|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 6.10.2007 ! dokladnie za rok :) !!!
pod koniec stycznia idziemy do ksiedza
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne obrączki. Nam będzie robił znajomy jubiler, ale ja chciałabtym całe z białego złota (no może jakiś akcent żółtego), gdyż noszę sporo srebra, więc żeby się nie gryzło
Co do konkretnego wzoru to jeszcze się nie zastanawialiśmy.Pod koniec stycznia przychodzi do nas ksiądz po kolendzie, więc z nim chcemy zgadać o licencji. Jak to załatwić itd. Może się uda.... |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
jeeee już data i godzina zaklepana u ksiedza
Musze tylko w mojej parafii zalatwic bierzmowanie i bedzie cacy. Mamy juz zarezerowana sale , dj , kamerzyste, fotografa i zalatwiana wodke. Planuje zaproszenia zrobic do swiat Wielkanocnych- rodzina sie spotyka i mozna rozdac ![]() mamy juz zaproszenia
Emilowe całusy Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-02 o 10:41 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Mój Wielki Dzień to 6 październik 2007. Jak do tej pory mamy załatwione sale, orkiestrę, kościół (w swojej parafii mniej formalności a kościól mi się też podoba), kamerzystę i fotografa. Dzięki Iwa za polecenie fotografa ale w końcu wzięliśmy bliżej miejsca gdzie będzie przyjęcie
Im bliżej tego dnia tym coraz większe nerwy, pewnie też się denerwujecie. Aaaa widziałam nela zaproszenia są po prostu super!!
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nel_ko jaka jest cena tego fotografa... robi przecudne zdjecia
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
- reportaż kościół / USC 1000 zl
(40 odbitek w formacie 15 x 21 cm oraz komplet 50 fotografii na płycie CD) - sesja plenerowa / studyjna 1000 zl (40 odbitek w formacie 15 x 21 cm oraz komplet 50 fotografii na płycie CD) - reportaż przygotowania (do 2 godzin) + kościół/USC 1300 zł (50 odbitek w formacie 15 x 21 cm oraz komplet 70 fotografii na płycie CD) - reportaż kościół/USC + plener/studio 1600 zl (50 odbitek w formacie 15 x 21 cm oraz komplet 100 fotografii na płycie CD) - reportaż przygotowania (do 2 godzin)+ kościół/USC + plener/studio 1800 zł (60 odbitek w formacie 15 x 21 cm oraz komplet 120 fotografii na płycie CD) - reportaż kościół/USC + plener/studio + wesele (do 3 godzin) 2000 zł (60 odbitek w formacie 15 x 21 cm oraz komplet 150 fotografii na płycie CD) - reportaż przygotowania (do 2 godzin) + kościół/USC + plener/studio + wesele (do 3 godzin) 2200 zł (80 odbitek w formacie 15 x 21 cm oraz komplet 170 fotografii na płycie CD)
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
My wzielismy opcje plener i kosciol
naprawde warto.
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Bossskie zdjęcia!! Jestem pod wrażeniem, chciałabym, aby zrobili nasze zdjecia
nie wiem tylko czy zgodziliby się na przyjazd tak daleko....
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co wiem to jezdza wszedzie.
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
no tak, wysłałam maila, ale nasz termin mają już zarezerwowany
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nel_a co to za firma obrączek bo szukam czegoś podobnego dzięki |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
oj niestety nie wiem.
Gdzie jestescie Pazdziernikowe Panny Mlode?????
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
oj coraz bliżej, już zaczyna mi się śnić po nocach , że o tym czy o tamtym zapomnieliśmy. Do listy zaatwionych doszedł nam ksiądz i ten wzór zaproszeń od Ciebie nel_a już mam je w domu
szukam teraz fryzjera, makijażystki i manicurzystki.Jutro idę przymierzać sukienki bo podobno czeka się około 4 mies bo jest tyle wesel w tym roku....tylko że z moim czerwienieniem się wyjdę cała purpurowa ale w końcu muszę się odważyćaaa i jeszcze znalazłam fajne fryzurki na moje kręciołki na głowie
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-02 o 10:38 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
tez juz ksiedza mamy zalatwionego
Nom slyszalam ze 4 miesiace wczesniej trzeba isc- ale tyle jest teraz salonow ze nie ma co szalec
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie, ja wychodzę za mąż 14 czerwca 2008 roku i już prawie wszystko mam załatwione, oprócz samochodu i autobusu dla gości. Obrączki już wybrane, suknia także, suknia na 2 dzień też (obie będe szyła), kamerzysta już jest , jak również fotograf , orkiestra i sala. Kościół także, zapisany w tyle księgi, ale już jest o godzinie 15:00. Wzór zaproszeń jest identyczny jak << nel_i >> , sa bardzo oryginalne i suknie także wybrałaś piękną, zwłaszcza ta z kołnierzem, wydaje mi się że będzie świetnie pasować do ciebie. Ja troche z moim ślubem sie pospieszyłam, ale lubie mieć wszystko wcześniej załatwione i nie mieć problemów z dobraniem
kościoła to sali czy orkiestry. Teraz przynajmniej będe mogła spokojnie spać, hehehe . Pozdrawiam wszystkich i powodzenia ![]() Jeszcze mam pytanko do << nel_i >> ile cię wyniosła wódka, jak to się w ogóle liczy ( 0,5 l na głowe czy 0,7)? Ja mam wesele na 100 osób / na 2 dni, i nie mam pojęcia ile wódki mam kupić. Jak znajdziesz czas odpisz, dzięki Obrączki takie jak na zdjęciu, i suknie które bede szyć, ta 2 jest bardzo ładna- to na 2 dzień Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-02 o 10:40 Powód: 3 posty pod sobą |
|
|
|
|
#46 | |||
|
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Cytat:
)i bardzo podobał się on gościom A zaproszenia nasze wyglądały tak... Na wzór tych zaproszeń - już sami - zrobiliśmy zawieszki na butelki z winem i nalepki na butelki z wódką Na wódce z tyłu również były "przerobione" nalepki z różnymi weselnymi wierszykami ale mieliśmy zabawy z tym nalepianiem na każdą butelkę Miłe wspomnienia...
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-02 o 10:36 Powód: post pod postem |
|||
|
|
|
|
#47 |
|
Przyczajenie
|
Ja z moim misiem bierzemy ślub 29 września 2007 r. Wszystko już mamy załatwione oprócz ciast i tortu no i nauki przedmałżeńskie zaczynamy 04 czerwca. Sukienkę będę szyła u krawcowej. Załączam jej zdjęcie.
Pozdrowionka ![]() |
|
|
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
xizuniax!! Witaj w klubie
![]() Ja tez biorę ślub 29 września ![]() Ja również mam wszystko załatwione, a sukienkę załączam na zdjęciu: |
|
|
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
|
vviktorias również witam
![]() Fajna sukienka , pozdrowionka
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
zamówiłam już suknie w salonie w Sosnowcu "Sophia"- wie ktoś coś o tym salonie? Suknia będzie w stylu tej na zdjęciu. Pierwsza przymiarka pod koniec miesiąca
![]()
|
|
#51 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
), wogóle dziewczyny my się tak przejmujemy a i tak będziemy wszystkie pięknie wygladać ![]() Oj tego załatwiania to jest i nerwów też, my mamy coraz bliżej przylotu do Polski i już boje się jak to wszytsko będzie. Mamy juz załatwioną sale, menu, dj, zaproszenia rozesłane, ciasta zamówione, suknia już na mnie czeka, obrączki załatwione, ale jeszcze dużo przed nami spraw które trzeba dopiąć na ostatni guzik ![]() Troche się tego wszytskiego boję A oto moja skoromna sukienusia,jestem wysoka no i nosze rozmiar 40/42 więc mam tłuszczyku tu i ówdzie no kwiaty, hmmm z tym mam problem, dziewczyny które wybrać. Suknia wpada w lekki ecru, ale makijaż chce mieć w różu, co robić doradzcie prosze A autko jest w kolorze niebieskim
Edytowane przez ANULKA28 Czas edycji: 2007-07-04 o 09:28 |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj byliśmy u księdza..... najlepsze bylo jak zaczął pytać z jakich parafii jesteśmy
Ani ja ani Tż nie pamiętaliśmy....a ksiądz do mnie "a Pani w ogóle bywa w kościele" Wymieniał wszystko co mamy dostarczyć do nich do kościoła ale nic nie mówił o bierzmowaniu a ja nie mam go własnie .... i co robić? W piątek 1sze nauki.
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Musisz mieć. na odpisie chrztu, jaki na pewno wymienił musi znaleźć się adnotacja o bierzmowaniu, ale osobnego zaświadczenia nie ma.
|
|
|
|
|
#54 |
|
Przyczajenie
|
Witam się z wami panny młode październikowe: ) Nasza data to 06.10.2007: ))
mamy załatwionych parę spraw: zapowiedzi, kilka nauk, sala, zespół, fotograf+kamera, kolejka w ciastkarni: )i co tam jeszcze.... mam zamówioną sukienkę z kolekcji Agnes chyba to tyle. Teraz rozglądma się za piosenka, podoba mi się NIebieska piosenka- grzegorz tomczak a co wy bierzecie? pozdrawiam i obiecuję wpadac częsciej: ) |
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
6.10.2007 ! dokladnie za rok :) !!!
Cytat:
Pozdrawiam ![]() A oto moje butki byłam juz na 1szej przymiarce, moja krawcowa fajna mila dziewczyna ale ta druga (stara) do szalu mnie chyba chce doprowadzic juz z gory zalozyla ze bede miala ten cholerny welon chociaz powiedzialam NIE, i jakis wielgachny kulowany wcisnela mi we wlosy :/ porazka
Emilowe całusy Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-09-08 o 15:01 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Cześć,
Data ślubu: 6 października 2007 Póki co to mamy zarezerwowany czas na msze i restauracje. Aha- no i projekt zaproszeń ![]() Ponieważ jestem z natury optymistką wierze, że ze wszystkim zdążymy
|
|
|
|
|
#57 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie, ja też biorę ślub 6 pażdziernika tego roku
Widzę, ze masz sporo rzeczy załatwione, bardzo ładne butki kupiłaś. Suknia w prawdzie nie w moim stylu, ale jestem pewna, ze ty w niej będziesz wyglądała ślicznie. Ja jestem jeszcze przed pierwszą przymiarką, ale muszę jeszcze poczekać do 5 września. Zazdroszczę, ze ty masz ją już za soba Będę do ciebie zaglądać
|
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
jak tam panny młode
chwalić sie jeszcze tylko miesiąc
|
|
|
#59 |
|
Przyczajenie
|
hehe nie ma sprawy
![]() Nam jeszcze do zrobienia zostało ![]()
|
|
|
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
przede wszystkom najpierw gratuluję wszystkim Pannom Młodym!
a teraz tak patrze na te wszystkie sprawy i az mi dreszcze przechodzą ile tego jest! Jak wcześnie Wy zaczynałyście przygotowania?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

Nom slyszalam ze 4 miesiace wczesniej trzeba isc- ale tyle jest teraz salonow ze nie ma co szalec