|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
|
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym dzieckiem to masakra.
Podobno mała spała, a on zostawił auto w miejscu mało uczęszczanym. Jeśli to prawda, to mam nadzieję że było jak Kija pisała, po prostu zmarło we śnie no bo... nie wierzę że 3latek drzwi nie otworzy ![]() Bokeh, Nawijka to możemy się wspierać ja na szczęście kartony bd miec od mamy ![]() Z Dawidem na szczepienie pójdę pod koniec czerwca |
|
|
|
#1895 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1897 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Bross Pola ma dwie trzy gule na głowie, jedną na szyi, jedną na nodze i jedną na ramieniu; jak ją ostatnio ciotki i babki widzieli, to się pytali, czy po szczepieniu, bo takie spuchnięte... Cytat:
Chyba większość dzieciaczków tak ma, jak smaruję fenistilem i wapno daję. Cytat:
Cytat:
![]() Pola dzisiaj pierwszy raz weszła na parapet Nie ma u nas miejsca, gdzie mogłaby to zrobić (wszystkie parapety "odsłonięte"), a dziś skorzystała z okazji, wystarczyła pufa przysunięta do okna.A potem siedziałyśmy w pokoju, ja na łóżku, ona się bawi, a za chwilę podchodzi do mnie z bananem na twarzy, z książką w rączce. I pytam "mam ci przeczytać?" - a ona jeszcze większy banan i daje mi ją na kolana. Pierwszy raz świadomie podała mi książkę do przeczytania... Myślałam, że się zryczę. |
||||||
|
|
|
#1898 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tez padłam ![]() szklanko dziękuję, że zauważyłaś, że Hania chora jutro do lekarza. a niedawno to zapalenie płuc
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
To teraz ja mam do was psychologiczne pytanie..
Młode nie śpi. Wygrzebała sobie z szafki miseczkę niewysypkę z płatkami kukurydzianymi. W sumie zęby umyte, i przekąsek za wiele nie powinna jeść z jej zerowym apetytem. Ale z tegoż samego powodu nie sądzę, żeby dobrym działaniem było odebranie przekąski. Pozwolić najeść się płatków do oporu? |
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaa! ale ze mnie debil ;(;(
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tyle pije na 3 dni gdzies (mam problem w drugą strone, nie umiem duzo pic)
|
|
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też padłam jak to zobaczyłam
![]() Misia zdrówka dla Hani ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- ??? ![]() piąteczka, ja też |
|
|
|
#1903 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co sie stało? Cytat:
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
tzn on mi wypisał to w recepcie razem z pulneo (a bez recepty jest) takze, moze i bez recepty ?
|
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
wystawiłam buty Hani na licytacje, przynajmniej tka mi się zdawało a dałam kup teraz... za 1 zł i oczywiście ktoś kupił ;(
|
#1906 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a nie można anulować, czy wycofać?
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
można odwołać, albo napisać maila do tej osoby, tylko że to grozi negatywem chyba nie? Ja raz przez pomyłkę kupiłam nie tą rzecz co trzeba i napisałam do sprzedającej to z allegro kazali moją wersję potwierdzić i ostrzeżenie dostałam, że jeśli się to będzie powtarzać to mi zablokują konto
|
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
może by mozna tyle że juz przelała pay U ;(
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
no to niech poda numer konta i oddasz pieniadze
|
|
|
|
#1910 | |
|
Wtajemniczenie
|
Może któraś z Was ma podobnie, ale moja frustracja dzisiaj sięgnęła zenitu ..
od ponad miesiąca nie da rady Borysa uśpić normalnie, bez awantury, doszło do tego że dla świętego spokoju łążę z wózkiem gdzieś niedaleko domu, jak zaśnie to myk na taras a ja kawa na szybko, ale drzemka nie jest długa.Mniejsza o to, od przedwczoraj musiałam tak krążyć 2 razy po 30 mi zanim zasnął, a drzemkę ma około godziny 12 więc chyba wiecie jak bardzo przyjemne jest łażenie w takim skwarze, gdzie u mnie na wsi ciężko o cień!! same wiejskie drogi, domy i zadneg drzewa. Mam dość (nie wiem jak go usypiać, żeby znowu zasypiał w łożeczku. Póki co nie da rady, bo są nieziemskie wrzaski. ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
![]() Btw u nas zasypianie przy butli wiec mycie ząbków na noc o kant d mogę sobie rozbić. Tzn. i tak myjemy po kąpieli, bardziej dla zasady jednak bo później i tak jest butla z kaszą.
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah, ja bym pozwoliła
Ja Oliwce myję 2 razy dziennie ząbki, rano i wieczorem (tzn sama sobie myje, moja duża dziewczyna i nawet się upomina o szczoteczkę ), ale w nocy przecież pije mleko - raz co prawda, ale pije... Czasem chce się napić "przez sen", a wody niet, tylko jakieś soki (jabłkowy często), albo herbatki granulowane... Nie popadajmy w paranoję na ten temat. Bokeh, napisz, wyjaśnij, oddasz pieniądze i tyle. Jak osoba nie jest złośliwa, to zrozumie, a jeśli jest - to najwyżej dostaniesz negatywa, którego możesz potem anulować, jak napiszesz do allegro z wyjaśnieniami.
|
|
|
|
#1912 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Kija80 Czas edycji: 2014-06-10 o 23:45 |
|
|
|
|
#1913 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aleś się rozpisala. .. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No jw. :p Jestem zmęczona. . Padam .. dziś przebiegłam ponad 2 km..(LADY :p) wcześniej 2 godziny prasowania. .. latanie za szogunem po podworku przez pół dnia... Trening itd. I ide spać. Brej nocki kobitki. ...i co ja mam zrobić z ta sukienka ![]() ??????? P.s. LADY jutro mogę Ci zmierzyć ten stolik. Myślę że krzesełko się zmieści. ..on taki b. Wysoki nie jest. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-06-11 o 07:49 |
|||
|
|
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymajcie kciuki, ide na poprawe zaliczenia, bo zerówke oblałam.... ;/ lipeczka. Mnie też ruszają takie tragedie, ostatnio nie mogę czytać/oglądać takich rzeczy bo zaraz becze i później mam czarne myśli jakieś... Nawijka dobrze mówisz, co roku takie tragedie...i tak samo jest z tym zbiorem żniw, co roku się slyszy ze małe dziecko wpadło pod kombajn;/ Jejuuuuuuuuuu boje sie;p a jutro jeszcze gorszy egzamin.
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-06-11 o 06:40 |
|
|
|
|
#1916 | |||
|
Zakorzenienie
|
hejka. my dzis pobudka o 5.50
![]() z podrecznikami to w sumie nic ale o ile dobrze zrozumialam (nie mam pierwszej klasy od wrzesnia wiec zbytnio sie nie wczuwam wiec moze cos pokickalam-niech Szajka to zweryfikuje jeszcze) to z tej kwoty 50 zl ktora miala byc przeznaczona na cwiczenia (w praktyce na xero) 25zl bedzie prezznaczone na cwiczenie do j. obcego. czyli tak naprawde n-lowi zostaje 25zl na ucznia, swietnie poprostu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
2 litry picia dziennie mnie zabilo!!!
|
|||
|
|
|
#1917 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
dziekuję za odpowiedzi w sprawie komarów i za odpowiedź dot. Chorewacji i zapomniałąm wczoraj: nancy, brawa dla Kubusia za chodzenie ![]() Cytat:
Cytat:
a macie kredyt na budowę, czy sami?Cytat:
jaki akrobata ![]() jak zawsze uśmiech zabójczy
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
Wiadomo, czy ta historia z Rybnika, to prawdziwa historia czy akcja spoleczna? Jezeli prawdziwa historia, to zal mi dziecka bardzo, za to ojciec jest skonczonym idiota i wedlug mnie idiotyzm dyskwalifikuje do bycia rodzicem. Rozumiem, ze wypadki sie zdarzaja, ale jak mozna o dziecku zapomniec? Natomiast jezeli akcja spoleczna, to zbyt brutalna a efekt bedzie taki, jak deli powiedziala: i tak co roku beda sie wydarzac; raczej warto byloby wytlumaczyc, jak bardzo sie samochod nagrzewa, co sie wtedy z dzieckiem dzieje i moze to daloby ludziom do myslenia. |
|
|
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby to byla kampania to nawet zrobilabym bardziej brutalna-dodalabym to, o czym piszesz Zgadzam sie, ze takie rzeczy byly, sa i beda i niestety ale na zwykle info czlowiek juz srednio reaguje to musi byc cos "extra" zeby dotarlo do ludzi. i jesli to ma uratowac chociazby jedno dziecko to jestem ZA!do tej pory pamietam jak chodzilam na prawko i na kursie puscili nam film z wypakow-ranni, trupy, krew, tyle co twarz byla zamazana, reszta widoczna w 100%! i to na mnie bardziej podzialalo niz kampanie w stulu "zwolnij bo kogos mozesz zabic"
|
|
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq, w zeszlym roku krazyl po sieci fimik i bylo pokazane, niemal min po min co sie dzieje z dzieckiem w nagrzanym samochodzie. Wylam jak bobr. Swoja droga, co trzeba miec w glowie, zeby dziecko w aucie zostawic.... Koszmar, po prostu koszmar......
Pstryn, przebijemy was, u nas 5.30 Nie pamietam, kiedy ostatni raz mlode wstalo o tej porze. Jestem nieprzytomna, ale to standard od paru dni, musze sie w koncu na badania krwi wybrac.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

też padłam
no bo... nie wierzę że 3latek drzwi nie otworzy
ja na szczęście kartony bd miec od mamy

Nie ma u nas miejsca, gdzie mogłaby to zrobić (wszystkie parapety "odsłonięte"), a dziś skorzystała z okazji, wystarczyła pufa przysunięta do okna.

o 19 idę prywatnie na usg piersi
(mam problem w drugą strone, nie umiem duzo pic)

a nie można anulować, czy wycofać?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Nie pamietam, kiedy ostatni raz mlode wstalo o tej porze. Jestem nieprzytomna, ale to standard od paru dni, musze sie w koncu na badania krwi wybrac.