Przyszłe styczniowe mamusie 2015 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-06, 10:11   #2191
Strobiluska
Zadomowienie

Dot.: Przyszłe styczniowe mamusie 2015

Hej
Wpadlam sie tylko pozegnac i zyczyc wam i waszym maluszkom duzo zdrowka i szczescia.

Ja niestety nie dolacze do waszego grona, wczoraj mialam zabieg lyzeczkowania, byla to ciaza biochemiczna, endometrium sie pieknie rozroslo,tylko pecherzyk gdzies zniknal beta spadla na leb na szyje i nie bylo juz sensu czekac wiem,ze inneprzypadki sa gorsze, bo ja nawet nie zdazylam zobaczyc kruszynki na usg,.ale jednak to cholernie boli no nic,nie zameczam was smutnymi wiesciami...
Trzymajcie sie i powodzenia!!!

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 10:16   #2192
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
Hej
Wpadlam sie tylko pozegnac i zyczyc wam i waszym maluszkom duzo zdrowka i szczescia.

Ja niestety nie dolacze do waszego grona, wczoraj mialam zabieg lyzeczkowania, byla to ciaza biochemiczna, endometrium sie pieknie rozroslo,tylko pecherzyk gdzies zniknal beta spadla na leb na szyje i nie bylo juz sensu czekac wiem,ze inneprzypadki sa gorsze, bo ja nawet nie zdazylam zobaczyc kruszynki na usg,.ale jednak to cholernie boli no nic,nie zameczam was smutnymi wiesciami...

Strasznie mi przykro trzymaj sie kochana
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 10:21   #2193
elvira44
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej

Mi tez strasznie przykro, ale jeszcze bedzie ci dane zobaczyc kruszynke na usg!!! Napewno!

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
Właśnie to co masz w brzuchu to nagroda za zycie pod górkę
Balans jest

Dziewczyny takie głupie pytanie z rana, czy mozna gdzies w PL kupic lewatywe np w aptece ktos wie ?
Z tego co słyszałam to sa w aptece w Pl. Ja nigdy nie kupowałam ale znajoma juz tak.

http://www.suwaczek.pl/cache/556b2ed503.png
elvira44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 10:28   #2194
LindaC
Wtajemniczenie

Statobiluska - bardzo mi przykro los Ci wynagrodzi, jeszcze będziesz mamusią

Katerina - normalnie w każdej aptece można kupić lewatywę, żadnych recept itp. nie trzeba
Stary 2014-06-06, 10:29   #2195
Myszunia19
Zakorzenienie

.Cześć ale dużo piszecie biorę się za nadrabianie.

U mnie w porządku nie mam wymiotów zadko mi niedobrze a jak już to wieczorami. Tak za 2 tyg mam wizytę i mam nadzieje ze tam w brzuchu wszystko dobrze bo nawet nie czuje jakbym była w ciąży. No może oprócz tego że bardzo często chodzę sikac i nigdy w życiu aż tak nie bolały mnie piersi.
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 10:31   #2196
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Napisane przez LindaC Pokaż wiadomość
Katerina - normalnie w każdej aptece można kupić lewatywę, żadnych recept itp. nie trzeba
Super, dzięki dziewczyny dopisze Tż na liste
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 10:32   #2197
Myszunia19
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Bardzo mi przykro zobaczysz że jeszcze będziesz wspaniała mamą
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-06, 10:36   #2198
dusiolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez simonee Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
ja dziś zebrałam w sobie siły i pojechałam do lekarza, niestety ma urlop a drugi lekarz przyjmuje po obiedzie i nie wiem czy cos wymysli na te wymioty pewnie mnie wysle do szpitala, do tego wszystkiego chyba jestem odwodniona mam bardzo ciemne siuski
picie wody, herbaty, soki nie wchodza w gre bo zwymiotuje...

Moja gin mówiła ze jak bedzie stan ciężki wymiotów i mdlosci ze nie bede sobie mogła poradzić to mam kupić torecan czopki. Zobaczymy co doradzi Twój lekarz ja mimo mdlosci i wymiotów (ale tez niecodziennych) unikam jednak leków tych co mogę..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
Właśnie to co masz w brzuchu to nagroda za zycie pod górkę

Balans jest

Dziewczyny takie głupie pytanie z rana, czy mozna gdzies w PL kupic lewatywe np w aptece ktos wie ?

Można kupić, nazywa sie enema.

dusiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 10:57   #2199
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cześć

Strobiluska strasznie mi przykro mocno 3mam za Was

Mam nadzieje, ze mnie nie odsuniecie od watku, ale na prawde ostatnio nie mam na nic czasu. W pracy staram się robic tak, zeby miec wszystko z dnia na dzien gotowe, a ostatnio jest duuużo roboty. A w domu nie mam siły włączać kompa a na tel mi się nie chce.

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 11:09   #2200
kika198513
Raczkowanie

Hej dziewczyny ja już dawno tu nie byłam bo nie mam siły. Od mojej ostatniej wizyty tutaj jest coraz gorzej i musiałam iśc na l4 bo non stop wymiotuje i mnie mdli. Na szczęście badania krwi wyszły ok, ale następne mogą już nie być takie dobre. Ja też nie mogę pić i jeść. Wymiotuje na samą myśl o jedzeniu, na jego widok i zapach. Staram się pić małymi lyczkami i coś podjadać, bo więlsze ilości od razu wracaja... Lekarka kazała mi kupić orsalit i rozrabiać jak sie da i pić bo to elektrolity, w ostateczności dostane torrecan albo kroplówkę, dodatkowo biore luteine. Następną wizytę mam 24 czerwca i wtedy powinien być juz 12 tydz. Najlepiej mi spać bo wtedy nie wymiotuje i przebywanie na powietrzu bo jakoś mi tam lepiej. Poza tym ani nie mam powiekszonych piersi ani obolalych tylko te wymioty. Na szczęście serduszko bije i pęcherzyk juz jest normalnych rozmiarów, wiec ja też jakos dam rade. Mam nadzieje , ze Wy lepiej zosicie swoje ciąże.
kika198513 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 11:18   #2201
bajlaga
Zadomowienie

Cytat:
Hej

Przykro mi... ale tak jak inne dziewczyny wierzę, że zostaniesz mamusią i wszystko będzie dobrze! trzymaj się!

akrolowa mnie także dopadają bóle krzyża
bajlaga jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-06, 11:20   #2202
fashionaddicted
Zakorzenienie

Witam
Od środy leżę w łóżku, miałam plamienia więc lekarz kazał mi się położyći odpoczywać. I faktycznie jest lepiej - mniej mnie boli brzuch i nie plamię (TFU TFU)
We wtorek mam usg... teoretycznie 10 tydzuen to już powinien być, denerwuję się... czy rośnie prawidłowo i w ogóle.

Obecnie mam tylko popołudniowe mdłości (bez wymiotów),totalnie nie chce jeść,ciągle coś mi śmierdzi (podobno) ból sutków i napięty brzuch na dole, i silny ból pleców:/

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Hej

Bardzo mi przykro
ZObaczysz że nastpęnym razem będzie dobrze Trzymaj się
Stary 2014-06-06, 11:23   #2203
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Napisane przez kika198513 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ja już dawno tu nie byłam bo nie mam siły. Od mojej ostatniej wizyty tutaj jest coraz gorzej i musiałam iśc na l4 bo non stop wymiotuje i mnie mdli. Na szczęście badania krwi wyszły ok, ale następne mogą już nie być takie dobre. Ja też nie mogę pić i jeść. Wymiotuje na samą myśl o jedzeniu, na jego widok i zapach. Staram się pić małymi lyczkami i coś podjadać, bo więlsze ilości od razu wracaja... Lekarka kazała mi kupić orsalit i rozrabiać jak sie da i pić bo to elektrolity, w ostateczności dostane torrecan albo kroplówkę, dodatkowo biore luteine. Następną wizytę mam 24 czerwca i wtedy powinien być juz 12 tydz. Najlepiej mi spać bo wtedy nie wymiotuje i przebywanie na powietrzu bo jakoś mi tam lepiej. Poza tym ani nie mam powiekszonych piersi ani obolalych tylko te wymioty. Na szczęście serduszko bije i pęcherzyk juz jest normalnych rozmiarów, wiec ja też jakos dam rade. Mam nadzieje , ze Wy lepiej zosicie swoje ciąże.
to faktycznie nie masz za wesoło

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Witam
Od środy leżę w łóżku, miałam plamienia więc lekarz kazał mi się położyći odpoczywać. I faktycznie jest lepiej - mniej mnie boli brzuch i nie plamię (TFU TFU)
We wtorek mam usg... teoretycznie 10 tydzuen to już powinien być, denerwuję się... czy rośnie prawidłowo i w ogóle.

Obecnie mam tylko popołudniowe mdłości (bez wymiotów),totalnie nie chce jeść,ciągle coś mi śmierdzi (podobno) ból sutków i napięty brzuch na dole, i silny ból pleców:/
oszczędzaj się i uważaj na siebie
Też nie moge się doczekać nastepnej wizyty, chciałabym już wiedzieć, żę fasolka rośnie zdrowo.

A ja to jestem jakiś ewenement. Poza sennościa i bólami głowy to nic mi nie jest
nie mdli mnie już, moge jesc wzystko, piersi tez juz tak nie bolą

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 11:25   #2204
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
.Cześć ale dużo piszecie biorę się za nadrabianie.

U mnie w porządku nie mam wymiotów zadko mi niedobrze a jak już to wieczorami. Tak za 2 tyg mam wizytę i mam nadzieje ze tam w brzuchu wszystko dobrze bo nawet nie czuje jakbym była w ciąży. No może oprócz tego że bardzo często chodzę sikac i nigdy w życiu aż tak nie bolały mnie piersi.
ja ma dokładnie tak samo... Niby dobrze że nie wymiotuje, od lat miałam problemy z żołądkiem i nauczyłam się jak nie wymiotować, ale jakoś ta.... wymioty co się pierwsze kojarzy z ciążą:P

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Cześć

Strobiluska strasznie mi przykro mocno 3mam za Was

Mam nadzieje, ze mnie nie odsuniecie od watku, ale na prawde ostatnio nie mam na nic czasu. W pracy staram się robic tak, zeby miec wszystko z dnia na dzien gotowe, a ostatnio jest duuużo roboty. A w domu nie mam siły włączać kompa a na tel mi się nie chce.
zmęczenie bierze górę najważniejsze żebyś miała dużo odpoczynku
Stary 2014-06-06, 11:37   #2205
Mravka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez akrolowa Pokaż wiadomość
Ojej to rzeczywiście nieciekawie się porobiło. Nawet jeśli wylądujesz w szpitalu to dla dobra maleństwa więc musisz być teraz bardzo dzielna!

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Dla mnie to też coś niesamowitego, ale uczepiły się mnie jakieś czarne myśli... w ostatnim czasie spotkało mnie tyle złego, że aż ciężko mi uwierzyć, że w końcu coś może skończyć się szczęśliwie. Mam nadzieję, że szybko mi to przejdzie i będę mogła w pełni cieszyć się tym, że rośnie we mnie maleństwo.
Dopadają mnie ogromne bóle krzyża... Od dawna mam problemy z kręgosłupem i rwą kulszową, ale teraz to już poezja...
A dopadają Cie te bóle w jakiejś konkretnej pozycji? chodzenie/siedzenie? Podpytuje,bo mi tez dokuczają,ale tylko jak siedze..
Cytat:
Hej

bardzo mi przykro

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Witam

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Bardzo mi przykro
ZObaczysz że nastpęnym razem będzie dobrze Trzymaj się
zawsze ten czas do wizyty sie dłuży niemiłosiernie. Domyślam się,że to pewnie średnio komfortowe,że musisz leżeć,ale jak piszesz są już efekty i jest lepiej. Także to najważniejsze. Oby jak najszybciej sytuacja się unormowała

co do dolegliwości to ja w sumie tak się obawiałam tych mdłosci(bo było takich kilka dni), teraz jednak tylko słąbo się czuje. Zwłaszcza nad ranem,takie ogólne osłabienie +dalej mega senność. Czuje się jak niedzwiedz wybudzony w środku zimy.

Wczoraj na wizycie siedziała obok Pani ze sporym brzuszkiem i tak sobie kątem oka oglądałam,jak Małe się dobija. Za każdym razem rozczula mnie to tak samo.

Moj syn dzisiaj rano na widok męża który robi mi kanapki(układał na bułce sałate) stwierdził " nie lubić kapusty";]
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 12:54   #2206
madzikuu
Raczkowanie

Byłam dziś na wizycie. 9t, mamy 23mm i serducho puka ze aż miło nawet mamy juz rączki i nóżki :-D następna wizyta za 4t.
Teraz dopiero dociera do mnie ze jakiś malutki człowiek we mnie rośnie :-D

madzikuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 13:06   #2207
elvira44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzikuu Pokaż wiadomość
Byłam dziś na wizycie. 9t, mamy 23mm i serducho puka ze aż miło nawet mamy juz rączki i nóżki :-D następna wizyta za 4t.

Super! Gratulacje!!!!

http://www.suwaczek.pl/cache/556b2ed503.png
elvira44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 13:09   #2208
martus336
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez simonee Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
ja dziś zebrałam w sobie siły i pojechałam do lekarza, niestety ma urlop a drugi lekarz przyjmuje po obiedzie i nie wiem czy cos wymysli na te wymioty pewnie mnie wysle do szpitala, do tego wszystkiego chyba jestem odwodniona mam bardzo ciemne siuski
picie wody, herbaty, soki nie wchodza w gre bo zwymiotuje...
biedactwo..
pisz od razu co i jak.

Uwielbiam koty
martus336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 13:33   #2209
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90

Wczoraj bylam u lekarza. Dostalam skierowanie na badania. Bylo w koncu widac maja malutka fasolke... tż byl ze mna w gabinecie. 5/6 tc rak stwierdzil lekarz. Kolejna wizyta za 3t

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016
olena90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 13:39   #2210
dusiolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olena90 Pokaż wiadomość
Wczoraj bylam u lekarza. Dostalam skierowanie na badania. Bylo w koncu widac maja malutka fasolke... tż byl ze mna w gabinecie. 5/6 tc rak stwierdzil lekarz. Kolejna wizyta za 3t

A co z Twoim torbielem?

Stary 2014-06-06, 13:43   #2211
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90

Cytat:
Napisane przez dusiolka Pokaż wiadomość
A co z Twoim torbielem?

Torbielą narazie skupiamy sie na ciazy a nie na niej

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016
olena90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 13:47   #2212
teja1
Zakorzenienie

Ja też właśnie po wizycie, Pan Doktor zrobił mi usg bo stwierdził, ze jak miesiączka tak dawno to nawet nie daje skierowania na betę tylko robimy usg. Powiedział, że wszystko super, ciąża rozwija się prawidłowo, widać fajnie pęcherzyk i kropka w środku dostałam zdjęcie na pamiątkę, skierowanie na badania i jak dostanę wyniki to na wizytę. Tylko, że najbliższy wolny termin to 10.07.14, ale panie w rejestracji powiedziały, że może się coś da ugrać

Tż chodzi uśmiechnięty od ucha do ucha, zdjęcie wisi na lodówce
Stary 2014-06-06, 13:48   #2213
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzikuu Pokaż wiadomość

Cudownie!! gratulacje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-06, 13:56   #2214
dusiolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olena90 Pokaż wiadomość
Torbielą narazie skupiamy sie na ciazy a nie na niej

Nie jestem dobra w odmianach;d hehe

Stary 2014-06-06, 14:13   #2215
martus336
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez teja1 Pokaż wiadomość
Ja też właśnie po wizycie, Pan Doktor zrobił mi usg bo stwierdził, ze jak miesiączka tak dawno to nawet nie daje skierowania na betę tylko robimy usg. Powiedział, że wszystko super, ciąża rozwija się prawidłowo, widać fajnie pęcherzyk i kropka w środku dostałam zdjęcie na pamiątkę, skierowanie na badania i jak dostanę wyniki to na wizytę. Tylko, że najbliższy wolny termin to 10.07.14, ale panie w rejestracji powiedziały, że może się coś da ugrać

Tż chodzi uśmiechnięty od ucha do ucha, zdjęcie wisi na lodówce
no to super.! ciesze sie, ze wszystko jest wporzadku

Uwielbiam koty
martus336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 16:47   #2216
croppka23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dusiolka Pokaż wiadomość
Nie bede na forum zdradzać zawodu nie lubię jak sie glupotki pisze;p po prostu razi mnie jak cos jest koloryzowane w sprawach w których sie znam;p hehe oo i tyle;p

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Jakies kompleksy?;p bo nie lubię takich aluzji mozesz sobie pisać co chcesz,wyrażać swoje zdanie po to jest forum ale trzeba z jakaś dozą kultury i szacunku pozdrawiam Panią ;p

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Po prostu nie lubię (teraz pisze ogólnie nie mając na myśli żadnej konkretnej wypowiedzi) "wierzeń" tylko fakty w tej dziedzinie życia wiec nie ma to niz zwiazanego z poucZaniem,przynajmniej takiego zamiaru nie mam kazdy robi jak uważa?

W takim razie chyba wszystkie możemy się przy Tobie schować z całym szacunkiem ale chyba w takim przypadku do nasz szaraczków nie pasujesz więc może powinnaś zmienić forum na takie które Tobie dorówna i nie będziesz musiała się denerwować z powodu "głupot" tu wypisywanych

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Cytat:
Hej

Bardzo mi przykro i mam wielką nadzieję, że szybko może i niespodziewanie uda Ci się ponownie zajść w ciąże i ją szczęśliwie donosić

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Napisane przez sjero Pokaż wiadomość
bidulka ale może lepiej, że miałabyś pójść do szpitala, dostaniesz kroplówki i Cię nawodnią, bo taki stan jak teraz nie jest za dobry
Ja też uważam, że byłoby dobrze gdyby uzupełnili Ci w szpitalu co należy
croppka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 16:55   #2217
Martusia1499
Rozeznanie

Hej
Któraś z dziewczyn kiedyś pisała, że miała plamienia, jak jest teraz ? ustały ?
Dziś rano zauważyłam jakąś brązową wydzielinę ale byłam spokojna z racji tego, że i tak miałam w planach wizytę u gina, jednak trochę mnie rozczarował, bo po usg powiedział, że wszystko ok (ufff) i jak już się ubierałam to zapytałam go o te plamienia a on tylko odparł, że plamień w ciąży nie powinno być teraz też coś tam było na wkładce ale bardzo niewiele, mimo to się martwię, bo nie dostałam żadnej konkretnej odpowiedzi ani zaleceń. Podpowiecie ?
Stary 2014-06-06, 16:58   #2218
croppka23
Raczkowanie

Ja właśnie wróciłam z IP w czasie powrotu z pracy poczułam, że robi mi się mokro, a w toalecie zauważyłam sporo krwi. Mój TŻ w pracy więc szybki telefon z płaczem do Taty, że krwawię, a on po minucie stał już u mnie w drzwiach gotowy do wyjazdu. W szpitalu przyjął mnie miły doktor, zbadał mnie i odetchnęłam z ulgą bo powiedział, że nic się złego nie dzieje, mam dużo odpoczywać i zapisał mi luteinę 3x2 tabletki pod język (blee). Po dzisiejszym incydencie pewnie już nie wrócę do pracy i mam nadzieję, że więcej się to już nie powtórzy. Dodam, że krwawienia już nie mam i podczas jego trwania nie bolał mnie wcale brzuch co wydawało mi się dziwne. Słyszałam płacz Maleńkich dzieci bo zostałam przyjęta na ginekologii i miałam wielką ochotę je zobaczyć
croppka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 17:05   #2219
allgoodthings
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martusia1499 Pokaż wiadomość
Hej
Któraś z dziewczyn kiedyś pisała, że miała plamienia, jak jest teraz ? ustały ?
Dziś rano zauważyłam jakąś brązową wydzielinę ale byłam spokojna z racji tego, że i tak miałam w planach wizytę u gina, jednak trochę mnie rozczarował, bo po usg powiedział, że wszystko ok (ufff) i jak już się ubierałam to zapytałam go o te plamienia a on tylko odparł, że plamień w ciąży nie powinno być teraz też coś tam było na wkładce ale bardzo niewiele, mimo to się martwię, bo nie dostałam żadnej konkretnej odpowiedzi ani zaleceń. Podpowiecie ?
Kilka z nas miało plemienia. Ja dostałam duphaston i nakaz leżenia. Więcej krew nie poleciała.

Stary 2014-06-06, 17:10   #2220
dusiolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez croppka23 Pokaż wiadomość
W takim razie chyba wszystkie możemy się przy Tobie schować z całym szacunkiem ale chyba w takim przypadku do nasz szaraczków nie pasujesz więc może powinnaś zmienić forum na takie które Tobie dorówna i nie będziesz musiała się denerwować z powodu "głupot" tu wypisywanych

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Bardzo mi przykro i mam wielką nadzieję, że szybko może i niespodziewanie uda Ci się ponownie zajść w ciąże i ją szczęśliwie donosić

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Ja też uważam, że byłoby dobrze gdyby uzupełnili Ci w szpitalu co należy

Napisałam specjalnie zdrobniale zeby sie nikt urażony nie poczuł jak widac brak poczucia humoru nikt nie moze nic napisac bo zaraz obraza majestatu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości