|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Cytat:
![]() Kishlaczkowa ja też coraz bardziej to czuję!
|
|
#1952 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
To uważaj, żeby się aż tak bardzo nie rozluźnił, bo się niczego nie nauczy
![]() Cytat:
Z racji tego, że nam już tylko 2 miesiące zostały ( ) zrobiłam wczoraj w nocy takie cztery małe karteczki i nalepiłam każdą z nich z osobnym słowem na drodze do łazienki... Było tam napisane, że jeszcze tylko 2 miesiące i będziemy małżeństwem Mnie sprzytulał strasznie, co prawda byłam taka zaspana że kiepsko kontaktowałam, ale zapamiętałam najważniejsze - więcej takich niespodzianek muszę przyszykować
|
|
|
|
|
#1953 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Emocje jak nie wiem Aż się na nauce nie mogę skupić Zazdroszczę Zakopanego ![]() Cytat:
Ale jak to nie miałaś jeszcze przymiarki? Przecież niewiele czasu zostało ![]() My z tańcem też leżymy ![]() alloffkowa - u mnie USC strasznie przeżywał TŻ Chyba nie mógł się doczekać jak zobaczy, że będziemy mieli jedno i to jego nazwisko ![]() 21klaudyna - na pudelku też już pisali ![]() marlenqa22 -wydaje się niezbyt trudny do nauczenia, ale chyba piosenka jest zbyt szybka do niego Ten facet mnie zdenerwował co przeszedł obok nich Trzymam kciuki za spowiedź i za Twoją główkę ![]() cashmere - opowiadaj
|
||
|
|
|
#1954 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam z butterfly welon podwójny - długość 150/50 cm
|
|
|
#1955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1956 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkim świerzo upieczonym mężatkom życzę dużo szczęścia i miłości na nowej drodze życia
!!!
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę z pracy, paa
|
#1958 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O ten: http://butterfly-dodatkislubne.pl/we...gami-p-29.html
|
|
#1959 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#1961 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko piękne, a bielizna oblędna Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
moim faworytem jest ten taniec klik
|
||||
|
|
|
#1962 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1963 |
|
Wtajemniczenie
|
no_doubt u nas w takiej sytuacji (gdy któraś para nie partycypuje w kosztach dekoracji)kwiaciarnia zbiera dekoracje i ewentualnie rozkłada je ponownie później.U na początkowo miało tak być gdyż mama Młodej, która ma ślub przed nami stwierdziła że taka dekoracja jest bez sensu. Na szczęście jej córka miała inne zdanie
![]() marlenqa22 dobrze zrobiłaś, nie ma co trwać w miejscu które Cię tak stresuje. Powodzenia w szukaniu nowej! misia880 śliczna ozdoba! mysza93 katedralny do twojej sukni zdecydowanie nie Lusiija b. ładne obrączki! Księga gości super ![]() TysiaBB1989 ślicznie wyglądasz w sukni! bardzo ładnie dopasowana, buciki również liczne! bez paska ![]() 21klaudyna gratuluję owocnego spotkania z managerem. basiczek24 Nas również wliczamy do gości. alloffkowa I like it ![]() Agnessssa śliczne obrączki! anusia4u Pani Młoda, Pan Młody. Jak drukujecie winietki dla małżeństwa? Jedną - Anna i Adam Kowalscy czy oddzielne - Anna Kowalska, Adam Kowalski ![]() velika cudne kolczyki! mimi_77 wszystko bardzo ładne ![]() pysia1987 nie podejmuj decyzji pochopnie. Poza tym Tż jest dorosły - wie o twoich problemach i widocznie chce być razem z Tobą, skoro oświadczył Ci się to zarówno w zdrowiu i chorobie. Nie decyduj za Was oboje bo unieszczęśliwisz siebie i Jego. Trzymam kciuki za Was ![]() Linaewen dziękujemy za uwagi magdalenka_w_86 myboyismine paula600324 Kochane - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Jak najwięcej pogodnych,szczęśliwych dni U nas powoli do przodu - Spotkaliśmy się z właścicielką sali -super pomocna kobieta. Ustaliliśmy menu na wesele i poprawiny. Zrezygnowaliśmy z grilla na drugi dzień. Okazało się, że mamy dekorację sali tanecznej w cenie - materiał z środka sufitu rozchodzący się na boki- wygląda to cudownie. Materiał jest dobrej jakości i nie wygląda kiczowato ![]() Denerwują mnie goście - termin potwierdzeń minął 31 maja a część osób jeszcze się zastanawia ![]() Po dwóch lekcjach tańca będziemy zmieniali układ Tż stwierdził, że On nie zatańczy takiego układu bo będzie się krępował Mamy zrobić prostszy układ. Rozumiem, ale nie mógł wcześniej powiedzieć? |
|
|
|
#1964 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jestem najzwyczajniej w świecie leniwa i zwykle zostawiam wszystko na ostatnią chwilę, a tu na 100% bym wszystko zawaliła, więc się po drodze zmuszałam do roboty.Kieckę mogę odebrać w piątek, muszą mi jeszcze przeszyć zatrzaski na plecach, bo góra leżała tak sobie (widać na zdjęciu z boku, że się marszczy). W ogóle jakoś dzisiaj tak sobie wyglądam, nie dość bad hair day, to jeszcze bad face day ![]() No, i rzecz najważniejsza - myślicie, że mogę do niej założyć długi welon? Bez żadnych ozdób i mereżki, gładki tiulowy. Kiecka ma tren (zapinany na guzik z tyłu - trochę widać).
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziękuje Wam za wszystkie słowa i porady
Tż przyjechał do domu w so ote na wieczór, zastał mnie zapłakaną. Przywiózl rzeczy na drinka, ktorego czesto pilismy na początku znajomosci, zeby przypomnialy nam się te wspaniałe czasy. Powiedział, ze pojdzie ze mną na terapie, ze mi pomoze. Że nie ma dla niego nikogo ważniejszego w zyciu niz ja, ze nie wyobraza sobie zycia beze mnie i kocha mnie bez względu na wszystko Trzymając mnie w objęciach obiecal mi, ze stworzymy cudowną rodzine: taką w której nie bedzie awantur, krzyków, taką, ktora w weekendy bedzie jezdzic na pikniki za miasto, taką która będzie dla siebie zawsze wsparciem, taką rodzine, ktorej nie miało tak naprawde żadne z nas. Prosił, zebysmy nie odwoływali ślubu bo chce zebym została jego żoną No i co ja mam zrobić? tak bardzo Go kocham Pierścionek znów błyszczy na moim palcu
|
|
|
|
#1966 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkim już żonom wszystkiego nqjlepszego na nowej drodze życia!
![]() Vel super kolczyki zazdraszczam, że byłaś u Magdalenki, świetna relacja ![]() Pysiu Dziewczyny już wszystko napisały, mam nadzieje, że znajdziesz dobrego specjaliste i że to przetrwacie, bo naprawdę widać, że TŻtowi zależy na Tobie Trzymaj się! ![]() Corn kiepska sprawa z MUA, szukałabym nowej, dobrze, że przynajmniej zaliczki stratna nie jesteś, trzymam żebyś znalazła kogoś dobrego!Mimi za zakupy, zwlaszcza bielizna i buty mi się podobają ![]() Cashmere opowiadaj jak po podróży ![]() Sobotnie Dziewczyny Justynkie, Waniliova, Mooniaaa, Lupinka to już tylko 5 dni Wybralismy drugie 'czytanie' na ceremonie bedzie z Duet Enta i Żony z Władcy Pierścieni klik zamowilam tez ekstra prezent dla TZta - perfumy, wiec w dzien slubu bedzie pachnial Jean Paul Gaultier - Le Male jego ulubiony zapach ogolem jest dobrze
Edytowane przez rabbitka Czas edycji: 2014-06-09 o 12:30 |
|
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1968 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pysiu trzymam mocno kciuki, żeby się ułożyło Wam tak jak tego chcecie ![]() Elrosa jak dla mnie będzie pasował taki welon pięknie wyglądasz w sukni pomimo bad day
Edytowane przez nasturcja1308 Czas edycji: 2014-06-09 o 12:32 |
|
|
|
|
#1969 |
|
Rozeznanie
|
Głowa do góry, pokonacie razem wszystkie trudności
![]() Taki facet to Skarb Naprawdę
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140726310214.html Edytowane przez Sunrise28 Czas edycji: 2014-06-09 o 12:42 |
|
|
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkim pmkom sobotnim!! Ja czekam na przesyłki. Byłam na pobraniu krwi i siedzę u babci :-D
Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
|
#1972 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1973 |
|
Rozeznanie
|
Pysia cieszę się, że kryzys zażegnany
Twój Tż to skarb i widać, że bardzo Cię kocha. Stworzycie piękną rodzinę ![]() Elrosa jak najbardziej długi welon będzie pasował! Wyglądasz cudownie
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za wszystkie polecone sklepy!
![]() Pysia, widzisz, wszystko się ułoży cieszę się, że tż tak podszedł do sprawy!
|
#1975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie, że pasuje welon! ![]() Cytat:
|
|
|
#1976 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego dobrego!!!
Cytat:
Ja jutro ostatni dzień, dzisiaj tak mi sie nie chce siedzieć, jak na złość sporo pracy... Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie zaczyna się powoli przedślubna atmosfera. Dzwonią usługodawcy z potwierdzeniami, dzisiaj idę na pazurki, chcemy też zaliczyć spowiedź i mam nadzieję że to nie za szybko, ale nasz ksiądz nam powiedział że do tygodnia przed ślubem już można, zobaczymy jak ksiądz w Ol. Wieczorem ostatnia lekcja tańca, jutro odbieram suknię i jadę do rodziców! Wszystko prawie gotowe, trzeba się spakować dzisiaj - nie wiem jak to ogarnę, boję się że czegoś zapomnimy...
|
|
#1977 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1978 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
mogę pokazać, które chcę ![]() * http://allegro.pl/atelier-delikatny-...265492186.html * http://allegro.pl/atelier-luksusowy-...300510964.html Cytat:
dla każdego z małżonków oddzielna winietka
|
|||
|
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki odklepany układ ![]() i koszmarnie mało miejsca do tańca ! |
|
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
Bylismy wczoraj na 40leciu po ślubie u Wujka i Cioci i sie z leksza wkurzyłam
![]() Byliśmy kilka tygodni temu u ńich na działce i byl tez ich syn, czyli moj kuzyn z nowa dziewczyną (okolo o,5 roku są ze sobą). Pytali sie kiedy nasz slub i w ogole. Wiedzieli dokladnie, ze w sierpniu przyszlego roku a wczoraj ogłosili na tej rocznicy, ze biora slub i nie omieszkali zaznaczyc, ze jeszcze przed nami bo pod koniec lipca przyszłego roku czyli jakies 3tygodnie przed nami ![]() Zaznacze ze kilka tygodni temu nie byo nawet mowy o zadnym slubie. Laska pierscionka nie dostala jeszcze, a moj kuzyn stwierdzil, ze czeka do wrzesnia bo wtedy jest u nich odpust No comment ![]() Nie mówiac o tym jak moja mama sie ucieszya bo jest dla tego kuzyna chrzestną Do Naszego ślubu zostało 444 dni
![]() Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-06-09 o 15:03 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

) zrobiłam wczoraj w nocy takie cztery małe karteczki i nalepiłam każdą z nich z osobnym słowem na drodze do łazienki... Było tam napisane, że jeszcze tylko 2 miesiące i będziemy małżeństwem

tak bardzo Go kocham 
żebyś znalazła kogoś dobrego!

Mając tak wspaniałego faceta, zostawiłaś go? Kochana nie rób juz więcej takiego błedu. Wyjdź na niego za mąż i bądź szczęśliwa u jego boku
taki odklepany układ