Rozstanie z facetem XXXI - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-10, 10:44   #1171
kawa_o
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXI

ja mam znowu kryzys, cała noc nieprzespana, jeść mi sie nie chce, ciągle natrętne myśli, nawet jak idę ulicą to mi się wydaję, że go widzę...
nadal nie umiem się pogodzic z tym, że juz mnie nie kocha, trudno mi w to uwierzyc. ja nie chce byc juz z kims innym, nie wyobrażam sobie tego.
chyba jestem tutaj najgorszym przypadkiem
a psycholog mi nie pomaga,wydaję mi się,że jest właśnie coraz gorzej,
próbowałam juz wielu rzeczy,żeby jakoś z tego wyjść,ale juz nie mam siły,wszystko na nic.
kawa_o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 10:55   #1172
leonela
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kawa_o Pokaż wiadomość
ja mam znowu kryzys, cała noc nieprzespana, jeść mi sie nie chce, ciągle natrętne myśli, nawet jak idę ulicą to mi się wydaję, że go widzę...
nadal nie umiem się pogodzic z tym, że juz mnie nie kocha, trudno mi w to uwierzyc. ja nie chce byc juz z kims innym, nie wyobrażam sobie tego.
próbowałam juz wielu rzeczy,żeby jakoś z tego wyjść,ale juz nie mam siły,wszystko na nic.
Powiem tak ja też byłam ciężkim, beznadziejnym przypadkiem i jak wiele osób powiem potrzeba czasu nic na siłę , jak chcesz pogadać na priv służę ramieniem . Od kilku miesięcy to mój najlepszy dzień nie wiem czy to tylko chwilowe czy wreszcie jest światełko w tunelu?
leonela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 11:05   #1173
Kamma1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez leonela Pokaż wiadomość

Jego desperacja mnie bawi gdyż nie jest jej pewien -głupi stary facet z kryzysem wieku średniego-wiele osób mówiło źle robisz ale skoro się zakochał to ma swą wymarzoną kobietę.

A co u Ciebie ?
U mnie dzisiaj znowu gorzej. Przeglądałam nasze wspólne zdjęcia z wakacji, wyjazdów itp. Znowu płacz i tęsknota. Zwłaszcza, że wczoraj go widziałam. Szedł ze znajomymi. Powiedział mi tylko po cichu cześć. Rozbiło mnie to strasznie. Cały czas mam nadzieję, że może jeszcze się uda. Chociaż racjonalnie patrząc, nic chyba z tego nie będzie. jemu jest dobrze samemu i chyba wymazał mnie z głowy. Jak się rozstawaliśmy mówił że chce mieć kontakt itp a teraz normalnie jakbym nigdy nie istniała.
Kamma1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 11:18   #1174
818b6f2de5dfa79adb4775de183f054ac63b96e9_6594a3faefca2
Konto usunięte

Cytat:
kurczę, faktycznie źle to wygląda u Ciebie, depresja? nie wiem, ale chyba nie powinnaś przerywać terapii, ile minęło od rozstania?
818b6f2de5dfa79adb4775de183f054ac63b96e9_6594a3faefca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 13:22   #1175
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Napisane przez Kamma1 Pokaż wiadomość
U mnie dzisiaj znowu gorzej. Przeglądałam nasze wspólne zdjęcia z wakacji, wyjazdów itp. Znowu płacz i tęsknota. Zwłaszcza, że wczoraj go widziałam. Szedł ze znajomymi. Powiedział mi tylko po cichu cześć. Rozbiło mnie to strasznie. Cały czas mam nadzieję, że może jeszcze się uda. Chociaż racjonalnie patrząc, nic chyba z tego nie będzie. jemu jest dobrze samemu i chyba wymazał mnie z głowy. Jak się rozstawaliśmy mówił że chce mieć kontakt itp a teraz normalnie jakbym nigdy nie istniała.
To dobrze, że zachowuje się jakbyś nie istniała - kontakt z byłym to zazwyczaj nic dobrego, a biorąc pod uwagę Twój stan, kompletnie byś się posypała. Wywal te zdjęcia albo zakop głęboko i nie oglądaj ich, nie wspominaj wspólnie spędzonego czasu, bo sama się w ten sposób nakręcasz. Nie ma go, i już. Zero kontaktu, zero wspominek, po prostu nie ma więc idziesz dalej.

