Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-06-11, 11:48   #1531
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
W³a¶nie przegl±da³am tabelkê z naszymi wynikami.
Zda³am sobie sprawê, ¿e najwa¿niejsze w tym wszystkim jest aby zdrowo je¶æ.
Mo¿e i zdarzyæ siê, ¿e wyników w ogóle nie ma, albo s± ledwie dostrzegalne - ale to drugorzêdna sprawa.
Najwa¿niejsze jest aby zdrowo siê od¿ywiaæ i choæ odrobinkê ruszaæ
Dlatego moje postanowienie, od dzi¶ co¶, cokolwiek ale ruszê tym wielkim ty³....
Mi jeszcze pomaga do¶æ wczesne wstawanie, tak o 7 góra. W takie upa³y mo¿na zd±¿yæ poæwiczyæ zanim jeszcze powietrze bêdzie gor±ce

27.02.2012
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-11, 11:58   #1532
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ
Mi jeszcze pomaga do¶æ wczesne wstawanie, tak o 7 góra. W takie upa³y mo¿na zd±¿yæ poæwiczyæ zanim jeszcze powietrze bêdzie gor±ce
Ja wstaje ok. 6, szykuje syna do szko³y siebie do pracy - ostatnie prasowanie, robienie kanapek itd. itp. Wstaje córa ubieram "wypuszczam" z ³ó¿eczka. Ganiam jak biega na bosaka po domu (p³ytki, czêsto siê wywraca jak zdejmie podgumowane skarpety).
Wychodzê do pracy, po drodze odstawiam syna do szko³y.

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Dzisiaj strasznie bol± mnie nogi, wrêcz zdjê³am buty i schowa³am bosaki pod biurko. Macie podobnie?
Mojej kole¿ance dodatkowo bardzo napuch³y stopy.

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-11, 12:16   #1533
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Ja wstaje ok. 6, szykuje syna do szko³y siebie do pracy - ostatnie prasowanie, robienie kanapek itd. itp. Wstaje córa ubieram "wypuszczam" z ³ó¿eczka. Ganiam jak biega na bosaka po domu (p³ytki, czêsto siê wywraca jak zdejmie podgumowane skarpety).
Wychodzê do pracy, po drodze odstawiam syna do szko³y.

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Dzisiaj strasznie bol± mnie nogi, wrêcz zdjê³am buty i schowa³am bosaki pod biurko. Macie podobnie?
Mojej kole¿ance dodatkowo bardzo napuch³y stopy.
A ja zapomnia³am, ¿e Ty masz dzieciaczki to co innego, to wybacz

Mi puchn± d³onie, ale odk±d nie jem soli to du¿o mniej mi siê daje we znaki. Poza tym ja chodzê w sportowych butach to Ty pewnie do pracy sobie pozwoliæ za bardzo nie mo¿esz

27.02.2012
Stary 2014-06-11, 13:17   #1534
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
A ja zapomnia³am, ¿e Ty masz dzieciaczki to co innego, to wybacz

Mi puchn± d³onie, ale odk±d nie jem soli to du¿o mniej mi siê daje we znaki. Poza tym ja chodzê w sportowych butach to Ty pewnie do pracy sobie pozwoliæ za bardzo nie mo¿esz
Mam sanda³ki na 7 cm obcasie, do tego d³uga zwiewna spódnica, i leciuteñka bluzeczka. Najgrubsze co mam to kaganiec

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

W³a¶nie dyrektor przyniós³ nam bu³ki s³odkie z truskawkami.
dlaczego, why?
na razie dajê radê, ale ¶linka cieknie

Stary 2014-06-11, 13:27   #1535
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Mam sanda³ki na 7 cm obcasie, do tego d³uga zwiewna spódnica, i leciuteñka bluzeczka. Najgrubsze co mam to kaganiec

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

W³a¶nie dyrektor przyniós³ nam bu³ki s³odkie z truskawkami.
dlaczego, why?
na razie dajê radê, ale ¶linka cieknie
Nam po egzaminie rozdawali puszki z pepsi i marsy, ale odda³am T¯- towi pomy¶l sobie, ¿e na pewno le¿a³y w cukierni i siada³y na nich osy i muchy i sk³ada³y jaja, takie wieeeelkie i zielone, fuuu

