![]() |
#2221 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XIII
Organza Indecence
![]() ![]() ![]() I ubolewam przeokrutnie nad brakiem wymarzonego kremu do ciała... ![]()
![]() |
#2222 |
Zakorzenienie
|
Ja jednak siedzę w rozkosznej chmurce Naomagic...
![]() Wracam do notatek. ![]() Edit: No, to się wyleczyłam z manii Liberte. W perfumerii, otoczona tyloma zapachami, się w nim zakochałam... Ale w zaciszu domowym, Liberte psiknięte na rękę uwolniło potwornie słodką nutę - czuję się, jakbym pachniała Euphorią! Ta sama słodycz, mdląco-pawiogennna i ogólnie nie do zniesienia. Nie, nie, nie, brrrr... Idę to z siebie zmyć i zaparzyć gorącą, gorzką herbatę (i na wszelki wypadek wezmę moje ulubione wiaderko ![]()
Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-06-30 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Pachnę Alienem
![]() ![]() ![]() Super było, mam nadzieję ,że Daigee też jest happy ![]() ![]() ( tego dowiemy się już wkrótce ![]() ![]()
#2224 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Naciągnęłam Agatkę na tyle pachnących i kolorowych cudeniek a ona wspaniałomyślnie udzieliła mi rabatu ![]() ![]() ![]() No, ale dostałam tyle dobra, że będę się nim rozkoszować jeszcze przez jakiś czas ![]() ![]() A telefon spieprzył mi się już chyba na amen ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Zakorzenienie
|
Obsession Night - mój najnowszy zakup, właśnie testuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Teraz to ja kurczę czekam na relację z testów ![]() Cieszę się ,że jesteś zadowolona z kosmetyków ![]() ![]() Musimy sobie to wszystko obgadać, jestem ciekawa na co przepuściłaś resztę kasy ![]()
![]() |
#2227 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2228 |
niecnotliwa dziewica
|
Zrobiłam rano zakupy, zjadłam śniadanie po czym przespałam snem sprawiedliwego cały dzień (niczym nie pachnąc), wstałam o 16.30, zjadłam jakiś posiłek (nie wiem, co to było o tej porze - obiad?kolacja?) i testuje nadgarstkowo Jaisalmer (Psycho
![]() A na noc będę chyba wykańczała próbke Innocenta albo Angel Pivoine - chce mi sie tej słodyczy... Mariolu - dopiero dzis przeczytałam - dużo zdrowia dla TŻ!
#2229 |
Zakorzenienie
|
Daige, Nevado, szalałyście dzisiaj na Matarini? Ja też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
Zakorzenienie
|
Daigee i Nevadko fajnie babeczki że się spotkałyście. Dobrze pogadać razem na żywo. Dziś miałam okazje rozmawiać z Madelain telefonicznie-super!!!
Pachnę Hot Couture
#2231 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trafiłaś jeszcze na ten masakryczny deszcz??? O rany - co to było :/ Cytat:
![]() ![]() Naprawdę zgadzam się, że osobiste poznanie tak przesympatycznej wizażanki (jak Nevada - czy pewnie Madleine) to niesamowite przeżycie ![]() A kiedy powtórka ze spotkania w Trójmieście ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2232 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Teraz ja coś muszę pokumać ![]() ![]() Miło było ,szkoda ,że tak szybko się skończyło ![]() ![]()
![]() |
#2233 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A twój chłop jest boski ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Zakorzenienie
|
Jejku Kattarina taka piękna, jak bogini, a Nevada na avatarze przypomina mi pewną reklame C & A a tymenka zawsze kojarzy mi się z Theorema, homyk z guma do żucia a właściwie z Kieślowskim
![]() Ciekawe czy jak rozmawia się z kimś face to face kogo znacie z wizażu to czy widzicie avatar tej osoby czy kojarzycie jej zapachy czy pamiętacie o czym piszemy na perfumeryjnym
#2235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak miałam wychodzić Sephory to się rozpadało i chcąc nie chcąc musiam spędzić tam dodatkowo pół godziny co oczywiście zaowocowało nowymi nabytkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2236 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale jest kochany to prawda ![]()
![]() |
#2237 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zaciekawiło mnie, że na Agacie Alien pachnie zdecydowanie inaczej niż na mnie ![]() Agatko, tak mi głupio było z tego powodu, że zostawiłyśmy twojego słodziaka tak na zewnątrz. Wynagrodz mu te męki stokrotnie i upewnij się, że mnie nie znienawidzi ![]() Tymeno, ja byłam w tym czasie n New Yorkerze. Musiałyśmy się minąć ![]() ![]() A udały Ci się zakupy w Sephorze? Ja się na nich wkurzyłam, bo skończył im się olejek ze złotymi drobinkami, na który poluję od tygodnia. Co gorsza - wcale o nie sprowadzą, bo skończył się na amen.
![]() ![]() |
![]() |
#2238 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() A tak w temacie to pachnę Hot Ralph ![]() ![]()
![]() |
#2239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zauważyłam, że łatwiej mi się o zapachach pisze niż mówi. Wczoraj opowiadałam mojej przyjaciółce o pasji zapachowej i czułam się trochę niezręcznie, cięzko mi było o tym mówić bo to dla mnie takie trochę imtymne... Az sama się zdziwiłam. Opowiadaam jej o Was, o forum, o spotkaniu a Sopocie i czułam się jakbym zdradzała jakąś tajemnicę. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2240 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja lepiej nie powiem co Ty masz śliczne, bo to będzie niecenzuralne hehe Ale tak na żywo to masz jeszcze dłuższe rzęsy niż na zdjęciach, a usta ehh ja mogę tylko o takich pomarzyć ![]() Jak pachnę Alienem to nie ma osoby, która by nie zwróciła na ten zapach uwagi, to samo pytanie zadał mi chłop przed naszym spotkanie : czym tak ładnie pachniesz ![]()
![]() |
#2241 |
Zakorzenienie
|
Daige, zakupy bardzo się udały - kupiłam blush diora czterokolorowy i piekną pomadkę Guerlaina limitowanka z grudnia. Może potem wkleję fotki moich nabytków.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2242 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cerę mam w okropnym stanie i ubrałam się w pierwsze lepsze co się nawinęło więc najpewniej w szczycie moich możliwości na polu atrakcyjności nie byłam. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tymeno, no to rzeczywiście super! Ale ja też się obłowiłam nie ma co ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2243 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Owszem, ja kojarzę kto np. czym pachnie albo jakie zapachy lubi (np. pamiętam, że na ostatnim spotkaniu Evee pachniała Normą Kamali) i co o nich (i nie tylko ) pisał. Avatar akurat niekoniecznie - chociaż przyznaje, ze jak zaglądam na Wizaż to w pierwszej chwili zwracam uwage właśnie na ava - i jak ktos go zmieni to potrafie tej Osoby nie poznac ![]() Generalnie mam jakoś tak, ze mówienie o mojej zapachowej pasji osobom spoza forum wydaje mi się nieco dziwne... zawsze odnosze wrazenie, że jednak nie zostane zrozumiana - moze dlatego, że parę razy się już spotkałam z reakcja "o matko, kolejne perfumy kupiłas?!" A Wizażanki to w ogóle śliczne dziewczyny - co sie jedna ujawni to ładniejsza ![]()
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
agatko to stara reklama telewizyjna no i twj avatar przypomina klimat piosenki tej
![]() http://dzentelman.com/archives/2006/...onderful-life/ Tak Nevado tak mi sie kojarzysz
#2245 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Może jeszcze z tego jakiś avatarek wyjdzie ![]()
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2007-06-30 o 20:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Zakorzenienie
|
Idźcie Wy na PW, bo się można kompleksów nabawić
![]() Sio, sio! I ostrzegam, żem nie w sosie wybitnie ![]()
#2247 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() A czemu nie w sosie? taka piękna Pani moderator i nie w sosie ![]() ![]() W temacie - w dalszym ciągu pachnę Hot Ralph ![]() ![]()
![]() |
#2248 |
Zakorzenienie
|
Drugą linijkę pominę milczeniem
![]() Nie w sosie, bo mi dzisiaj nic nie wychodzi. Nawet henna na moich pseudo-brwiach. A Ty masz takie śliczne ![]()
#2249 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Ja z kolei nie jestem zadowolona z mojej okropnie problematycznej cery ![]()
![]() |
#2250 |
Zadomowienie
|
Agata, ty ekshibicjonistko
![]() Ale brwi masz świetne. Nie to co moje białe ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.