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Napisane przez leonela Pokaż wiadomość
Powiedziałam mu ,że na moim nieszczęściu nie zbuduje swojego szczęścia za każdą z moich wylanych łez , bólu jakimi zadał życie odda mu z nawiązką Powiedział,że może być tak ,że jak będę szczęśliwa z innym a on będzie babrał się w tym gó...e wcale mi go nie żal i wiecie co po raz pierwszy w samochodzie jadąc do pracy puściłam muzykę na fulll ... a najlepsze ,że laska mówi ,że go kocha a nadal żyje normalnie z mężem wypady wspólne na grilla do znajomych ,spacery z psem itp. staremu kochankowi zostanie ochłap jaki mu rzuci innym słowy mój ból jest trochę inny i to mnie cieszy jest strasznie sprytna jak go zostawi na lodzie to będzie numer
Twoje podejście jest świetne
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 17:17   #1176
Kamma1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Nie ma go, i już. Zero kontaktu, zero wspominek, po prostu nie ma więc idziesz dalej.
Ciężko mi to zaakceptować. Ale staram się. Muszę sobie tylko jakieś zajęcie znaleźć bo samotne wieczory są dobijające
Stary 2014-06-10, 18:32   #1177
k_aterina567
Raczkowanie

Cytat:
A kontaktujecie sie ze sobą?? czy zero jakiegokolwiek kontaktu??
Moje oglądanie naszych wspólnych zdjęć kończyło sie płaczem wiec przestałam wogóle je oglądac... Tylko to dzwonienie pozostało ale od 2 dni sie trzymam i mam nadziję, że już nie bedę chciała zadzwonić.
U mnie dzisiaj troszkę lepiej... Powoli wbijam sobie do głowy to, że to już koniec, i że on nie chce... i że pewnie nie kocha pomimo tego, że nie chiał tego powiedzieć a do tego wmawiam sobie, że na pewno z kimś jest... może tak bedzie łatwiej
k_aterina567 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 19:00   #1178
CheriCheriLady2
Raczkowanie

A ode mnie pewien mądry cytat:

"Boimy się wszyscy i bez wyjątku. (...) Wchodząc w miłość, boimy się, że ją stracimy, trwając w niej boimy się, że to nie to, albo że nic w życiu już nas innego nie spotka. Nie mając miłości boimy się, że nigdy jej już nie znajdziemy."

Daje do myślenia.
CheriCheriLady2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 19:05   #1179
k_aterina567
Raczkowanie

Cytat:
Wiem co czujesz... też nie mogłam spać, jeść nie miałam ochoty zupełnie na nic... Tyle że u mnie to troche minęło bo juz przynajmniej normalnie śpię, z jedzeniem różnie bywa a myśli niestety dalej krążą ale ucze sie z nimi życ...
Ile czasu minęło od Waszego rozstania? Macie jakiś kontakt?
Stary 2014-06-10, 19:07   #1180
Kamma1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez k_aterina567 Pokaż wiadomość
A kontaktujecie sie ze sobą?? czy zero jakiegokolwiek kontaktu??
Moje oglądanie naszych wspólnych zdjęć kończyło sie płaczem wiec przestałam wogóle je oglądac... Tylko to dzwonienie pozostało ale od 2 dni sie trzymam i mam nadziję, że już nie bedę chciała zadzwonić.
U mnie dzisiaj troszkę lepiej... Powoli wbijam sobie do głowy to, że to już koniec, i że on nie chce... i że pewnie nie kocha pomimo tego, że nie chiał tego powiedzieć a do tego wmawiam sobie, że na pewno z kimś jest... może tak bedzie łatwiej
Wcześniej jakiś tak kontakt był, ale bardziej na fejsie wiadomości. Bardziej był z mojej strony inicjowany. Od dwóch tygodni nie piszę do niego. Często włączam okienko z wiadomościami, ale się hamuję. Nie piszę. On mi nie powiedział, że mnie nie kocha. Powiedział, że czasem to za mało. Potem mówił żebym nie naciskała i dała nam czas. To ten czas daje. Pewnie i tak to nic nie zmieni. Ale nadzieja matką głupich.

