![]() |
#1531 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1532 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Cytat:
Wychodzê do pracy, po drodze odstawiam syna do szko³y. ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Dzisiaj strasznie bol± mnie nogi, wrêcz zdjê³am buty i schowa³am bosaki pod biurko. Macie podobnie? Mojej kole¿ance dodatkowo bardzo napuch³y stopy.
![]() |
#1533 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi puchn± d³onie, ale odk±d nie jem soli to du¿o mniej mi siê daje we znaki. Poza tym ja chodzê w sportowych butach to Ty pewnie do pracy sobie pozwoliæ za bardzo nie mo¿esz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1534 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- W³a¶nie dyrektor przyniós³ nam bu³ki s³odkie z truskawkami. dlaczego, why? na razie dajê radê, ale ¶linka cieknie ![]()
![]() |
#1535 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja obcasików póki co nie noszê, ale jak bêdê szczuplejsza to sobie ubiorê, tylko nie codzieñ jak kiedy¶ ![]() WYrobi³am siê ze wszystkimi æwiczeniami do 14, teraz nie wiem co zrobiæ ze swoim ¿yciem ![]() ![]() Dziadzia mi ostatnio powiedzia³, ¿e ju¿ cienia nie dajê ![]() ![]()
- Jest. S±siad, który posiada pozwolenie na broñ i ¿ó³te papiery." 27.02.2012 ![]() Edytowane przez aamidale Czas edycji: 2014-06-11 o 13:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Zadomowienie
|
U mnie jak na razie nikt nie zauwa¿y³, ¿e zjecha³am z wagi.
Widocznie za ma³o schud³am, aby to by³o w ogóle zauwa¿alne dla postronnych.
#1537 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Cytat:
![]() a przebywaj±c na codzieñ z domownikami nie da rady zauwazyc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1538 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam tak± "nachaln±" urodê, ¿e ka¿d± zmianê widaæ od razu. Teraz jak chudnêna plus, ale wystaczy ¿e przytyjê albo krzywo sie uczeszê to ju¿ wygl±dam zupe³nie inaczej. Nie b±d¼ dla siebie taka surowa, ka¿dy jest inny. A Ty jeste¶ sympatyczna i wydajesz siê bardzo spokojna i tego Ci mocno zazdroszczê. ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1539 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() tak nózki pokazuje czesto ,chodzê w szortach , zawsze mia³am zgrabne nogi teraz mam cel by je ³adnie wyrzezbic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1540 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() To Ci zazdroszczê, ja z udami mia³am zawsze problem, t³uszcz z wewnêtrznej strony jest mi bardzo trudno spaliæ. chcia³abym robiæ jakie¶ cardio i na nie, ale nie mam pojêcia co by to mog³o byæ. W domu oczywi¶cie, si³owni siê bojê jak morowej zarazy. Ja z mojego cia³a bardzo lubiê moj± taliê i mój biust, chod¼ wola³am gdy by³ nieco mniejszy bo ogromnie teraz przeszkadza. No i twarz, zawsze chudnie mi najszybciej i generalnie spoko jest, tylko oprawa oczu jasna. Muszê siê malowaæ bo wygl±dam na piêtna¶cie lat.
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Witajcie, u mnie nadal upa³y... a ja siêdzê przed kompem i wcinam znowu kapu¶niak z mlodej kapusty - dwie miseczki ju¿ s±. A jeszcze dzi¶ postanowi³am na obiad zrobiæ spaghetti tak¿e jest bardzo nie ciekawie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1542 |
Rozeznanie
|
U mnie te¿ upa³y, trochê paruje wiêc moze pod wieczór bêdzie burza. £eb mi rozsadza od tego ci¶nienia, w dodatku zaraz bêdê musia³a zamkn±æ okno bo ju¿ mi zaczyna s³oñce zagl±daæ.
![]() |
#1543 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() O 17 wróci³am z miasta,a to najszybsza forma obiadu kluchy+sos ![]() Przymierza³am 4 stroje k±pielowe zaczynaj±c z rozmiaru 42 skoñczy³am na najwy¿szym 46 i do ¿adnego cycki siê nie zmie¶ci³y ![]() ![]()
Aby ¿ycie bajk± by³o... By³o: 89kgBêdzie: 50 kg ![]() Jest: 77 kg ![]() II cel: 70kg ![]() Edytowane przez bebemwls Czas edycji: 2014-06-11 o 16:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1544 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
A Ja zazdoszcze w±skiej talii i cycków ![]() nawet jak by³am szczup³a to nie mia³am wciecia w talii nawet teraz mam ponad 100cm w pasie prawie tyle samo co w biodrach ![]() ![]() co do malowania w sezonie letnim nie malujê sie wcale , bo nie znios³abym na twarzy pudru który sp³ywa mi wraz z potem z policzków bleee ,ale dzieki bogu karnacje mam dobra i s³onko szybko ³apie nawet w cieniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1545 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 410
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() nie by³o mnie parê dni, ale zapieprz mia³am nieprzeciêtny :/ Z diet± nawet jako tako idzie, ale czujê ¿e w tym tygodniu bez spadków, bo jestem przed okresem, i czujê siê maxymalnie napuchniêta. LadyDaga ¶wietny pomys³ z klubem, i bardzo widoczne efekty. GRATULUJÊ ![]() ![]() Ja by³am dzisiaj nad wod± i tak spiek³am pyszczek, ¿e nie mogê wysiedzieæ. I pierwszy raz od 3lat za³o¿y³am kostium, ale jednoczêsciowy ![]() Dzisiaj wrzucê wam bilans z ca³ego dnia, bo w takie gor±co jem miêso tylko raz dziennie, a resztê kombinujê bezmiêsnie. W ogóle wpycham w siebie strasznie jedzenie, bo przy 36stopniach mog³abym nie je¶æ kompletnie nic! Te¿ dodam zaraz zdjêcia do klubu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1546 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a¿ wstyd mi siê robi ![]()
![]() |
#1547 | ||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wiem jak Ty æwiczysz w tym upale ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wreszcie bêd± jad³ospisy ![]() A jaki masz ten jednoczê¶ciowy strój? ![]() Ja bym siê teraz za nic w ¶wiecie nie pokaza³a publicznie w stroju ![]()
![]() |
#1548 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bêdê siedzia³a przez Was na pla¿y w PAREO ![]()
![]() |
#1549 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
Wow i te pasy na serio dzia³aj±? muszê poszukaæ na jakiej zasadzie, ale dziêki! kupiê i ca³a siê "opasam" ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1550 |
Raczkowanie
|
Ja bym czu³a siê niekomfortowo w bikini
![]() ![]() Melonade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1551 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, chêtnie zobaczê ![]() Jednoczê¶ciowe kostiumy maj± tylko jedn± ogromn± wadê, jak chcesz siê wysikaæ to siê musisz ca³kowicie rozebraæ ![]()
![]() |
#1552 |
Raczkowanie
|
Melonade na prawdê mam okropny brzuchol, du¿y i odstaj±cy, serio serio. Nie widaæ moze w ciuchach ale bikini nie zna lito¶ci
![]() Mo¿na te¿ sikaæ przez kostium ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1553 |
Raczkowanie
|
prosto do wody
![]()
![]() |
#1554 |
Raczkowanie
|
I wrzucam dzisiejszy jad³ospis z krótkim komenatrzem
![]() Posi³ek 1: to by³y te moje 'tosty' z piekarnika z kalorycznym sosem -romulad±. Chcia³am czym¶ podbiæ kcal bo ciê¿ko mi w taki upa³ je¶æ odpowienio ![]() Posi³ek 2: kotlet mielony z piersi kurczaka, bia³ek jaj , przypraw, czosnku + sa³atka Posi³ek 3: By³am na mie¶cie, wiêc wybra³am batona bia³kowe o niskiej zawarto¶ci wêgli, dosyæ po¿ywny i dobry~10z³ Posi³ek 4: Twaróg, truskawek, jogurt grecki + s³odzik zblendowane na g³adko i wrzucone do zamra¿alnika. Wysz³y prawie lody, pyyycha ![]() + kawa z mlekiem i bit± ¶mietan± ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1555 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1556 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Ja tak na chwilkê, ¶niadanko standardowe - pó³ bu³ki z jajkiem, szczypiorkiem i ogórkiem. A teraz uciekam zawie¶æ prace lic. do promotora. paaaa
|
![]() ![]() |
![]() |
#1557 |
Rozeznanie
|
Mnie dzisiaj o 6.30 zbudzi³o zimno - nie bêdzie dzi¶ cieplej ni¿ 23 stopnie ! W koñcu normalna pogoda. Zaraz ¶migam na rower, potem bêdê wyczekiwaæ renty by zakupiæ blender oraz:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...cy.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ie.html&next=1 i: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...tu.html&next=1 Je¶li która¶ z Was u¿ywa³a to proszê o opinie ![]()
- Jest. S±siad, który posiada pozwolenie na broñ i ¿ó³te papiery." 27.02.2012 ![]() Edytowane przez aamidale Czas edycji: 2014-06-12 o 07:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1558 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny odno¶nie kostiumów i naszego kochanego cia³ka.
Po pierwsze na pla¿y ma³o kto nas zna, wszyscy inni nas nie obchodz±. Po drugie, wczoraj sz³am ulic± i przygl±da³am siê przechodz±cym obok mnie ludziom. Zauwa¿y³am, ¿e ponad 90% ma nadwagê. Wiem ¿e gazety, internet, telewizja i ca³a medialna reszta lansuj± piêkn± zgrabn± sylwetkê - ale to s± wyj±tki w obecnych czasach w ¿yciu codziennym - nie medialnym. Same wyjd¼cie na ulicê i popatrzcie - gdzie s± te zgrabne, wymuskane panienki, które u¶miechaj± siê do nas z kolorowych czasopism. Dlatego uwa¿am, ¿e nie ma co wstydziæ siê na pla¿y ¿adnego kostiumu. Poza tym zauwa¿y³am, ¿e s± te¿ m³ode dziewczyny wychudzone jak £ysek z pok³adu Idy, wystaj±ce ko¶ci biodrowe, zamiast r±k pod³u¿ne ko¶ci ramieniowe widoczne, zamiast nóg patyki - wcale lepiej to nie wygl±da ni¿ nadwaga. Dlatego jeszcze raz powtarzam grunt to siê zdrowo od¿ywiaæ i z g³ow±, a w kostiumie i¶æ na pla¿ê warto, bo po co siê mêczyæ na urlopie, na który siê charowa³o ca³y rok. Ci co nas znaj± to akceptuj±, obcy no có¿, czy oni s± idealni ???
#1559 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
próbuje do³±czyæ do klubu i mam jaki¶ problem? bo pomimo zaproszenia pokazuje ze nie mam uprawnien??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1560 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A na blender ile planujesz wydaæ? Bo osobi¶cie polecam od siebie Zelmera. Jedyny blender o takiej du¿ej mocy (700w) w dobrej cenie, jest porzadnie i estetycznie wykonany. Dla porównania przeciêtny blender ma 250-300w. W Neonecie jest teraz w promocji http://www.neonet.pl/zelmer_491_45_nerro.html ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.