Scent Bar LII - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-06, 00:09   #4981
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LII

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
tzn? wysokie tsh?
Otóż nie - tsh 1, 313131 cos tam więc jupiii (tzn te cyferki po setnej części są fikcyjne )

ale anty TG 57,7 przy maxie 40

anty-tpo 76, 5 przy maxie 60

Piszę celem dodania danych, info , które potem skonfrontuję z doktoramy. No i jestem dziecko we mgle - to mój pierwszy taki świadomy raz.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-06-06 o 00:12
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 00:15   #4982
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Otóż nie - tsh 1, 313131 cos tam więc jupiii (tzn te cyferki po setnej części są fikcyjne )

Piszę celem dodania danych, info , które potem skonfrontuję z doktoramy. No i jestem dziecko we mgle - to mój pierwszy taki świadomy raz.
tsh ładne
co do reszty to ja się nie znam
ale te tg i tpo to mi przy w reumatoidalnym szpitalu robili chyba? muszę przegrzebać dok, bo już się gubię

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 00:20   #4983
aileenn
Mother of Cats

Cytat:

Antyciała podniesione tylko odrobinę. Może to Twoja uroda Ale trzeba pewnie monitorować, czy to nie "radosny" początek choroby autoimmunologicznej

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 00:24   #4984
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
tsh ładne
co do reszty to ja się nie znam
ale te tg i tpo to mi przy w reumatoidalnym szpitalu robili chyba? muszę przegrzebać dok, bo już się gubię
spoko, ja się nie chcę sugerować.

Zobaczymy co na to doktory - ja się nie znam, dla mnie to wygląda na mikroskopijną odchyłość od normy. Ale ja nie wiem czy to tak się mierzy, tak interpretuje, czy to ważne, mało ważne, na co wpływa? Ot się badam. Postanowiłam to i robię to w końcu, choć timing mam jak zwykle wyjechany w komsos

No ale muszę doprowadzić to do jakiegoś konsensusu.

Gdyby nie to, że chuop traci pracę, dostając urlopy na szukanie nowej, a ja żadnej nie zyskuję chyba byłby tydzień okupacji

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Antyciała podniesione tylko odrobinę. Może to Twoja uroda Ale trzeba pewnie monitorować, czy to nie "radosny" początek choroby autoimmunologicznej
Mówisz DOKŁADNIE jak ten lekarz co mnie badał i robił usg.

To mnie podbudowało, w kontekscie - może nie trafiłam do najgorszego lekarza ever.
Dzięki.

Chciałabym też usłyszeć radę od lekarza co to znaczy monitorować? W sensie, co to znaczy dbać o tarczycę w moim stanie? Jak zapobiegać temu co mi grozi? Bo ja wiem tylko jedno śledź to źródło jodu - koniec. kropka. Ale co robić jak kiedy i czego nie robić żeby uniknąć tej autoagresji.

Czas edycji: 2014-06-06 o 00:25
Stary 2014-06-06, 00:26   #4985
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

Gdyby nie to, że chuop traci pracę, dostając urlopy na szukanie nowej, a ja żadnej nie zyskuję chyba byłby tydzień okupacji
o kurcze
wsio do doopy

królestwo za bułkę z serem, chyba ide spać, bo zeżrę jednak

28.05.2010
Stary 2014-06-06, 00:29   #4986
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Mówisz DOKŁADNIE jak ten lekarz co mnie badał i robił usg.

To mnie podbudowało, w kontekscie - może nie trafiłam do najgorszego lekarza ever.
Dzięki.

Chciałabym też usłyszeć radę od lekarza co to znaczy monitorować? W sensie, co to znaczy dbać o tarczycę w moim stanie? Jak zapobiegać temu co mi grozi? Bo ja wiem tylko jedno śledź to źródło jodu - koniec. kropka. Ale co robić jak kiedy i czego nie robić żeby uniknąć tej autoagresji.
1.
3. Dopiero się wgryzam w temat, więc jeszcze dużo nie przeczytałam, ale proszę, to moja lista lektur o tarczycy
raz, dwa, czy

Stary 2014-06-06, 00:36   #4987
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
o kurcze
wsio do doopy

królestwo za bułkę z serem, chyba ide spać, bo zeżrę jednak
1. no od dłuższgo czasu już ale nie mam nerwów na mówienie o tym, dziś mnie te wyniki w sumie podbudowały, niby dały do myślenia, ale ogólnie jakoś lepiej mi sie zrobiło i wrzuciąłm an chwilowy luz

2. jesteś mną - za kilka tygodni tak powiem. wiem to.
Idź spać. Nie zjedz. Ale... Zdecyduj sama kiedy ile - w sensie raz na jaki? czas możesz zjeść. Bo organizm się domaga. Byle to nie bylo jak u mnie - zawsze wtedy kiedy chciałam.

Cytat:
1.
3. Dopiero się wgryzam w temat, więc jeszcze dużo nie przeczytałam, ale proszę, to moja lista lektur o tarczycy
raz, dwa, czy
uuuu czyli jednak samoedukacja - bałam sie tego ale nie omieszkam

Dziewczyny jesteście zusamen do kupy cudowne

Czas edycji: 2014-06-06 o 00:42
Stary 2014-06-06, 00:39   #4988
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
raz, dwa, czy
o dzięki Ci poczytam (tzn tłuste już przeleciałam wcześniej)

28.05.2010
Stary 2014-06-06, 00:41   #4989
rachell111
Zakorzenienie

Flo - Edit

aaaaaa kce Ci sie sera bo wino
to luuuuz - to nie pij go więcej. Zjedz se kozi, abo fasolę czerw.
Bez wina Ci się nie zachce go prędko

Chociaż ja nie wykluczam, że wrócę do moich włosko fhrałsuskich kolacji, niezdrowych na maksa itp itd bo chyba kiedyś w końcu zatoczę koło jak zawsze i znów stanie mi sie wszystko jedno. Byle carpe diem.

Aileenn - dodane do zakładek - niemniej na pierwszy rzut oka - inyuicja mnie nie zawodzi, tzn nie intuicja, a organizm, póki co robię dobrze. ale to taki serio pierwszy rzut. Na szybko.

Czas edycji: 2014-06-06 o 00:45
Stary 2014-06-06, 00:46   #4990
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
1. no od dłuższgo czasu już ale nie mam nerwów na mówienie o tym, dziś mnie te wyniki w sumie podbudowały, niby dały do myślenia, ale ogólnie jakoś lepiej mi sie zrobiło i wrzuciąłm an chwilowy luz

2. jesteś mną - za kilka tygodni tak powiem. wiem to.
Idź spać. Nie zjedz. Ale... Zdecyduj sama kiedy ile - w sensie raz na jaki? czas możesz zjeść. Bo organizm się domaga. Byle to nie bylo jak u mnie - zawsze wtedy kiedy chciałam.
to kciuki za nową pracę, najlepiej dla Was obojga

2. zeżarłam ale tylko trochę, bezglutenowa mi nie służy napady mam na pieczywo, makaron, moge się nawtykać kotletów z kury, brokułów, ogórków, wafli ryżowych a i tak czegoś mi brakuje

28.05.2010
Stary 2014-06-06, 00:51   #4991
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
to kciuki za nową pracę, najlepiej dla Was obojga

2. zeżarłam ale tylko trochę, bezglutenowa mi nie służy napady mam na pieczywo, makaron, moge się nawtykać kotletów z kury, brokułów, ogórków, wafli ryżowych a i tak czegoś mi brakuje
czyli to jedz - to coś, czego Ci brakuje. Albo się dowiedz co to. To co głośne, modne, etc niekoniecznie musi służyć Tobie. Bo wiesz, napady są najgorsze, one ZAWSZE świadczą o brakach, niedoborach, natura nie jest głupia. Ja zignoruję pseudo-napd na zapach Lidlowego pseudo-pieczywa - bo wiem że to szit. Ale jak mi sie zachce pizzy, albo pysznego domowego pieczywka od neitopsza to go zjem z największą przyjemnością w życiu, i nie sądzę aby mi to wyszło na złe

Po pierwsze - nie szkodzić sobie. Tylko skąd wiedzieć jak?

