|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
PATICZKA bardzo się cieszę, że wszystko był tak pięknie, jak mogłabyś napisać jak załatwiliście smoking? wypożyczaliście?
|
|
|
|
#452 | |
|
Wtajemniczenie
|
Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
Paticzka witaj w klubie tygodniowych mężatek!Życze szczęścia na Waszej nowej drodze życia i ciesze sie ,że 23.06dla Ciebie też był cudownym dniem
![]() Cytat:
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-16 o 18:28 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#453 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
) dobrała nam pasek pod kolor butów. No ale kupimy dopiero za tydzień, jak będzie ten rozmiar (długość) co potrzebna.Cytat:
Chyba trzeba jutro pójść na skupienie, bo to tylko 3 tygodnie, a my nic A jeszcze zaproszeń kilka nie rozdanych !!!
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jadłam tort gruszkowy z Williamsa - taki niby sławny trochę - ale nie jestem powalona na kolana, hehehe
|
#455 |
|
Zadomowienie
|
Zdecydowaliśmy, że zadedykujemy rodzicom walca z "Nocy i Dni" + podziękowania z kwiatami. Nie chcemy jednak tej piosenki "Cudownych rodziców mam", jest za słodka i naprawdę nie pasuje. A po tym co dziś usłyszałam to już na pewno jej nie będzie.. Nie chciałabym na ślubie żywić do teściów i mojego ojca takich uczuć jak dzisiaj
![]() Ciągle sobie powtarzam że TEN dzień jest dla nas i nikt nam go nie zepsuje.
|
#456 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie wróciłam od fryzjera.Siedziałam tam 4 godziny ale to dlatego ze malowałam sobie włosy a potem robiła mi fryzurkę.Fryzura nie robiona tak dokładnie bo mi chodzilo o to żeby zobaczyć jak mniej więcej będzie wyglądać,dlatego też mam mało lakieru na włosach.Zdjęcia mogą być trochę niewyraźne bo robione telefonem na dworze (na tle prania bo tylko tam było słońce
).No cóż czekam na opinie Wasze A dzisiejszym Pannom Młodym stu lat wspaniałego życia ze swoim ukochanym |
|
|
|
#457 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#458 |
|
Raczkowanie
|
A ja byłam dzisiaj na ślubie u Szczęśliwej_82
|
|
|
|
#459 |
|
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny
![]() życze wszystkiego naj naj naj jutrzejszym pannom młodym udanego wesela , szczęścia zdrowia no i kasy Długo mnie nie było dość Ale niestety zachorowałam akurat dziś gdy mój Tż pojechał do niemiec do pracy na 2 mc-e ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ohhh.... Ale płakałam za nim no cóż wie przynajmniej żę tęsknieA wy jak zamieszkujecie ze sobą razem to gdzie?? u waszego tż-eta, u was czy wynajmujecie?? a może taki spontan i budujecie dom?? ![]() ![]() ![]() Bo Ja i Mój Tż narazie zamieszkamy u mnie a mamy zamiar budować dużyyy dom na trasie Lublin-łęczna (bliżej łęcznej) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ahhh... zamarzyłam się![]() :r olleyes: :rolley es: Mamy juz upatrzony projekt tylko jest mamy problem bo po projekt trzeba jechać aż do Wrocławia ale damy rade Projekt kosztuje 5100zł a Nasz "przyszły dom" będzie miał 264,72 m kwadratowego trochi przy duży ale nam sie podoba![]() Pozdrawiam ![]() przepraszam za pomyłkę:P dzisiejszym pannom młodym*
![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-16 o 18:30 Powód: post pod postem |
|
|
|
#460 |
|
Zadomowienie
|
agusiagr - bardzo fajna fryzurka, gdzie się czeszesz??
