Ciągle ćwiczymy i zdrowo jemy- XIV część już spamujemy! . - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-06, 13:59   #2611
majka5908
Zakorzenienie

Dot.: Ciągle ćwiczymy i zdrowo jemy- XIV część już spamujemy! .

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
W środę mam pierwszy zabieg
A potem kolejne co 2 tyg. Będę miała robione zdjęcia a przy pierwszym filmik żeby pokazała jak się nakłada kwasy.
Zobaczymy będzie migdalowy i jakąś nowosc

Zalatwilam wszystko!!

Gdybym Endomondo włączyła szybciej pewnie z 8 km by bylo
Te 2 co zrobiłam to do urzędu miasta wróciłam bo zapomniałam wyroku z sądu...

Teraz obiad a potem robię dżemy naradzie z 2 kg truskawek albo lepiej z kilograma
Super Nie miałam nigdy kwasów, ale jak wyrobie z kasa to w czerwcu a lipcu na oczyszczanie twarzy pójde
za spacer
majka5908 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 13:59   #2612
Sikorka0204
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka5908 Pokaż wiadomość
Okulary 3D nie zapomnij
To jest myśl
Zdecydowaliśmy, że w niedziele wybierzemy się znów do 'naszej' chińskiej, już nas tam znają bo co tydzień tam jesteśmy bo mi się nie chce gotować Pyszne jedzenie tam mają(mówi to tak która chińskiego nie lubi) i meeeeega tanio, jedzenia jest nie do przejedzenia więc jeszcze zostaje TZ'wi na poniedziałek (więc też nie muszę gotować). Chodzi za mną tajskie ale trochę sknera jestem i mi szkoda $, zamówię w któryś dzień do domu wyjdzie połowę taniej A później pojedziemy do centrum pospacerować i na lody
Melduję większą kostkę czekolady z adwokatem Ale tak dawno nie jadłam słodkiego, że należało mi się ale w sumie mi jakoś nie posmakowała
Stary 2014-06-06, 14:03   #2613
majka5908
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
To jest myśl
Zdecydowaliśmy, że w niedziele wybierzemy się znów do 'naszej' chińskiej, już nas tam znają bo co tydzień tam jesteśmy bo mi się nie chce gotować Pyszne jedzenie tam mają(mówi to tak która chińskiego nie lubi) i meeeeega tanio, jedzenia jest nie do przejedzenia więc jeszcze zostaje TZ'wi na poniedziałek (więc też nie muszę gotować). Chodzi za mną tajskie ale trochę sknera jestem i mi szkoda $, zamówię w któryś dzień do domu wyjdzie połowę taniej A później pojedziemy do centrum pospacerować i na lody
Melduję większą kostkę czekolady z adwokatem Ale tak dawno nie jadłam słodkiego, że należało mi się ale w sumie mi jakoś nie posmakowała
Opłacało Ci się naczynać czekolade dla jednej kostki?
To jak? Jak zamawiasz do domu tajskie to masz taniej niż w knajpie? Czy to z innej restauracji?
Stary 2014-06-06, 14:19   #2614
nonetheless
Zakorzenienie

W końcu koniec praktyk!
Dzisiaj to aż odcisk mi się na palcu zrobił od ołówka, tak nim naku.rwiałam cały dzień
Tż ma dziś urodziny poprosiłam mamę żeby zrobiła mu tort, bo ciasta robi pyszne, czasem nawet na zamówienie i dam mu go w ramach prezentu. Nie mam kasy na nic innego, a tort i tak pewnie go bardziej uszczęśliwi niż nie jeden prezent także dziś dzień słodkości, szczególnie że tż wziął cukierki do szkoły i potem wpychał we mnie co chwilę kolejnego i kolejnego aż mi się niedobrze robiło pod koniec dnia w szkole (ale nie usprawiedliwiam się w ten sposób, miał moje ulubione więc... )
Widziałam zdjęcia owsianek budyniowych, wyglądają tak że da ktoś przepis?
Stary 2014-06-06, 14:22   #2615
majka5908
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nonetheless Pokaż wiadomość
W końcu koniec praktyk!
Dzisiaj to aż odcisk mi się na palcu zrobił od ołówka, tak nim naku.rwiałam cały dzień
Tż ma dziś urodziny poprosiłam mamę żeby zrobiła mu tort, bo ciasta robi pyszne, czasem nawet na zamówienie i dam mu go w ramach prezentu. Nie mam kasy na nic innego, a tort i tak pewnie go bardziej uszczęśliwi niż nie jeden prezent także dziś dzień słodkości, szczególnie że tż wziął cukierki do szkoły i potem wpychał we mnie co chwilę kolejnego i kolejnego aż mi się niedobrze robiło pod koniec dnia w szkole (ale nie usprawiedliwiam się w ten sposób, miał moje ulubione więc... )
Widziałam zdjęcia owsianek budyniowych, wyglądają tak że da ktoś przepis?
Tort napewno będzie dla niego najlepszym prezentem skoro Twoja mama takie dobre robi Jakie te cukierki?
A co do owsianki to ja normalnie gotuje płatki górskie w mleku, troszke cukru dosypuję a jak płatki zmiękną to rozrabiam 1 łyżeczke proszku budyniowego w zimnym mleku i wlewam do płatków Tak samo jakbyś budyń robiła No a dodatki to wedle uznania
Stary 2014-06-06, 14:23   #2616
Sikorka0204
Zakorzenienie

Cytat:
Opłacało Ci się naczynać czekolade dla jednej kostki?
To jak? Jak zamawiasz do domu tajskie to masz taniej niż w knajpie? Czy to z innej restauracji?
TZ podjada więc zawsze w lodówce jest napoczęta
Z tej samej restauracji Bo tu jest tak, że za mięso płacisz osobno, za ryż osobno a ta restauracja niestety jest dość droga i sam ryż kosztuje nie mało, napoje czy soki od 20zł więc jeśli zamówię bez ryżu (mam w domu specjalną maszynę więc samo się robi i trzyma ciepło) i bez picia to będę ok 70zł do przodu A wolę to wydać na coś innego, tym bardziej, że wizyta w PL mnie trochę po kieszeni potrzepie. Muszę odwiedzić ginekologa, laryngologa, dentystę, badania porobić, chrześniak będzie którego nie widziałam dobre 5 lat więc wiadomo, paczkę spożywczą wysłać (sama paczka jakieś 800zł...) no i wszystkim prezenty kupić...
Stary 2014-06-06, 14:31   #2617
majka5908
Zakorzenienie

Cytat:
TZ podjada więc zawsze w lodówce jest napoczęta
Z tej samej restauracji Bo tu jest tak, że za mięso płacisz osobno, za ryż osobno a ta restauracja niestety jest dość droga i sam ryż kosztuje nie mało, napoje czy soki od 20zł więc jeśli zamówię bez ryżu (mam w domu specjalną maszynę więc samo się robi i trzyma ciepło) i bez picia to będę ok 70zł do przodu A wolę to wydać na coś innego, tym bardziej, że wizyta w PL mnie trochę po kieszeni potrzepie. Muszę odwiedzić ginekologa, laryngologa, dentystę, badania porobić, chrześniak będzie którego nie widziałam dobre 5 lat więc wiadomo, paczkę spożywczą wysłać (sama paczka jakieś 800zł...) no i wszystkim prezenty kupić...
Matko Boska
Faktycznie ładnie odczujecie ten miesiąc w Pl No ale coś za coś prawda?
20zł za napój Nie wiem dlaczego zawsze myślałam, że w Chinach jest tanio
Stary 2014-06-06, 14:37   #2618
nonetheless
Zakorzenienie

Cytat:
Tort napewno będzie dla niego najlepszym prezentem skoro Twoja mama takie dobre robi Jakie te cukierki?
A co do owsianki to ja normalnie gotuje płatki górskie w mleku, troszke cukru dosypuję a jak płatki zmiękną to rozrabiam 1 łyżeczke proszku budyniowego w zimnym mleku i wlewam do płatków Tak samo jakbyś budyń robiła No a dodatki to wedle uznania
Pyyyszne ale nazwy nie pamiętam nigdy, takie truskawkowo-śmietankowe w czekoladzie

ooook, dziękuję może jutro sobie taką walnę na śniadanie problem w tym że z budyniów to ja tylko czekoladowy jadam
Stary 2014-06-06, 14:40   #2619
Sikorka0204
Zakorzenienie

Cytat:
Matko Boska
Faktycznie ładnie odczujecie ten miesiąc w Pl No ale coś za coś prawda?
20zł za napój Nie wiem dlaczego zawsze myślałam, że w Chinach jest tanio
Zachciało mi się lecieć to mam Niestety tak to jest jak się raz na czas przyjeżdża i chce się wszystko załatwić...najgorsze będzie chodzenie po lekarzach bo wizyta najtańsza to jakieś 100zł a nie zamierzam się sugerować ceną bo mi zależy na dobrym lekarzu... muszę się w końcu dowiedzieć co mi jest bo trochę to za długo trwa...
a ceny zależą od restauracji w zachodnich restauracjach to jest przeciętny koszt...choć to i tak dobra cena...w klubie piwo kosztuje 50zł, shot od 50zł...przykładowo butelka Johnnie Walkera ok 400-450zł...

