![]() |
#571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Demeter nie no 3 nie mamy wałaściwie to żadnego jeszcze fizycznie nie mamy dziś mają dojść dwa tylko że jeden trafi do mojej mamy bo wysłali na adres allegro a nie zmieniony
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- BYou Lukrecja to może kiedyś wspólny wypad do Parku Krasnala do Nowej Soli ![]() Lukrecja bardzo mi przykro z takiej sytuacji ![]() W sobotę kuzynka nas poinformował, że też juz prawie jest bezrobotna tylko że ona miała umowę na czas określony i chciała wziąść macierzyński tak jak je przysługuje do końca ale pracodawczyni powiedziała że może do końca 2015 bo tak ma umowę a ona nie będzie jej okłamywać i że jej nie przedłuży tej umowy. ... tak swoją drogą to się ma nazywać polityka prorodzinna ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- a miałam dodać Demeter za wycieczkę ![]() ![]()
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka ![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2014-06-10 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
Zakorzenienie
|
BYou takie rowerki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#573 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spoko i tyle w temacie. Cytat:
Cytat:
![]() ale upał
![]() |
#574 | |
Zakorzenienie
|
hehe.. ladne
![]() ale oliwka po co Ci trzy o tej samej funkcjonalnosci? ![]() ![]() ja na teraz mam bobbycar (M. na razie nie lubi, chce szybko zsiadac), a na drugie urodziny mam zamiar juz kupic dwukołowy biegowy, bez pedalow - trzykolowy pomine ![]() lukrecja ojejj co sie stalo, dlaczego? ![]() straszne ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
![]() jeszzce X lat temu dzieci wychowywano za pomoca kar cielesnych, pozniej nastapila zmiana - pojawily sie metody time out, nagrody, motywacja - a teraz powoli odchodzi sie od nagradzania. Ja sie ciesze, ze powstaja takie ksiazki, ze ktos pokusil sie o sformulowanie swoich "przemyslen", obserwacji, ze jednak mozna tez inaczej - a po jaka metode siegamy to oczywiscie jest nasza sprawa. Dla chetnych tutaj jest kawalek ksiazki wychowanie bez nagrod i kar http://www.gandalf.com.pl/files/prod...ext/329447.pdf
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2014-06-10 o 09:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Zakorzenienie
|
Moderna no więc piszę że
![]() U nas A. lubi chwilkę pojeździć quadem po kuzynie czy tym goki, ba ona chce na rowerze jeździć tylko na kuzyna do pedałów nie sięga a jak się uda to się odepchnie zobaczymy dziś czy na małym będzie jechać ... tata się cieszy bo myśli już o pierwszym motorze dla dziecka ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Dragusia a gdzie ty ten upał masz kochana??? A co było w Opolu ? bo my nie ogladaliśmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() (ja tez tak mam, a po co kolejna ksiazka, jak mam juz caly stos? ![]() ![]()
![]() |
#577 |
Zakorzenienie
|
O właśnie tak wasza dyskusja skłoniła mnie do przemyśleń ... muszę spytać mamy co się tak naprawdę stało z psem którego dostałam (wczoraj wychodząc ze sklepu widziałam takieg ale dużego i mi się przypomniało)a miałam chyba z 5 lat ale pamiętam jak rano go nie było i płakałam ... bo niby wersja jest że ktoś go ukradł z podwórka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
MBZ♥
|
Dragusiu co było w Opolu? ja oglądałam
![]() Lukrecja, a w którą stronę ten rzut beretem? Przykro mi z powodu pracy ![]() Oliwka wypożyczalnię możesz zrobić rowerowa ![]() idę oblukać Nową Sól ![]() B przytargał z piwnicy wiatrak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
Hej, laptop mi się zepsuł, a pisanie na tel. to masakra. A. od soboty gorączkuje, bylismy u lekarza, osłuchowo ok, brak innych objawów, więc albo zęby (idą mu cźworki) albo słynna trzydniówka, albo nie wiem co... Biedaczek wstaje o 5 rano, bo wtedy nurofen podany wieczorem przestaje dzialac, jak spada mu temp. to radósne normalne dziecko. Do tego upał, wiec biega na golasa po domu, a ja za nim ze ścierką i sprzątam siuski, przy okaźji uczymy sie nocnika. Dobrze ze mam Tzta bo sama nie dalabym rady, a tak jak wraca z pracy mogę się przespac. Czytam Was na tel., ale pisać nie dam rady.wróce jak odzyskam komputer...