Widzę, że szalejecie z tymi fryzurkami, więc postanowiłam wkleić swoją próbną, dziewczyny, które chcą się czesać w Joannie na pewno będą zainteresowane. Uprzedzam, że jakość fotek kiepska, bo robione kamerką internetową, hihi ![]() PS. Te spineczki to sobie niektóre sama powpinałam w domu, bo fryzura nie była utrwalona, taka prowizorka ) A we włosach będę miała malutkie świeże jasnoróżowe różyczki
Martynka Edytowane przez Lenka* Czas edycji: 2007-06-30 o 19:05 Powód: dopisek |
|
|
|
#461 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Lenka.A czeszę się w Świdniku w salonie Prestiż a dokładnie czesze mnie Agnieszka-moja imienniczka
|
|
|
|
#462 |
|
Raczkowanie
|
agusiagr bardzo ciekawa fryzurka
a welon będziesz miała wpięty od dołu czy góry ??Lenka ta fryzurka też mi sie podoba Na ślubie też planujesz je mieć ??Ostatnio nasze życie toczy sie na wariackich papierach i na nic nie mamy czasu Rzadko zaglądam, ale staram się być na bieżąco Serdeczne życzenia zeszłotygodniowym mężatkom oraz dzisiejszym Pannom Młodym - pewnie się już bawicie na weselu
|
|
|
|
#463 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja słyszałam zachwyty nad nim od wielu,wielu osób, ale nie mialam okazji spróbowac osobiście Myślę że inne torty tez moga być bardzo smaczne, a na lato jakiś owocowy i lekki koniecznie Cytat:
mam jeszcze do wybrania bukiet, wymyłsenie dekoracji samochodu, kościół pozostawiłam przyjaciółkom, ale kwiaty bede musiala zakupić i to zostabnie niestety na ten przedślubny tydzień,, tak samo jak owoce. Sukienke mam już jutro odebrac, jeszcze reszta dodatków. Nie umówilam się z fryzjerką i tak się zastanawiam czy będzie miała czas ![]() ale najbardziej zaprząta mnie teraz problem mieszkania, szukamy nowego od sierpnia na jakiś rok i tyle mnie to stresu kosztuje, że ciągle nie wiem gdzie się podziejemy Może słyszałyście o czymś niedrogim i rozsadnym, może ktoś wyjeżdża i potrzebuje kogoś do zaopiekowania się mieszkaniem na czas nieobecnośći?? Jeśli ktos cokolwiek wie prosze o informacje, bo juz mi nerwy siadają
|
|||
|
|
|
#464 |
|
Zadomowienie
|
Ja również przyłączam się do serdecznych życzeń dla dziś ślubujących Wizażanek
Życzę Wam wszystkiego naj naj naj...No a moja rodzinka zaczyna zawodzić zresztą co mam się stresować będą Ci najważniejsi No ale stresik mnie zaczyna łapać. Jeszcze jutro mam egzamin i do Łęcznej Trzy tygodnie będę w domu No i muszę się pochwalić, że zaliczyłam terie wychowania na 5 a wierzcie mi to bardzo trudny przedmiot.
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
|
|
|
#465 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie cierpię moich okularów i na ślubie na pewno nie będę ich mieć, chcę iść po niedzieli po soczewki. Cytat:
my też szukamy, ale małej kawalerki. Nam koleżanka proponowała dwupokojowe mieszkanie, po bardzo korzystnej cenie, ale nie za bardzo nam się podobalo, szukamy kawalerki. Nie podobal nam sie ten wysoki blok i to, ze ulica jest bliziutko, no i kuchnia za mala, poza tym ok. Nie wiem, moze Ty bedziesz zainteresowana, jak chcesz to napisz na priv.
Martynka Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-16 o 18:31 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#466 |
|
Wtajemniczenie
|
lenka, dzieki za odzew, napisałam na priv. ja mieszkam teraz w małej kawalerce, ale nie polecam raczej.
|
|
|
|
#467 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!Ale była noc uhuhu.tak impreza
Najfajniejsi w Hadesie byli chłopaki którzy mieli wieczór kawalerski.Mieli na sobie czerwone koszulki z takim nadrukiem Pani i Pana Młodego a pod spodem napis GAME OVER.No super to wyglądało.A była jeszcze dziewczyna która chodziła z welonem we włosach bo też miała panieński. Impreza była suuuuupper.Nogi mnie nadal bolą i głowa też
|
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że Hades to poplurne ostatnio miejsce na wieczorki kawalersko-panienskie
My też tam byliśmy na swoich wieczorkach
|
|
|
|
#470 |
|
Wtajemniczenie
|
Lenka fajny pomysłz tym utworem z" Nocy i Dni".Ten walc jest piekny,zawsze jak go słysze to mam gesią skurke he heMój brat cioteczny miał go na wejscie do sali weselnej.