Ja obcasików póki co nie noszê, ale jak bêdê szczuplejsza to sobie ubiorê, tylko nie codzieñ jak kiedy¶

WYrobi³am siê ze wszystkimi æwiczeniami do 14, teraz nie wiem co zrobiæ ze swoim ¿yciem W domu ju¿ co szorowaæ nie ma bo ostatnio mam tyle energii ¿e muszê siê ruszaæ non stop

Dziadzia mi ostatnio powiedzia³, ¿e ju¿ cienia nie dajê a narzeczony codzieñ mi mówi, jak mi twarz zeszczupla³a... P³ywam w miodzie po prostu

27.02.2012

Edytowane przez aamidale
Czas edycji: 2014-06-11 o 13:29
Stary 2014-06-11, 14:35   #1536
Malinka_Malinka
Zadomowienie

U mnie jak na razie nikt nie zauwa¿y³, ¿e zjecha³am z wagi.
Widocznie za ma³o schud³am, aby to by³o w ogóle zauwa¿alne dla postronnych.

Stary 2014-06-11, 14:44   #1537
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

Cytat:
nie martw siê u mnie te¿ nikt chyba przy takiej wadze zauwazalne jest dla oczu innych powyzej 15kg to wtedy widac ,u mnie tylko moja pani doktor widzi róznice poniewaz ostatnio widzia³ysmy sie 1,5mca temu
a przebywaj±c na codzieñ z domownikami nie da rady zauwazyc
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-11, 14:49   #1538
aamidale
Rozeznanie

Cytat:

Ja mam tak± "nachaln±" urodê, ¿e ka¿d± zmianê widaæ od razu. Teraz jak chudnêna plus, ale wystaczy ¿e przytyjê albo krzywo sie uczeszê to ju¿ wygl±dam zupe³nie inaczej.

Nie b±d¼ dla siebie taka surowa, ka¿dy jest inny. A Ty jeste¶ sympatyczna i wydajesz siê bardzo spokojna i tego Ci mocno zazdroszczê.

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
nie martw siê u mnie te¿ nikt chyba przy takiej wadze zauwazalne jest dla oczu innych powyzej 15kg to wtedy widac ,u mnie tylko moja pani doktor widzi róznice poniewaz ostatnio widzia³ysmy sie 1,5mca temu
a przebywaj±c na codzieñ z domownikami nie da rady zauwazyc
Bo Ty to powinna¶ swoje piêkne nózie pokazywaæ! Tobie siê przynajmniej równo te miê¶nie robi± a nie tak jak mnie, ³ydka s³onia i udo jak ca³y Ma³ysz z nartami.

27.02.2012
Stary 2014-06-11, 14:54   #1539
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Ja mam tak± "nachaln±" urodê, ¿e ka¿d± zmianê widaæ od razu. Teraz jak chudnêna plus, ale wystaczy ¿e przytyjê albo krzywo sie uczeszê to ju¿ wygl±dam zupe³nie inaczej.

Nie b±d¼ dla siebie taka surowa, ka¿dy jest inny. A Ty jeste¶ sympatyczna i wydajesz siê bardzo spokojna i tego Ci mocno zazdroszczê.

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Bo Ty to powinna¶ swoje piêkne nózie pokazywaæ! Tobie siê przynajmniej równo te miê¶nie robi± a nie tak jak mnie, ³ydka s³onia i udo jak ca³y Ma³ysz z nartami.

Twoje poczucie humoru jest nieprzecietne

tak nózki pokazuje czesto ,chodzê w szortach , zawsze mia³am zgrabne nogi teraz mam cel by je ³adnie wyrzezbic oczywiscie jak zniknie jeszcze z nich po 10cm t³uszczu
Stary 2014-06-11, 15:05   #1540
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
[/B]

Twoje poczucie humoru jest nieprzecietne

tak nózki pokazuje czesto ,chodzê w szortach , zawsze mia³am zgrabne nogi teraz mam cel by je ³adnie wyrzezbic oczywiscie jak zniknie jeszcze z nich po 10cm t³uszczu
Dziêki wielkie

To Ci zazdroszczê, ja z udami mia³am zawsze problem, t³uszcz z wewnêtrznej strony jest mi bardzo trudno spaliæ. chcia³abym robiæ jakie¶ cardio i na nie, ale nie mam pojêcia co by to mog³o byæ. W domu oczywi¶cie, si³owni siê bojê jak morowej zarazy.

