawet nie pomysle o usmiechu tylko licze czas kiedy taki dzien sie skonczy... naszczescie wczoraj tylko raz wymiotowałam wiec na ta mysl jest
Stary 2014-06-05, 07:21   #2118
nuna2
Zakorzenienie

Pandorcia na dziś 9t2d

simone mam,ale usg było przez brzuch i wyszła bardziej taka duuuża fasola, ale mąż dostrzegł rączkę

co do leżenia w ciąży ja leżałam w domu ale nie móc wyjść ze szpitala, tomasakra módlmy się, żeby było ok bo ja sobie nie chcę wyobrażać być na miejscu tych kobiet,które nawet do toalety nie mogą
Stary 2014-06-05, 07:43   #2119
simonee
Zakorzenienie

Cytat:
Pandorcia na dziś 9t2d

simone mam,ale usg było przez brzuch i wyszła bardziej taka duuuża fasola, ale mąż dostrzegł rączkę

co do leżenia w ciąży ja leżałam w domu ale nie móc wyjść ze szpitala, tomasakra módlmy się, żeby było ok bo ja sobie nie chcę wyobrażać być na miejscu tych kobiet,które nawet do toalety nie mogą
Ja mam za tydz usg i wizytę, nie mogę się doczekać dziś zaczynam 11tc
Mój lekarz rodzinny na siłę chciał mnie wysłać na zwonienie, powiedział że I tr jest najważniejszy bo wszystko jest jeszcze bardzo delikatne i lepiej jest odpoczywać aby pózniej było ok i chyba cos w tym jest bo moja kolezanka w pierwszej ciazy nie poszla na zwonienie, normalnie pracowala a w 5m-cu musiała lezec bo łożysko zaczeło się odklejać. W sumie każda ciąża jest inna i przypadki różne
Stary 2014-06-05, 07:56   #2120
TOMORROW
Zakorzenienie

ja mam dzisiaj 8t1d i za 3 godziny kolejne (drugie) USG, denerwuję się
mam nadzieję, że serce maluszka przyspieszyło trochę, ostatnio było 122

mnie na te mdłości pomaga skubnięcie czegokolwiek co godzinę,
do pracy biorę truskawki i tak pojedynczo podjadam i jest ok

niestety pod sam wieczór to już nic nie pomaga
TOMORROW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 08:08   #2121
simonee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TOMORROW Pokaż wiadomość

Po wizycie daj znac jak tam serduszko!!!
Stary 2014-06-05, 08:55   #2122
Mravka
Zadomowienie

Hej Kobietki!
My wczoraj " świętowaliśmy" 3 rocznice ślubu. Choć słowo "świetować" ma mało wspólnego. Ja zaległam na drzemke popracową,a mąż poszedł z Małym na zajęcia adaptacyjne do przedszkola. Obudził mnie piekny bukiet kwiatów- wzruszyłam sie(choć o to ostatnio nie trudno ). Dzisiaj rano za to myślałam,że nie zwloke się z łóżka, czułam się jakby mnie dzień wcześniej ktoś kijem okładał. Rozchodziłam,ale do stwierdzenia,że jest normalnie dużo brakuje..

Dzisiaj na 17 Usg...stresik się załącza

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
A nie pogryzl ci kabli?mialam krolika i jeszcze do dzis znajduje ślady zębów na kablach.
Kabel sie wymieni ale jak futrzaka porazi prąd to może byc przykro
uu kabelki to jest to, moj pierwszy królik przegryzł mamie kabel od maszyny do szycia i gdyby nacisnęła na pedał chwile wcześniej to by Go poraziło. Zeżarł nam tyle rzeczy, ze aż szkoda wymieniać. Druga za to była naprawde grzeczna i wciągneła tylko kawałek dywanu

Cytat:

ja zaczęłam używać na biust bo zauważyłam delikatne rozstępy :/

Simone

dlatego docenmy to,że nasze ciąże przechodzą w miare bezproblemowo,bo właśnie w kontekscie Twojej koleżanki mdłosci wypadaja prawie jak komfortowa sytuacja. Niestety tak czasem jest i nic na to nie poradzimy,a wiadomo,że zrobi sie wszystko oby tylko z dzieckiem było ok. Kobiety są zdolne do dużych poświeceń..
Cytat:
Napisane przez TOMORROW Pokaż wiadomość

kciuki! daj znać po wizycie
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 09:14   #2123
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cześć
Jak pare dni temu mialam randke z wucetem i myślałam, ze nie dożyje śniadania, to przypomniały mi sie bóle porodowe.
Skoczylam randke, umylam zęby i wróciłam z pokorą do ogladania filmu z Tż
Potwierdzam, ze apogeum mdłości moze być okolo 12,14tyg
simonee jeszcze 2,3 tyg męki a potem juz z górki do stycznia.
My i chyba sjero jesteśmy na gorze listy wiec pewnie bedziemy jednymi z pierwszych mam.

U mnie dziś 11stopni i leje

Edytowane przez Katerina_00
Czas edycji: 2014-06-05 o 09:15
Stary 2014-06-05, 09:23   #2124
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Umieram dzisiaj!!!!!!
Mdłości, ból głowy, słabo mi..... a tu praca czeka.
Byłam dzisiaj na badaniach krwi (tsh, ft3, ft4, toxo igg, toxo igm) i 88zł nie moje. W poniedziałek endo, kolejne 80zł.
Cytat:
No więc po wizycie:
suuuper
Cytat:
Możesz kiedy chcesz. Potem w ustawieniach konta wpisujesz, że oczekujesz dziecka. Ja założyłam i działa. Ostatnio nawet dostałam kupon -20% na dzień matki. Jej fajnie się poczułam
Kupon ja też dostałam z okazji dnia Matki. To chyba trzeba założyć drugi raz taką kartę, bo nie ukrywam, że przy 3-latce używam sporo produktów, które nadal są na kartę

No nie, masakra.......
W 2015 22
W 2016 41
W 2017 36

Stary 2014-06-05, 09:24   #2125
Kinqaa
Zakorzenienie

Hejka!
Mdlosci...tez mnie męczą. Ale nie wymiotuje. Lecz w pierwszej ciąży wymiotowalam jak kot przez cały trzeci miesiąc i tego się obawiam... pamiętam, że wtedy pilam Kubusia marchewkowego i do tej pory go nie ruszam,bo właśnie zle mi się kojarzy

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 09:26   #2126
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
Umieram dzisiaj!!!!!!
Mdłości, ból głowy, słabo mi..... a tu praca czeka.

No nie, masakra.......
Trzymaj się juz nie długo no i nie jesteś sama
Stary 2014-06-05, 09:27   #2127
alb
Zadomowienie

Cytat:
Biedna Simonee
byłam dzisiaj u gina pytałam go o mdłości i wymioty i mówił że faktycznie ciąże bardziej dokuczliwe są trwalsze tym się pocieszam

Maleństwo ma 2,1 cm wszystko w porządku tylko ciśnienie za wysokie 140....

U mnie mdłości zaczęły się dokładnie w 5 t 4d przy porannej kawie- i ostatniej
To ja z ciśnieniem mam odwrotnie. W poniedziałek miałam tak niskie, że myślałam że zejdę... ok. 90/60 i puls 53-57. Kawa pomogła na 2 godziny, a lekarka stwierdziła, że mam jeść pikantne potrawy, pić kawę i ewentualnie wygazowaną colę w małych ilościach Teraz już mi się chyba unormowało ciśnienie bo czuję się normalnie. We wtorek na badaniach okresowych do pracy pani mi wymierzyła 105/70 więc już bardziej normalne A tak w okolicy 6/7 tygodnia miałam normalne...
alb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 09:29   #2128
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
Trzymaj się juz nie długo no i nie jesteś sama
Dziękuję......

przy tym zapomniałam na śmierć... Tomorrow zaciśnięte
W 2015 22
W 2016 41
W 2017 36

Stary 2014-06-05, 09:30   #2129
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Mravka gratuluję 3 rocznicy, nasza trzecia będzie we wrzesniu
Stary 2014-06-05, 09:52   #2130
Pandorcia84
Raczkowanie

Cytat:
Cześć
Jak pare dni temu mialam randke z wucetem i myślałam, ze nie dożyje śniadania, to przypomniały mi sie bóle porodowe.
Skoczylam randke, umylam zęby i wróciłam z pokorą do ogladania filmu z Tż
Potwierdzam, ze apogeum mdłości moze być okolo 12,14tyg
simonee jeszcze 2,3 tyg męki a potem juz z górki do stycznia.
My i chyba sjero jesteśmy na gorze listy wiec pewnie bedziemy jednymi z pierwszych mam.

U mnie dziś 11stopni i leje
Chyba nie, ja mam termin na 27 grudnia i tak mi lekarz wyliczył a nie Internet. Jutro zaczynam 11 tydzień

Wysłane z mojego PSP5457DUO przy użyciu Tapatalka
Pandorcia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości