|
|
#4981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Otóż nie - tsh 1, 313131 cos tam więc jupiii (tzn te cyferki po setnej części są fikcyjne
) ale anty TG 57,7 przy maxie 40 anty-tpo 76, 5 przy maxie 60 Piszę celem dodania danych, info , które potem skonfrontuję z doktoramy. No i jestem dziecko we mgle - to mój pierwszy taki świadomy raz.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-06 o 00:12 |
|
|
|
#4982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do reszty to ja się nie znam ale te tg i tpo to mi przy w reumatoidalnym szpitalu robili chyba? muszę przegrzebać dok, bo już się gubię
|
|
|
#4983 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Ale trzeba pewnie monitorować, czy to nie "radosny" początek choroby autoimmunologicznej
|
|
|
|
|
#4984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczymy co na to doktory - ja się nie znam, dla mnie to wygląda na mikroskopijną odchyłość od normy. Ale ja nie wiem czy to tak się mierzy, tak interpretuje, czy to ważne, mało ważne, na co wpływa? Ot się badam. Postanowiłam to i robię to w końcu, choć timing mam jak zwykle wyjechany w komsos ![]() No ale muszę doprowadzić to do jakiegoś konsensusu. Gdyby nie to, że chuop traci pracę, dostając urlopy na szukanie nowej, a ja żadnej nie zyskuję chyba byłby tydzień okupacji ![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
To mnie podbudowało, w kontekscie - może nie trafiłam do najgorszego lekarza ever. Dzięki. Chciałabym też usłyszeć radę od lekarza co to znaczy monitorować? W sensie, co to znaczy dbać o tarczycę w moim stanie? Jak zapobiegać temu co mi grozi? Bo ja wiem tylko jedno śledź to źródło jodu - koniec. kropka. Ale co robić jak kiedy i czego nie robić żeby uniknąć tej autoagresji. ![]()
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-06 o 00:25 |
||
|
|
|
#4985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wsio do doopy ![]() królestwo za bułkę z serem , chyba ide spać, bo zeżrę jednak
|
|
|
#4986 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
3. Dopiero się wgryzam w temat, więc jeszcze dużo nie przeczytałam, ale proszę, to moja lista lektur o tarczycy ![]() raz, dwa, czy |
|
|
|
|
#4987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. jesteś mną - za kilka tygodni tak powiem. wiem to. Idź spać. Nie zjedz. Ale... Zdecyduj sama kiedy ile - w sensie raz na jaki? czas możesz zjeść. Bo organizm się domaga. Byle to nie bylo jak u mnie - zawsze wtedy kiedy chciałam. Cytat:
Dziewczyny jesteście zusamen do kupy cudowne Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-06 o 00:42 |
||
|
|
|
#4988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
#4989 |
|
Zakorzenienie
|
Flo - Edit
aaaaaa kce Ci sie sera bo wino to luuuuz - to nie pij go więcej. Zjedz se kozi, abo fasolę czerw. Bez wina Ci się nie zachce go prędko Chociaż ja nie wykluczam, że wrócę do moich włosko fhrałsuskich kolacji, niezdrowych na maksa itp itd bo chyba kiedyś w końcu zatoczę koło jak zawsze i znów stanie mi sie wszystko jedno. Byle carpe diem. Aileenn - dodane do zakładek Na szybko.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-06 o 00:45 |
|
|
|
#4990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. zeżarłam ale tylko trochę , bezglutenowa mi nie służy na pieczywo, makaron, moge się nawtykać kotletów z kury, brokułów, ogórków, wafli ryżowych a i tak czegoś mi brakuje
|
|
|
#4991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pierwsze - nie szkodzić sobie. Trzeba znaleść swój balans. Chyba trudniejsze od grala perfumianego ![]()
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-06 o 00:53 |
|
|
|
|
#4992 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Odkryłam, że brakuje mi czegoś niezobowiązującego na lato ale nie tak ulotnego jak Padpa (więc capnęłam odlewkę RC) i czegoś słodkawego na wiosnę (ckni mi się do Kyoto). BTW zazdroszczę nietoperków Did zarządził pobudkę o 4:30, co by tu... |
|
|
|
|
#4993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też się nie znam na przeciwciałach, ale chyba żeby to był stan chorobowy to musi być ich sporo więcej, więc ogólnie nieźle Resztę tylko przeleciałam bo czas do pracuni ![]() Miłego dnia |
|
|
|
|
#4994 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4995 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
grrrr, miałam biegać po optykach a deszcz leje
![]() Cytat:
więcej podobieństw niż różnic sery kojarzyły mi się u Ciebie w połączeniu z winem właśnie, nie białe tylko, no, takie do wina, aromatyczne nie wiem dokładnie jakie, bo sama nigdy nie praktykowałam... wątróbka z cebulę i jabłkiem Cytat:
mi na początku bezglutenu wróciła ochota na mięso
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4996 |
|
Zakorzenienie
|
Ogłoszenie z lokalnej prasy:
Zatrudnimy Pracownika administracyjnego Wymagania: - uprawnienia spawalnicze - znajomośc podstaw prac stolarskich i hydraulicznych Wtf