Już nie płaczę całymi dniami, więc widzę, że jest lepiej.
Stary 2014-06-10, 19:16   #1181
Lovemes
Raczkowanie

Kamma1 ile minęło od rozstania? jak długo byliście razem, jak zakończył ten związek?ile lat macie? Sorki że tyle pytań, ale chce jakoś zrozumieć powód mojego zerwania...bo na wyjaśnienia i zerwanie w oczy nie zasłużyłam.
Lovemes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 19:21   #1182
k_aterina567
Raczkowanie

Cytat:
Wcześniej jakiś tak kontakt był, ale bardziej na fejsie wiadomości. Bardziej był z mojej strony inicjowany. Od dwóch tygodni nie piszę do niego. Często włączam okienko z wiadomościami, ale się hamuję. Nie piszę. On mi nie powiedział, że mnie nie kocha. Powiedział, że czasem to za mało. Potem mówił żebym nie naciskała i dała nam czas. To ten czas daje. Pewnie i tak to nic nie zmieni. Ale nadzieja matką głupich.

Już nie płaczę całymi dniami, więc widzę, że jest lepiej.
Mój też mi na początku mówił, żebym dała mu czas... Teraz mówi, że nie wie co będzie za pół roku rok... że na dzień dzisiejszy nie ma takiej możliwości, żebyśmy razem byli ale kto wie co bedzie keidys... Oni zostawiają sobię taka "furtkę" na wszelki wypadek;/ a ja głupia ciągle mam nadziję... Dobrze robisz, że sie nie odzywasz ja wiem, że nic dobrego to nie przynosi... wręcz przeciwnie... tak przynajmniej może zatęskni i zrozumie swój bład...
Stary 2014-06-10, 19:24   #1183
Kamma1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lovemes Pokaż wiadomość
Kamma1 ile minęło od rozstania? jak długo byliście razem, jak zakończył ten związek?ile lat macie? Sorki że tyle pytań, ale chce jakoś zrozumieć powód mojego zerwania...bo na wyjaśnienia i zerwanie w oczy nie zasłużyłam.

Byliśmy ze sobą trzy lata. Od rozstania minęło 1,5 mies. Mamy po 23 lata. Zerwał przez telefon praktycznie, ale rozmowa później też była. Powody rozstania mniej więcej opisane tutaj:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=761558
Stary 2014-06-10, 19:32   #1184
Lovemes
Raczkowanie

Kamma1 u mnie podobne powody,że się kłócimy itd ale ja już nie robię sobie nadziei, wiem że nie wróci, bo się po prostu nie wyszalał, nie wiem jak twój ex po rozstaniu się zachowywał, ale mój dno i wodorosty. Jak gówniarz który nie dość ze zerwał przez telefon to pózniej nic nie wyjasnił, nie spotkał się , tylko wpadł w wir imprez z kolegami i spotkania z kobietami;-) lata i podrywa każdą która nie ucieknie od takiego pajaca^^
Stary 2014-06-10, 20:01   #1185
Kamma1
Raczkowanie

Lovemes - mój też teraz ciągle gdzieś z kolegami na piwa lata. A z kobietami to wątpię. Nie wiem zresztą bo kontaktu za bardzo nie mamy. Stwierdził że chce być sam. Pewnie mu dobrze tak samemu. Też pewnie teraz będzie szalał. A może kiedyś zatęskni jak mu się te szaleństwa znudzą... Ale na to nie czekam chyba
Stary 2014-06-10, 20:23   #1186
Lovemes
Raczkowanie

Kamma1 być może jak się u Ciebie wyszaleje to będzie chciał wrócić ale nastapi to wtedy gdy zaczniesz być z kimś innym szczesliwa . czesto tak jest.. u mnie nie wróci bo mu swoja duma nie pozwoli. jak tam inne kobietki się trzymacie? co u was ? piszcie
Stary 2014-06-10, 20:33   #1187
k_aterina567
Raczkowanie

Cytat:
Kamma1 być może jak się u Ciebie wyszaleje to będzie chciał wrócić ale nastapi to wtedy gdy zaczniesz być z kimś innym szczesliwa . czesto tak jest.. u mnie nie wróci bo mu swoja duma nie pozwoli. jak tam inne kobietki się trzymacie? co u was ? piszcie
A Ty Lovemes ile po rozstaniu jestes?? moj też twierdzi ze jest sam i że tak mu lepiej ale ja chyba w to nie wierze, myślę że znalazł sobie jakąs...