Edytowane przez Sikorka0204
Czas edycji: 2014-06-06 o 14:48
Sikorka0204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 14:45   #2620
majka5908
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nonetheless Pokaż wiadomość
Pyyyszne ale nazwy nie pamiętam nigdy, takie truskawkowo-śmietankowe w czekoladzie

ooook, dziękuję może jutro sobie taką walnę na śniadanie problem w tym że z budyniów to ja tylko czekoladowy jadam
A co to za problem? Ja miałam właśnie czekoladowy

Cytat:
Zachciało mi się lecieć to mam Niestety tak to jest jak się raz na czas przyjeżdża i chce się wszystko załatwić...najgorsze będzie chodzenie po lekarzach bo wizyta najtańsza to jakieś 100zł a nie zamierzam się sugerować ceną bo mi zależy na dobrym lekarzu... muszę się w końcu dowiedzieć co mi jest bo trochę to za długo trwa...
a ceny zależą od restauracji w zachodnich restauracjach to jest przeciętny koszt...choć to i tak dobra cena...w klubie piwo kosztuje 50zł, shot od 50zł...przykładowo butelka Johnnie Walkera ok 400-450zł...

No tu nie ma co patrzeć, który mniej weźmie tylko, który lepszy lekarz, bo to nie jest zwykłe przeziębienie, ale poważniejsze sprawy i nie ma co oszczędzać Mam nadzieje, że dowiesz się wszystkiego
Do Chin już napewno nigdy nie polece A porównywalnie np w Tunezji czy na Bali drinki ile kosztują albo coś innego co można porównać z Chinami i Pl?
Stary 2014-06-06, 14:49   #2621
nonetheless
Zakorzenienie

Cytat:
A co to za problem? Ja miałam właśnie czekoladowy
kiedyś jadłam bardzo często i mi się przejadł, patrzeć już na niego nie mogłam ale spróbuję jutro albo pojutrze tej owsianki
Stary 2014-06-06, 14:55   #2622
Sikorka0204
Zakorzenienie

Cytat:
No tu nie ma co patrzeć, który mniej weźmie tylko, który lepszy lekarz, bo to nie jest zwykłe przeziębienie, ale poważniejsze sprawy i nie ma co oszczędzać Mam nadzieje, że dowiesz się wszystkiego
Do Chin już napewno nigdy nie polece A porównywalnie np w Tunezji czy na Bali drinki ile kosztują albo coś innego co można porównać z Chinami i Pl?
W sumie w Chinach zależy od miasta bo Pekin jest tańszy. Zresztą SH jest na 20 miejscu na liście najdroższych miast świata...już nawet Nowy Jork jest tańszy ;/
Jak byłam w Tunezji i Egipcie to miałam all inc. więc nie mam jak porównać. Tajlandia mimo, że wszyscy zachwalają, że super tanio ja bym powiedziała, że jest normalnie, ceny podobne jak w PL choć w restauracjach może odrobinę taniej. Bali jak dla mnie bajka, TZ się nawet ze mnie śmiał bo pierwszy dzień przeżywałam jak wszystko jest tanie XD (po tym ile tu się wydaje to naprawdę kolosalna różnica) obiad +koktajle owocowe dla dwóch osób ok 15zł (oczywiście drożej też ale za tyle można było dobrze zjeść).
Stary 2014-06-06, 15:11   #2623
majka5908
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie w Chinach zależy od miasta bo Pekin jest tańszy. Zresztą SH jest na 20 miejscu na liście najdroższych miast świata...już nawet Nowy Jork jest tańszy ;/
Jak byłam w Tunezji i Egipcie to miałam all inc. więc nie mam jak porównać. Tajlandia mimo, że wszyscy zachwalają, że super tanio ja bym powiedziała, że jest normalnie, ceny podobne jak w PL choć w restauracjach może odrobinę taniej. Bali jak dla mnie bajka, TZ się nawet ze mnie śmiał bo pierwszy dzień przeżywałam jak wszystko jest tanie XD (po tym ile tu się wydaje to naprawdę kolosalna różnica) obiad +koktajle owocowe dla dwóch osób ok 15zł (oczywiście drożej też ale za tyle można było dobrze zjeść).

Masakra jaka różnica. W Chinach za napój 20zł a na Bali obiad + koktajle taniej, bo za 15zł i to dla dwóch osób Praktycznie jedzenie to jedzenie, ale ceny kolosalne jakbyś nie wiadomo co kupowała... Łapiesz się np na tym, że jak idziesz coś kupić to szybko przeliczasz na zł czy już z dystansem podchodzisz? Ja tak miałam w Niemczech, że wszystko szybko razy 4 mnożyłam i to była taka chwila grozy dla mojego eksa kupi-nie kupi

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Ja się powoli zmywam Jade do Rossmana kupić jakieś lakiery, bo w końcu przyjdzie dzień kiedy siostra sie zorientuje, że jej podbieram

Teraz mi sie przypomniało, że miałam się Was pytać czy znacie jakieś sposoby żeby buty nie farbowały? Kupiłam sobie w CCC za 60zł tenisówki do pracy takie wciągane i są mega wygodne, ale gnidy farbują stope Od środka mają niebieski materiał i dziś rano jak wróciłam do domu to miałam stopy jakby zapożyczone od Smerfetki
Stary 2014-06-06, 15:19   #2624
Sikorka0204
Zakorzenienie

Cytat:
Masakra jaka różnica. W Chinach za napój 20zł a na Bali obiad + koktajle taniej, bo za 15zł i to dla dwóch osób Praktycznie jedzenie to jedzenie, ale ceny kolosalne jakbyś nie wiadomo co kupowała... Łapiesz się np na tym, że jak idziesz coś kupić to szybko przeliczasz na zł czy już z dystansem podchodzisz? Ja tak miałam w Niemczech, że wszystko szybko razy 4 mnożyłam i to była taka chwila grozy dla mojego eksa kupi-nie kupi
To niema sensu, szkoda nerwów jeść trzeba, opłaty zrobić trzeba Na początku była tragedia bo przeliczałam i byłam załamana jak na jedzenie dla 2 osób, gdzie jedliśmy najzwyklejsze jedzenie wychodziło ok 3tys zł. Sama owsianka była luksusem (płatki 17zł 300gr, mleko 6zł za litr - a co to jest 1l na dwójkę...) tak samo kanapki gdzie ser 45zł za kg, szynka 10zł za 5 plasterków a chleb od 6zł -25zł.
ostatnio okazało się, że mi się mleka przeterminowały - 9 kartonów do kosza - ponad 50zł do zlewu nauczka na przyszłość, że jak jest tu promocja to jest haczyk
gdyby nie to, że nie płacimy za mieszkanie to by się nie opłacało siedzieć
Bo samo mieszkanie 3-4tys zł dodatkowo.
Choć teraz już jestem tyle czasu, że wiem co warto kupić a co nie, owsiankę zamieniliśmy na inne śniadania (np. ryż z jogurtem i bananem), chleb często piekę sama, kombinuje no i jakoś do przodu idzie
Stary 2014-06-06, 15:33   #2625
anulciak85
Zakorzenienie

Co do cen...nie będę się wypowiadać...nie nawidze zakupow. Jak mam iść po mięsa i wędliny w sobotę to dla naszej piątki są to lekko 200 zł. Plus reszta.

Teraz będę kupować składniki ba chleb a koleżanki które pieką chleb przyniosą mi zaczyn

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-06-06, 15:38   #2626
pulp fiction
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez f _ c k yea Pokaż wiadomość
u mnie Sia i Chandelier w głośnikach i na ekranie cały dzień piosenka wpadła mi w ucho, chociaż na początku nie wiedziałam kto to taki do rihanny podobny a teledysk świetny, uwielbiam Maddie, jest bezbłędna

uwielbiam tę piosenkę

Cytat:
Napisane przez Lirael1 Pokaż wiadomość
Hejo, chcę dołączyć do wątku (zgodnie z regulaminem, regulamin pierwszego postu przeczytany regulaminowo )