Trzeba znaleść swój balans. Chyba trudniejsze od grala perfumianego

Czas edycji: 2014-06-06 o 00:53
Stary 2014-06-06, 05:40   #4992
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
ja już tak się "opatrzyłam" zapachami, że nic mi się nie chce, a żeby było ciekawiej to niby wciąż czegoś mi brakuje, tylko nie wiem czego
Ano, mam to samo.
Odkryłam, że brakuje mi czegoś niezobowiązującego na lato ale nie tak ulotnego jak Padpa (więc capnęłam odlewkę RC) i czegoś słodkawego na wiosnę (ckni mi się do Kyoto).
BTW zazdroszczę nietoperków

Did zarządził pobudkę o 4:30, co by tu...

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 06:09   #4993
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

tsh super
też się nie znam na przeciwciałach, ale chyba żeby to był stan chorobowy to musi być ich sporo więcej, więc ogólnie nieźle

Resztę tylko przeleciałam bo czas do pracuni

Miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 10:05   #4994
Maja102
Zakorzenienie

Mephisto...
http://allegro.pl/czarny-brylant-0-1...278492382.html
Stary 2014-06-06, 10:47   #4995
kamena
ʞɐɯǝuɐ

grrrr, miałam biegać po optykach a deszcz leje

Cytat:
2. wino - to prawda, tu mam zbieżność z Aileenn
sery już niebałdzo - białe neva
mieszanie smaków - prawda ( czyli jednak rozbieżność )
czekolada - może nie istnieć ot kilka razy w roku na tzw poranny kopniak energii, głównie jak zimno i smutno, czyli wołanie o magnez
prosto i jałowo - od dwóch dni szamam gar wątróbki z cebulą i jabłkiem bez grama przypraw i mam jej kilogram w zamrażarce
przypraw używam mało, nie lubię jak potrawa ma smak przyprawy, wolę zioła
sól dozuję jak chcę - mogę, nie muszę, lubię słono, ale naturalnie np kocham oliwki i kapary ale nie zjem czipsa
kocham włoskie smaki - bo są proste i boskie
słodkości - tylko na pół gwizdka u mnie, nigdy inaczej

różnica - faktycznie uwielbiam łączenie smaków, ale dla mnie to m.in. rozwinięcie definicji słodkości na pół gwizdka

jem intuicyjnie - to co lubię, to na co mam ochotę.
po głębszej analizie stwierdzam, że masz rację więcej podobieństw niż różnic
sery kojarzyły mi się u Ciebie w połączeniu z winem właśnie, nie białe tylko, no, takie do wina, aromatyczne nie wiem dokładnie jakie, bo sama nigdy nie praktykowałam...
wątróbka z cebulę i jabłkiem mogę jeść parę razy na tydzień, i też właśnie bez przypraw, ciut soli tylko na podbicie smaku, lubię jak potrawa smakuje składnikami potrawy niż przyprawami czy ziołami, ale z drugiej strony jak robię coś a la chińskie czy a la curry, czy te gęste zupy, wtedy ma smakować też przyprawami.

Cytat:
popieram Rejcz, jak czujesz, że Ci czegoś brakuje to jedz to nie każdemu każda dieta tak samo służy
mi na początku bezglutenu wróciła ochota na mięso teraz mam ponownie od mięsa odrzut, ale mój bezgluten jest trochę oszukiwany, bo jem płatki owsiane rano w miksie z gryczanymi
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 13:45   #4996
Maja102
Zakorzenienie

Ogłoszenie z lokalnej prasy:
Zatrudnimy Pracownika administracyjnego
Wymagania:
- uprawnienia spawalnicze
- znajomośc podstaw prac stolarskich i hydraulicznych

Wtf
Stary 2014-06-06, 14:28   #4997
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
macham po spożyciu improwizowanej sałatki z oliwkowo-kaparowym pesto

Cytat:

A mię upuścili krwi Udalo się.Trafiłam na mega wypasioną professional świetną miłą kobitkę. Zawodostwo i fajne nastawienie. To w sumie dzięki niej może będę śmigać bez lęku na pobór krwi. (Dla niewtajemniczonych, o ile jeszcze tacy są - mi krew nie leci ) Jestem też lzejsza o stówkę Ale pono wkrótce będą mieli umowę z NFZ więc jest nadzieja. Wyniki na maila po 21.00
Ech Ja też wczoraj miałam upust, ino tańszy o wiele

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość

1 Tak jak w tym kawale , niby dobrze a jednak źle
żona do męża : Masz największego penisa wśród swoich kolegów...

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Rejcz, ciągle zapominam rozpisać się o roślinkach balkonowych. Otóż w tym sezonie najlepiej rośnie pęcherznica, winorośl jednego gatunku (nie wiem niestety jakiego) i tawuła. Tawuły chyba ogólnie dobrze znoszą upał? A przy tym mają fajne kolory więc nieźle się prezentują.
Ale u Ciebie czy ogólnie?
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 17:54   #4998
Parabelka
Panaroja

Snad róziowego lakieru na paznokciach i sama to sobie uczyniłam byłam paczam i paczam na te swoje łapy i własnym oczom nie wierzę com zrobiła - nie miałam czegoś takiego na ręcach od czasów studiów a nawet i wtedy nie do końca bo wtedy był albo bladoróżowoperłowy albo neonowy zayepisty róż gryź mnie Józiu a teras mam mleczny pastelowy róź na szczęście chłodny i ewętualnie skręcający w stronę podbicia wrzosem , ale nie wiem gdzie miałam oczy i rozum w momencie zanabywania bo chciałam pudrowy złamany i nie wiem czemu zdawało mi się że ten taki będzie mówcie mi PrawieHelołKitiBarbi

Cytat:

Piękne

dzięki, zanotowałam, zjadłam Falvit, ale problemw tym, że ja chcę pożreć steka i wątróbkę - już w sumie pożarta

niiiie moooooogę dziewczyny, wyciągniecie człowieka z głębokiej depresji

a to sobie zanotuję w moim kapowniczku - przechowuję tam cenne info i mądrości na różne okoliczności - mam folder Did
1.do tego doszły dwa nowe cienie . Iść na terapię czy jeszcze poczekać , oto jest pytanie
2.stek i von trupka jak najbardziej się z actiferolem uzupełniają
3.ale to szczera prawda jest popaczaj ino w statystyki
4.oby pomogło
Cytat:
3. ino że nie bardzo potrafię go rozróżniać tzn. nie jestem pewna czy dobrze rozróżniam. Łatwiej pojechać po całości.
4. super, moruli mi brakowało do szczęścia pomiędzy jajami i jeńcami
1.ino ten sufit nudny ....
2. jak morula to już jajów i jeńców ni ma

Cytat:
ad1. brawo, ja dziś dokupiłam balsamu do kadłuba farmony, bo się zakochałam , boski klik jest i we końcu zanabyłam jajko nawilżające
ad2. se zapisałam
ad3. ide kupić
1.ooo , tego nie snam , ale to nic , ja ino maseła zbieram ; a pisałam , żę mam Bielendy wanilię z pistacją ? ku mojemu przeogromnemu zdziwieniu wcale nie pachnie pistacją tylko jak chałka z mlekiem jajko
2.i 3.
Cytat:
Joł ,joł
Dzięki za kciukasy .
Z tarczycą nie jest źle ale i nie jest dobrze.
Jest ona w zaniku ( moje nowe ulubione słowo obok zwyrodnieniowe)czyli minus, ale jest mała i nie ma guzów to jest +
No i pan dr zapytał jakie tsh ja na to że ponad dwa , zapytał czy chcę zachodzić w ciąże to mi zacznie zbijać. Ja na to że nie ale 2 to dla mnie za dużo bo puchnę a jak puchnę to ciśnienie mi wzrasta. Zatem kolejna wizyta w sierpniu ....