|
![]() ![]() |
![]() |
#580 | |
Zadomowienie
|
Hej
![]() u nas to jest krotkie "bam" ![]() Cytat:
![]() ![]() Oliwka, mi sie ten bunzi podoba, chociaz Janek jeszcze z niego nie korzysta. Ale tak ogolnie jest fajny, bo prosty ![]() Syn mi wstal o 9:30 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
M. jak spadala goraczka zachowywal sie jak gdyby nie byl chory (nie mial kataru itp., tylko goraczka), nawet przy 38 stopniach sie bawil, choc widac bylo, ze cos mu jest - trwalo to dokladnie trzy doby - wiec jak to trzydniowka to dzisiaj powinno byc lepiej (tzn. gorazcka minela, pojawila sie wysypka). Oby ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- pochwal sie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#582 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no co było FESTIWAL ![]() festiwal , kabareton ![]() widziałaś młodych panów po śląsku? hehe muszę sobie znaleźć czy jest w necie Cytat:
![]() foto?
![]() |
#583 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oliwka, pokaz jakie rowerki ![]() ![]() Kurczę brawa ![]() ![]()
Nasza kochana córeczka Hania ![]() 04.04.2013 ![]() Mój BLOG, zapraszam ![]() Edytowane przez bzinka Czas edycji: 2014-06-10 o 10:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Zakorzenienie
|
Mńderna - nie wysoko wlasnie, maks do 39 stopni. Mam nadzieję, źe minie... A na zęby ile moze trwac? Wie któraś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Zakorzenienie
|
ale na zeby tak wysoko? ja bym takiej wysokiej goraczki z zebami raczej nie wiazala.
#586 |
MBZ♥
|
Alliw pochwal się fryzurką
![]() OTJ oby to nic poważnego ![]() u nas zębowa gorączka maks 2 dni ale zawsze wieczorem/nocą. Jak praca TŻ? Dragusiu zawsze czekam na kabareton ![]() Lubię KMP, Łowców, KSM-widziałam na żywo i ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Zakorzenienie
|
Nie przekraczająca 39 to strasznie wysoka u takiego malucha? Myslalam, ze nie... Jutro zbadamy krew i mocz. Mam nadzieję, że się wyjaśni... Nie wziął tej nowej pracy, niestety nie opłacało mu się, pracuje nadal w starej, niestety firma juz jest w upadlosci likwidacyjnej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2014-06-10 o 10:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a co używacie /będziecie używać na stłuczenia większe takie, zdarcia? My juz mamy na łokciu i kolanie strupki. Zostawić czy smarować czymś?
Próbuje uczyć za rękę cały czas. Ale on po domu biega sam to po dworze też chcę i wyrywa rękę. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#590 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Nareszcie troszkę chłodniej ![]() Pani ![]() ![]() ![]() Fajne te puzzelki. Muszę nabyć kiedyś ![]() Mikołaja tez na razie nie kręcą, no chyba, żeby je rozwalić to owszem ![]() Siedźcie u rodziców jak najdłużej. Na pewno lepiej niż w mieście ![]() i Qpa ![]() BYou ja czasami bywam w Żaganiu u teściów ![]() ![]() Lukrecjas tez mamy te kwadratowe klocuszki ale na razie schowane w szufladzie A wypowiedzenie ![]() ![]() maria oby szybko rotawirus Was opuścił ![]() OtTakaJa oby synuś szybko wrócił do zdrówka ![]() Kurczę, jednak mi nie podpasowało takie odpisywanie ![]() ![]()
#592 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() lukresja- ![]() ![]() ![]() Milus nie ma puzzli - ale na ajFonie mu wgralam takie ze zwierzatkami - nawet mu wychodzi - a jaka radosc jak trafi to wtedu odglosy wydaja hihi. Co do PanaRandki - nooo fajny jest mily sympatyczny ( 43lata ![]() Wiec badzcie cierpliwe ![]() Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Rozeznanie
|
A jakiś nieklejący się krem z filtrem? Ten z BD jest do bani.