Pytasz o cukiernie.Zamawialismy tort na ul.Wyszyńskiego obok placu Bolka i Lolka.Maja fajne propozycje tortów z owocami akurat na lato. Dla świeżo upieczonych mężatek wszystkiego co najlepsze,dużo miłości!ściskam Was mocno,czekamy na relacje! Freciu gratuluje zdanego egzaminu!Uwierz mi ,że nie warto sie stresowac tym ,że goście odmawiaja.Ja złapałam doła z tego powodu,wszyscy mnie pocieszali,tłumaczyli i dotarło do mnie,że nie warto!To będzie Wasz dzien i najbliższe osoby będą i to najważniejsze!Inni niech żałują.Moja ciotka odmówiła a pozneij załowała i mówiła ,że mogła przyjść a kase dać mi póżniej...Ble ble ble Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-07-02 o 22:10 Powód: post pod postem |
|
|
|
#471 | |
|
Raczkowanie
|
Ale to jak?? nie masz jeszcze orkiestry?? czy masz i nie wiesz oco sie do niej odezwać???? Cytat:
![]() ![]() ![]() ;D![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-07-02 o 22:12 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#472 |
|
Wtajemniczenie
|
Kwatussek nas tez czeka budowa domu.Kupilismy projekt z Wrocławia ale nie musielismy po niego jechac,przysłali nam poczta.Może Wy tez nie musicie?Nasz domek nazywa sie Perła i bedzie miał 150m kw.Narazie jestesmy zmuszeni mieszkac u mnie z rodzicami co nas troche dołuje.Ciasno jest w jednym pokoju tymardzoej jak teraz przybyło nam troche rzeczy(prezentów ślubnych).Wspolna lazenka,kuchnia to jest meczace na dluzsza mete.piuerwsze lata ,malzenstwa podobno sa najpiekniejsze.boje sie ,ze nam wiele wspanialych chwil umknie przez to mieszkanie u rodzicow
![]() Wiem ,ze warto wytrzymac bo pozniej bedziemy mieli swoj domek ale nieraz tak mnie cos dopada... |
|
|
|
#473 | |
|
Raczkowanie
|
Witam Wizażanki
![]() Wróciłam wczoraj właśnie od znajomych. BYło bardzo fajnie , oglądaliśmy kasete z ich wesela wraz z moim Tż-em Ale dowiedziałam sie ze byli u nich mojej przyjaciółki starsza siostra...ich najmłodsza córka która ma 16 lat (tylko 4 lata młodsza ode mnie) powiedziała ze chce sie orzenić za 2 lata ( wtedy akurat wypadają jej 18-naste urodzinki w sobotę) . Nie dziwie sie jej... Jej rodzinka nawet sie nie zdziwiła tylko zacieła się życze jej żeby się to jej marzenie spełniło![]() Chciałam się was zapytać czy możliwe jest orzenienie się w dniu swoich osiemnatych urodzin?? I co trzeba załatwić żeby wszystko się udało?? Chciałabym wiedzieć jeśli coś wiecie to piszcie To taka moja ciekawość ![]() Gorąco Pozdrawiam Cytat:
Słyszałam że pierwsze lata małżeństwa są najpięknioejsze... To coś takiego jak pierwsze poznanie albo pierwszy pocałunek z waszymi tż-ami A z jakiego bióra ten projekt domu?? Buziaczki
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-07-02 o 22:13 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
można te ciasta z Williamsa popróbować bo sprzedają jest w Stokrotce Premium w Plazie - wiec nie trzeba koniecznie do Jastkowa jechać a my dzisiaj po panieńskim i po kawalerskim - które to wieczory gdzieś przed trzecią połączyły już lekko przerzedzone szyki - oj działo się
|
|
#476 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny po raz nie wiem który próbuje Wam wklieć zdjecia.Próbowałam nawet po jednym i nic.Cały czas mi sie pokazuje ,że wystapiły błedy.robie wszystko tak samo jak kiedys.a moze to przez to ,że pod napisem:załaduj plik z innej witryny www mam 4pliki ,które nie wiem jak sie tam znalazły.moze dlatego brakuje miejsca czy co?Wy tez macie pod spodem jakies pliki,zdjecia?jak to usunąć?
|
|
|
|
#477 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Lenko bardzo fajna fryzurka - naprawdę My zamówiliśmy wczoraj ciasto...w cukierni Staropolskiej na Sterna. Pan się śmiał że ma teraz taki ruch że hej przez ten nasz wizaż. Ostatnio nawet próbował wejść na stronkę ale nie mógł znaleźć. Ciasta są naprawdę pycha i przy okazji dowiedzieliśmy się że tort który dostajemy w prezencie od lokalu jest robiony również w tej cukierni Jaki ten świat mały. Wczesniej byliśmy również w Świdniku ale różnica cenowa była dla nas naprawdę znaczna. Tam 19 zł w Staropolskiej 15 zł (czyli aż 4 zł na kg). Dla nas to naprawdę dużo zwłaszcza że chcemy jeszcze obdarować naszych gości ciastem. |
|
|
|
#478 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak wychodzi zamawianie ciast konkrertnie/ Nie pytam ile na osobe tylko jak sie to przelicza na blaszki? jeśli nie chcesz na forum to proszę, napisz mi na priv ile jakiego ciasata Wam wyszło ile to wazy itd. no i na ile osób - ja mam niewielkie wesele jakieś 60-70 osób.jesli ktos jeszcze zamawiał to bardzo prosze o takie informacje, jakoś sobie nie moge wyobrazić jak to zamawiac, a ponieważ nie mam zdolności szybkiego podejmowania decyzji musze sie przygotowac i wiedzieć jak się dziela ciasta i jak się to zamawia. To że trzeba mi ok. 14 kg niestety nie rozwiązuje sprawy którego ile
|
|
|
|
|
#479 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym wrociłam dzis z naszego wieczoru kawalersko- panienskiego. Dostalam mase bielizny - super rzeczy na noce, poza tym pare smiesznych kompletow z piorkami do tego jeszcze kajdanki z futerkiem a moj TZ takie majtki slonika.. wiecie o co choddzi. Impreza super ale ledwo zyje
|
|
#480 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.

Może bardziej doświadczone wizazanki pomogą 

).

ale damy rade

, oglądaliśmy kasete z ich wesela wraz z moim Tż-em