|
|
#151 | |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
Ale -tam, gdzie to możliwe, możesz prosić o to, żeby zostawili Twoje CV w swojej bazie danych. Ja dzięki temu dostałam robotę -zatrudniali wszystkich krewnych i znajomych królika, więc byłam bez szans, ale papiery zostały i po kilku miesiącach zadzwonili, że potrzebują na "od jutra". I tak było -błyskawiczna rozmowa, po południu kierowca przywiózł mi skierowanie na badania do pracy i umowę, od następnego dnia siedziałam w biurze
|
|
#152 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też mi się zdaje, że to lobby producentów. Jakoś w mojej branży młodzież się wszystkiego uczy jak najszybciej ![]() Fogle w jakiejś babskiej gazecie ostatnio czytałam, że dzieci wcześnie uczone czystości mają skłonność do chorobliwego perfekcjonizmu ![]() Prawdopodobnie tak niestety... Ale trzymam kciuki
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2014-06-11 o 10:33 |
||
|
|
|
#153 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
chyba tak wasnie jest, a TZ mi mowil ze ogladał program w ktorym mowili ze w stanach wielu uczniow podstawowki uzywa pampersów i jakis tam odsetek w szkolach ponadpodstawowkowcych ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
ja czytalam tez ze wczesne wysadzanie na nocnik moze powodowac zaburzenia w zyciu seksualnym
|
|
|
#154 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. dobrze że jest diagnoza, zawsze to krok do przodu. faktycznie, dużo tych niedoczynności ostatnio 3. ale fajnie ![]() Cytat:
nie, miałam badanie i przyklejane elektrody między innymi do głowy, nie spodziewałam się acetonu, pilingu i suszarki
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2014-06-11 o 11:47 |
||
|
|
|
#155 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na szczęście pod czereśnią w cieniu był nawet wiatr - uffff bo w domu myślałam że umieram na ugotowanie wnętrzności, zwłaszcza mózgu Ja też odliczam do czwartku Ad pogody, i tego że ludzie narzekają non stop, że się nie sprawdziła, miało lać, nie lać etc., chuopin zawsze jak smerf mądrala odpowiada - to jest tylko prognoza. Nie musi się sprawdzić. (Ok jest źle napisałam przed sekundą "nie mósi" dobrze, że to zobaczyłam, ale jest źle )2. Też jestem. Cytat:
o Matyldo ja bym sobie dała rękę uciąć, że piling robiłaś, wiesz taki eko
|
|||
|
|
|
#156 |
|
To ja :)
|
No dobra, wróciłam z konferencji. Kilka prelekcji było niesamowitych i przez nie znów chcę być archeologiem... Ale kiedy w pewnym momencie, jeden koleś zaczął porównywać kształt trójkącików namalowanych linearnie gdzieś na skałach z trójkącikiem namalowanym na innych skałach, miałam ochotę wstać i zapytać -ej, gościu, tobie naprawdę za to płacą?? Naprawdę? Totalne odrealnienie... To już jest ten poziom specjalizacji, kiedy możesz wszystko i nikt tego nie zakwestionuje, bo się będzie bał wyjść na laika. No kosmos...
Coś na kształt tego, o czym pisze Justyna w Krytycznych Piątkach ![]() Poza tym, dziś zęby zostały na miejscu, ale... Małżona rozbolał i na sygnale pędzi do dentysty po robocie. Czyli jakaś konsekwencja w przyrodzie jest...
|
#157 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#158 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#159 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad opitolenia całej rodziny na wiejskich głupków. Did lepiej znosi obcinanie włosów niż TŻ
|
|
|
|
#160 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Pokój nowemu Baru
![]() macham znad przemęczenia rehabilitacją popołudniową porą, nieco okiełznanej alergii na trawy, galopującego zapalenia zatok i wkurfa ogólnego teraz na szybko nadrobiłam, może będę na bieżąco Cytat:
![]() widziałam, chciałam się wpisać, ale zrezygnowałam Cytat:
![]() wyjazdu gratuluję, jak Wy macie fajnie, że tak blisko z południa, i do Chorwacji i na warsztaty Sabb i w ogóle
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#162 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Współubolewam tortury na umęczonym człowieku to nie rehabilitacja Endo określiła że mam przewlekłe zapalenie tarczycy jakieś E 06? ale głównie zaleciła obserwację, bo nie ma jej zdaniem potrzeby leczenia an ten moment, zaznaczyła, że jeśli będę planować ciążę to bezwzględnie mam się zgłosić i będzie te antyciała dodatnie jakoś poskramiać. Ale póki co kontrola z pół roku. |
||
|
|
|
#164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokapoka Cytat:
choć ja nieufna, bo niby na co czekać, obserwować ? we szklancei nie jest to drink, niestety a owad wielki na 5-6 cm z sypialni go wytargałam, Tycuś mi pokazał, kochany kot, bo jak by się na takim szerszeniu położyć niedaj buk
|
|
|
#165 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. ło rany, toć to można dziewictwo stracić (ale suchar) Poka nowych fryzur nie będzie, dbam o wasze zdrowie psychiczne
|
|
|
|
|
#166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. O majn gotttt Tycuś maj heroł, ale czemu nie posiadasz moskitier Pewnie okna tarasowe i nie lubisz być w Alkatraz ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wystarczyło mi że to sobie zwizualizowałam I żałuję ![]() Po prostu Twoje opisy są tak sugestywne, świetna by z Ciebie była pisarka. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-11 o 20:57 |
||
|
|
|
#167 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
Mam gęsią skórkę na samą myśl.Wnioskuję o tuńczyka dla Tycusia, bo zasłużył się. (Lubi tuńczyka?) Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-06-11 o 20:59 |
||
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No wiem to właśnie od niej. 3. I to świeżego - polędwicę ![]() Lete bo umęczyłam się dziś w poczekalni. |
|
|
|
|
#169 | ||||||
|
Panaroja
|
heloł snad zjechanego do minimum żelaza i - uwaga- dążenia w stronę subklinicznej niedoczynności tarczycy
to już się nowa epidemia w Baru robi ![]() Cytat:
![]() 2.poradniki to zuoooo Cytat:
albowiem sa ino dwie opcje -1.położenie na brzuchu wywołuje automatycznie ryk i żadne cuda nie pomogą , 2.położenie na brzuchu ryku nie wywołuje i wtedy książeczki niepotrzebne bo się leży chętnie ![]() 2.no toć napisałam ,że wytyczne żywieniowe nieaktualne to się co pare lat zmienia więc nie ma się co przejmować ![]() 3.kiedyś były tetrowe pieluchy do prania i każda kobieta chciała jak najszybciej z tymi pieluchami skończyć , to sie dida wcześnie nocnikowało , jak tylko sam siedział . Z czego wynika że ileśtam miliardów ludzi doznało z tego powodu nieopisanej traumy , stresa i zaburzeń Cytat:
2.pewnie masz rację w obu przypadkach 3.na mnie fordy też śmierdzą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
?Cytat:
zmykam bo mnie gonią
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#170 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
myslisz ze na kimkolwiek tutaj zrobiloby to wrazenie?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#171 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie tam już nic nie zaszkodzi ![]() Cytat:
2. mam moskitierę na drzwiach tarasowych, tylko te są całczas rozwarte, a w sypialni na oknie nie, bo Rubens lubi wychodzić na dach ![]() Cytat:
zjemy razem na śniadanie Cytat:
, aż strach pomyśleć co następne ![]() 2. wygłaskany, wytulony i fogle to cudowny kot, nie drapie, nie gryzie, nie rozrabia, od kiedy drzwi na taras otwarte kuweta czysta, anioł wcielony
|
|
|
#172 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
pozatym nie zgodze sie z rykiem i ze nie pomoze..akurat widzialam ze taka ksiazka pomaga swoja drogą to ciekawe ze piszesz ze w wieku 3 mies nie utrzyma ..a jak w wieku 4 mies nie utrzyma to od razu na rehabilitacje go... ciezkie zycie maja te didy...straszliwie sztywne ramy nabywania umiejestnosci zostały teraz nakreslone...
|
|
|
#173 |
|
Nindżopesz
|
Oczywiście! Ban i do piachu
![]() Racja ![]() Co do epidemii to ja chętnie przyjmę nadczynność, zrzucę 5 kg i zacznę się leczyć
|
|
|
|
#174 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no i fakt, fajnie pod tym względem mamy ale Wy za to blisko nad morze, coś za coś ![]() Cytat:
tsh masz dobre więc tradycyjnej kuracji chyba faktycznie nie ma potrzeby na razie wdrażaćja zapalenie też mam, ale do tego tsh kijowe więc stąd konieczność kuracji Cytat:
Cytat:
Takk mi się spać chciało przez cały dzień, a teraz zamiast iść spać to klikam no głupek
|
||||||
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Znad kawy i koktajlu bananowo-truskawkowego
|
|
|
|
#176 |
|
Mother of Cats
|
Znad drugiej kawy i w końcu nieupału
|
|
|
|
#177 |
|
Nindżopesz
|
Pytanko do Parabelki - czy na starość można coś poradzić na "plecy płaskie" czy nawet sobie głowy nie zawracać bo już za późno? Zaczęły mnie irytować pod względem estetycznym.
|
|
|
|
#178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. aaaa 3. Faktycznie4. Cytat:
Sąsiadka to ma - no cudna jest - 4 dyszki na karku a wygląda jak 20stka. szczuplizna i fogle Ja teeeż Nie ma śmichu. Idę działać, choć znów miałam coś ala paraliż senny, kombinowałam w śnie, koszmarze przeokrutnym, jak się wybudzić, jak to skończyć. Męczarnia. Potem sprawdzam czy już na pewno jestem na jawie Koooooszmar.---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Myślę, że tak Ja rozumiem, że celowo piszemy nie fię etc etc ale ten przykład był wyjątkowo ordynarny lecęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę eee miłego |
||
|
|
|
#179 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
epidemia tarczycy w tagach
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
kochany Tycek
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#180 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Przynajmniej chorować przyszło Ci w doborowym gronie ![]() Parabelko, a propos niedoborów żelaza: lepiej zbadać ferrytynę czy żelazo, czy oba? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.

Ale -tam, gdzie to możliwe, możesz prosić o to, żeby zostawili Twoje CV w swojej bazie danych. Ja dzięki temu dostałam robotę -zatrudniali wszystkich krewnych i znajomych królika, więc byłam bez szans, ale papiery zostały i po kilku miesiącach zadzwonili, że potrzebują na "od jutra". I tak było -błyskawiczna rozmowa, po południu kierowca przywiózł mi skierowanie na badania do pracy i umowę, od następnego dnia siedziałam w biurze

Mam nadzieję, że serio w tym roku nie splunę w nikogo zębem...

matkobosko , tworzysz sobie rzeźbę nowoczesną na guowie , instalację znaczy ?
nie, miałam badanie i przyklejane elektrody między innymi do głowy, nie spodziewałam się acetonu, pilingu i suszarki
Na szczęście pod czereśnią w cieniu był nawet wiatr - uffff bo w domu myślałam że umieram na ugotowanie wnętrzności, zwłaszcza mózgu
Nie musi się sprawdzić.
dobrze, że to zobaczyłam, ale jest źle
)

tortury na umęczonym człowieku to nie rehabilitacja