A propos Rossmana, znów mam promocję na mleko Hipp ![]() ![]()
#594 |
MBZ♥
|
Achna to daj znać jak się będziecie wybierać
![]() ja mam LRP 50 ![]() ![]() ![]() Panika, czy Ty już zostałaś Naczelną Pasterką, że CIę nie ma? ![]() Zosiek śpi, umyłam okna bo słońce poszło na drugą stronę bloku ![]() Kasia86bgo napisz coś o Was bo cosik nie kojarzę ![]() ![]() to kciukam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Zakorzenienie
|
Achna a patrzylas na strone sroki?
filtry chemiczne http://www.srokao.pl/2012/04/filtry-...i-analiza.html filtry mineralne http://www.srokao.pl/2013/05/filtry-...la-dzieci.html najbezpieczniejsze sa filtry mineralne, ale same chyba juz sie przekonalyscie, ze w uzytkowaniu nie sa najwygodniejsze -ciezko zmywalne, biala warstwa, trzeba grubo nakladac, by ochrona byla odpowiednia, mpoga wysuszac skore, natomiast chemiczne podejrzewane sa o dzialanie hormonalne na organizm ![]() nasze dzieci sa juz wieksze, wiec mozna sie zdecydowac na chemiczne (w pierwszym roku zycia unikalabym jak mozna). Mnie najbardziej zainteresowaly: 1. BIODERMA Photoderm Kid SPF50+ mleczko dla dzieci 2. LA ROCHE Anthelios 50+ Kids mleczko (tylko, ze ma alkohol w skladzie) 3. VICHY Capital Solei Kids SPF50+ mleczko (tez alkohol) Ja zamowilam Ladival mleczko dla dzieci SPF30 (sa jeszzce 50tki), ale to dlatego, ze nie moglam sie zdecydowac - najbardziej chcialam Bioderme, ale u nas ciezko ja dostac. Idealnego kremu nie ma - moj ladival np. ma ostrzezenie, ze moze powodowac plamy na ubraniach ![]() Najlepiej chyba podejsc do apteki i wybrac kilka probek i przetestowac ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2014-06-10 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Zakorzenienie
|
Byou - yhmm a co moge napisac wiecej - poznalam go na tym "samotnym" piwie com pozniej znajomych spotkala on byl z nimi - potem dostal numer od kolezanki i tak od smsa do smsa sie spotkalam raz drugi trzeci - za drugim Milus dostal prezent od niego za 3(wczoraj) go poznal - jest starszy bo ma 43lata ale nie wyglada ja mu dawalam max 35 haha - mily sympatyczny - czas pokaze jak sie dalej sytuacja bedzie rozwijala
![]() No i ja juz w pracy - 3zamkniecia 1miedzyzmiana i w niedziele WYLOT DO POLSKI ![]() Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#597 | |
Zakorzenienie
|
panika podpatrzylam, ze T. nosi mniejsze spodenki i Waszym sposobem przeszukalam dzisiaj karton i znalazlam dwie pary spodenek na 68 - pasuja
![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
![]() i sie goi ![]() jak urlop? jestescie nadal w PL?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#598 | |||
Zadomowienie
|
OTJ, zdrówka dla Adasia
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wklejam foto z dzisiejszego poranka i dla porównania, zaroślak z soboty ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ppooooookkkka! Lukrecjas, makabra. po prostu makabra!!!!! ![]() Naczelną Topielicą. Nad jeziorem byliśmy ![]() ![]() Alliw, mnie chłop z tym wyrabianiem trzyma. Bo co sobie przypomnę, że papierów brak, to konkubent ma "pożary" w pracy i się nie wyrwie za nic. Moderna, strzeliłam z tym rozmiarem. aż sprawdziłam czy mnie nie poniosło, ale jak byk 62 cm. Jak dla mnie idealny rozmiar ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() a włosy, ehhhhh.... może w 2019 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#600 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cudnie go podcielas! Super wyglada. Hania nie ma tak dużo włosków albo ma cieńsze. Przeszkadzają mi głownie te na karku, z przodu nie bardzo jest co skracać, no może nad uszami jeszcze.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.