Edytowane przez k_aterina567
Czas edycji: 2014-06-10 o 20:34
Stary 2014-06-10, 20:43   #1188
Lovemes
Raczkowanie

2,5 miesiąca..od rozstania widziałam go raz, ale u mnie rozstanie było przez smsa..
Wy macie z exami kontakt , a tutaj nie. Znikł nagle i zero kontaktu. A jak go widze to ode mnie ucieka..
Stary 2014-06-10, 20:50   #1189
k_aterina567
Raczkowanie

Ja miałam kontakt bo najczęściej to ja dzwoniłam ale mam zamiar juz tego nie robić... wiec pewnie kontaktu nie bedzie wcale...
Lovemes a ile macie lat?? bo nie wiem czy przeoczyłm gdzieś czy nie pisałas
Stary 2014-06-10, 20:53   #1190
kawa_o
Zadomowienie

Cytat:
Wiem co czujesz... też nie mogłam spać, jeść nie miałam ochoty zupełnie na nic... Tyle że u mnie to troche minęło bo juz przynajmniej normalnie śpię, z jedzeniem różnie bywa a myśli niestety dalej krążą ale ucze sie z nimi życ...
Ile czasu minęło od Waszego rozstania? Macie jakiś kontakt?
22 czerwca minie pół roku,a ja jestem wrakiem. mieliśmy kontakt po zerwaniu,ale wiadomo jak to wygląda...kurczę nie mam już siły do tego zasranego życia, nigdy nie sądziłam, że będe kiedyś w takim stanie,ja cały czas analizuje to wszystko,jego słowa,to co mogłam zrobić źle, nawet podczas prasowania o tym myślę,
Stary 2014-06-10, 20:59   #1191
k_aterina567
Raczkowanie

Cytat:
22 czerwca minie pół roku,a ja jestem wrakiem. mieliśmy kontakt po zerwaniu,ale wiadomo jak to wygląda...kurczę nie mam już siły do tego zasranego życia, nigdy nie sądziłam, że będe kiedyś w takim stanie,ja cały czas analizuje to wszystko,jego słowa,to co mogłam zrobić źle, nawet podczas prasowania o tym myślę,
to u mnie prawie miesiąc krócej bo 20 minie 5 miesięcy... ja też analizuję co by było gdybym pewnych rzeczy nie zrobiła, nie powiedziała, nie zobaczyła... to chyba normalne.... a jaki powód był waszego zerwania?
Stary 2014-06-10, 21:01   #1192
Lovemes
Raczkowanie

kawa_o ja też cały czas o nim myślę :/

k_aterina567 ja 21 on 20.. był taki dobry dla mnie, "dorosły" , dbał o mnie.. a potem zaczął się zmieniać..
Stary 2014-06-10, 21:02   #1193
kawa_o
Zadomowienie

Cytat:
to u mnie prawie miesiąc krócej bo 20 minie 5 miesięcy... ja też analizuję co by było gdybym pewnych rzeczy nie zrobiła, nie powiedziała, nie zobaczyła... to chyba normalne.... a jaki powód był waszego zerwania?
on wyjechał za granice i po długim czasie mojego oczekiwania stwierdził ,że bez sensu to ciągnąc,że to nie ma przyszłosci,ze sie odzwyczaił ode mnie i nie pasujemy do siebie...mimo,że wcześniej nie mówił nic takiego,wręcz przeciwnie.
Stary 2014-06-10, 21:10   #1194
k_aterina567
Raczkowanie

