|
|
#4951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
Od dziś mówię Ci Lester 2. Dzięęęki, ale nie skorzystam w tym roku. Kłopoty natury przyziemnej sprawiły że przyjemności redukowane są do minimum. A skoro balustrad i tak nie zrobimy w tym roku to szkoda kasy i fatygi od d strony zaczynać. I tak byw szystko pospadało. Ale dzięki za wzminakę. Ktoś zapewne skorzysta z tej info Tawuła se zanotowałam - no i jak będziesz mogła to chętnie poka poka, bo mnieTwój balko jak wiesz zachwyca Nie no ogólnie zachwycam sie zagospodarowaniem tarasów, balkonów etc. Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-05 o 12:48 |
||
|
|
|
#4952 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
całość leciała na boki bo ciężki ten kastet.2. nawet nie kojarzę ustrojstwa ale skóra na kropelkę dała radę. 3. Cytat:
Idealna na podklejanie obrączek.2. cyknę coś jak już słońce nie będzie sabotować moich starań. |
||
|
|
|
#4953 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4954 |
|
Nindżopesz
|
Nie wiem czy mam (za to jakaś kropelka zawsze w domu jest), jak mi się rozpadnie to spróbuję
|
|
|
|
#4955 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
O tutaj to jest --->KLIKCytat:
i kupiłam jej róże w to miejsce. A w ogóle, to nigdy nie pamiętam, jak to się nazywa i zawsze wychodzi mi wątułka
|
|
#4956 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4957 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
EDIT: wsadziłam nos i faktycznie z bliska daje ale może kwiaty na mojej są zbyt małe żeby smrodek się rozprzestrzeniał. |
|
|
|
|
#4958 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewszyny mam problem
Chyyyba dostanę kartę upominkową do Sefo od przyjaciółek jako zbiorczy prezent. Chyba 150 zł. Kurcze no i co ja mam tam wybrać?Pielęgnację stosuję tylko anturalną i dermatologiczną, i jestem zadowolona. Podkład? Hmm ale jaki, przetestowałam masę wydokopółkowców i jakoś nic mnie nie zachwyciło. Perfumy? - w tej cenie chyba tam nie ma ale tak czy owak nie wiem które mi poczebne? Nie znalazłam tego czego szukam. Kurcze człowiekowi spada manna z nieba i nie wie co z tym faktem zrobić
|
|
|
|
#4959 | ||
|
|
Cytat:
No dobra, możecie już dzwonić po lekarza ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
|
|
#4960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie przeglądam modele firm okularów podanych na stronie oto moje typy ![]() http://allegro.pl/damskie-okulary-pr...303081350.html http://allegro.pl/damskie-okulary-pr...303081767.html ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
Może perfumy za dopłatą??? Podobno kolorówkę fajną mają marki S. |
||
|
|
|
#4961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Neska - no myślę albo perfumy jakieś małe, (tylko które) albo podkład, bo w sumie nie mam nic takiego hmmm kryjącego rumień i trwałego jakby tak trzeba kiedyś wyglądać profesjonalniej Dopłacać nie będę bo nie mam z czego buahahahaa Jak wiadomo "koszty leczenia". ![]() Rzeczy takie jak pudry, róże, cienie i brązery nie wchodzą w ogóle w grę. Zrobiłam sobie w sephora.pl zapachy sortuj po cenie rosnąco Chloe od 119 zł Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-05 o 13:42 |
|
|
|
|
#4962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też to znalazłam ... |
|
|
|
|
#4963 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
brzmi niefajnie Cytat:
Cytat:
u mnie się właśnie okazało, że mam dużo za mocne co ciekawe takie same minusy nosiłam przez poprzednie ileś lat, chyba już mi się zaczyna przeginać w druga stronę, super jutro idę na dobieranie.... a już wczoraj zaczęłam łazić po optykach w poszukiwaniu oprawek, znalazłam nawet niekiepskie, tylko takie bardziej fikuśne, i nie wiem czy przy mojej grubości szkieł by dobrze wyglądały... optyczka oczywiście twierdzi że tak w dodatku 490 zeta pesto oliwkowo-kaparowe ze słoika, nie pamietam firmy - reszta sałatki: pomidor, cukiniowe paski podduszone na oliwie, rukola, podprażone pestki słonecznika. Cytat:
jeśli się uda zebrać do kupy czasowo to bardzo chętnie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Może masz jakąś ciężką wadę? Tak jak ja ![]() 3 Właśnie dobrze byłoby jakieś rozeznanie zrobić żeby Mursz na darmo nie jechała.... Calupso noszę cały czas noszę przy sobie na wypadek jakbym ją spotkała pod domem ![]() A co do tarczycy to należy pamiętać aby plusy nie przysłoniły minusów
|
|
|
|
|
#4966 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
chce mi sie nad woode
ofkors w tym roku nici z wakacji,a ze w poprzednie wakacje tez nigdzie nie byłam to mam niedosyt juz szukam miejscówki na wiosne ,czy bywalczynie kurortów mogą polecic cos na marzec/kwiecien ? bo wiem ze nie wsztstkie kierunki sie nadają o tej porze roku? ma byc w miare dziko i zeby sie dało spacerowac ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
moąe jakies kosmetyki do kąpieli? albo perfiumy, najlepiej z męskiej strony albo to o czym wczoraj czytaam-kosmetyk do makijazu co sie blur nazywa...i robi pienknosc po całosci paszczy
|
|
|
