|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
Hej dziewczyny,
Mam nadzieje ze przyjmujecie 'nowe' na pogaduszki Zaczęłam ostatnio nowy topik gdzieś, ale wygląda na to ze powinnam tutaj zajrzeć...Moj ślub dopiero za rok, ale chciałabym się zorientować kto robi najładniejsze fryzury ślubne w Kielcach... czy możecie kogoś polecić? Jak długo 'przed' trzeba się zapisywać? Sorki za możne głupawe pytania, ale ja się niestety nic a nic nie orientuje w tym temacie, pochodzę ze Świętokrzyskiego, ale od 10lat mieszkam w zupełnie innym miejscu. Zależy mi na lokach i upięciu, ale bez posklejanych/przylizanych włosów pod tonami lakieru ) Poprzeczka jest o tyle wysoka ze mój narzeczony sam jest fryzjerem stylista! Dostałam namiary na Lejdis oraz Estilo... miałyście jakieś doświadczenia? Dziękuje bardzo za każda podpowiedz
|
|
|
|
#2432 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do Lejdis chodzę od zawsze (tzn. salon nowy, ale zalożyła go dziewczyna do ktorej zawsze chodziłam)
W Estilo się nigdy nie czesałam, podobno Tomek dobrze tam czesze. Ale jeśli Twój narzeczony jest fryzjerem-stylistą to on Cię nie może uczesać na ślub? Wtedy wszyscy będą zadowoleni ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- My też niebawem musimy się zainteresować spisaniem protokołu, bo za kilka dni będzie równe 3 miesiące do ślubu więc trzeba się ruszyć i to zrobić niestety :P
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;46798012]Treść usunięta[/QUOTE]
U kogo kręciliście teledysk??
|
|
|
|
#2435 |
|
Raczkowanie
|
marie antoniette dziękuje bardzo za wszystkie namiary juz sobie obczaje wszystkich po kolei
![]() mikonada Chciałabym aby to jak wyglądam pozostało dla mojego narzeczonego tajne do ostatniej chwili... Wiem ze to moze przesada ale ja chyba taka troche romantyczka. Wogole mam plan zeby dopiero w kościele mnie zobaczył jak bedzie czekał przy ołtarzu a ja wejdę z tata. Edytowane przez Millsy Czas edycji: 2014-06-10 o 00:10 |
|
|
|
#2436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale cisza na watku :p Wysłane z mojego Lenovo A850 |
|
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Tak btw. Skonczylam pisac licencjat
![]() U mnie nic nowego w sprawach slubnych :P
|
#2438 |
|
Raczkowanie
|
Mi zostało dokładnie 67 dni i jeszcze protokołu też nie mam, i nie mam jak go spisać, bo Urząd jest czynny do 15.30, ja pracuje trochę dłużej i narzeczony też, więc trzeba będzie wziąć wolne. Jeszcze mam z 40 zaproszeń do rozdania. Ale w tym tyg. załatwię mam nadzieje tort i stół wiejski. Jakoś się jeszcze wszystkim tym nie stresuje
|
|
|
|
#2439 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny zostało mi 25 dni do ślubu zaczyna się pomału ogarnianie tzw. pierdół
Powiem szczerze, że mam powoli dość tym bardziej, że przyszła teściowa chce nam zorganizować poprawiny, których nie planowaliśmy i nie chcemy. Masakra
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie jest to nachalne i pyta się i uzgadnia z nami.. jak narazie :P chociaż jej tłumaczymy że został rok do ślubu!
|
|
|
|
|
#2441 |
|
Zadomowienie
|
|
#2442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jednak teraz może być ciężko ze znalezieniem kogoś z wolnym terminem. Może umów się ponownie do tego samego fryzjera, tylko przedstaw mu wcześniej swoje uwagi. U mnie 2,5 tygodnia do ślubu - nie wiem kiedy to zleciało. 1,5 roku przygotowań minęło baardzo szybko coraz większy stres mnie ogarnia
Edytowane przez anka1897 Czas edycji: 2014-06-10 o 15:22 |
|
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym zmienila, a u kogo bylas?
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i z chęcią wysucham rad. |
|
|
|
|
#2445 |
|
Zadomowienie
|
U Pani Agnieszki z salonu Glamour na Ślichowicach. Obdzwoniłam już większość polecanych na wątku fryzjerów i nikt już nie ma wolnego miejsca
mikonada twoja szwagierka chyba jet fryzjerką może dasz mi namiary na PW
Nie ufam tym, którzy są przekonani, że mają wielu przyjaciół. To znak, że nie znają ludzi. CRZ - Gra anioła Zaręczona 14.02.2013 ![]() Ślub 05.07.2014 ![]() Edytowane przez honeychild Czas edycji: 2014-06-10 o 18:37 |
|
|
|
#2446 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A miałaś ze sobą jakieś foto? Ja to w ogóle nie mam pomysłu na fryzurę . Mi zostało 10 dni, dzisiaj byłam u dj omówić scenariusz, jutro jadę ustalić menu i ciasta dla gości w ramach podziękowania ... zostały już same najdrobniejsze rzeczy.
|
|
|
|
|
#2447 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie kochane!
Mam ogromny problem i proszę o pomoc polecałyście fryzjera - Marlenę z salonu exclusive byłam tam dziś ( na Bodzentyńskiej ) i okazało się, że salonu już tam nie ma Czy któraś z Was wie gdzie ją teraz znajdę albo jak się z nią skontaktować?????? |
|
|
|
#2448 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tylko ze z wkładem ![]() A jakCi juz zrobila to zmienialas cos czy tylko jedna proba i koniec? Bo jak Ci cos nie pasuje to kombinujcie ile wlezie po to jest probna fryzura bo wiedziec jak dzialac dalej
Edytowane przez mikonada Czas edycji: 2014-06-10 o 23:36 |
||
|
|
|
#2450 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do próbnej niby na początku stwierdziłam że ok może być ale później przyszłam do domu i jakoś mi się odwidziało i jeszcze mój Tż stwierdził że mi nie pasuje ![]() Umówiłam się do Twojej szwagierki na poniedziałek na próbną
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
no to fajnie
zobaczymy co Ci wykombinuje---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- KROPKA jak po ślubie, weselu???
|
#2452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2453 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny słyszałyście coś na temat tej nowej cukierni w Galerii Echo- Cukiernia Królewska Kilian?
|
|
|
|
#2454 |
|
Zadomowienie
|
Ej wcale nie jestem taką zrzędą Poza tym Tobie Kawko jakoś instynktownie ufam
|
#2455 |
|
Raczkowanie
|
Hej
ślub i wesele prawie tydzień temu, a ja dopiero teraz znalazłam chwilkę, żeby napisać relację ![]() Jesteśmy mega zadowoleni!!! Ta noc minęła tak szybko Szczerze to nie wiem co mam napisać :P DJ - Albert Szewczyk - SUUUUUUPER, jesteśmy pozytywnie zaskoczeni!!!!!!! SALA - LA CUCINA w Szczecnie - MEGA!!!! Jedzenia tyle, że nie dało się przejeść i przesmaczne!!! Z menu trochę zaszaleliśmy i wybraliśmy troszkę inne rzeczy, żeby ludzie spróbowali czegoś innego niż kotlet schabowy Obsługa super TORT - BRACIA JANUSZ - bananowo - wiśniowy - PYSZNY ![]() FLORYSTKA - FANABERIA, super kobieta, wszystko tak jak chcieliśmy w bardzo rozsądnych pieniądzach ![]() MAKIJAŻ - ja sama i uważam, że to był najlepszy wybór zainwestowałam w kosmetyki i mi przynajmniej zostaną Makijaż trzymałby mi się spokojnie do poniedziałku :P Po weselu zmyłam tylko podkład (inaczej bym nie usnęła) i w poprawiny ponownie go nałożyłam (ale tak jak napisałam - nie było takiej konieczności ale ja inaczej nie umiem) ![]() Fotograf - FOTO - PROJEKT - jeszcze czekamy na plener, teraz było za gorąco :P Trochę fot dostaliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni ![]() KAMERZYSTA - FABRYKA OBRAZU - Sebastian jest fantastyczny cały czas uśmiechniety!!! Co do jego efektów pracy musimy jeszcze poczekać, przed Nami jeszcze plener ![]() Kościół - Ksiądz się pomylił z imieniem mojego (już) Męża ale szybko się poprawił i już się nie powtórzyło Ogólnie bardzo rozładowywał napięcie ![]() Jak macie pytania to śmiało pytajcie, chętnie odpowiem
|
|
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza żonka na wątku 2014
![]() brawoooo!
|
#2458 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszystkiego najlepszego teraz już na wspólnej drodze życia
|
|
|
#2459 |
|
Raczkowanie
|
Nie mogę narzekać, wszystko było tak jak chciałam
nawet pogoda się trafiła piękna Dziękuję dziewczyny Cieszcie się każdą chwilą przygotowań, bo ta noc strasznie szybko mija!!!
|
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w końcu w bólach i mękach namówiłam ( no dobra było trochę fochów:P) na teledysk ślubny Tż, kosztuje to furmankę pieniędzy ale .. tak mi się te teledyski podobają eh...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

Zaczęłam ostatnio nowy topik gdzieś, ale wygląda na to ze powinnam tutaj zajrzeć...
) Poprzeczka jest o tyle wysoka ze mój narzeczony sam jest fryzjerem stylista! 
Zaręczyny 11.10.2013
13.09.2014

coraz większy stres mnie ogarnia
A miałaś ze sobą jakieś foto? Ja to w ogóle nie mam pomysłu na fryzurę
. Mi zostało 10 dni, dzisiaj byłam u dj omówić scenariusz, jutro jadę ustalić menu i ciasta dla gości w ramach podziękowania ... zostały już same najdrobniejsze rzeczy.
polecałyście fryzjera - Marlenę z salonu exclusive byłam tam dziś ( na Bodzentyńskiej ) i okazało się, że salonu już tam nie ma 
Cieszcie się każdą chwilą przygotowań, bo ta noc strasznie szybko mija!!!