Odchudzam się w sumie już od jakiegoś czasu, ale czasem nachodzą mnie załamania moich niemal już utwierdzonych mentalnie zmian żywieniowych, więc potrzebuję wsparcia =D

Mam 21 lat, studiuję
Zmieniłam styl życia 23.04 kiedy to ważyłam 75,5kg przy wzroście 177cm
Na tych dniach moja waga ma wahania od 70,5 do 71,1 Jestem zadowolona z postępów =D

Pokochałam owsiankę, płatki orkiszowe, warzywka. Codziennie jeżdżę na rowerze (jeśli nie mam czasu na specjalne wyjście [sesja, te sprawy] to zawsze zrobię przynajmniej 2omin rowerkiem dom-uczelnia; uczelnia-dom)
Jem 5 lekkich posiłków dziennie, liczę kalorie nie tylko po to by stwierdzić ,, jem za dużo" ale też by kalorii nie okazało się za mało (taki ogórek nasyci nawet, ale 17kcal to za mało na posiłek =D )

Mój cel1- 69kg;
cel 2 65
cel 3 63
Chociaż pewnie tego ostatniego mogę i nie osiągać, jeśli będę zadowolona ze swojej sylwetki

Witam wszystkie! =D

Heeej

u mnie cały dzień prawie na truskawkach, bo muszę zjeść żeby się nie zepsuły. już nimi hahaha

ćwiczę
dbam o włosy
zdrowo się odżywiam
pulp fiction jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 16:09   #2627
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Ja juz w domu
Byłam na basenie na godzinke w h&m kupiłam dwie spódniczki a w Cubusie malinowy strój kąpielowy dzisiaj i jutro na wszystko - 30 % wiec skorzystalam

ale gorąco dzisiaj od jutra podobno ponad 30 stopni ma byc

wógole mam mega dola po tych przymierzalniach wygladam okropnie bez ciuchow

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 16:09   #2628
BlankaSz
Zakorzenienie

Hello
Co tu się dzieje?! Tylko 2 strony spamu od wczorajszego wieczora? Nie wierzę

Wróciłam właśnie z roboty zmęczona i przegrzana!
Dziś był totalny zapierdziel... ale, przeszłam próbę i w poniedziałek podpisuję umowę Umowa o pracę! Tak się cieszę!

A akta ogarnę... No i na poniedziałek kilka rozporządzeń ministra sprawiedliwości a także artykułów kodeksu muszę sobie przypomnieć Bo... tak trochę mi umknęła ta wiedza. Po prostu zapomniałam Nie korzystałam z tego na co dzień, nie pracowałam w zawodzie... miałam prawo zapomnieć, czego na studiach się uczyłam

Jestem trochę zła... rano wstałam jak zombiak. Nawet na wątek nie wchodziłam. Miałam wyciągnąć szpinak i cycka z zamrażalnika, ale zapomniałam. Zadzwoniłam zaraz po 8 do brata, żeby wyciągnął. Akurat wrócę to zrobię makaron pełnoziarnisty ze szpinakiem i piersią... wchodzę teraz do kuchni a tam wielkie G... Naprawdę z mojego brata jest taki zmierzły ciul, że w pale się nie mieści...

Chyba wrzucę do mikrofalówy na defrost. Albo wstrzymam się jakąś godzinę i rozmrożę w ciepłej wodzie Dam radę. Ale musiałam Wam się pożalić

Dziś zjadłam już 3 posiłki Przed wyjściem do pracy kanapkę z szynką. Chleb był pszenny, niestety. Myślałam, że został razowy, ale nie było już. I wolałam mimo wszystko zjeść tą kromeczkę niż iść na głodzie. Na moje oko chleb był jakiś 3 dniowy... no ale, bardzo mało pieczywa ostatnio schodzi od kiedy ja nie jem
O 11 w pracy zjadłam 1.5 naleśnika z duszonymi pieczarkami, cebulką i szynką do tego jogurt z jabłkami i cynamonem.
O 14 skończyłam naleśniory... 1.5 zjadłam.

A teraz czekam, aż jedzenie się rozmrozi i będę tworzyć
cel II 70 kg
_________________________ _________

Bo taki ktoś w życiu zdarza się tylko raz!
24.08.2012

30.07.2014r początek biegania i walki z samą sobą!

Edytowane przez BlankaSz
Czas edycji: 2014-06-06 o 16:11
BlankaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 16:53   #2629
magda_lena40
Zakorzenienie

Agunia
brawo za basen!
pokaż strój!