Ja z mojego cia³a bardzo lubiê moj± taliê i mój biust, chod¼ wola³am gdy by³ nieco mniejszy bo ogromnie teraz przeszkadza. No i twarz, zawsze chudnie mi najszybciej i generalnie spoko jest, tylko oprawa oczu jasna. Muszê siê malowaæ bo wygl±dam na piêtna¶cie lat.

27.02.2012
Stary 2014-06-11, 15:20   #1541
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Witajcie, u mnie nadal upa³y... a ja siêdzê przed kompem i wcinam znowu kapu¶niak z mlodej kapusty - dwie miseczki ju¿ s±. A jeszcze dzi¶ postanowi³am na obiad zrobiæ spaghetti tak¿e jest bardzo nie ciekawie

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-11, 15:22   #1542
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie, u mnie nadal upa³y... a ja siêdzê przed kompem i wcinam znowu kapu¶niak z mlodej kapusty - dwie miseczki ju¿ s±. A jeszcze dzi¶ postanowi³am na obiad zrobiæ spaghetti tak¿e jest bardzo nie ciekawie
U mnie te¿ upa³y, trochê paruje wiêc moze pod wieczór bêdzie burza. £eb mi rozsadza od tego ci¶nienia, w dodatku zaraz bêdê musia³a zamkn±æ okno bo ju¿ mi zaczyna s³oñce zagl±daæ.

27.02.2012
Stary 2014-06-11, 16:42   #1543
bebemwls
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 491
GG do bebemwls

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Ja w³a¶nie wci±gam spagetti
O 17 wróci³am z miasta,a to najszybsza forma obiadu kluchy+sos
Przymierza³am 4 stroje k±pielowe zaczynaj±c z rozmiaru 42 skoñczy³am na najwy¿szym 46 i do ¿adnego cycki siê nie zmie¶ci³y a ty³ek fruwa³
Jest: 77 kg
II cel: 70kg

Edytowane przez bebemwls
Czas edycji: 2014-06-11 o 16:44
bebemwls jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-11, 16:55   #1544
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Dziêki wielkie

To Ci zazdroszczê, ja z udami mia³am zawsze problem, t³uszcz z wewnêtrznej strony jest mi bardzo trudno spaliæ. chcia³abym robiæ jakie¶ cardio i na nie, ale nie mam pojêcia co by to mog³o byæ. W domu oczywi¶cie, si³owni siê bojê jak morowej zarazy.

Ja z mojego cia³a bardzo lubiê moj± taliê i mój biust, chod¼ wola³am gdy by³ nieco mniejszy bo ogromnie teraz przeszkadza. No i twarz, zawsze chudnie mi najszybciej i generalnie spoko jest, tylko oprawa oczu jasna. Muszê siê malowaæ bo wygl±dam na piêtna¶cie lat.
a s³uchaj kup sobie pasy neoprenowe na uda groszowe sprawy na allegro ok 3-4z³ za sztuke szerokosc 15cm mo¿e przyspiesz± spalanie tkanki z ud, ja uzywam pasy na brzuch i w³asnie zamierzam siê z zakupem na uda.

A Ja zazdoszcze w±skiej talii i cycków
nawet jak by³am szczup³a to nie mia³am wciecia w talii nawet teraz mam ponad 100cm w pasie prawie tyle samo co w biodrach ,wogóle jaka¶ taka nieociosana jestem
co do malowania w sezonie letnim nie malujê sie wcale , bo nie znios³abym na twarzy pudru który sp³ywa mi wraz z potem z policzków bleee ,ale dzieki bogu karnacje mam dobra i s³onko szybko ³apie nawet w cieniu
Stary 2014-06-11, 17:20   #1545
donkje
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 410

Hej dziewczynki
nie by³o mnie parê dni, ale zapieprz mia³am nieprzeciêtny :/
Z diet± nawet jako tako idzie, ale czujê ¿e w tym tygodniu bez spadków, bo jestem przed okresem, i czujê siê maxymalnie napuchniêta.

LadyDaga ¶wietny pomys³ z klubem, i bardzo widoczne efekty. GRATULUJÊ

Ja by³am dzisiaj nad wod± i tak spiek³am pyszczek, ¿e nie mogê wysiedzieæ. I pierwszy raz od 3lat za³o¿y³am kostium, ale jednoczêsciowy

Dzisiaj wrzucê wam bilans z ca³ego dnia, bo w takie gor±co jem miêso tylko raz dziennie, a resztê kombinujê bezmiêsnie. W ogóle wpycham w siebie strasznie jedzenie, bo przy 36stopniach mog³abym nie je¶æ kompletnie nic!

Te¿ dodam zaraz zdjêcia do klubu

Wymianka kosmetyczna LUTY
donkje jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-11, 17:24   #1546
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
Napisane przez donkje Poka¿ wiadomo¶æ
Hej dziewczynki
Z diet± nawet jako tako idzie, ale czujê ¿e w tym tygodniu bez spadków, bo jestem przed okresem, i czujê siê maxymalnie napuchniêta.

Ja by³am dzisiaj nad wod± i tak spiek³am pyszczek, ¿e nie mogê wysiedzieæ. I pierwszy raz od 3lat za³o¿y³am kostium, ale jednoczêsciowy

Dzisiaj wrzucê wam bilans z ca³ego dnia, bo w takie gor±co jem miêso tylko raz dziennie, a resztê kombinujê bezmiêsnie. W ogóle wpycham w siebie strasznie jedzenie, bo przy 36stopniach mog³abym nie je¶æ kompletnie nic!

Ej mi daleko do Ciebie a ³akomie siê na kostium 2 czê¶ciowy
a¿ wstyd mi siê robi
Stary 2014-06-11, 17:28   #1547
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Nam po egzaminie rozdawali puszki z pepsi i marsy, ale odda³am T¯- towi pomy¶l sobie, ¿e na pewno le¿a³y w cukierni i siada³y na nich osy i muchy i sk³ada³y jaja, takie wieeeelkie i zielone, fuuu

Ja obcasików póki co nie noszê, ale jak bêdê szczuplejsza to sobie ubiorê, tylko nie codzieñ jak kiedy¶

WYrobi³am siê ze wszystkimi æwiczeniami do 14, teraz nie wiem co zrobiæ ze swoim ¿yciem W domu ju¿ co szorowaæ nie ma bo ostatnio mam tyle energii ¿e muszê siê ruszaæ non stop

Dziadzia mi ostatnio powiedzia³, ¿e ju¿ cienia nie dajê a narzeczony codzieñ mi mówi, jak mi twarz zeszczupla³a... P³ywam w miodzie po prostu
to zawsze takie fajne, jak kto¶ spyta "schud³a¶?"

Nie wiem jak Ty æwiczysz w tym upale . Ja czekam a¿ bêdzie ciemno i ch³odno .

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Hej dziewczynki

wróci³a!
Wreszcie bêd± jad³ospisy .
A jaki masz ten jednoczê¶ciowy strój?
Ja bym siê teraz za nic w ¶wiecie nie pokaza³a publicznie w stroju

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-11, 17:38   #1548
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
:

Wreszcie bêd± jad³ospisy .
A jaki masz ten jednoczê¶ciowy strój?
Ja bym siê teraz za nic w ¶wiecie nie pokaza³a publicznie w stroju
Dziewczyny za³amujecie mnie
Bêdê siedzia³a przez Was na pla¿y w PAREO
Stary 2014-06-11, 17:48   #1549
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
to zawsze takie fajne, jak kto¶ spyta "schud³a¶?"

Nie wiem jak Ty æwiczysz w tym upale . Ja czekam a¿ bêdzie ciemno i ch³odno .
Z wentylatorem æwiczê i rano jest ch³odno i fajnie wyj¶æ na rower

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
a s³uchaj kup sobie pasy neoprenowe na uda groszowe sprawy na allegro ok 3-4z³ za sztuke szerokosc 15cm mo¿e przyspiesz± spalanie tkanki z ud, ja uzywam pasy na brzuch i w³asnie zamierzam siê z zakupem na uda.

A Ja zazdoszcze w±skiej talii i cycków
nawet jak by³am szczup³a to nie mia³am wciecia w talii nawet teraz mam ponad 100cm w pasie prawie tyle samo co w biodrach ,wogóle jaka¶ taka nieociosana jestem
co do malowania w sezonie letnim nie malujê sie wcale , bo nie znios³abym na twarzy pudru który sp³ywa mi wraz z potem z policzków bleee ,ale dzieki bogu karnacje mam dobra i s³onko szybko ³apie nawet w cieniu
Noo z t± tali± tak kolorowo nie jest, czêsto mi siê zdarza ¿e nie mogê znale¶æ spodni, w ty³ku dobre, w pasie furcz± na boki, jakbym siê w beczkê ubra³a.

Wow i te pasy na serio dzia³aj±? muszê poszukaæ na jakiej zasadzie, ale dziêki! kupiê i ca³a siê "opasam"

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
Hej dziewczynki

Ej no wreszcie! ja siê zastanawia³am, czy nie zniknê³a¶ nam ju¿ ca³kiem!

27.02.2012

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-11, 18:27   #1550
donkje
Raczkowanie

Ja bym czu³a siê niekomfortowo w bikini Jak schudnê jeszcze to 10kg to mo¿e w sierpniu kupiê sobie dwuczêsciowy

Melonade Wrzucê dzisiaj albo jutro zdjêcia kostiumu, bo nie mogê znale¼æ zdjêcia w sieci :/

Stary 2014-06-11, 19:47   #1551
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Ja bym czu³a siê niekomfortowo w bikini Jak schudnê jeszcze to 10kg to mo¿e w sierpniu kupiê sobie dwuczêsciowy

Melonade Wrzucê dzisiaj albo jutro zdjêcia kostiumu, bo nie mogê znale¼æ zdjêcia w sieci :/
Eee co Ty, Ty by¶ ju¿ mog³a ¶migaæ w bikini
Fajnie, chêtnie zobaczê .
Jednoczê¶ciowe kostiumy maj± tylko jedn± ogromn± wadê, jak chcesz siê wysikaæ to siê musisz ca³kowicie rozebraæ

Stary 2014-06-11, 19:56   #1552
donkje
Raczkowanie

Melonade na prawdê mam okropny brzuchol, du¿y i odstaj±cy, serio serio. Nie widaæ moze w ciuchach ale bikini nie zna lito¶ci

Mo¿na te¿ sikaæ przez kostium

Stary 2014-06-11, 20:02   #1553
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

prosto do wody

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-11, 20:03   #1554
donkje
Raczkowanie

I wrzucam dzisiejszy jad³ospis z krótkim komenatrzem

Posi³ek 1:
to by³y te moje 'tosty' z piekarnika z kalorycznym sosem -romulad±. Chcia³am czym¶ podbiæ kcal bo ciê¿ko mi w taki upa³ je¶æ odpowienio

Posi³ek 2:
kotlet mielony z piersi kurczaka, bia³ek jaj , przypraw, czosnku + sa³atka

Posi³ek 3:
By³am na mie¶cie, wiêc wybra³am batona bia³kowe o niskiej zawarto¶ci wêgli, dosyæ po¿ywny i dobry~10z³

Posi³ek 4:
Twaróg, truskawek, jogurt grecki + s³odzik zblendowane na g³adko i wrzucone do zamra¿alnika. Wysz³y prawie lody, pyyycha

+ kawa z mlekiem i bit± ¶mietan±
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg dieta_2014-06-11 (1).jpg (76,3 KB, 11 za³adowañ)

Stary 2014-06-12, 00:56   #1555
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Melonade na prawdê mam okropny brzuchol, du¿y i odstaj±cy, serio serio. Nie widaæ moze w ciuchach ale bikini nie zna lito¶ci

Mo¿na te¿ sikaæ przez kostium
I tak Ci nie wierzê

Stary 2014-06-12, 05:43   #1556
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Ja tak na chwilkê, ¶niadanko standardowe - pó³ bu³ki z jajkiem, szczypiorkiem i ogórkiem. A teraz uciekam zawie¶æ prace lic. do promotora. paaaa

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-12, 06:56   #1557
aamidale
Rozeznanie

Mnie dzisiaj o 6.30 zbudzi³o zimno - nie bêdzie dzi¶ cieplej ni¿ 23 stopnie ! W koñcu normalna pogoda. Zaraz ¶migam na rower, potem bêdê wyczekiwaæ renty by zakupiæ blender oraz:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...cy.html&next=1

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ie.html&next=1

i:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...tu.html&next=1

Je¶li która¶ z Was u¿ywa³a to proszê o opinie

27.02.2012

Edytowane przez aamidale
Czas edycji: 2014-06-12 o 07:03
Stary 2014-06-12, 08:12   #1558
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Dziewczyny odno¶nie kostiumów i naszego kochanego cia³ka.
Po pierwsze na pla¿y ma³o kto nas zna, wszyscy inni nas nie obchodz±.
Po drugie, wczoraj sz³am ulic± i przygl±da³am siê przechodz±cym obok mnie ludziom. Zauwa¿y³am, ¿e ponad 90% ma nadwagê.
Wiem ¿e gazety, internet, telewizja i ca³a medialna reszta lansuj± piêkn± zgrabn± sylwetkê - ale to s± wyj±tki w obecnych czasach w ¿yciu codziennym - nie medialnym.
Same wyjd¼cie na ulicê i popatrzcie - gdzie s± te zgrabne, wymuskane panienki, które u¶miechaj± siê do nas z kolorowych czasopism.
Dlatego uwa¿am, ¿e nie ma co wstydziæ siê na pla¿y ¿adnego kostiumu.
Poza tym zauwa¿y³am, ¿e s± te¿ m³ode dziewczyny wychudzone jak £ysek z pok³adu Idy, wystaj±ce ko¶ci biodrowe, zamiast r±k pod³u¿ne ko¶ci ramieniowe widoczne, zamiast nóg patyki - wcale lepiej to nie wygl±da ni¿ nadwaga.
Dlatego jeszcze raz powtarzam grunt to siê zdrowo od¿ywiaæ i z g³ow±, a w kostiumie i¶æ na pla¿ê warto, bo po co siê mêczyæ na urlopie, na który siê charowa³o ca³y rok.
Ci co nas znaj± to akceptuj±, obcy no có¿, czy oni s± idealni ???

Stary 2014-06-12, 08:14   #1559
nurek119
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 513

próbuje do³±czyæ do klubu i mam jaki¶ problem? bo pomimo zaproszenia pokazuje ze nie mam uprawnien??
nurek119 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-12, 08:21   #1560
donkje
Raczkowanie

Cytat:
Mnie dzisiaj o 6.30 zbudzi³o zimno - nie bêdzie dzi¶ cieplej ni¿ 23 stopnie ! W koñcu normalna pogoda. Zaraz ¶migam na rower, potem bêdê wyczekiwaæ renty by zakupiæ blender oraz:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...cy.html&next=1

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ie.html&next=1

i:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...tu.html&next=1

Je¶li która¶ z Was u¿ywa³a to proszê o opinie
Tego rozgrzewaj±cego, nie polecam-strasznie pali! Jedyne co kupisz to mase³ko, oliwki ju¿ nie ma w sprzeda¿y. Mase³ko jest ok-gêste, kremowe, dobrze nawil¿a, pachnie any¿em

A na blender ile planujesz wydaæ? Bo osobi¶cie polecam od siebie Zelmera. Jedyny blender o takiej du¿ej mocy (700w) w dobrej cenie, jest porzadnie i estetycznie wykonany. Dla porównania przeciêtny blender ma 250-300w. W Neonecie jest teraz w promocji http://www.neonet.pl/zelmer_491_45_nerro.html

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.