|
|
#2131 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Plemiona.pl - zna ktoś?Gra ktoś?
Iza od jutra zaczynamy kolejną rundę rozmów o życiu
bo zdaje mi się że jeszcze nie wszystko mi powiedziałaś a ja jestem ciekawy Ps. drogie Wizażanki zaczynam mieć złe przeczucia coś czuję że będę wchodził do Waszego plemienia tak jak Turcja do UE , boję się tego czy mogę liczyć na jakieś wsparcie z Waszej strony jakieś ciepłe słowo typu "dasz radę" albo "nie łam się będzie dobrze" ale może tez być inne ciepłe słowo skierowane do mnie Dobra idę spać, Dobranoc Wizażanki ! |
|
|
|
|
#2132 |
|
Wtajemniczenie
|
Dasz radę.
Nie łam się, napewno będzie dobrze. Inne ciepłe słowo skierowane do Ciebie. .
|
|
#2133 |
|
Wtajemniczenie
|
Cubus dasz radę,nie łam się, napewno będzie dobrze.
|
|
|
|
|
#2134 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jak dobrze czuć że nie jest się samemu na tym świecie wzruszyłem się tą "spontaniczną" akcją z Waszej strony, naprawdę nie spodziewałem się że tak mi dobrze życzycie ![]() Brak mi słów ![]() Dziękuję za wsparcie, teraz na pewno mi się uda ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2135 |
|
Przyczajenie
|
ja gram na 9 i 6 swiecie
|
|
#2136 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#2137 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie też zauważyłam, że nie ma go
xD .
|
|
#2138 |
|
Przyczajenie
|
Wiecie co drogie i kochane
Wizażanki znalazłem sobie pracę i niestety rezygnuję z gry w plemiona !!! ![]() Nie będę miał teraz dużo czasu więc nie dam rady spełnić kryteriów jakie mi Panie postawiły by wstąpić do waszego plemienia a to był mój cel Skoro więc nie dam rady się do Was dostać gra nie ma sensu Ale na forum jeszcze czasem zajrzę zobaczę jak Wam idzie ![]() Powodzenia !!! |
|
|
|
|
#2139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wymiękasz Staraj się dalej, a nie wymówek szukasz
|
|
|
|
|
|
#2140 |
|
Przyczajenie
|
Hej Ines
Wiesz będę się logował teraz raz dziennie (i to zazwyczaj wieczorem) a to jest za mało by coś ugrać w plemionach, już mi to jakiś koleś wykorzystał, bo praktycznie cały weekend od piątku do niedzieli mnie nie było i już jutro zajmie mi największą wioskę zostanie mi ta mniejsza co ma 2 tysiące punktów, byłem bez plemienia więc nikt mi nie pomógł ![]() Ale tym się nie martwię martwi mnie coś innego że nie udało mi się z Tobą Ines pogadać na gg w długi weekend ale mam nadzieję że jeszcze będzie okazja Ale jak już pisałem Wizaż będę odwiedzał ale wieczorami a przynajmniej popołudniu
|
|
|
|
|
#2141 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To w ogóle rezygnujesz z gry i kasujesz konto? |
|
|
|
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, ja na 4 świecie straciłam wszystkie wioski i mi to lotto. Ważne, że dalej gram na 2 (miałam zrezygnować) i na 3 świecie, gdzie jest Wizaż ;-)
A na nowych światach jakoś nie chce mi się zaczynać...
|
|
#2143 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a tym samym nie zostanę przyjęty do Waszego plemienia szkoda ![]() Cytat:
Ja gram jeszcze na 6 i 7 świecie na szóstym od niedawna jestem w 3-osobowej radzie plemienia które jest trzecie na kontynencie a mamy tylko 25 członków
|
||
|
|
|
|
#2144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na 3 świecie jestem ho ho od dawna, od początków Wizażu na plemionach, kiedy było góra 100 członków średnio z 300pkt ;-P I nie było mi trudno się dostać ;-) A Ty próbuj, do odważnych świat należy ;-)
|
|
|
#2145 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
i dały mi takie kryteria których nigdy nie spełnię np. Pani Yedanna wymaga ode mnie :"Stosowne podanie, zdjęcia, stan punktów najmarniej jak w pierwszej 40-ce plemienia i możemy rozpatrzyć ;p" Tylko zdjęcia mogę pokazać (zresztą na forum jest już moje 3 zdjęcie ) a reszty nie jestem w stanie spełnić |
|
|
|
|
|
#2146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcieć, to móc ;-P Staraj się, a nuż Wizażanki spuszczą z tonu odrobinkę i zgodzą się na niższe kryteria
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
Hallo
![]() Stracilam kilka miesięcy temu wioskę na 3 świecie, od niedawna gram na 4. Prężnie rozbudowuję moją wioskę , zdobywajęąc coraz więcej punktów, ale jakiś du*pek ciągle na mnie napada. Niech go szlag!!! Kto mi powie co to ma oznaczać, w lewym górnym rogu , zaraz za wskaznikami ilości surowców , pojawił mi się nowy znaczek: dwa skrzyżowane miecze a obok w nawiasie cyfra 1. Co to do cholery jest?? I jak mam wykończyć mojego agresora?? |
