|
|
#31 | ||||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LIII
helloł w nowym Baru snad cherbaty z opuncją
![]() Cytat:
Cytat:
ja szukam i szukam i nigdzie psiamać nie ma ![]() Cytat:
ale na pewno nie zawiera ewentualnych niepożądanych substancji w ilościach większych niż mikroskopijnie śladowe , zwłaszcza w jednej-dwóch kapsułkach , można go bezpiecznie w kapsułach łykać Cytat:
I Aileenn - owszem co do Czarnobyla niestety tak od 86 r.na terenach objętych największym opadem czyli u nas na lubelszczyźnie wzrosła ilość wszelkich chorób tarczycy , tak samo rocznik didów czarnobylski też miał zwiększoną zapadalność na rozmaite tarczycowe historie , w okresie dojrzewania bardzo często się u nich stwierdzało wole obojętne znaczy bez zmian czynności hormonalnej ,a co potem w dorosłości to już nie wiem , ale podejrzewam że później też były problemy .Po lody poszłam , bom sama , moi na Rodos siedzą kupiłam sobie klasyczne magnum kupiłam dziś truskawki wyraźnie będące pod wpływem czegoś - jedna wielkości prawie pół dłoni
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-06-07 o 20:16 |
||||
|
|
|
#32 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
Jeszcze Tatę tam wysłałam |
||
|
|
|
#33 |
|
To ja :)
|
Parabelko, jarmuż mają w stałej sprzedaży pod Halą Mirowską
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Mój endo twierdzi że epidemia niedoczynności tarczycy u "młodych "kobiet jest spowodowana wybuchem w Czarnobylu.... 3 Wszystkie z olejem kokosowym. Właśnie właśnie szukam Grala w postaci lodów bez tłuszczu kokosowego i palmowego... Oprócz sorbetów oczywista... 4 Normalne truskawki nie pamiętam kiedy jadłam ... Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-06-07 o 20:10 |
|
|
|
|
#35 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. trzymam kciuki, jakby coś mogę podać namiary na gościa z Allegro. Jeśli nie zapomnę powąchać bo najbliższy szoping planuję dopiero za 2 tygodnie
|
|
|
|
|
#36 | ||
|
Panaroja
|
o
![]() Cytat:
![]() 2.dzięks ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
masa dziewczynek z czarnobylskiego rocznika w okresie dojrzewania dostawała wola ![]() 2.a czemu bezkokosowe i bezpalmowe ? 3.uczulonaś
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#37 |
|
Bright side of life
|
hello Bar
oglada ktos teraz opole na tvp1? co myslicie ,nadal popularne jak kiedys? |
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
1 Bo to podobno czysty cholesterol
![]() 2 Nieuczulonam jedynie tęskniąca za prawdziwą truskawką ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
oglądam jednym okiem dramat na kulturze...
|
|
|
|
|
#39 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() dla kogos kto uzywa euforii pewnie daje deska i pieprzem ale dla kogos kto uzywa padpy na pewno nie ![]() tzn jest troche pieprzu na poczatku..ale potem robi sie takie byle co
|
|
|
#40 |
|
Bright side of life
|
dramat ? geppert daje rade ,pieknie i ma klase
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
natrafiłam dziś przypadkiem na sklep crocsa i mierzyłam te na obcasie - czerwone - bosskie
w poniedziałek idę przymierzyć ponownie ![]() Cytat:
może nie do końca źle, tylko wzrok mi ewoluuje, bo minus mi się zmniejsza i zaczynam w okularach blisko widzieć gorzej.. a że na asferyczne źle reaguję to przewidzieć się nie dało Cytat:
![]() edit: zresztą jak w nich wyglądam można zobaczyć w albumie na fotach na profilu ![]() trzymam kciuki za dobór ![]() Cytat:
i nie wiem nawet kiedy, przy zamówieniu czy przy odbiorze byłabyś potrzebna ![]() Cytat:
2. tak właśnie myślałam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2014-06-07 o 21:14 |
||||
|
|
|
#43 |
|
Bright side of life
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ok, dzięki, tak czy siak powącham jak nie zapomnę. W ogóle czuję niedosyt dziwniejszych perfum... Wy pewnie też
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#46 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
jaki super wieczór do obserwacji nieba
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#48 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
macham znad mało przemyślanych zakupów
![]() Cytat:
|
|
#51 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
EDIT: a nie, to moja ślepota powoduje, że światło odbite od Marsa się rozjeżdża -_- Byłoby dziwne gdyby był taki wielki. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-06-07 o 22:31 |
|
|
|
|
#52 | ||||
|
Panaroja
|
muszę , no muszę się pochwalić - wykończyłam masło różane
dla równowagi na półeczce jusz czeka zapasowe pudełko sufletu kawowego farmony Cytat:
2.a to rozumię ![]() Cytat:
![]() 2.ano Cytat:
?Cytat:
?2.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
m.in.: zielonej satynowej sukienki do kolan, czarnej satynowej drapowanej spódnicy do ziemi, biało-czarnej wielkiej torby z czerwonym kotem, lakieru w odcieniu fioletu chyba nienoszalnym dla mnie i czarnego 'żałobnego' (podobno) kapelusza
|
#55 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
jak zdejmuję okulary to mniej więcej tak mi się nagle robi w obu oczach
Cytat:
2. łoł ale przynajmniej łatwiej się połapać w tym, co się widzi ![]() Cytat:
Cytat:
zaraz, palmowy i kokosowy są chyba zdrowe do jedzenia, nie?
|
|||
|
|
|
#56 |
|
To ja :)
|
Bez zdjęć nie przejdzie. Zwłaszcza torba z kothem.
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Hello!
Jestem nie moge napisać, ale bywam
|
#59 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wytrawna cava - brzmi równie dobrze truskawek nie znoszę Co bierzesz pod uwagę ? Jaki to wyjazd - wywnioskowałam ze długi wywczas, na co Ci owe? zapodaj szczegółyooo nienawidze wszystkich - to dobrze ? ![]() ![]() Cytat:
Ale jak to nie mozęsz skoro piszesz? Znaczy utrudnienia? Znajdziemy Cię, nie bój żaby ![]() ---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:43 ---------- Cytat:
( bo Ruski?) Aczkolwiek lepsze audio niż video A czy pierwsze akordy nie przypominają czasem Turn around, every now and then I get a little bit lonely and you're never coming round... z "Total eclipse of the heart" ???
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-08 o 02:17 |
|||
|
|
|
#60 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a ja jakoś nie mogę się przełamać i napisać na Twoim blogu.... ale śledzę (prawie) na bieżąco
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2014-06-08 o 07:41 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.

Wysłali go na spirometrię, wypytał mnie, na czym polega badanie, po czym wchodzi do gabinetu "dzień dobry, ja na dmuchanko"...
ja szukam i szukam i nigdzie psiamać nie ma 

W ciemno nie będę brać, ino się zastanawiałam jak prędko lecieć na testy do Syfory. Skoczę przyokazyjnie.

i nie wiem nawet kiedy, przy zamówieniu czy przy odbiorze byłabyś potrzebna