|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() ProMen
cześć wszystkim bywalczyniom forum
![]() od pół roku stramy się z mężusiem o dzidzie... niestety jak na razie bezskutecznie, ponieważ ja mam problemy z jajeczkowaniem na co dostałam clostilbegyt 2 razy dziennie 1 tabl. Mój męzuś ma nienajlepsze wyniki nasienia. Moja pani doktor gin. przypisała mu najpierw Salfazin, ale za dużo nie pomógł i teraz dostał ProMen. Od jutra zaczyna go brać. Mam pytanko - czy któraś z Was drogie kobietki zetknęła się z tym produktem? moze Wasza druga połówka go zażywała? czy są po tym efekty? bardzo proszę o pomoc ![]() pozdrawiam i z góry bardzo dziękuję za każdy odzew.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ProMen
Tutaj będzie ciężko...
Radzę wejść na "mamę z klasą", na forum "poczekalnia". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
dziękuję za odpowiedź
![]() może jeszcze ktoś się odezwie.... bardzo na to liczę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
proMen to największe badziewie na naszym rynku!
stan plemniczków mojego mężulka po 2 miesiącach kuracji dużo gorszy niż przed "kuracją". Tabletki są stosunkowo drogie i u nas ciężko je dostać. Ulotka opisuje jakie to wspaniałe efekty daje ProMen, jednak są to tylko ładne słówka, żeby dać ludziom nadzieję, że może faktycznie tak będzie... ![]() ![]() ![]() teraz czekają nas wizyty u androloga, żeby naprawić, choć to, co zepsuł nam ProMen... nadzieja jeszcze w nas zostałą... jednak na jak długo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny. U nas odwrotnie. Po 2 miesiącach maz ma nieco lepsze wyniki i mamy nadzieję że to pomoże. Staramy się już o 3 lat i lekarz polecił promen właśnie. Zmienilismy też dietę więc to plus promen wyraznie daja efekty. Maz tez lepiej sie czuje. Na pewno nie szkodzi a pomaga.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Mój mąż bierze ProMen. Nie na problemy z nasieniem, ale kiedyś udało mu się wygrać jakiś konkurs na ich facebooku i teraz zażywa go w celu poprawy kondycji. Minęły już prawie 3 miesiące, efekty są widoczne. Mąż stał się bardziej ruchliwy, ma lepsze samopoczucie, schudł 4 kilo. Nie wiem czy to na pewno zasługa tego suplementu diety, ale on już zadeklarował, że po miesiącu przerwy znowu powróci do tego specyfiku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.