Lovemes wiem, że to słabe pocieszenie ale jesteś jeszcze naprawdę młoda i na pewno będziesz miała okazję niejednego męzczyznę poznać... ja mam prawie 26 lat wiem, że to też nei jest jakoś super dużo ale wydaję mi się, że normalni męzczyźni w moim wielku bądź starsi są juz zajęci i zostały same takie "odrzutki"
Stary 2014-06-10, 21:21   #1195
Lovemes
Raczkowanie

k_aterina567 uwierz mi że każda z nas ma taką samą szansę poznać wielu mężczyzn, ale ja boję się że nie spotkam już kogoś takiego co mi dawał były..wiecie o co chodzi. Czuje, że będę szukała wielu cech i zachowań w kolejnych mężczyznach jakie były w tamtym( oczywiście te dobre). Bardzo mnie zranił,po tym jak mi obiecywał że nigdy nie zrani, nie zostawi i zapewniał że kocha. Ale ja nie umiem myśleć o nim najgorzej, tylko wspomnienia wracają te DOBRE :/ przez to tkwie w tym samym punkcie. z jednej strony nienawidze, z drugiej kocham? nie umiem tego ogarnąć. Jak o nim zapomnieć?
Stary 2014-06-10, 21:26   #1196
kawa_o
Zadomowienie

Ja już nie powiem nikomu kocham, i nie chce już być z nikim...on był moim pierwszym i chciałam żeby był ostatni i może tak już będzie,oddalam mu się w całości,a on tego nie docenił...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-06-10, 21:29   #1197
Cassandre
Rozeznanie

Cytat:
k_aterina567 uwierz mi że każda z nas ma taką samą szansę poznać wielu mężczyzn, ale ja boję się że nie spotkam już kogoś takiego co mi dawał były..wiecie o co chodzi. Czuje, że będę szukała wielu cech i zachowań w kolejnych mężczyznach jakie były w tamtym( oczywiście te dobre). Bardzo mnie zranił,po tym jak mi obiecywał że nigdy nie zrani, nie zostawi i zapewniał że kocha. Ale ja nie umiem myśleć o nim najgorzej, tylko wspomnienia wracają te DOBRE :/ przez to tkwie w tym samym punkcie. z jednej strony nienawidze, z drugiej kocham? nie umiem tego ogarnąć. Jak o nim zapomnieć?
Po rozstaniu jesteśmy ogarnięte właśnie takimi sprzecznymi emocjami: złość,radość,śmiech,ulga, płacz...wszystko na raz i co jedno się skończy to kolejne i emocjonalny kryzys na całego.
Od mojego rozstania minęły jakieś 2 tygodnie,znaliśmy się trochę lat,krócej byliśmy ze sobą,ale to czego się dowiedziałam i to jak potrafił się zachować totalnie sprawiło,że straciłam grunt pod nogami....Teraz dalej mi jest przykro,ale wiem,że nie zasługuję na kogoś kto jest oszustem,kłamcą i totalnym chamem. Ty też na pewno ! Aby zdrowo "przejść"przez ten okres po rozstaniu trzeba się pogodzić z emocjami,że nie jest ok bo coś się skończyło i dać sobie czas...a poza tym wychodzić,spotykać się z przyjaciółmi,nie zamykać się na życie. Trzymam kciuki!!!

Ale wiem,że proces odkochiwania się jest mega bolesny.....

Edytowane przez Cassandre
Czas edycji: 2014-06-10 o 21:31
Cassandre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 21:29   #1198
k_aterina567
Raczkowanie

LovemesChyba nie da sie zapomnieć, tylko trzeba nauczyć sie z tym życ... Ja staram sie tego uczyć ale starsznie cięzko mi to idzie.. też sie obawiam tego wszystkiego, że nikogo ciekawego nie poznam, że nigdy nikogo nie pokocham , że będę sie bała komukolwiek zaufać tak jak jemu... bo jeszcze pare dni przed rozstaniem mówił, że chiałby mieć ze mna dziecko jak najszybciej, że kocha, znajomym opowiadał, że chciałby sie zaręczyć itd....
Stary 2014-06-10, 21:34   #1199
Cassandre
Rozeznanie

To jest straszne jak z dnia na dzień ktoś kogo kochamy staje się kimś obcym....okropnie brutalne A my kobiety,zawsze poświęcamy się całościowo,gdy oni jak się okazuje "świetnie się bawią" i lecą dalej..
Tylko po co te puste słowa??
Stary 2014-06-10, 21:34   #1200
Lovemes
Raczkowanie

Dziękuje wam za wsparcie. No niestety emocji we mnie jest mnóstwo. Najgorzej było pokazać że jestem szcześliwa i mam go w dupie...gdy tak naprawdę jest odwrotnie. Ale nie chciałam,żeby widział mnie zapłakaną i pomyślał że może będę rozpaczać ża takim alvaro jak on długo.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości