|
|
#2041 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
klask i:![]() ale Wam fajnie cieszę się razem z Wami ![]() czyli, że będzie Arielek? |
|||||
|
|
|
#2042 | |||
|
Zakorzenienie
|
hope, miałam już kiedyś pytać - gdzie kupujecie to mieszkanie?
deli, insolito, ale Wam już fajnie te domki rosną ![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46845510]S Ja zrobiłam 11 słoiczków truskawek (coś pośredniego między sokiem, frużeliną a kompotem), w pracy zapierdziel jak cholera, w związku z 1 klasą już, nie wiem, w co ręce wsadzić, Dorka rozrabia (zaczęła otwierać wszystkie szafki i chować różne rzeczy), a Agu - tak jest! znów chora! :/[/QUOTE] zdrówka dla Agatki Cytat:
![]() Cytat:
i gratulacje kolejnego facecika dokąłdnie tak jak bokeh pisze, rodzinka.pl![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- OGŁOSZENIE!!!! 12.06. - 15.06. w tesco na ciuchy F&F jest zniżka; przy zakupie za min. 30zł naliczana jest zniżka 30%; działa też na dziecięce
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam,że była dyskusja odnośnie nagości przy dzieciach
przy S długo chodziłam nago i do dziś nie mam z tym problemu Tzn nie paraduje przed S nago ale jeśli czasem nie zamknę drzwi podczas kąpieli a S wejdzie to nie robi paniki i nie ucieka jak poparzony (ja tak miałam, w życiu matki nago nie widziałam i bylo dla mnie szokiem,że moją teściową cześciej widzę heheeh![]() z L to TZ sie kąpie i Leoś kompletnie na niego nie zwraca uwagi a jak mnie widzi to stoi jak wryty i otwiera buźkę |
|
|
|
#2044 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
byłam po wyniki, tzn nie wydały mi bo muszą iść do lekarza. tylko babka mi powiedziała, że crp do 6 i Hania ma 6. mocz w normie i coś tam z hemoglobiną. zobaczymy co lekarz powie ogólnie już jestem lepiej bo w nocy gorączki nie było i teraz tak samo a weszłyśmy do tego laboratorium a Hania na paluszek i kuku ![]() rano Tż mi oznajmił, że może teście nas odwiedzą bo będą gdzieś pod Łodzią na pogrzebie dobrze, że w ogóle mi o tym powiedział![]() marsi ogromne gratulacje! mój Tż mi jakoś w poniedziałek chyba oznajmił, że chce drugie ![]() bokeh właśnie widziałam tą całą aferę z malowaniem paznokcie. ja nie mam nic przeciwko;p jak będzie chciała kiedyś tam to pomaluję. i ogólnie uważam, że nie ma w tym nic seksualnego. ale macie piękne chałupki! ania tez pomyślałam tak jak bokeh Deli powodzenia! elllmi dzięki za info odnoście ciuszków szkoda, że już prawie całą kasę przepuściłam ale może w sobotę się z Mamą wybiorę to babcia coś wnuczce kupi
|
#2045 |
|
Raczkowanie
|
No to teraz ja . Wczoraj zaliczyłam szok i jeszcze dojść do siebie nie potrafie. Niby powinnam się cieszyć ale chyba bardziej jestem przerażona niż szczęśliwa. Otóż będę mieć BLIŹNIAKI !!! O Matko !!!! Ani beta na to nie wskazywała ani mega mdłości, nic. Na razie to 6tc więc są dwa pęcherzyki. W piątek jade na wakacje wiec jak wróce to mam się zjawić 02.07 na wizycie i wtedy będzie ewentualnie zakładana karta ciąży/ ciąż. Lekarz powiedział żebym nie nastawiała sie w 100% na ciążę bliźniaczą bo bardzo często dochodzi do syndromu zanikania bliźniaka tj między 5 - 9 tc jeden z płodów zanika. Mój przypadek silnie podlega pod tą zależność gdyż te pęcherzyki są bardzo różnych wielkości jeden prawie 3x mniejszy od drugiego. (Tego już lekarz mi nie powiedział ale z jego miny i wachania a znam już go trochę mogę wnioskować że coś jest na rzeczy) Drugą ewentualnością jest zapłodnienie w odstępie kilkudniowym ale raczej mało prawdopodobne bo w odczuciu owulke miałam jedną (temp, śluz, testy) a my bungwaliśmy do owulki. No cuda się zdarzają ale jakoś mi to nie pasuje. Bardziej bym się skłaniała do tego syndromu. No wszystko się okaże Ale szok jest. Mąż też zaliczył szok. Chyba mam spieprzone wakacje. Ale nie z powodu bliźniaków tylko tej niepewności. Ja taka bardzo niecierpliwa jestem . wszystko musi być po mojej myśli i przewidywalne a tu niespodzianka. O tyle u mnie. zblazowana jestem.
|
|
|
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
SZAJA Zdrówka dla Agu! MARSI jak dobrze ze jesteś. ..i dobrze że z S. Wszytsko ok.a to coś poważnego? ? No i ogromne gratulacje za KOLEJNEGO chłopaka. .. jej tyle chłopa w domu ![]() ![]() INSOLITO...DELI fajne chałupki. .. no gdybym miała kasę to bym chciała taki do 120m. ... działkę mam. . Pożyczy ktoras trochę mamonki MISIA trzymam kciuki za wizytę...będzie ok. Co do nagosci u nas nie ma z tym problemu...nie kryjemy się ale też nie obnażamy jakoś specjalnie...tz kąpał się nago... ale odkąd Antonio zaczął łapać go za . .. zaczął zakładać gacie![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
![]() Musisz się najpierw z tym oswoić. ..ale okaże się Wszytsko jeszcze. .. wiec ja trzymam kciuki za to żeby Wszystko było ok i życzę Ci... .Wam dużo Zdrówka. Nie martw się na zapas kochana! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi czyli wielkie gratualcje raz jeszcze!!!
![]() I zdrowia dla S. Jakajaka gratulacje i ogromne kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!Elllmi w ss Byłam u notariusza, w poniedziałek prawdopodobnie podpisujemy wsio i czekać tylko na wypłatę kredytu |
|
|
|
#2048 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki, jestem mega zabiegana i nie mam czasu nawet iść do wc ;] więc przepraszam, wrócę do was po weselu, ale jestem z wami ciepłymi myślami!!!
|
|
#2049 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() GRATULACJE Arielka Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jedziemy jutro do Krakowa po ten nieszczęsny samochód ale przy okazji odwiedizmy moją koleżankę więc super się zapowiada
|
|
#2050 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Marsi, kochana!!! Gratuluję! Macie chyba z mężem specyficzny sposób obcowania, że tak Wam się udaje |
|
|
|
|
#2051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
głowa do góry, luzuj się na wakacjach bo potem moja droga to Ty przekichane będziesz miała wiesz,że pozytywne fluidki z wizażu działają a my tu wszystkie z Tobą |
||
|
|
|
#2052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
udanych wakacji ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
ojaaaaaaaaaa marsi, brak słów, jak cudownie!!!
serdeczne gratulacje!!! ![]() zdrówka dla Samiego! Mam nadzieję, że to nic poważnego ![]() jakaja, Tobie również!!! będzie dobrze, zobaczysz!!! ![]() Ewulka, gratuluję udanego panieńskiego Aniu, podpisuję się pod dziewczynami, myślę, że może w przedszkolu tak do niej ktoś mówi? Wiesz, swoją drogą wydaje mi się, że dużo osób nie ma pojęcia, że wyrażenie "nic się nie stało" do dziecka jest "złe", chcę napisać, że generalnie dopóki tutaj z wami nie zaczęłam pisać, do każdego dziecka w mojej rodzinie mówiłam właśnie w ten sposób, dodając "już nie boli, no nie płacz kochanie, itd itd". Myślę, że te osoby nie robią tego w złej wierze Swoją drogą chciałam Ci powiedzieć, że totalnie jestem zauroczona w Anglii, po prostu.... ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Insolito, jaka chałupka
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Sorki że nie nadrabiam , ale jestem wykończona ![]() ![]() ![]() Zuźkę całą wysypało, prawie jak pokrzywka to wygląda. Byłam u lekarza i okazuje się że to po antybiotyku. Mamy nie wychodzić na słońce !!!!!!! tylko cień. Czyli tak naprawdę siedzenie w domu. Mąż w niedzielę wyjeżdża , wraca w środę w nocy ![]() ![]() ![]() Mam dość
|
|
|
|
#2055 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo myslalam ze więcej Was dach wyniesie, to nie tak źle. Nasz ok 9 tysi plus robota max 5. Cytat:
Łaaaaaaaaaa gratulacje! Jaka - wowowowo! gratulacje, ale trzymam kciuki, zeby bylo wszystko ok Dziewczyny, baba przelozyla egzam na wtorek. Ja odjezdzając ze szkoly, wjechalam w uliczke,koles wjechal na przeciw(nie bylo miejsca i musiaalm cofnąć) spojrzalam w lusterka, następnie wrzucilam bieg ...cofam... i ☠☠☠, jakis koles podjechal i go troche stuknelam;/ ale bylam w szoku. Nic sie nie stało, tzn on takiego roz☠☠☠usa mial .. dalam mu dowód, później z tztem mamy do niego jechać się dogadać.... ide gotować obiad, niech ten tydz sie skonczy.
|
|
|
#2056 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tam na osiedlu, w blokach?
|
|
#2057 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na pewno wszystko będzie dobrze Cytat:
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
Elllmi
![]() Hodurkowa też gdzieś na Słonecznym mieszka ale nie wiem w którym miejscu |
|
|
|
#2059 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To w takim razie podwojne gratulacje! i nie stresuj sie! Co ma byc to bedzie Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ps. ja bym sie bala oddac dowod obcemu facetowi
|
|||||
|
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale, że dałaś mu swój dowód? I macie go później odebrać??? chyba bym się bała.... W akcie desperacji (dziecię o ściany się obijało i histeria za histerią ale spać - po co....) wyjęłam i wsadziłam młodego do mejtaja, kurczę dziewczyny ) ale zasnął załączam dowód sorka za moją fejs, dzisiaj bez mejkapa
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
ale ty sliczna jestes !!!! |
|
|
|
#2063 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale szok super ![]() udanych wakacji ![]() Cytat:
btw bez mejkapa? Wyglądasz jakbyś miała oko zrobione
|
||||
|
|
|
#2064 |
|
Zadomowienie
|
marsi, jaka ogromne gratulacje!!!
![]() Noo wiesz, ze ja tu na Ciebie czekam Lady, od razu widac, ze bylas w innym miescie ![]() Jeej jak Wy pieknie wygldacie Wybaczcie ze nic wiecej nie cytuje ale mam takiego dola jak stad do meneq Chyba bede pierwsza rozwodka na watku...
|
#2065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2066 |
|
Zadomowienie
|
A przepraszam, druga
pstryczku, nie wiem jak to napisac. Wyglada na to, ze po ponad 10 latach nasze drogi sie rozeszly
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
Nancy na brwiach resztki henny a rzęsy mam dlugie dość i ciemne, może dlatego
![]() dziękujemy nie mogłam go rozwiązać, chciałam mieć go przytulonego do siebie jak najdłużej, moja mała żabka <3Bokeh, to jak, wycieczka w dwie rodziny? ![]() Aniu, no co Ty.....
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny patrzcie co wyczytałam w jednym z komentarzy dotyczącym śmierci tej dziewczynki:
~Myk : Ojca znałem i mogę powiedzieć, ze jest jednym z lepszych ojców jakich kiedykolwiek miałem okazję poznać. Kochał swoją córkę, dbał o rodzinę jak mało kto i do tego jest wyjątkowym człowiekiem, bardzo ulozonym. Jak widać tragedia, chwila zapomnienia moze wydarzyć sie komukolwiek, nawet tym najbardziej odpowiedzialnym osobom. Ogromne wyrazy współczucia dla całej rodziny i dużo siły w obliczu tej tragedii. A swoją drogą dlaczego przedszkole nie skontaktowało sie z rodzicami w związku z wytlumaczeniem nieobecności dziecka. U nas w przedszkolu jest obowiązek telefonicznego poinformowania o tym ze dziecka nie bedzie. Jeśli w ciagu godziny nikt nie dzwoni to przedszkole dzwoni do rodzica. Prosta rzecz, a mogła uratować to maleństwo. Niestety wszyscy go linczują, a tu najprawdopodobniej stres, przemęczenie, presja w pracy odegrały swoją rolę. Ludzie go osądzają, a jednak nie bez powodu trafił do psychiatryka i dopiero jak dojdzie do siebie to zostanie podjęta decyzja czy zostanie aresztowany czy nie. |
|
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, ojej- nie umiecie się dogadać?
a może jakaś terapia? przecież tak nie można wszystkiego przekreślać jak nie ma osób trzecich.....nina- też o tym słyszałam,że facet był przemęczony, to taka tragedia |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.

klask i:

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

22.05.2008
14.08.2011