#4967 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ciekawa jestem czy Ci posmakuje, wiem, że mamy odmienne gusta smakowe Cytat:
zobaczymy, zresztą można się spotkać niezależnie od optyka, prawda? poza tym jeszcze, tak myślę, czy Mursz karta zniżkowa obowiązuje na osoby trzecie ![]() 2. e, nie, zwykły minus z cylindrem, są cięższe
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może i ja coś upoluję na wakacjach . tak jak Rejcz pójdę do wioskowego optyka ![]() 2 No minus minusem . Ale czy np między oczami nie za duża różnica? |
|
|
|
|
#4969 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ale po prostu chcę szybko załatwić i mieć z głowy ![]() może u wioskowego będą mieli dobre i w korzystniejszych cenach niż warszawskie 2. różnica dioptria albo wręcz pół i ze ćwiartka cylindra więc chyba nie duża
|
|
|
|
|
#4970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym, kąpielowo jestem zaopatrzona na rok I to co lubię tego nie ma w Sefo Właśnie z męskiej strony, nie wiem czego chcę Blurów nie mogiem Pytam, w sumie po to, bo ja kompletnie nie wiem co tam w Seforach jeszcze siedzi ciekawego. Co tam mają etc. Perfumy i podkłady to moje jedyne punkty eksploracji. Może jest tam jakieś cudo-co-je-każdy-ma a ja ni wiem o jego istnieniu. A mnie się wydaje, że mamy właśnie podobne. Z tego co kojarzę, to za słodkościami też nie przepadasz? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-05 o 17:43 |
|
|
|
|
#4971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zbieram się do sprzątania jak zwykle idzie mi świetnie
|
||
|
|
|
#4972 |
|
|
Karta zniżkowa jest na okaziciela
![]() A Ju już kończy panienkę!!! A ja dziś w Biedrze kupiłam takie cuda do faszerowania
|
#4973 |
|
|
A na wakacje do Egiptu!!!
|
#4974 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
i po raz kolejny okazało się że nie ma to jak zapodać problem w barze....
byłam w tym Murszafim optyku i chyba znalazłam oprawki..... bez udziwnień, patentki, fioletowe a pierwsza cyferka ceny to 2 a nie 4 albo 5 mam je odłożone i jak nic innego mnie za serce i oko nie chwyci to chyba będa moje...a nazywają się kipling i od razu się mi skojarzyło z wierszem if - jeżeli Cytat:
czyli smakami przeciwnymi do moich... ja lubię przeważnie prosto, jałowo, prawie bez soli i przypraw, w kółko to samo, choć dziś mam akurat od rana do wieczora wyraziste włoskie smaki (piszę znad michy selera putanesca ) co do słodkości to nawet czasem lubię ale takie na pół gwizdka.
|
|
|
|
|
#4975 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4976 | |
|
Zakorzenienie
|
no jacha
przeglądałam dziś wszystko staniało, oczywiście po za Marsą ![]() piękne Cytat:
np. ja mam z Syf b. fajną torebkową kosmetyczkę z turkusowego "futra" ![]() kto idzie na fajkę? Gryx? gdzie jesteś? hoooop hoooop
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-06-05 o 23:18 |
|
|
|
|
#4977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czym ?
![]() Cytat:
![]() 2. wino - to prawda, tu mam zbieżność z Aileenn sery już niebałdzo - białe neva mieszanie smaków - prawda ( czyli jednak rozbieżność ) czekolada - może nie istnieć prosto i jałowo - od dwóch dni szamam gar wątróbki z cebulą i jabłkiem bez grama przypraw i mam jej kilogram w zamrażarce ![]() przypraw używam mało, nie lubię jak potrawa ma smak przyprawy, wolę zioła sól dozuję jak chcę - mogę, nie muszę, lubię słono, ale naturalnie np kocham oliwki i kapary ale nie zjem czipsa kocham włoskie smaki - bo są proste i boskie słodkości - tylko na pół gwizdka u mnie, nigdy inaczej ![]() różnica - faktycznie uwielbiam łączenie smaków, ale dla mnie to m.in. rozwinięcie definicji słodkości na pół gwizdka jem intuicyjnie - to co lubię, to na co mam ochotę. Cytat:
Cichaczem o tym marzyłam, to moja nieujawniana słabostka, fajne kosmetyczki, ale że kilka już dostałam to się nie wyrywam bo to jednak żeden muszmieć - ale fajno-mieć Uwielbiam kosmetyczki. ![]() Po sieciuniowym castingu - na pierwszy plan wysuwają sie perfumy ( można się śmiać, perfumy w Sefo za 150 zł ) Niemniej ja i tak nie gustuję w dużych pojemnościach. Tera muszę latać niuchać i coś zdecydować (jeśli będzie w czym wybierać )Bogowie miejscie mnie w swej opiece
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-05 o 23:36 |
||
|
|
|
#4978 | |
|
Zakorzenienie
|
a propos wina, ostatnio namiętnie pijam cierwonego dornfeldera
![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
, ja już tak się "opatrzyłam" zapachami, że nic mi się nie chce, a żeby było ciekawiej to niby wciąż czegoś mi brakuje, tylko nie wiem czego
|
|
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No orka na ugorze ![]() Ach życie ![]() mam wyniki i chyba mam jako i Neska połowiczny sukces
|
|
|
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
tzn? wysokie tsh?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

Więc dam skórę na kropelkę czy coś.
Od dziś mówię Ci Lester

Jak wiadomo "koszty leczenia". 

w dodatku 490 zeta
Szczegóły pliiis 
mam je odłożone i jak nic innego mnie za serce i oko nie chwyci to chyba będa moje...

No orka na ugorze