Blanka
Gratuluję umowy! Wrzucaj do mikrofali, nic się mu nie stanie, a Ty nam z głodu nie padniesz

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 17:41   #2630
majka5908
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Ja juz w domu
Byłam na basenie na godzinke w h&m kupiłam dwie spódniczki a w Cubusie malinowy strój kąpielowy dzisiaj i jutro na wszystko - 30 % wiec skorzystalam

za basen
Ciuchy pokaz
A ja tam lubie siebie bez ubrania

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Blanka gratuluje umowy Czlowiek jak ma prace od razu widzi swiat w 3D Ja czuje motyle w brzuchu nawet jak do roboty jade

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Kupilam w Rossmanie 5 lakierow, zaplacilam 37zl a zaoszczedzilam jakie 20zl Promocje byly Lakiery Rimmel za 7,69, Astor 10,99zl a M.S. 5,59zl Teraz patrze na rachunek i babka na kasie Rimmela nabila mi jako M.S Czyli 5zl taniej na sztuce
Stary 2014-06-06, 17:43   #2631
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlankaSz Pokaż wiadomość
Hello

Dziś był totalny zapierdziel... ale, przeszłam próbę i w poniedziałek podpisuję umowę Umowa o pracę! Tak się cieszę!
Gratulacje
Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Agunia
brawo za basen!
pokaż strój!

Blanka
Gratuluję umowy! Wrzucaj do mikrofali, nic się mu nie stanie, a Ty nam z głodu nie padniesz
Juz wstawiam zalacznik tylko na zywo jest troszke bledszy taki bardziej koralowy, tylko foto tak wyszło
Cytat:
za basen
Ciuchy pokaz
A ja tam lubie siebie bez ubrania

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Blanka gratuluje umowy Czlowiek jak ma prace od razu widzi swiat w 3D Ja czuje motyle w brzuchu nawet jak do roboty jade
jakbym miala takie ciało jak Ty to bym sie kochała a nie lubiła

te spodniczki wziełam ( oba kolory) niebieski na zywo ladniejszy taki bardziej hmmm jeansowy D:
http://www.hm.com/pl/product/29271?a...rticle=29271-A

Wlasnie rozastawiłam basen w ogrodzie wlasnie sie woda nalewa...troche mi to zejdzie

Think happy - be happy

M

Stary 2014-06-06, 17:48   #2632
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:

Kupilam w Rossmanie 5 lakierow, zaplacilam 37zl a zaoszczedzilam jakie 20zl Promocje byly Lakiery Rimmel za 7,69, Astor 10,99zl a M.S. 5,59zl Teraz patrze na rachunek i babka na kasie Rimmela nabila mi jako M.S Czyli 5zl taniej na sztuce
Farciara

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Cytat:
Napisane przez BlankaSz Pokaż wiadomość
Hello

A akta ogarnę... No i na poniedziałek kilka rozporządzeń ministra sprawiedliwości a także artykułów kodeksu muszę sobie przypomnieć Bo... tak trochę mi umknęła ta wiedza. Po prostu zapomniałam Nie korzystałam z tego na co dzień, nie pracowałam w zawodzie... miałam prawo zapomnieć, czego na studiach się uczyłam

Jestem trochę zła... rano wstałam jak zombiak. Nawet na wątek nie wchodziłam. Miałam wyciągnąć szpinak i cycka z zamrażalnika, ale zapomniałam. Zadzwoniłam zaraz po 8 do brata, żeby wyciągnął. Akurat wrócę to zrobię makaron pełnoziarnisty ze szpinakiem i piersią... wchodzę teraz do kuchni a tam wielkie G... Naprawdę z mojego brata jest taki zmierzły ciul, że w pale się nie mieści...

Chyba wrzucę do mikrofalówy na defrost. Albo wstrzymam się jakąś godzinę i rozmrożę w ciepłej wodzie Dam radę. Ale musiałam Wam się pożalić

Dziś zjadłam już 3 posiłki Przed wyjściem do pracy kanapkę z szynką. Chleb był pszenny, niestety. Myślałam, że został razowy, ale nie było już. I wolałam mimo wszystko zjeść tą kromeczkę niż iść na głodzie. Na moje oko chleb był jakiś 3 dniowy... no ale, bardzo mało pieczywa ostatnio schodzi od kiedy ja nie jem
O 11 w pracy zjadłam 1.5 naleśnika z duszonymi pieczarkami, cebulką i szynką do tego jogurt z jabłkami i cynamonem.
O 14 skończyłam naleśniory... 1.5 zjadłam.

A teraz czekam, aż jedzenie się rozmrozi i będę tworzyć
Gratuluje Kochana

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
StupidAlice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 17:49   #2633
magda_lena40
Zakorzenienie

Agunia
Gdzie ten załącznik, bo ja ślepa oczywiście?

U mnie Tata właśnie przygotowuje miejsce pod basen i będziemy rozkładać może jutro

Majka

Szczęściara!

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 17:49   #2634
BlankaSz
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Majka ja już myślę co z pierwszej wypłaty sobie kupię Generalnie kamień z serca. W końcu. Bo od miesiąca wariowałam w domu!

Bardzo fajna babka Ci się trafiła! Oby więcej takich
Też bym z chęcią odwiedziła Rossmana ale póki co nie mogę szastać kasą Lakierów mam od zayebania. Jakoś przeżyję A promocja na pewno nie jedna będzie. W Rossmanie raczej są regularne promocje na kosmetyki

Właśnie 30 orzechów włoskich wyskubałam. Będzie na jakieś 2 owsianki

Agunia, Alice, Madzia dziękuję dziewuszki

Agunia fajne te spódniczki. Lubię takie dość krótkawe. Zajrzę w tygodniu do galerii Akurat Tż, będzie po wypłacie
cel II 70 kg

24.08.2012

Edytowane przez BlankaSz
Czas edycji: 2014-06-06 o 17:51
Stary 2014-06-06, 17:50   #2635
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
Ja juz w domu

Reserved ma pocieszające lustra, rozbierasz się i wyglądasz jak milion dolarów

Sukienke sobie kupiłam

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Stary 2014-06-06, 17:53   #2636
BlankaSz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość

Sukienke sobie kupiłam
Jaką?
cel II 70 kg

24.08.2012

Stary 2014-06-06, 17:54   #2637
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość

Sukienke sobie kupiłam
Pokaz

a teraz w domu patrze i nie ma tragedii, szału nie ma ale jest w miare ok, ale do wyjscia na plaże musi byc juz dobrze
Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Agunia
Gdzie ten załącznik, bo ja ślepa oczywiście?

U mnie Tata właśnie przygotowuje miejsce pod basen i będziemy rozkładać może jutro

Majka

Szczęściara!
Nie to nie Ty slepa tylko ja zapominalska juz dodaje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN4734.jpg (20,2 KB, 5 załadowań)

Think happy - be happy

M

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-06, 17:54   #2638
majka5908
Zakorzenienie

Cytat:
jakbym miala takie ciało jak Ty to bym sie kochała a nie lubiła

te spodniczki wziełam ( oba kolory) niebieski na zywo ladniejszy taki bardziej hmmm jeansowy D:
http://www.hm.com/pl/product/29271?a...rticle=29271-A

Wlasnie rozastawiłam basen w ogrodzie wlasnie sie woda nalewa...troche mi to zejdzie
Na zdjeciach wszystkiego nie widac wiec z tym kochaniem nie przesadzajmy
Fajne spodniczki
Stary 2014-06-06, 17:59   #2639
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
Spoko masz nas jakby co a my potrafimy różne rzeczy udawać Lubienie też jest na tej liście

Phi

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
Pokaz

a teraz w domu patrze i nie ma tragedii, szału nie ma ale jest w miare ok, ale do wyjscia na plaże musi byc juz dobrze

Nie to nie Ty slepa tylko ja zapominalska juz dodaje
Do Klub zaraz dodam zdjęcie letnia idealna na słoneczną pogode
Do tej Twojej spódnicy to trzeba mieć szczuplutkie nogi

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Stary 2014-06-06, 18:10   #2640
majka5908
Zakorzenienie

Alice pokaz kiecke

Agunia fajny kostium

Za lakiery placil osobisty sponsor zwany Tz

A propo Tz dzwonil mi godzine temu ze nie zjezdzaja w piatek za tydzien tylko w nocy z niedzieli na poniedzialek i ze caly tydzien bedzie na miejscu... A ja akurat caly tydzien mam zayebany w pracy i tylko poniedzialek i sobote bede miala wolna Ja sobie ustawiam z kierowniczka weekendy pod jego zjazdy do domu a im szef wymysla i zmienia dni powrotow
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości