|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Cytat:
![]() sama taki zrobi? Cytat:
![]() nie może przeżyć, że będę mieć spięte włosy ![]() Cytat:
Cytat:
gratki ![]() Cytat:
kolczyki nr 1 ![]() Cytat:
i bardzo fajnie, że udało się kupić takie buciki ![]() Cytat:
bielizna piekna! Cytat:
są już emocje?
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
coraz większe
|
|
|
|
#1683 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Bransoletka śliczna, najbardziej pasują mi do niej pierwsze kolczyki. Cytat:
Gratuluje upolowania butków w takiej fajnej cenie. Ja miałam już jedne upatrzone ale wczoraj poszłam je zmierzyć na lekko opuchnięte stopy i niestety odpadają ![]() Cytat:
Moja mama zaczyna panikować, że żadna sukienka jej się nie spodoba albo będą źle leżały. Cytat:
![]() Od kilku dni mam koszmary ślubne, budzę się w nocy cała mokra i nie mogę zasnąć Chyba zaczęłam za bardzo się tym wszystkim przejmować.
|
||||||||
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
3 miesiące
|
|
|
|
#1685 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tak sama robi takie cuda ![]() dziekuję za miłe słowa o tym grzebyku założe go na pewno bo mnie urzekł od dziś 3 miesiace
|
||
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1688 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
Marlenqa, my nie palimy, a nie wyobrażam sobie mieszkania bez balkonu
![]() Choćby malutki, ale musi być ![]() Paula, z tym woskowaniem auta, to mnie tylko upewniłas, ze dobrze, że nie będziemy mieć ozdób na masce, bo i tak będziemy mieć max nawoskowane i zrobione auto, także by nie przeszlo ![]() Basiczek, normalnie za nas płacimy na sali. Ej, bo ja ślubuję innego dnia, ale mój też jest przystojniakiem!!! ![]() ![]() Agnessa, mnie się biżu nie podoba Zamówiłam wczoraj tę księgę gości (Ad rem, nawet nie komentuj! )A tak serio, to zrezygnowaliśmy z talerzyka pod obrączki, a to podobna cena, więc stwierdziłam, że co tam, raz się żyje (ho ho, ależ zaszalałam )
|
|
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam tą księge co Ad rem
![]() ale jest wspaniała
|
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
Misia, Allofkowa
3 m-ce do ślubu! ![]() |
|
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
zaczyna sie robić poważnie ![]() p.s Dziewczyny zarezerwowały domek w górach (piątek,sobota,niedziela) na mój panieński |
|
|
|
#1693 |
|
Zadomowienie
|
Ale się cieszę, ze tyle PMek będzie miało tę super księgę!
Gratuluje dziewczyny 3 miesięcy do ślubu!! ![]() u mnie dziś 85 dni - powiem Wam, ze od 100dniówki czas jakby przyspieszył I to mi sie podoba! ![]() Jutro jedziemy z zaproszeniami, w sobotę rozdamy 7, a w niedzielę 2 lub 3 Zostanią nam jeszcze 4 zaproszenia do rozdania Dziewczyny ślubujące jutro: szykuje Wam się cudna pogoda!!! Edit: zapomniałam dodać, że ja tez mam PRZYSTOJNIAKA!
|
#1694 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
za bucikiCytat:
![]() Coraz bliżej śluby, coraz bliżej śluby ale ten czas leci!
|
|
|
#1695 |
|
Wtajemniczenie
|
Balkon koniecznie musi być, chocby na rowery i suszarke
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
w poniedziałek o 7 rano pędzimy do USC załatwić papierek, i wtedy już powiem że będę panią M po ślubie
|
|
|
|
#1697 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
mam nadzieję, że da radę poprowadzić moje wesele tak, jak je sobie wymarzyłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i cena jest w porządku
|
||||||
|
|
|
#1698 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i koniec rozmowy. wczoraj bylam wsciekla a dzis ochłonelam imi przykro, bo jeszcze nie dawno ciotka dzwonila ze wsyzsyc beda i juz zaznaczylam zeode mnie 100%frekwencji,a tu sie okazuje inaczej jestem skołowana, bo ona taka nie jest. to konkretna kobieta i zdecydowana, hmmm moze jej mąż cos pobąkiwa ale on tez jest dosyc konkretny moje domysły to, ze zastanawiaja sie bo wujek (jej ojciec) mial w styczniu operacje na nerke i sie boja o niego mimo, ze sam mi powiedzial ze na pewno bedzie, a ciotka powiedziala ze spokojnie do sierpnia kupa czasu, a poza tym milo by bylo spotkac sie z reszta rodziny. I mysle, ze chodzi o stan zdrowia wujka, mimo ze mi zalezy na obecnosci to musze miec te potwierdzenie najpozniej do 1 sierpnia, a czemu wczesniej jest na zaproszeniu juz pisalam. myslicie zeby zadzownic i pogadac czy czekac?
|
|
#1699 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() To już nie taki mały balkon Kobieto, masz jeszcze dużo czasu! Spokojnie, na pewno zadzwonią do tego 1 sierpnia! Easy, dopiero czerwiec! Dziewczyny, czy któraś z Was kupiła taką księgę gości z puzzli? Bo ta też nam się podoba, a chcieliśmy zobaczyć jak ewentualnie na żywo wygląda, nie na allegro Jak by co - mojemu TŻ też się podoba tamta z krążkami, najbardziej tutaj popularna |
|||
|
|
|
#1700 |
|
Zadomowienie
|
Melduje jeszcze ze kupiłam księgę gości. Mam ja juz od ms ale Zapomniałam wam pokazać
![]() uploadfromtaptalk1402043418519.jpg Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 69 dni.
|
#1701 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1702 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może dziewczyny zasugerowały się tym, że czasem Młodzi mają w cenie apartament (np. u mnie tak jest) i stąd to pytanie ![]() say-hello - kurna droga ta wódka my też nie kupiliśmy w zeszłym roku ![]() P.S. Przystojniak jest tylko jeden ![]() Agnessssa - bardzo ładna ta biżu ![]() alloffkowa, misia880 - gratuluję 3 miesięcy Pamiętam jak u nas były 3 miesiące, a dziś już tylko 57 dni Kasiulenkowo - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ![]() misia880 - będziesz miała super panieński ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1703 |
|
Zadomowienie
|
http://www.pakamera.pl/studio-mini-f..._s12087247.htm
Studio mini forma ma dużo fajnych rzeczy dałam 100zl z wysyłka. Obrazek jest wydrukowany i naklejony ale prezentuje się świetnie. Polecam abyście same taki zrobiły jeśli potraficie. Gdybym wiedziała zrobiłabym taki do zaproszeń. Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 69 dni.
|
#1704 |
|
Rozeznanie
|
Konkordia - ja miałam podobnie jak nasturcja, tiulową princeskę i długi, podwójny welon katedralny. I wyglądało to fajnie, tak myślę
![]() Tysia - śliczna suknia i butki, ale faktycznie bez paska Monidot - a musi być koniecznie wierszyk? Bo mnie takie wierszyki śmieszą, szczerze mówiąc. Teraz i tak rzadko przynoszą prezenty, a jak ktoś będzie wam chciał dać toster, to i tak da, nawet jak będzie wierszyk A odnośnie alkoholu to napisałabym wprost, że Państwo Młodzi proszą, aby zamiast kwiatów obdarować ich winek, lub innym trunkiem. Wiem, że dziewczyny na forum miały podobne, niewierszykowe teksty, to może któraś podpowie.Oluska super zakupy ![]() Klaudyna super że menadżer okazał się konkretny. Dużo załatwiliście i widzę, że negocjować tez potraficie ostro ![]() Bardorja ja bym się tak nie denerwowała. Został prawie miesiąc do potwierdzenia, może jeszcze przemyślą wszystko i przyjdą. A że zadzwoniła, to nic złego - przynajmniej wiecie, że może być z nimi różnie i macie szansę "zainterweniować". Gorzej jakby nie zadzwoniła i musiałabyś sama się dopraszać o potwierdzenie.
|
#1705 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny zamówiłam wczoraj spinki dla TŻ
http://www.pakamera.pl/akcesoria-biz...-nr1029642.htm strasznie mi się podobały, polowałam na nie od dłuższego czasu ![]() Jutro jadę ze swoją siostrą cioteczną na jej przymiarkę, jestem u niej świadkiem miesiąc przed swoim ślubem Moja przymiarka za tydzień... Czas pędzi jak szalony, wydaje mi się, że dopiero zamówiłam swoją suknię a to już prawie pół roku minęło ![]() W Wwie tak leje, że najchętniej nie ruszałabym się dzisiaj z łóżka, stos akt na moim biurku w pracy wcale nie poprawia mi humoru ![]() Marzę tylko, żeby jak najszybciej była 17.00, dzisiaj wyjątkowo mogę tak wcześnie wyjść bo mam busa do domu - i to chyba jedyne, co na dzisiaj daje mi motywację. Tak się już przyzwyczaiłam do wracania z TŻ, że dziwnie się czuję dzisiaj wiedząc, że jadę bez niego
|
|
|
|
#1706 |
|
Wtajemniczenie
|
Świetne!
![]() positive rebel Serdecznie dziękuję za opinię!
|
|
|
|
#1707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi też strasznie szybko leci czas, a jak pomyślę, że od poniedziałku to już tylko 2 miesiące - mam stan podzawałowy :P
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
Sunset świetne spinki- mój Tż też chce takie
![]() Monidot ja napisałam po prostu "Kochani goście, zamiast kwiatów prosimy o alkohol albo lotka". O pieniądzach na prezent nic nie pisaliśmy chociażby dlatego, że w tych czasach goście dają głównie pieniądze, a nawet jak dostaniemy żelazko to świat się nie zawali. bardorja wyluzuj trochę Kuzynka ma jeszcze sporo czasu do potwierdzenia. Zadzwoń dopiero po upływie terminu.Konkardia mam nadzieję, że dożyję do ślubu
|
|
|
|
#1709 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
są boskie ![]() Cytat:
, a jeśli trafi się nam kilka prezentów rzeczowych, to też będzie nam miło (podejrzewam na przykład, że od chrzestnej dostanę wypasiony serwis obiadowy, bo kiedyś byłyśmy razem z nią i moją mamą w sklepie, ja się zachwyciłam, a one podejrzanie długo patrzyły na metkę z nazwą ).Moja mama ostatnio mnie strasznie osłabia... do ślubu został nam już miesiąc, a ona nadal nie ma kiecki. Płacze mi dzisiaj, że w naszym miasteczku "nic ładnego nie ma, a jak ładne, to w małym rozmiarze". Wysłałam jej już dawno link do Modbisu, to pytam, czy tam jej się nic nie widzi. "No są jakieś kiecki, ale ja nie chcę przez internet, na pewno nie będzie pasować!". Grr. To proponuję, żeby przyjechała do nas w sobotę do Wrocławia, zebrałam sporą listę sklepów z kieckami plus size... to nie, nie może, bo miasteczko organizuje coroczne dyktando i ona musi na nie pójść, bo ma szanse wygrać... Nie wiem, trafi mnie coś chyba. Nagrodą w konkursie jest pióro Parker z tej tańszej serii i książki z listy bestsellerów Empiku - tych książek z poprzednich konkursów ma już trzy, nie przeczytała żadnej, bo "ja takiej literatury to nie lubię"... ale skoro woli... Chciałabym się nie przejmować, ale nie umiem :/
|
|
#1710 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To może w przyszłą sobotę się uda? Jak mama będzie miała nóż na gardle to będzie większe prawdopodobieństwo, że się skusi na wyjazd Zaczęła się lekko przejmować, że może kupi coś bardziej eleganckiego |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

.

(Ad rem, nawet nie komentuj!
)

Ale nie martw się, też nie jest do końca tak, że on musi pokazywać dużą część układów, może oszczędzać nogę, a mimo to świetnie poprowadzić zabawy
wiec sie pytam czy dzowni z potwierdzeniem czy odmawiają, a ona ze jeszcze nie wiedza... 

Jak by co - mojemu TŻ też się podoba tamta z krążkami, najbardziej tutaj popularna
my też nie kupiliśmy w zeszłym roku