|
|
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wykończyć? Mieć dobrą obronę, rozbudowany mur. Nie wiem na jakim etapie gry jesteś więc więcej nie mam jak powiedzieć.
|
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem na jakim etapie gry jestem, mam powyżej 1500 punktów, ale nie należę do żadnego plemienia i pewnie stąd te ataki.
|
|
|
|
|
#2150 |
|
Raczkowanie
|
Ja od miesiąca nie gram, za bardzo się angażowałam... Oddałam moje konto "przyjacielowi", który zaczął szpiegować moje plemię
Wiem, głupia byłam. Na szczęście chłopak nie zmienił nawet hasła - zlikwidowałam konto i zablokowałam go na GG. Uch, musiałam się wygadać.
|
|
|
|
|
#2151 |
|
Raczkowanie
|
A ja gram na 6 , 7 , 8 świecie
Spodobała mi się ta gra :P chociaż wyników zadawalających nie mam :P na kazdym swiecie powyzej 1000 punktów to nie za dobrze ale radze sobie ehhh to koleś dał ciała znaczy sie nie wiem po co komus zabierac konto szpiegować ;] to jest tak jak by ktos sie calkiem oddał grze a to bez sensu
|
|
|
|
|
#2152 |
|
Przyczajenie
|
aby zrobic wojsko musisz miec koszary:P aby miec koszary musisz miec ratusz na 3poziomie ja tez troche gram na 1 swiecie mam 6tys pkt na 4 21tys pkt i gram jeszcze na 8 i 9:P
|
|
|
|
|
#2153 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
Ło matko!!! Jeszcze gracie???
![]() ![]() Strasznie mi szkoda,że przez tą moją przeprowadzkę i problemy z netem, straciłam kontakt z Wami ![]() Pisałam dzisiaj do Lexie,bo nie mam pojęcia co się dzieje na Plemionach.Muszę się przekopać się przez ten wątek ![]() Ale do wiosek już chyba nie wrócę - miałam za długą przerwę ![]() Okrutnie mi szkoda ![]() P.S Jak tam Liberal i Krasiak? ![]()
|
|
|
#2155 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Liberał o ile dobrze pamiętam (i tyle co z forum, nie wiem może ktoś miał dokładniejsze informacje )skasował konto, ale najpierw zniszczyli mu sporo wojska i wrócili do naszego plemienia. A z Krasiakiem już nie pamiętam o co chodziło, ale chyba nie mamy teraz z nimi jakiś problemów
|
|
|
|
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
Ines,jestem ale wiosek już nie utrzymałam wszystkich
![]() Teraz jestem u rodziny i mam ograniczony dostęp do kompa. Ale najgorsze jest ,że od kilku dni wogóle nie otwiera mi się stronka plemion. Wyskakuje mi takie coś
|
|
|
#2157 |
|
Rozeznanie
|
A ja poczytałam, poczytałam i dołączyłam do was dzisija
tylko teraz nie bardzo wszystko rozumiem;p;p gram w swiecie 9 na kontynencie 72. ;ptylko moglybyscie mi pomoc drogie wizazystki gdzie moge zbudowac koszary ?;p bo wyswietlaja mi sie wszystkie budowle ale koszary nie ;p |
|
|
|
|
#2158 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Ale o ile pamiętam to faktycznie sporo miałaś tych wiosek . A co do tej strony co się pojawia, to niestety nie wiem o co chodzi![]() Cytat:
, nie będę strzelać
|
||
|
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
witam wytrawnych graczy
zaintrygowana tym co się tutaj pisze postanowiłam rozpocząć swoją grę, mam nadzieję, że z czasem będę mogła się starać o przygarnięcie mnie do plemienia wizażanek ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#2160 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
plemienia i dostałem takie wymagania że prawie sie popłakałem Ale Tobie może sie uda ja rezygnuję ze świata numer 3 bo nie ma mnie kto na nim zastąpić do sierpnia. Dzisiaj wyjątkowo jestem na kompie ![]() Pozdrawiam wszystkie Wizażanki (nawet te które mi nie pozwoliły dołączyć do Waszego plemienia HEJ
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Gry
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

bo zdaje mi się że jeszcze nie wszystko mi powiedziałaś
a ja jestem ciekawy
coś czuję że będę wchodził do Waszego plemienia tak jak Turcja do UE
, boję się tego
czy mogę liczyć na jakieś wsparcie z Waszej strony 

tą "spontaniczną" akcją z Waszej strony, naprawdę nie spodziewałem się że tak mi dobrze życzycie
tz. chodzi Ci o ten szybki
mam listę od 2 do 8 świata plus Szybki a gdzie 1 

i niestety rezygnuję z gry w plemiona !!! 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)