| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do jakiego ex-fan klubu się wpisujesz?? (lub fan, jeżeli nadal lubisz) | |||
| Kelly Family |      | 52 | 16,61% | 
| Backstreet Boys |      | 66 | 21,09% | 
| Spice Girls |      | 89 | 28,43% | 
| NKONTB |      | 17 | 5,43% | 
| Roxette |      | 14 | 4,47% | 
| Michael Jackson |      | 26 | 8,31% | 
| inny |      | 49 | 15,65% | 
| Głosujący: 313. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-10-26, 00:09 | #361 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-10 
				 | 

Dot.: Idole sprzed lat :D

http://www.smog.pl/wideo/4969/the_ke...ily/wszystkie/ ---------> cos dla fanow KELLY FAMILY i nie tylko... Polecam...!! Eh..To czasy mojej "mlodosci"-podstawowki...Nigdy za nimi nie przepadalam,ale sentymentalnie i tak..błogo..mi sie zrobilo,kied odnalazlam ta stronke.. Eh..Kto nie pamieta "An Angel", "I can't help myself" i wolnych tancow na szkolnej dyskotece tanczonych na pol metra...? To byly dopiero beztroskie czasy.. Spice Girls, BSB, The KF...to zespoly pokolenia 20-latkow..  Tak jak dla moich rodzicow Czerwone Gitary i Czeslaw Niemen.. ;-) A wiecie co..? w tym roku bylam na koloniach jako wychowawca i z dziewczynkami, ktorymi sie opiekowalam (10-11 lat) rozmawialysmy o naszych ulubionych zespolach..i..tak mi sie dziwnie zrobilo, kiedy mi powiedzialy,ze one nie wiedza, co to np. Spice Girls...Ze nigdy nie slyszaly o takim zespole.. A..a...PRZECIEZ TO BYLO TAK NIEDAWNO..... jednym slowem: GOOD OLD DAYS... eh..  edit::aha-a z tak troszke starszych to oczywiscie miloscia bezgraniczna darze wszystkie stare hiciory La Bouche, 2Unlimited, 2 brothers on the 4th floor("Dreams", "Never alone"), Fun Factory("I wanna be with u", "Don't go away"),Snap-a ("Rythm is a dancer"  ),Ace of Base,Depeche Mode,Culture Beat,Corony, Dr-a Albana itd, itd, itd....  eh... od razu mi sie humor poprawia, bo mi sie takie swietne rzeczy przypominaja w zwiazku z piosenkami m.in. tych zespolow... a...jeszcze jedno-kiedys moj starszy o 8 lat brat zawsze sie ze mnie smial( i czasem do tej por mi to wypomina), bo w przyplywie weny tworczej wymyslilam rym :" New Kids On The Pedał Zaraz By Mnie Sprzedal"... (mialam z 8 lat wtedy...  ).. <wybaczcie, musialam o tym wspomniec  > 
				__________________ "Umrzeć przyjdzie,gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością..." | 
|     |   | 
|  2006-10-27, 10:27 | #362 | 
| Rozeznanie | 

Ja szalałam za Depechami!!!! Pokój powyklejany plakatami od podłogi po sufit. Jak udało mi się przetłumaczyć tekst jednej piosenki na polski to za każdym razem, kedy go czytałam beczałam jak bóbr , słuchałam ICH i tylko ICH bite 5 lat. Do dziś mam sentyment do Depeche Mode i czasami sobie puszczam stare kawałki- włosy mi wtedy stają na rękach- nie wiem dlaczego. żałuję że nie byłam na koncercie | 
|     |   | 
|  2006-10-27, 14:28 | #363 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

jak wiekszosc, zaglosowalam na Spice Girls   dalej lubie posluchac niektorych ich piosenek   
				__________________ Зачем мы давим на тормоз, не на газ? 'I'll be more enthusiastic about encouraging thinking outside the box when there's evidence of any thinking going on inside it.' /Terry Pratchett/ | 
|     |   | 
|  2006-10-27, 19:07 | #364 | 
| Zakorzenienie | 

ja szalałam za Backstreet Boys   o Boże jak ja uwielbiałam ich piosenki    znałam na pamięc wszystkie teksty  Uwielbiałam Briana i Nicka   Dziewczęce marzenia... ech były czasy     
				__________________ Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...? | 
|     |   | 
|  2006-12-02, 21:14 | #365 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-12 Lokalizacja: Anglia 
				 | 

Ale mi sie prypomniało  http://youtube.com/watch?v=_e6Mw7Z3Lds The Boyz - Round & Round  Super sie kiedys boysbandy ubierały  Nie mogłam jakoś zagłosowac w sondzie, a klikneła bym i bsb i inne. Dzieki temu watkowi przypomnieli mi sie Moffatsi czy jak oni sie tam nazywali. A KF nie lubiłam   | 
|     |   | 
|  2006-12-02, 21:35 | #366 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: tęczowe miasto/deszczowy kraj 
				 | 

ooo fajny watek. Nigdy nie lubilam jakichkolwiek boysbandow. Moim idolem nr 1 o dziecinstwa, powaznie, przedszkolnego do dzis, byl Queen. Po drodze byl Roxette (pamietam fioletowy plakat z Popcornu) ale nie byla to namietna milosc. Potem byla Nirvana (mialam 14 lat kiedy grunge byl no1), potem prez kilka lat Kelly Family (miedzynarodowa kolekcja wycinkow, video itp, kilkanascie kg). a propos obejrzyjcie sobie http://www.youtube.com/watch?v=FZqDiXYOOKk to juz muzyka a nie pioseneczki. Co by kto nie mowil, ze sklonowani itp, to uzdolnieni z niezlymi glosami. AAAAAAAAAAA a Paddy w klasztorze:-(............ A potem juz nie bylo idoli tylko smakowanie muzyki. Z idoli sie wyrasta. Z uwielbienia idoli. Przypominam sobie takze plakat Jacksona nad biurkiem w pierwszych klasach podstawowki hi hi. Dalej uwazam, ze to swietna muzyka na imprecy Michael uzdolniony, genialny momentami, aczkolwiek chory, bo to powazne zaburzenia psychiczne. Zaraz sobie puszcze Joyride-ha to hit zielonej szkoly;-). A ytak poza tym to majac 4 lata bylam zakochana przez kilka dni w Modern Talking. Plakat ze Swiata Mlodych przylepiony plastrem z opatrunkiem;-) 
				__________________ Flora by Gucci https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=890431 | 
|     |   | 
|  2006-12-02, 21:39 | #367 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: tęczowe miasto/deszczowy kraj 
				 | 

o tak Snap-hit IV klasy i kolezanka, ktora miala ciuchy z Peweksuuu

__________________ Flora by Gucci https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=890431 | 
|     |   | 
|  2006-12-02, 21:42 | #368 | 
				 | 

ja oddalam idoli siostrze, a ona sprzedala, ale jest jeszcze pudlo na strychu u babci (bylo chyba z 5 wielkosci lodowki;-) W Niemczech jak bylam 1. raz najpierw pobieglam do sklepu muzycznegooo po KF!!! Potem tata przywozil, a mama szyla ubrania takie jakie oni mieli;-)Nie obcielam ani cm wlosow. A poduszka byla z Paddym. Tylko na koncertach sie zloscilam bo chcialam pogladac i posluchac a te pamnienki tak piszczaly, ze szlag mnie trafial

|     |   | 
|  2006-12-02, 21:59 | #369 | 
				 | 

http://www01.johnkelly-maiteitoiz.com/ jestem zauroczona! Jestem fanka muzyki inspirowanej kult celtycka (clannad, Loreena Mc Kennit, Enya)-to takie jest! Tylko gdzie kupic. A propos Michael Pread, jedyny prawdziwy Robin Hood byl moim ulubiencem. Oh jak mi sie podobal.............Zresz ta kilka dni temu kupilam sobie dvd   
|     |   | 
|  2006-12-03, 00:07 | #370 | 
| Zakorzenienie | 

sbrina modern talking daddy k dr alban aqa ich troje 
				__________________ Essence mania trwa  | 
|     |   | 
|  2006-12-04, 15:00 | #371 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-10 
				 | 

Moją pierwszą ukochaną grupą było New Kids OnThe Block całowanie plakatów i te sprawy...  Potem od siostry przeszło mi uwielbienie Roxette, mam ich wszystkie kasety.Ich piostenki zreszta lubie do dziś (szczególnie ballady).  Potem był czas dla 2 Unlimited.   | 
|     |   | 
|  2006-12-05, 16:20 | #372 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

bardzo lubiłam piosenki Michaela Jacksona   | 
|     |   | 
|  2006-12-05, 20:01 | #373 | 
| Wtajemniczenie | 

Ja rowniez zaliczam sie do fanek spice girls ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) I ja taze bralam udzial w  mini playback show ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Hehe, razem z kolezankami z podworka przebieralysmy sie za spicetki  Ja zawsze byłam Geri  Wymyslalysmy układy tanecznce, alez to byla zabawa  Hehe, pamietam, ze przed jednym z wystepow strasznie chcialam zrobic sie ruda i pomalowalam wlosy plakatowkami  mialamm czerwono-zolto,zielone pasemka. Nie wyobrazacie sobie ile wlosow stracilam ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Mialam do tego bluzke z cekinow podobna do tej jaką Geri miala na teledysku Wannabe  Pozniej bylo jeszcze kilka wystepow na malej scenie miejskiego domu kultury ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) miedzy innymi z piosenka STOP , ale takze z przebojami A teens i Bomfunk Mcs   A i pamietam, ze kiedys zorganizowalysmy wystep na podworku  nawet dorosli przyszli ogladac nasze tańce ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Och... fajnie byc dzieckiem | 
|     |   | 
|  2006-12-23, 21:48 | #374 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-04 Lokalizacja: Z roznych miejsc:) 
				 | 

coś dla fanów Kelly Family - ja przy tym ryczę jak głupia!!! http://www.youtube.com/watch?v=IoL5-TUat5o

| 
|     |   | 
|  2006-12-23, 21:53 | #375 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-04 
				 | 

heh takiego czegoś się kiedyś słuchało..

__________________   | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2006-12-23, 21:58 | #376 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: USA 
				 | 

Spice Girls   
				__________________ "Just come to see me  everyday and let me remind you how much I care" I told myself I won't miss you,but I remember what it feels like beside you... | 
|     |   | 
|  2006-12-23, 21:58 | #377 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: east coast 
				 | 

Backstreet Boys    miałam ich plakaty , płyty jejku i oczywiście teledyski nagrywałam na video z telewizji hihihi 
				__________________ Naku Penda Piya-Naku Taka Piya-Mpenziwe | 
|     |   | 
|  2006-12-23, 22:08 | #378 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

jak bylam mala wariowalam na punkcie spice girls   a jeszcze ze 3 lata temu mialam hopla na punkcie zespolu a-ha ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) kupowalam wszystkie plyty nawet te z lat 80-tych  a czasami bylo o nie trudno,mam single,wycinki z gazet.Teraz sie ztego smieje i nawet nie slucham juz takiej muzyki  Moje sasiadki zas mialy bzika na punkcie Kelly Familly i jezdzily na ich koncert do Niemiec,Irlandii itp   | 
|     |   | 
|  2006-12-23, 22:31 | #379 | 
| Zakorzenienie | 

ricky martin,iglesias,ich troje,kelly family,just 5,spice girls,loona,vangaboys,aqu  a i n'sync. Tyle... ale byla ze mnie tandeciara:d buaah   | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2006-12-23, 22:48 | #380 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: Sin City 
				 | 

Michael Jackson   byłam fanką jego piosenek   
				__________________ Hey little Suzie You don't have to cry no more  | 
|     |   | 
|  2006-12-23, 23:17 | #381 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-10 Lokalizacja: Mazowsze 
				 | 

SPICE GIRLS!!!!!!!!!!!!!!!!! kochałam Geri mam ich wszystkie kasety ach co za czasy a pamiętacie JUST 5?? "kolorowe sny kiedy ja dotykam Ciebie"  , za KF nie przepadałam ale przypomniał mi sie jeszcze jeden wielki przebj: "coco jambo" do tej pory uwielbiam U2,DM, Eurythmics z annie lennox  "sweet dreams", "there must be an angel", "why", "white shade of pade"  dziś juz nie ma takich przebojów...i takiego szału zespołowego    na zimowe wieczory polecam Leonarda Cohena.......   | 
|     |   | 
|  2007-07-01, 00:21 | #383 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: bydgoszcz 
				 | 

zglasza sie wielka ex-fanka BACKSTREET BOYS   nawet nalezalam do oficjalnego fan-clubu  ach..ten Nick Carter i A.J. MacLean   
				__________________ 18.08.2007. ślub ---> szczęśliwa żona  14.09.2007. obrona pracy mgr --> pani magister  1.10.2007. początek półrocznego stażu ----> pani stażystka 1.04.2008. zaczynam wymarzoną pracę   | 
|     |   | 
|  2007-07-01, 00:22 | #384 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Cytat: 
  bo fani Kelly Family i Backstreet Boys sie nie lubili   
				__________________ W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu | |
|     |   | 
|  2007-07-01, 00:26 | #385 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: bydgoszcz 
				 | 

Cytat: 
 no fakt  zawsze byla wojna  ale to BSB zawsze wygrywali w plebiscycie brava na najlepszy zespół   
				__________________ 18.08.2007. ślub ---> szczęśliwa żona  14.09.2007. obrona pracy mgr --> pani magister  1.10.2007. początek półrocznego stażu ----> pani stażystka 1.04.2008. zaczynam wymarzoną pracę   | |
|     |   | 
|  2007-07-01, 08:55 | #386 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-11 Lokalizacja: kosmos 
				 | 

zaznaczylam roxette, ale byl jeszcze michael jackson, New Kids On The Block, ło co tam jeszcze, kult, piersi - ogolnie stary dobry rok, od najmlodszych lat tego sluchalam

| 
|     |   | 
|  2007-07-01, 09:53 | #387 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Gdańsk;) 
				 | 

Spice Girls  Nie sadze zeby po reaktywacji znowu sie tak stalo... 
				__________________ Nigdy mnie nie kochał!-szepcze.Podły kłamca! Skąd wiesz...? Ktoś mówi Ci, że jest noc, pokazuje księżyc... Po 12 godzinach nazwiesz go kłamcą? | 
|     |   | 
|  2007-07-01, 14:41 | #388 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-04 
				 | 

Ja szalałam za Kelly Family   Zbierałam wszystko co z nimi związane,mam nawet do tej pory gdzieś ich kasetę  Później przyszedł czas na Spice Girls..pamiętam jak toczyłyśmy wojny z koleżankami między fankami Spice Girls i Just5 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Zawsze też bawiłyśmy się która jest którą ze SG  Ja na początku byłam Viktorią,a później Geri  Chyba nie powtórzymy tych zabaw mimo,że podobno zespół ma się reaktywować   
				__________________ If I lose myself, I lose It all | 
|     |   | 
|  2007-07-01, 14:45 | #389 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 
				 | 

Cytat: 
 haha ja tak samo  co tydzień czekało sie na Bravo,które wychodził w czwartki na przemian z Bravem girl,zawsze było cos o ukochanym Kelly Family  A jesli chodzi o Spce girls,to zaczełam byc fana po tych ich filmie,bodajże "Spiceworld"   | |
|     |   | 
|  2007-07-01, 15:00 | #390 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Cytat: 
  ) wczoraj robiłam porządki w pokoju i znalazłam jeszcze całą koperte zdjęć  Korespondowałam z kilkunastoma fankami. Fajne czasy byly   
				__________________ W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.