Czym dziś pachniesz? Odsłona LV - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-05, 17:18   #3241
agnyska81
Zakorzenienie

Dot.: Czym dziś pachniesz? Odsłona LV

Cytat:
Napisane przez Figarro Pokaż wiadomość
Aaa, dziękować

Cytat:
Napisane przez HABANITA 72 Pokaż wiadomość
Witaj w klubie "nocnych zgrzytaczy", moja córka słyszy w swoim pokoju jak zgrzytam w nocy, czasem domownicy mnie budzą żebym sobie zębów nie połamała, ja już mam fobię przed położeniem się spać, tak wiem - są specjalne szyny itd - ale najpierw trzeba się odważyć pójść do dentytstyto jest naprawdę koszmar
Też potrzebowałabym szyny, ale boję się wydać na nią kupę kasy, a potem nie nosić. Nie cierpię mieć takich tworzyw w ustach, a już zasnąć to chyba w ogóle nie dałabym rady
Bo dentysty się nie boję, trafiłam kilkanaście lat temu na świetną babkę i się jej trzymam

Cytat:
Napisane przez kamanda77 Pokaż wiadomość
diptyque philosykos -------> i kierunek Wrocław na koncert Linkin Park
Ładnie pachniesz, a i koncertu można pozazdrościć Udanej zabawy!

Cytat:
Napisane przez VI4 Pokaż wiadomość
zaniedbanie w kwestii ubraniowej
Kopertówka to nie ubranie Też nie posiadam

Angel od rana Niestety, strasznie mnie głowa rozbolała

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 18:26   #3242
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Dzięki za słowa otuchy w zębowej niedoli , idę do dentysty we wtorek , na pocieszenie jest to, że lapek, który zamówiłam a dziś przyszedł okazał się prezentem, nie musiałam za niego płacić a pieniądze mam przeznaczyć na dentystę

Pachnę sobie cały dzień przepięknym Tardes
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 19:35   #3243
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
Dzięki za słowa otuchy w zębowej niedoli , idę do dentysty we wtorek , na pocieszenie jest to, że lapek, który zamówiłam a dziś przyszedł okazał się prezentem, nie musiałam za niego płacić a pieniądze mam przeznaczyć na dentystę

Pachnę sobie cały dzień przepięknym Tardes
Choliwa, ja tysz chcę takiego prezenta
Bądź dzielna u dentysty
Ja tam lubię łazić do swojego
Jestem jeszcze normalny?

_________________________ __________

Rano był Oud Malaki
A teraz Bvlgari Man
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 19:38   #3244
Ata77
Zakorzenienie

lacoste pour femme

Ata77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 19:57   #3245
Missssska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Niestety, strasznie mnie głowa rozbolała
Mnie też, dlatego niczym nie pachnę
Stary 2014-06-05, 20:03   #3246
stranalandia
Rozeznanie

Niczym, bo mam tak masakryczny katar że nic nie czuje....

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Plany rozbiórkowe:
https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=15793

Wymiana
https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=14622
stranalandia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 20:19   #3247
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;46769937]Choliwa, ja tysz chcę takiego prezenta
Bądź dzielna u dentysty
Jestem jeszcze normalny?
[/QUOTE]

O ile dobrze kojarzę, pisałeś wyżej, że nie miałeś nigdy kanałowego - gdybym miała tak zdrowe zęby, też bym lubiła chodzić do dentysty...
VI4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 20:24   #3248
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
O ile dobrze kojarzę, pisałeś wyżej, że nie miałeś nigdy kanałowego - gdybym miała tak zdrowe zęby, też bym lubiła chodzić do dentysty...
Prawda?
Każdy by chciał pójść, pokazać zdrowe zęby, dostać lizaka i odznakę "dzielny pacjent" i wyjść
Stary 2014-06-05, 20:31   #3249
_carlajna_
Her Worshipfulness

Cytat:
Napisane przez Lucho
Kto by pomyślał, że ja taki optymista
Optymista zakamuflowany
Cytat:
Może zasugeruj jej, że do okulisty winna się udać
Nie odważyłabym się zadzierać z kimś tak potężnym.