Cytat:
Dobry! (raz na rok moge się przywitać, a co)

Doszedł mój pierścień-kastet Ale nie przewidziałam tego, że będzie się na palcu gibać na boki pod swoim ciężarem. Obrączka co prawda jest regulowana ale mimo wszystko lata. Ktoś tak miał i ma jakiś patent? Podkleić czymś nieślizgającym "oczko"? Ale czym?
obwiązać obrączkę nicią od spodu żeby ciaśniej było ?

Cytat:
A mię upuścili krwi Udalo się.Trafiłam na mega wypasioną professional świetną miłą kobitkę. Zawodostwo i fajne nastawienie. To w sumie dzięki niej może będę śmigać bez lęku na pobór krwi. (Dla niewtajemniczonych, o ile jeszcze tacy są - mi krew nie leci ) Jestem też lzejsza o stówkę Ale pono wkrótce będą mieli umowę z NFZ więc jest nadzieja. Wyniki na maila po 21.00
ooo , mię też i pierwszy raz trafiłam na próżniową probówkę zepsutą czyli bez próżni i nie chciało lecieć , więc mam krwiaka , bo zanim co to trzeba było igiełą pogrzebać

ideu dalej przelatywać

i zaraz wyskoczy że za dużo emotek

wyskoczyło

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 18:00   #4999
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
a teras mam mleczny pastelowy róź na szczęście chłodny i ewętualnie skręcający w stronę podbicia wrzosem , ale nie wiem gdzie miałam oczy i rozum w momencie zanabywania bo chciałam pudrowy złamany i nie wiem czemu zdawało mi się że ten taki będzie mówcie mi PrawieHelołKitiBarbi

obwiązać obrączkę nicią od spodu żeby ciaśniej było ?
1. pogrybione - poczułam się jak facet
A poza tym
2. o, to też bardzo dobry pomysł jest, dzięki.

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Ale u Ciebie czy ogólnie?
Ogólnie, w tym sezonie modne neony a najlepiej rośnie pęcherznica, howgh

Stary 2014-06-06, 18:19   #5000
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
A ja dziś w Biedrze kupiłam takie cuda do faszerowania
okrągłe poczarnobylskie zmutowane cukinie mnie taki okrągły ogórek na Rodos wyrósł dwa lata temu , bo ziemia do doophy i za sucho
Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
ale one właśnie są zdobione i dlatego brzydkie; powinien być najprostszy fason w 100 kolorach i finito

Cytat:

ciężka to praca , ja już tak się "opatrzyłam" zapachami, że nic mi się nie chce, a żeby było ciekawiej to niby wciąż czegoś mi brakuje, tylko nie wiem czego

Cytat:
w sensie medycznym oznacza to regularne badania kontrolne jak sie nic nie dzieje i natychmiastową (ha ha )wizytę i badania jak sie coś zaczyna dziać , żeby wychwycić patologię w stanie jak najmniej zaawansowanym .

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
o psiakość

Cytat:
Wymagania:

Wtf
no so , kontrolować będzie z ramienia administracji pracowników fizycznych

Cytat:
1. pogrybione - poczułam się jak facet
A poza tym
2. o, to też bardzo dobry pomysł jest, dzięki.

Ogólnie, w tym sezonie modne neony a najlepiej rośnie pęcherznica, howgh
1.eeee , no so Ty to ja sie staram żeby się podciągnąć do ogólnego poziomu a Ty takie cóś
2.sama nosiłam taki pogrubiony nicią pierścionek jako did , działa
3.a pęcherznica to so to

iść do sklepu po lody czy nie iść , oto jest pytanie

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2014-06-06, 18:59   #5001
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
pogrybione
Dopiero wyłapałam literówkę, ładna. Taki gruby rybogrzyb.

Cytat:
a pęcherznica to so to
Takie ło żółtawe: http://www.jawura.com.pl/dSC21670.jpg Brzmi jak jakaś wstydliwa choroba.

Stary 2014-06-06, 19:15   #5002
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Zobaczymy co na to doktory - ja się nie znam, dla mnie to wygląda na mikroskopijną odchyłość od normy. Ale ja nie wiem czy to tak się mierzy, tak interpretuje, czy to ważne, mało ważne, na co wpływa? Ot się badam. Postanowiłam to i robię to w końcu, choć timing mam jak zwykle wyjechany w komsos
i napisz co powiedziały, jak już będziesz wiedzieć

Cytat:
Wymagania:

Wtf

Byłam na zajęciach z kultury japońskiej A zara idę robić krem
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 19:51   #5003
neska951
Zakorzenienie

Joł joł na szybciocha bo Negatyw okupuje kompa

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Możemyu się wybrać hurtowo -Wy, ja i moja kart zniżkowa O tutaj to jest --->KLIK
Byłam tam dziś , obsługa jak marzenie, będę wszystkim polecać ten zakłąd.
Miło fachowo , bez nacisku na zakup. Rada przemiłej PAni optyk : "Proszę przyjść jak będzie Słońce wtedy będzie mogła pani dobrze wybrać"
Upatrzyłam sobie kilka sztuk ale nie mogłam się zdecydować.
Moje typy oscylowały między 160 a 180 zł
Murszku dzięki za namiar na optyka

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:

Joł joł czyli tak jak u mnie...
Znaczy masz największego penisa
Z mojego doświadczenia powiem tak:
1 Moim zdaniem w super momencie wychwycona niedoczynność bo prawdopodobnie na samym jej początku
2 KONIECZNIE ZANIEŚ STARY WYNIK TSH NA WIZYTĘ DO LEKARZA i pogadaj z lekarzem od serca że chcesz w ciążę zachodzić itp ... Pewnie ważne też będzie czy staraliście się bezskutecznieGhostScript
3 Koniecznie idź na wizytę z kartką i z pytaniami żeby w stresie czegoś nie zapomnieć...Spisz wszystko co może mieć związek z tarczycą czyli nieregularne @, puchnięcie ( ja biorę większą dawkę eutyroksu od ostatniej wizyty i widzę że brzuch mi spadł mam mniej spuchniętą twarz, nie jest mi zimno iiiii skończyły się problemy z zaparciami....

No i lecę bo Negatyw czai się za plecami .....

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-06-06 o 19:52
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 20:12   #5004
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam tam dziś , obsługa jak marzenie, będę wszystkim polecać ten zakłąd.
Miło fachowo , bez nacisku na zakup. Rada przemiłej PAni optyk : "Proszę przyjść jak będzie Słońce wtedy będzie mogła pani dobrze wybrać"
Upatrzyłam sobie kilka sztuk ale nie mogłam się zdecydować.
Moje typy oscylowały między 160 a 180 zł
Murszku dzięki za namiar na optyka .

To jest salon marzeń Tak chcę właśnie - może się dać, dlatego zrobię kasting. Może uda się z przyjaciółkami wynegocjować coby zrezygnowały z tej karty upominkowej w sefo na rzecz oksów

Cytat:
Joł joł czyli tak jak u mnie...
Znaczy masz największego penisa
Z mojego doświadczenia powiem tak:
1 Moim zdaniem w super momencie wychwycona niedoczynność bo prawdopodobnie na samym jej początku
2 KONIECZNIE ZANIEŚ STARY WYNIK TSH NA WIZYTĘ DO LEKARZA i pogadaj z lekarzem od serca że chcesz w ciążę zachodzić itp ... Pewnie ważne też będzie czy staraliście się bezskutecznieGhostScript
3 Koniecznie idź na wizytę z kartką i z pytaniami żeby w stresie czegoś nie zapomnieć...Spisz wszystko co może mieć związek z tarczycą czyli nieregularne @, puchnięcie ( ja biorę większą dawkę eutyroksu od ostatniej wizyty i widzę że brzuch mi spadł mam mniej spuchniętą twarz, nie jest mi zimno iiiii skończyły się problemy z zaparciami....
Dzięęęęki aczkolwiek poprzednie tsh było dużo większe, i on ma je wpisane. Dzięki raz jeszcze za info i support. Trzymam kciuki nawzajemnie. Za Aillenn i Ewuś i Flo każdej z innego powodu.

Ale myśmy się nie starali, wiec nie wiemy czy "jesteśmy skuteczni" Nie mogliśmy bo nasza kijowa sytuacja życiowa nam podcięła skrzydała. Ja robię przygotówkę tak an zapas Obecnie chodzi bardziej o moje zdrowie.

Czas edycji: 2014-06-06 o 20:15
Stary 2014-06-06, 20:37   #5005
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Wymagania:

Wtf
może chodziło im o konserwatora
Cytat:
Snad róziowego lakieru na paznokciach i sama to sobie uczyniłam byłam paczam i paczam na te swoje łapy i własnym oczom nie wierzę com zrobiła - nie miałam czegoś takiego na ręcach od czasów studiów a nawet i wtedy nie do końca bo wtedy był albo bladoróżowoperłowy albo neonowy zayepisty róż gryź mnie Józiu a teras mam mleczny pastelowy róź na szczęście chłodny i ewętualnie skręcający w stronę podbicia wrzosem , ale nie wiem gdzie miałam oczy i rozum w momencie zanabywania bo chciałam pudrowy złamany i nie wiem czemu zdawało mi się że ten taki będzie mówcie mi PrawieHelołKitiBarbi

Cytat:

Dzięęęęki aczkolwiek poprzednie tsh było dużo większe, i on ma je wpisane. Dzięki raz jeszcze za info i support. Trzymam kciuki nawzajemnie. Za Aillenn i Ewuś i Flo każdej z innego powodu.

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 20:43   #5006
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Dopiero wyłapałam literówkę, ładna. Taki gruby rybogrzyb.

Takie ło żółtawe: http://www.jawura.com.pl/dSC21670.jpg Brzmi jak jakaś wstydliwa choroba.
1.
2.brzmi faktycznie nieciekawie , prawie jak pęcherzyca , ale wygląda ślicznie a duże to rośnie i bardzo wymagające jest ? Bo na Rodos czegoś liściowego a ładnego i niekłopotliwego szukam i cienszko idzie , bo tam kwaśna ziemia , nieurodzajna i mrozy bywają jak cholera , więc musi być wytrzymałe

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2014-06-06, 20:47   #5007
aileenn
Mother of Cats

Bry Baru!
Macham znad chęci na alko No ale jak tu nie mieć takich chęci przy takim podkładzie klyk Oglądałyście Only Lovers Left Alive?

Stary 2014-06-06, 20:54   #5008
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Oglądałyście Only Lovers Left Alive?
tak

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 20:56   #5009
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Chociaż ja nie wykluczam, że wrócę do moich włosko fhrałsuskich kolacji, niezdrowych na maksa itp itd bo chyba kiedyś w końcu zatoczę koło jak zawsze i znów stanie mi sie wszystko jedno. Byle carpe diem.
Życie jest niezdrowe - nie można sobie odmawiać wszystkiego Byle nie przeginać z hedonizmem kulinarnym

Cytat:
Snad róziowego lakieru na paznokciach i sama to sobie uczyniłam byłam
[ciacj]
mówcie mi PrawieHelołKitiBarbi
Widzę to!
W sumie dobrze, że lakier, a nie np. włosy

Cytat:
okrągłe poczarnobylskie zmutowane cukinie

iść do sklepu po lody czy nie iść , oto jest pytanie
A propos Czarnobyla - czy on może mieć związek z wysypem dolegliwości tarczycowych?
Co do lodów - iść! Albo wysłać kogoś, niech nabędize i przyniesie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Byłam na zajęciach z kultury japońskiej
I? Lud chce szczegółów!

Cytat:
Trzymam kciuki nawzajemnie. Za Aillenn i Ewuś i Flo każdej z innego powodu.
Imienniczko Ty

Stary 2014-06-06, 21:03   #5010
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Bry Baru!
Macham znad chęci na alko No ale jak tu nie mieć takich chęci przy takim podkładzie klyk Oglądałyście Only Lovers Left Alive?
Absolutnie tak Tym rodzajem muzyki zachłysnęłam się kirdyś od pewnego młodzieńca - i zostało mi do dziś, to są dla mnie emocje na wierzchu. Cytując Korę - kocham kocham kocham.

Rozwinę inną razą bo piszę an szybkense lete.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości