|
|
#1771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Czesc!
Cytat:
Jeszcze ja (lady dzieki) Cytat:
nawijko Kuba sam aie odstawil, prawda? nancy brawa za postepy! jestem w szoku, jak malo Kubus i inne dzieci pija! U nas samej wody ok litr, wczoraj padl rekord na spacerze, duszkiem 2 pstryczki po 320ml wypila. Po godzinie pielucha pod swoim ciezarem sama jej z pupy zjechala. Wczoraj na kolacje zaprosilam kolezanke z coreczka o miesiac starsza od Yae. W koncu mi chyba tz przestanie marudzic, ze Yae jest opozniona ;-) |
||
|
|
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulka się nie odezwała po imprezie, za to ja się odezwę ![]() Średnio się bawiliśmy, ale było w porządku. Złapałam podwiązkę ![]() W temacie nagości: my oporów nie mamy. Śpimy zazwyczaj nago,Dawid wchodzi do łazienki nam, podpatruje jak TZ sika i on też na stojaka chce no i mną się nie interesuje, ale TZ próbuje łapać oczywiście to nie jest tak że epatujemy nagością. Po prostu nie robię z tego tabu.Nancy, dziękuję że pytasz dla KubusiaDeli za datę ![]() Little co się stało? Black, ja też chciałam Cię zapytać (a raczej TZ) ile byś chciała za aparat? Dzieciaczki wszystkie wyoglądałam: Słodkie i cudowne! |
|
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
I ewulkę widze na pasku
![]() A my dla niefejsowych się przypomnimy |
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
MENEQ, tak, mozna powiedziec, ze sam sie odstawil.
Uu bylo coraz mniej. Tzn jak proponowalam to ciumkal, ale widzialam, ze moze sie obejsc bez nich, nie bylo upominania sie Ostatnio problemem byla drzemka w dzien - zawsze bylo uu. Ale raz nie dalam i okazalo sie, ze swietnie poradzil sobie sam. Tzn z kotlowaniem sie po lozku i przytulaniem pupka do mamy ![]() I tak juz zostalo ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1775 |
|
Raczkowanie
|
Hope, super wygladacie, Dawidek baaaaardzo do Ciebie podobny
|
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
meneq - ale masz chlajuska zazdroszcze!fju fju, jaka lasencja! a Dadulo jaka mina! normalnie szef szefow ![]() Ewik mi odpisala na esa wczoraj - wszystko u nich ok ![]() ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- Czesc Ifwka |
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
Helouu!
![]() My dzis na 12 mamy szczepienie mmr kciuki poproszę Mała nie przejmuj sie tak tym jedzeniem, a inne rzeczy oprocz mm pije? wiesz ja też od dwoch dni nie jadłam obiadu, jakos tak no nie mam potrzeby. A co do wagi u nas Hania 2 tyg temu wazyla 9,200 nie wiem jaki wzrost musze zmierzyc. Więc tez zaliczamu sie do chudziaków do tego niejadków ![]() Black, gratuluje dotacji co za firme otwierasz? Yellow a jak Twoja dotacja? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1778 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa, no nie wiem, pewnie z tego samego powodu z którgo butelki sterylizuje, zarazki i inne jakieś gady. Wiem że przesadzam
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Masakara, ja bym zawału dostała. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cudona ona jest i te oczyska nie moge się napatrzeć
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
!kurcze potrzebuje kartonow naaprzeprowadzke, skad by je tu wziąć ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas z pocalowaniem reki oddaja bo nie maja co z tym robic |
|
|
|
|
#1782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Cytat:
Nikt Ci jeszcze nie mowil, ze troche zdrowego brudu jeszcze nikomu nie zaszkodzilo? ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
Ze sklepu albo mozesz do mnie wpasc: jutro jest w mojej okolicy wywoz makulatury, to zbierzesz cala mase ;-) Kciuki! Edytowane przez meneq Czas edycji: 2014-06-10 o 08:01 |
||
|
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh kciuki!!!
Mi sie powoli koncza wymowki zeby ciagle odkladac w czasie to mmr..... Teraz ostatnia, ze malz jedzie na delegacje i z mlodym moge sobie nie dac rady (pamietacie nasze szczepienia, wrzaski i krzyki przez 3dni po) no boje sie przerazliwie i nic na to nie poradze niby mamy miec acelularna ale mimo wszystko.....Dziecie spalo ciagiem od 21.15 do 7.30 A ja wiecznie niewyspana taka zmeczona jetsem ostatnio, ciagle bym spala, koszmar
|
#1784 | |
|
Zakorzenienie
|
Heja...
DZIEWCZYNY POSZUKUJE GRANATOWE -ciemny granat- CZÓŁENEK DO SUKIENKI NA ŚLUB. .... MOŻE GDZIEŚ KTOŚ COŚ. ..?R. 39 DL WKL. OK 25 CM..OBCAS MAX 8 CM Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Dziewczyny co myślicie o paczce pieluch zamiast ..... kwiatów na ślub z chrzcinami ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-06-10 o 08:23 |
|
|
|
|
#1785 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Brawa za wage i wzrost. Ja zaczełam ważyć Oli na swojej wadze w domu i teraz do tego będę się odnosić. Cytat:
![]() Jejciu ja się boję Mała na rowerzu wozić, Tż ja wozi a ja sama ![]() Cytat:
Cała mama ![]() Hej hej ![]() ![]() Cytat:
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
Neti, moze bardziej bukiet z pieluszek??? My dostalismy dwa, jeden z pieluszkami i slodyczami, drugi z pieluszkami i autkami do kapieli, bardzo fajna sprawa!!!
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
DOSTALIŚMY POZYTYWNĄ DECYZJĘ !!!!!!!!!!!!!
Właśnie dzwoniła do mnie babka z banku |
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
Hope, gratuluje!
![]() Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje Hope! Ale szybko!!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1792 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wydaje mi sie ze jesli chodzi o tego typu inwestycje to chyba nie ![]() pamietam jak czytalam kiedys jak byl giga remont u nas w miescie ze wlasnie beda robic 24 h a jak byly takie upaly to nawet specjalnie po popoludniu i cala noc albo specjalnie wlasnie w nocy co by nie tamowac ruchu :/ Cytat:
Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-06-10 o 09:18 |
|||
|
|
|
#1793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale to drogie chyba??? ile jest w tym pieluszek...hmm???gdzie to jest ..na all??? Cytat:
![]() gratulacje!! ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- poprostu zapytałam PM co sądzi...o dziwo powiedziała że super pomysł..szkoda kasy na kwiaty...no to już mi lżej
|
|
#1794 | |||
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
![]() Wczoraj kupiłam Młodej stoliczek i dwa krzesełka. Taki wzięłam: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50178411/ Dziś rano Młoda usiadła, postawiłam jej serek, wzięła łyżeczkę i szamała ![]() Kupiłam też nocniczek - sadza na nim misia, ale sama nie chce usiąść. Myślę, że musi się oswoić. W ogóle wczoraj wieczorem skręcam ten stoliczek i krzesła, a tz robił obiad. Nagle odwraca się, oczy załzawione od krojenia cebuli i mówi "nie sądzisz, że nam się zamieniły role w związku" Cytat:
Piękne! I brawa za odstawienie Fajnie, że się udało w miarę "bezboleśnie" (nie mam tu na myśli bólu piersi ). Ja to bym najbardziej chciała, by u mnie z odstawieniem było tak jak u Nawijki - żeby Młoda sama już chciała, ale na razie się nie zanosi. Cytat:
Duży chłopczyk![1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46817130] U nas dzisiaj pojawiło się AU jako hau, i od kilku dni TI jako kotek nie wiem czemu tak, ale na widok jakiegokolwiek kota woła TI, więc jest.[/QUOTE]Super! ![]() Moja nadal nie powtarza, jak robią pieski czy kotki. Trwa przy swoich 8 słowach ![]() Piękna panna Cytat:
To samo mogłabym napisać ![]() Kciuki! Hope - wyglądacie pięknie! A podobni jak dwie krople wody. Gratuluję decyzji kredytowej ![]() Debrah - wczoraj myślałam o Tobie, jak Młoda zasypiała. U Was chyba też tak było, że Amelka się napiła z piersi, a potem kotłowała po całym łóżku i zasnęła? Czy pomyliłam coś? Bo Julka od paru dni tak robi. Napije się, kotłuje, potem zasypia - czasem przy piersi, 3 razy już sama. Oczywiście ja jestem obok, ale cieszy mnie to, jak widzę, że się sama próbuje wyciszać, bez kp. W ogóle wczoraj delikatnie się wkurzyłam, poszło znowu o kp właśnie. Jak wiecie, Julka ma teraz fazę "mama" w rozkwicie. Opowiadam koleżance, że taką zmianę zaobserwowałam, a ona mi mówi, że to "wszystko przez karmienie". I że ona by "odstawiła cycka", to Mała nie byłaby taka przyklejona do mnie. Na początku próbowałam tłumaczyć, a potem położyłam na to laskę i bardzo mi wszystko jedno z powodu jej rad Ale wkurzam się na takie podejście, no bo jak to - dzieciak ewidentnie pokazuje, że potrzebuje mamy, żeby poczuć się pewnie i co robi dorosły? Zabrałby to, co do tej pory miała "w standardzie" (czyli kp i bliskość mamy podczas kp). Tak, to na pewno pomoże ![]() No dobra, zabieram się do roboty ![]() Miłego! |
|||
|
|
|
#1795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
hej
trochę nadrobiłam wczoraj w pracy, ale i tak jestem daleko w tyle na razie tylko: Black, gratulacje super, że się udało z tą dotacją![]() Bokeh, mam nadzieję, że przeprowadzka pójdzie bezproblemowo i będziecie zadowoleni z nowego mieszkania; i jakie pole do popisu znowu z urządzaniem będziesz miała ![]() Deli, super, że już data ślubu ustalona pisałyście o nagości przy dzieciach: u nas na razie nie zwracamy na to uwagi i normalnie się przebieramy przy Filipie; ostatnio jak się rozbierałam, to pokazywał na mnie, śmiał się i mówił "mama golik" a TŻ próbował kiedyś złapać za wiadomo co i pokazywał na swojego pampersa, chyba mu chodziło o to, że ma to samo![]() dobra, wracam do papierów, a w międzyczasie będę trochę podczytywać zalełości
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh- za szczepienie,my będziemy potrzebowali w czwartek![]() Co do picia to tak,Oskar bardzo dużo pije. Soki,herbaty-duże ilości. I wraz z gorszym jedzeniem przyszło lepsze spanie Nie wiem czy to ma związek ze sobą ale póki co sytuacja się wyrównuje,dwa dni kiepsko je i dwa dni lepiej śpi (chodzi mi o dłuższy sen nocny). Dzisiaj jedziemy z Oskim kupić mu sandały jakieś.
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, ale się cieszę
![]() No to ja też muszę kartony zbierać
|
|
|
|
#1799 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
hope gratulacje! bokeh kciuki za szczepienie Ultra ale fajny ten stoli z krzesełkami. też czegoś takiego dla Hani szukam i się chyba do Ikei wbiorę ![]() nancy brawa dla Kubusia za chodzenie! ![]() neti zamówiłam wczoraj fotelik;p w sobotę będziemy testować bo do Rodziców idzie ![]() u nas i wczorajszy dzień i nocka z gorączką Miała 38,5 raz 38,7. do tego ślina do kolan i wiecznie paluch w buzi, nawet smoczka nie chce żal mi Jej strasznie bo widzę, że się męczy. niech już te zęby wyjdą wszystkie
|
#1800 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

dla Kubusia

zazdroszcze!
kciuki poproszę 

22.05.2008
14.08.2011

A ja wiecznie niewyspana taka zmeczona jetsem ostatnio, ciagle bym spala, koszmar

żal mi Jej strasznie bo widzę, że się męczy. niech już te zęby wyjdą wszystkie