|
#4997 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4998 | ||||||
|
Panaroja
|
Snad róziowego lakieru na paznokciach
i sama to sobie uczyniłam byłam paczam i paczam na te swoje łapy i własnym oczom nie wierzę com zrobiła - nie miałam czegoś takiego na ręcach od czasów studiów a teras mam mleczny pastelowy róź na szczęście chłodny i ewętualnie skręcający w stronę podbicia wrzosem , ale nie wiem gdzie miałam oczy i rozum w momencie zanabywania bo chciałam pudrowy złamany i nie wiem czemu zdawało mi się że ten taki będzie ![]() Cytat:
do tego doszły dwa nowe cienie . Iść na terapię czy jeszcze poczekać , oto jest pytanie ![]() 2.stek i von trupka jak najbardziej się z actiferolem uzupełniają 3.ale to szczera prawda jest popaczaj ino w statystyki ![]() 4.oby pomogło Cytat:
....2. Cytat:
jajko ![]() 2.i 3. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ideu dalej przelatywać i zaraz wyskoczy że za dużo emotek ![]() wyskoczyło
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#4999 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A poza tym 2. o, to też bardzo dobry pomysł jest, dzięki. Ogólnie, w tym sezonie modne neony a najlepiej rośnie pęcherznica, howgh
|
|
|
|
|
#5000 | ||||||
|
Panaroja
|
okrągłe poczarnobylskie zmutowane cukinie
mnie taki okrągły ogórek na Rodos wyrósł dwa lata temu , bo ziemia do doophy i za sucho ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
)wizytę i badania jak sie coś zaczyna dziać , żeby wychwycić patologię w stanie jak najmniej zaawansowanym .Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
to ja sie staram żeby się podciągnąć do ogólnego poziomu a Ty takie cóś 2.sama nosiłam taki pogrubiony nicią pierścionek jako did , działa 3.a pęcherznica to so to ![]() iść do sklepu po lody czy nie iść , oto jest pytanie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#5001 |
|
Nindżopesz
|
Dopiero wyłapałam literówkę, ładna. Taki gruby rybogrzyb.
Takie ło żółtawe: http://www.jawura.com.pl/dSC21670.jpg Brzmi jak jakaś wstydliwa choroba. |
|
|
|
#5002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i napisz co powiedziały, jak już będziesz wiedzieć Cytat:
Byłam na zajęciach z kultury japońskiej A zara idę robić krem
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#5003 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł na szybciocha bo Negatyw okupuje kompa
Cytat:
Miło fachowo , bez nacisku na zakup. Rada przemiłej PAni optyk : "Proszę przyjść jak będzie Słońce wtedy będzie mogła pani dobrze wybrać" Upatrzyłam sobie kilka sztuk ale nie mogłam się zdecydować. Moje typy oscylowały między 160 a 180 zł Murszku dzięki za namiar na optyka ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
Znaczy masz największego penisa ![]() Z mojego doświadczenia powiem tak: 1 Moim zdaniem w super momencie wychwycona niedoczynność bo prawdopodobnie na samym jej początku 2 KONIECZNIE ZANIEŚ STARY WYNIK TSH NA WIZYTĘ DO LEKARZA i pogadaj z lekarzem od serca że chcesz w ciążę zachodzić itp ... Pewnie ważne też będzie czy staraliście się bezskutecznieGhostScript3 Koniecznie idź na wizytę z kartką i z pytaniami żeby w stresie czegoś nie zapomnieć...Spisz wszystko co może mieć związek z tarczycą czyli nieregularne @, puchnięcie ( ja biorę większą dawkę eutyroksu od ostatniej wizyty i widzę że brzuch mi spadł mam mniej spuchniętą twarz, nie jest mi zimno iiiii No i lecę bo Negatyw czai się za plecami ..... Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-06-06 o 19:52 |
||
|
|
|
#5004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest salon marzeń Cytat:
Ale myśmy się nie starali, wiec nie wiemy czy "jesteśmy skuteczni" Nie mogliśmy bo nasza kijowa sytuacja życiowa nam podcięła skrzydała. Ja robię przygotówkę tak an zapas Obecnie chodzi bardziej o moje zdrowie.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-06 o 20:15 |
||
|
|
|
#5005 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#5006 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.brzmi faktycznie nieciekawie , prawie jak pęcherzyca , ale wygląda ślicznie
|
|
|
|
#5009 | ||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
W sumie dobrze, że lakier, a nie np. włosy ![]() Cytat:
Co do lodów - iść! Albo wysłać kogoś, niech nabędize i przyniesie ![]() I? Lud chce szczegółów! ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#5010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozwinę inną razą bo piszę an szybkense lete. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

) 

Ale trzeba pewnie monitorować, czy to nie "radosny" początek choroby autoimmunologicznej 

, chyba ide spać, bo zeżrę jednak 

)
ale tylko trochę

z oliwkowo-kaparowym pesto 
Ale pono wkrótce będą mieli umowę z NFZ więc jest nadzieja. Wyniki na maila po 21.00
i sama to sobie uczyniłam byłam
do tego doszły dwa nowe cienie . Iść na terapię czy jeszcze poczekać , oto jest pytanie