Cytat:
Ale ja nie wiem czy chcem
Nie to nie. Będziesz wiódł nudny żywot zakończony najgorszym końcem z możliwych - śmiercią z nudów i z przeświadczeniem że Cię ominęło wszystko co fajne

Cytat:
Napisane przez Figarro Pokaż wiadomość
Od jakiegos czasu mialam chec na ta paczule (i roze), wreszcie mam ja
to bardzo delikatna, slodka paczula na lato, nie piwniczna, tylko taka czekoladowa bardzo udany zapach. Trwalosc taka sobie, ale za ta cene nie jest mi zal sie dopsikiwac jak jeszcze wzmocnisz ja Iso E Super, jest juz calkiem dobrze
Co ciekawe, flakon przychodzi zafoliowany, po otwarciu ukazuja sie nam .... 2 mini probki pozostalych zapachow z serii
Dziękuję za opis Brzmi zachęcająco, zwłaszcza że cała seria jest dla mnie jakby stworzona - róża, jaśmin i paczula. Skoro mówisz że kupując jeden zapach dostanę próbki pozostałych to niedługo też się skuszę na zakup. Nie wiem jeszcze tylko którego

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że dziś było lepiej

Cytat:
A o jakim zapachu mowa, bo coś przegapiłam?
Wiedziałam że Cię zaciekawi
Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość

Wczoraj mi odleciała praktycznie cała górna czwórka i się wkurzyłam jak niewiemco , teraz korona lub mostek, tudzież implant, który odpada bo zgrzytam zębami, pomijając cenę
Cytat:
mi dosłownie pól godziny temu, w czasie jedzenie rzeczy wcale nie twardych, ułamało się pół siódemki - leczonej lata temu kanałowo, łatanej pierdylion razy, tak że z samego zęba niewiele zostało. Chwieje mi się pół zęba - zewnętrzna część - i pewnie mogłabym ten kawałek po prostu wyciągnąć, ale mnie to przeraża, czekam jutro na świt i dzwonię do dentysty...pewnie pójdzie do wyrwania. Okazało się, że ta siódemka ma źle wypełniony/wyczyszczony kanał - robiony w czasach, kiedy kanały czyściło się "na oko". Muszę zrobić rentgen wszystkich zębów, żeby wychwycić takie ew wpadki...nie muszę dodawać, że jestem wściekła
Cytat:
Napisane przez odarpi7 Pokaż wiadomość
Na ten słoneczny dzień Donna Trussardi.
Ps
Myślałam,że tylko ja mam problemy z zębami,a to pogrom jakiś.
Współczuję i wam i sobie.
Wiem że to mało pocieszające ale przynajmniej nie jestem sama z moim zębowym koszmarkiem. Ogłaszam czerwiec miesiącem "Zębowej Wróżki"
Cytat:

Ja zawsze proszę o znieczulenie - nawet przy małym ubytku. Dziś dentysta wyrwał mi ukruszony kawałek zęba na żywca (psiknął zamrażaczem, a to mrożenie bolało bardziej niż gmeranie przy zębie) - oczywiście krzyczałam, że ma znieczulić, ale chyba szkoda mu było czasu, i potrwało to faktycznie moment. Ale ogólnie - znieczulenie musi być. Ostatnio trafiłam z polecenia na dentystkę, która "nie lubi znieczulać" - więcej do niej nie pójdę...

I ogólnie, boję się dentysty koszmarnie (bo i zęby od zawsze mam słabe, po mamusi, i z dzieciństwa niemiłe wspomnienia) - ale jak widzę teściową, która ma ze trzy, wygląda jak czarownica, i nie ma po prostu czym gryźć - mam motywację, żeby jednak się przemóc...

A pachnę dziś - Paestum Rose, ale jako że w paszczy boli, zapach średnio cieszy...
Ja też kiedyś trafiłam na dentystkę która twierdziła że wie lepiej kiedy mnie boli i jak jej zemdlałam na fotelu to więcej nie miała obiekcji Nie mam tendencji do omdleń, ale z nerwów i bólu i z upału wtedy po prostu "odleciałam". Też już tam nie wróciłam.
I dla mnie dentysta to najstraszniejszy lekarz na świecie. Ja z kolei mam problemy zębowe po ojcu . Mama mimo czterech ciąż ma je w lepszym stanie niż on.
Cytat:
Napisane przez HABANITA 72 Pokaż wiadomość
I straszno i śmieszno
Ja dentysty boję się panicznie, a najgorzej pójść pierwszy raz po jakiejś przerwie Ja też mam słabe zębole po mamie, i myślę, że stres również ma znaczenie i odbija się na kondycji w moim przypadku uzębienia. Siostrze natomiast lecą włosy ze stresu - nie wiadomo co gorsze - śmiejemy się, że kiedyś dla mnie szczęka a dla niej peruka
Ty masz teściową jako motywację, więc jeśli to pomaga to ja też muszę poszukać kogoś jako motoru napędowego
Nie ma robienia dłuższych przerw. Raz do roku obowiązkowo na kontrol, albo za moim przykładem jak tylko czas pozwala to raz na pół roku

Cytat:
Napisane przez kamanda77 Pokaż wiadomość
diptyque philosykos -------> i kierunek Wrocław na koncert Linkin Park
Ale masz fajnie
Cytat:
Paestum Rose trochę wywietrzało, więc przed siłownią Santal 33 Le Labo. Ząb po rzeźnickiej interwencji dentysty przestał boleć, i tylko konieczność nabycia czego a'la kopertówka mnie wkurza - bo poza sobotnim ślubem użyję jej pewnie za dłuugi czas, a muszę mieć coś, żeby chociaż klucze i dokumenty trzymać. Tak się kończy kupowanie litrów perfum i zaniedbanie w kwestii ubraniowej
A nie masz od kogo pożyczyć?
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;46769937](...)
Bądź dzielna u dentysty
Jestem jeszcze normalny?
[/QUOTE]
Eeeeee...nie bałdzo
------------------------------------------------------------
Pachniałam dziś Passion A. Goutal
Stary 2014-06-05, 20:47   #3250
Quinn
Zakorzenienie

Chorobowanie umila mi Flowerbomba
Stary 2014-06-05, 21:18   #3251
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
Napisane przez _carlajna_ Pokaż wiadomość
Wiem że to mało pocieszające ale przynajmniej nie jestem sama z moim zębowym koszmarkiem. Ogłaszam czerwiec miesiącem "Zębowej Wróżki"

Ja też kiedyś trafiłam na dentystkę która twierdziła że wie lepiej kiedy mnie boli i jak jej zemdlałam na fotelu to więcej nie miała obiekcji Nie mam tendencji do omdleń, ale z nerwów i bólu i z upału wtedy po prostu "odleciałam". Też już tam nie wróciłam.
I dla mnie dentysta to najstraszniejszy lekarz na świecie. Ja z kolei mam problemy zębowe po ojcu . Mama mimo czterech ciąż ma je w lepszym stanie niż on.

A nie masz od kogo pożyczyć?
mam nadzieję, że ten miesiąc będzie trwał krótko Obiecałam sobie, że jak wyleczę wszystko co mam do wyleczenia, to się natrąbię malibu z mlekiem...

no nie mam - myślałam o tym, ale po prostu nie mam. Ale to olewam - coś wymyślimy, szkoda mi teraz 100pln na coś, co będę używać raz na trzy lata (to wersja lajt, bo takie torebeczki, które mi się naprawdę podobają, se skórki, nie z tworzywa, kosztują od 200pln)

I w ogóle - wciąż szukam "swojego" dentysty, ale wiem na pewno, że jak ktoś nawet super polecany będzie marudził na moją prośbę o znieczulenie - po prostu zejdę z fotela. Za stara jestem na nerwy i proszenie o coś, co powinno być standardem - nie żyjemy w średniowieczu i uważam, że ból powinno się w miarę możliwości eliminować. Poza tym - trzęsący się ze strachu i podskakujący z bólu pacjent to przecież dyskomfort dla samego lekarza...

Edytowane przez VI4
Czas edycji: 2014-06-05 o 21:20
Stary 2014-06-05, 21:18   #3252
a ga ta
Zakorzenienie

Nadgarstkowo Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza

Mój Blog
Facebook
Instagram

Postaw mi kawę
a ga ta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 21:21   #3253
Diorisha
Zakorzenienie

Zdrowia wszystkim chorowitkom

-----
L'Artisanowska Woda Żeglarza
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 22:49   #3254
marienmarien
Biegnąca z wilkami

Od rana był Angel Eau Sucree, a teraz wieczorową porą 24Gold i Tuscan Leather - ach, moi ulubieńcy

Quinn - zdrowiej szybko, bo spotkanie się zbliża
marienmarien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 22:56   #3255
naanakov
Upiór z Czarnej Chaty

GG do naanakov

Na noc Cashmere Mist na balsamie figowym(swoją drogą fenomenalnie nawilżającym moją skórę na szyi - żaden inny balsam tego nie dokonał, co ciekawe ten działa tak dobrze tylko na to miejsce, resztę nawilża tak sobie...ale jak miło pachnie ).
Stary 2014-06-06, 00:47   #3256
_carlajna_
Her Worshipfulness

Cytat:
mam nadzieję, że ten miesiąc będzie trwał krótko Obiecałam sobie, że jak wyleczę wszystko co mam do wyleczenia, to się natrąbię malibu z mlekiem...
Może trzeba przed dentystą, jako dodatkowe znieczulenie Nie no, żart taki

Cytat:
no nie mam - myślałam o tym, ale po prostu nie mam. Ale to olewam - coś wymyślimy, szkoda mi teraz 100pln na coś, co będę używać raz na trzy lata (to wersja lajt, bo takie torebeczki, które mi się naprawdę podobają, se skórki, nie z tworzywa, kosztują od 200pln)
Ja na szczęście mam blisko siostrę która preferuje styl bardziej elegancki niż ja, więc zawsze coś wspólnie wykombinujemy Wiem że warto coś takiego eleganckiego mieć w szafie (jak skórzana porządna torebka) ale też mi rozsądek nie pozwala na zakup czegoś za kilkaset złotych do noszenia raz w roku, albo i rzadziej. Raczej nie mam wielu okazji do takich bardzo eleganckich wyjść

Cytat:
I w ogóle - wciąż szukam "swojego" dentysty, ale wiem na pewno, że jak ktoś nawet super polecany będzie marudził na moją prośbę o znieczulenie - po prostu zejdę z fotela. Za stara jestem na nerwy i proszenie o coś, co powinno być standardem - nie żyjemy w średniowieczu i uważam, że ból powinno się w miarę możliwości eliminować. Poza tym - trzęsący się ze strachu i podskakujący z bólu pacjent to przecież dyskomfort dla samego lekarza...
Zgadzam się w całej rozciągłości Moja obecna dentystka, właśnie po rozmowie podczas pierwszej wizyty na temat wrażliwości na ból wie już że "znieczulamy", nawet gdy zwykle u innych pacjentów robi takie ubytki bez. Moja bratowa np. bardziej od borowania boi się samego zastrzyku i ona chyba wszystkie zęby jakie leczyła, miała robione bez znieczulenia Na własne życzenie.
------------------------------------------------------------------------
Testuję sobie próbkę My Queen (podobno edt wg. e-glamour) i szczerze powiedziawszy nie czuję różnicy między wersją edp której kiedyś używałam wnioski są następujące:
1. obie wersje są do siebie podobne
2. zamiast edt przysłali mi edp podpisane jako edt (bo to próbka robiona przez nich, nie fabryczna)
3. zapomniałam jak pachnie Królowa i zapach nieco do niej podobny dostosowałam do swoich wyobrażeń

niepotrzebne skreślić
Stary 2014-06-06, 05:22   #3257
tharoon
Zakorzenienie

RL Safari ph

Miłego dnia
tharoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 05:44   #3258
renia30
Zakorzenienie

The Beautiful Mind Escentric Molecules

renia30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 06:31   #3259
Missssska
Zadomowienie

Addict
Stary 2014-06-06, 07:04   #3260
agaa13
Zakorzenienie

Bottega Veneta edp....oraz testy Hermesa Jour...
Stary 2014-06-06, 07:51   #3261
studentkaAM
Zakorzenienie

GG do studentkaAM Wyślij wiadomość przez MSN do studentkaAM

Neroli Jasmin The Body Shop

Szukam odlewki N. Ricci Love in Paris. Proszę o PW
studentkaAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 08:01   #3262
naanakov
Upiór z Czarnej Chaty

GG do naanakov

Cytat:
Napisane przez _carlajna_ Pokaż wiadomość
Może trzeba przed dentystą, jako dodatkowe znieczulenie Nie no, żart taki

Ja na szczęście mam blisko siostrę która preferuje styl bardziej elegancki niż ja, więc zawsze coś wspólnie wykombinujemy Wiem że warto coś takiego eleganckiego mieć w szafie (jak skórzana porządna torebka) ale też mi rozsądek nie pozwala na zakup czegoś za kilkaset złotych do noszenia raz w roku, albo i rzadziej. Raczej nie mam wielu okazji do takich bardzo eleganckich wyjść

Zgadzam się w całej rozciągłości Moja obecna dentystka, właśnie po rozmowie podczas pierwszej wizyty na temat wrażliwości na ból wie już że "znieczulamy", nawet gdy zwykle u innych pacjentów robi takie ubytki bez. Moja bratowa np. bardziej od borowania boi się samego zastrzyku i ona chyba wszystkie zęby jakie leczyła, miała robione bez znieczulenia Na własne życzenie.
------------------------------------------------------------------------
Testuję sobie próbkę My Queen (podobno edt wg. e-glamour) i szczerze powiedziawszy nie czuję różnicy między wersją edp której kiedyś używałam wnioski są następujące:
1. obie wersje są do siebie podobne
2. zamiast edt przysłali mi edp podpisane jako edt (bo to próbka robiona przez nich, nie fabryczna)
3. zapomniałam jak pachnie Królowa i zapach nieco do niej podobny dostosowałam do swoich wyobrażeń

niepotrzebne skreślić
A ja Ci wyznam, że mi My Queen bardzo przypomina Kapsule Woody, ale różnica polega na tym, że KP na początku jest słodkie, a potem ostre, a z My Queen jest na odwrót. Myślałam na początku, że może to tylko moja skóra tak odebrała KP, ale wczoraj oddałam je ukochanemu. Zaaplikował i...jakby użył MQ, bo na nim się dodatkowo wszystko wysładza(i on chce ode mnie A*Mena dostać ). Dwa składniki niby identyczne, więc może to nie tylko mój ułomny nos...
I myślę, że masz EDP.

W temacie: 24 Gold o poranku.
Stary 2014-06-06, 08:02   #3263
rena63
Zakorzenienie

Ambre Tigre

Miłego dnia
rena63 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 08:03   #3264
Magdama1
Zakorzenienie

Na przekór deszczowej pogodzie Addict Eau Fraiche'14(
Magdama1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 08:05   #3265
Daffodilka
Zakorzenienie

Szulc

Miłego dnia
Daffodilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 08:11   #3266
kanirak
Nocna Straż

Diptyque - L'Autre
Stary 2014-06-06, 08:32   #3267
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Lyric
Stary 2014-06-06, 08:38   #3268
Joskelyn
Zadomowienie

AA Mandarine Basilic

Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2

Perfumowe szaleństwo

Filmowy blog
Perfumowy blog

Szukam koreczka do Aury Loewe 80 ml!
Joskelyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 08:47   #3269
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Ja bym się bardzo chętnie dodatkowo znieczuliła - czy raczej "na odwagę" - ale nie wypada

Dziś będzie mirra Armaniego - po recenzji Pani Stettke muszę ją przetestować globalnie.
Stary 2014-06-06, 09:01   #3270
Vanilla
Zakorzenienie

Angel Eau Sucree
Vanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości