|  2007-06-30, 17:55 | #31 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-12 Lokalizacja: abc 
				 | 

Dot.: A przed maturą studniówka... - Część II

Cytat: 
 łooooł.... extra !!!!     
				__________________ (..) did you ever know there's a light inside your bones the hope that you can't hide and it teases you every night (..) | |
|     |   | 
|  2007-06-30, 19:55 | #32 | |
| luckygirl Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
 Noo Nati fajne ftki  Też kiedyś byłam na beach party w środku zimy  Hamaki,panienki w bikini albo bez i drink z palemką na wstępie  Oczywiście piasek też był i zakaz chodzenie w butach  a ja byłam wczoraj ze znajomymi w pubie na bilardzie i piwku   | |
|     |   | 
|  2007-06-30, 21:35 | #33 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

a u nas otworzyli cos nowego hm... zaje**** sprawa ogolnie..   taka wiejska impreza zamknieta w klubie.. czaicie..majteczki w kropeczki,fantazja itd..  wszyscy rozbawieni..spiewaja..i wogole..ogolnie czad..   
				__________________ Ja To Ja.... jestem księżniczką..  ...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę nie lubię: zimnej herbaty, nijakich potraw, letnich uczuć | 
|     |   | 
|  2007-06-30, 21:59 | #34 | 
				 | 

Ale takie wiejskie imprezki sa dobre   Ja jak jeżdże nad morze to z moimi ziomkami tylko na takie  Dystoteka na ośrodku,imprezka na plaży  albo do Krynicy na balecik jakiś   | 
|     |   | 
|  2007-06-30, 22:03 | #35 | 
				 | 

n o jasne ze najlepsze! weszlismy tak calkiem przypadkowo..bo patrzymy ze cos nowego wyroslo.. i teraz wszyscy ze to jedna z najlepszych imprez..  gaaad..czy ja sie starzeje?czy my sie starzejemy? imprezka na plazy..niach.. we wladyslawowie byly zawsze swietne male bary na plazy..takie ze strzechy..i wszyscy dynali ah..super..   w mielnie za to takie imprezki organizowane..ale bardziej boom boom..   
				__________________ Ja To Ja.... jestem księżniczką..  ...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę nie lubię: zimnej herbaty, nijakich potraw, letnich uczuć | 
|     |   | 
|  2007-06-30, 22:06 | #36 | 
				 | 

Ja to od dzieciństwa okupujeMierzeje Wislaną  - Stegna,Kąty Rybackie    , Skowroki  i Krynica Morska!!!!!! A do Kątów mam największy sentyment   Gdzie tam się starzejemy,po prostu wiemy co dobre   | 
|     |   | 
|  2007-06-30, 22:24 | #37 | 
				 | 

ja tu najstarsza..  koniec naście..  wchodze na wyzszy poziom-wiejskie festyny..boys-i..   a co do morza to hm.. ja zawsze władek..no i ogolnie hel.. a ostatnie lata z exem co roku w mielenku,czyli taka mega super wiocha..  cisza..spokoj..pola,las,l  aki,pusta,czysta plaza..i 15 minut deptakiem do centrum mielna..  no i se zwiedzalismy na okolo gaski,chłopy,łazy,koszali  n,kolobrzeg..takie tam..;] 
|     |   | 
|  2007-06-30, 22:34 | #38 | 
				 | 

ale takie wioski są fajne   | 
|     |   | 
|  2007-06-30, 22:39 | #39 | 
				 | 

no wiem..3 lata z rzedu tam siedzialismy po 3-4 tygodnie..bo tanio..spartanskie warunki..ale jakos zawsze tam wracalismy..  az zal.. ze w tym roku sobie nie pojade przez ta robote.. 
|     |   | 
|  2007-06-30, 22:43 | #40 | 
				 | 

Może jakiś weekendzik    | 
|     |   | 
|  2007-06-30, 22:47 | #41 | 
				 | 

mooze.. tzn. mam nadzieje..  tzn. ja musze morze zobaczyc..bez tego wakacje nie sa wakacjami..;]

|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2007-07-01, 10:49 | #42 | 
| Wtajemniczenie | 

hehe, dziewczyny, widze, ze lubicie imprezy  Ja wczoraj bylam na pierwszych zakupach. Z tegi wzgledu iz nie mam jeszcze pracy, kupowalam w primakrku  kupilam sobie zloty stroj (7funtow), tunike (5) i pasek (2,5 funta) - zyc nie umierac   Idę zrobic sniadanko sobie i TŻ   | 
|     |   | 
|  2007-07-01, 16:11 | #43 | 
| Zakorzenienie | 

N4TI! w nowym targu?? mialam tam być ale piłam w domu grzecznie z rodzicami   heh wczoraj byłam na weselu kuzynki fajnie było  DZIEWCZYNY JAK TO JEST Z TYMI PRZELICZNIKAMI?? jak mialam z biologii z podstawy 74% to ile to jest z rozszerzenia moge obliczyć?? PROSZE POMÓŻCIE Lemonka! w zeszłym roku moi rodzice kupili działkę w mielnie  faktycznie bardzo fajna miejscowość wybieram sie tam za 2,3 tygodnie z tżtem i rodzinką, może sie spotkamy.. heh   
				__________________ moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=838038 | 
|     |   | 
|  2007-07-01, 16:52 | #44 | 
				 | 

natina.. zazdroszcze..  ja wlasnie wrocilam z zakupow.. tyle godzin ...bleh..wszystko mnie boli.. kupilam bluzke w kropaski..czarne laczuszki na obcasiku..gumaski do wlosow i gacie po tacie..  teraz ide polezec przed tv..pozniej jakis film zalacze.. a jutro..aaaaaaa...pierwsza rozmowa kwalifikacyjna o prace..boje si e jak cholerka.. 
|     |   | 
|  2007-07-01, 17:10 | #45 | 
| Zakorzenienie | 

lemo nie ma jeszcze czego zazdrościć gdyż na tej działce NIC nie ma ale miejsce do rozłożenia namiotu sie znajdzie   heh znalazłam przelicznik giertycha http://e-lama.pl/artykul.php?id=2613 czy to oznacza że jak mam z podstawy 74% to z roszerzenia 70%?? to przecież jest niemiłosiernie niesprawiedliwe na moją korzyść  w życiu bym rozszerzenia  na tyle nie napisala.  Porąbało go?? to strasznie krzywdzące dla tych którzy zdawali rozszerzenie... ech 
				__________________ moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=838038 | 
|     |   | 
|  2007-07-01, 17:39 | #46 | ||
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  A to szkoda że Was nie było bo wczoraj pracowałam  i ludzi prawie nie było, bo wszyscy na tym festiwalu na Rynku. Ale fajnie grali   Cytat: 
 Aj dziewczyny, widzę, ż wszystkie imprezujecie, oblewacie zdane maturki...   A mi to jakoś wszystko spływa, w piątek w pracy, wczoraj w pracy...Dzisiaj mam zły humor bo mój chórek pojechał na wakacje nad morze, a ja nie mogłam   No a zaimprezuję możliwe, że dopiero w czwartek... 
				__________________ "Szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." | ||
|     |   | 
|  2007-07-01, 18:36 | #47 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-02 
				 | 

N4TI, na tym ostatnim zdjeciu poznalam Nowy Targ i nawet wiem gdzie to miejsce sie znajduje bo bywam w Twoim miescie dosc czesto  natina, z tego co mi wiadomo to jesli zdawalas mature podstawowa to nie da sie jej przeliczyc na rozszerzenie bo wtedy to wszystko (2 poziomy) nie mialoby sensu aniah, a ze mna to kiedy poimprezujesz, co?  tez dawno nie bylam na beach party ale za rowne 2 tygodnie bede sobie balowala na plazy we wladyslawowie   a co do imprez o ktorych mowi lemonka to my ze znajomymi sami sobie takie czasami robimy i jest booosko  wlasnie wrocilam z pracy i nareszcie mam 2 dni wolnego!    
				__________________ 'Musisz wierzyć, że to może się zdarzyć bo przecież gdzieś tam jest ktoś, kto też w to wierzy... On Cię wybrał, dawno temu wymyślił Cię sobie... gdy spotkasz Go, powie Ci, że to Ty...' | 
|     |   | 
|  2007-07-01, 18:37 | #48 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: ja do nieba nie chce wcale ja NieBo mam Tu :) 
				 | 

Dzień dobry  Nie wszyskie oblewały bo np ja nie oblewałam matury  nie miałam z kim, nie miałam gdzie i nie miałam nastroju.  byle jakie słowo powoduję u mnie łzy  nie no dziękuję za takie wakacje.. jest mi tak niesamowicie przykro i żal. . .   
				__________________   | 
|     |   | 
|  2007-07-01, 18:39 | #49 | 
				 | 

natina...eee..namiot tez git sprawa.. a co najwazniejsze pomysl jak zaoszczedzisz na noclegu.. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) aniah..odbijesz sobie to wszystko.. wnika..władek..niach..  pierwsze wakacyjne miłości..  a co do tyc h imprezek-to takie najlepsze..wlasne grono..przypalowa muzyka..i o odziwo wszyscy znaja teksty na pamiec wyspiewujac je w nieboglosy..  fifcia..słoonko..co tobie..nie smutaj..   
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2007-07-01, 18:43 | #50 | 
				 | 

Natina przelicznik jest tylko z roz. na podst. i z wyjątkiem z podst. na roz. TYLKO na  Uniwersytecie Szczecińskim.

| 
|     |   | 
|  2007-07-01, 18:52 | #51 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Cytat: 
   Lemonka będę trzymać mocno kciuki za Twoją jutrzejszą rozmowe kwalifikacyjną  Wiem, że powalisz ich na kolana  Apropos wyjazdu nad morze... To ja w tamtym roku byłam z exem w Jastrzębiej Górze (koło Władysławowa) i zakochałam się w tym miejscu  A w tym roku w połowie sierpnia zamierzamy wyjechać ze znajomymi do Mielna albo namówię ich na Jastrzębią ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Tylko z urlopem będzie troszkę ciężko, ale powalczę z szefem   
				__________________ | |
|     |   | 
|  2007-07-01, 18:54 | #52 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2007-07-01, 18:55 | #53 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Petit jakie my zgodne jesteśmy      
				__________________ | 
|     |   | 
|  2007-07-01, 18:58 | #54 | 
				 | 

Ja tam się cieszę   | 
|     |   | 
|  2007-07-01, 19:03 | #55 | 
				 | 

moja nazwijmy to 'wakacyjna milosc' zostaje w domu bo nie ma urlopu wtedy kiedy ja  to moze Ty ze mna pojedziesz?   powodzenia jutro  ja po mojej pierwszej rozmowie kwalifikacyjnej myslalam ze zabije niedoszlego szefa  fifcia   
				__________________ 'Musisz wierzyć, że to może się zdarzyć bo przecież gdzieś tam jest ktoś, kto też w to wierzy... On Cię wybrał, dawno temu wymyślił Cię sobie... gdy spotkasz Go, powie Ci, że to Ty...' | 
|     |   | 
|  2007-07-01, 19:03 | #56 | 
				 | 

dziekuje dziewczynki..wy to zawsze kochane jestescie     hehe..taaaak..powale ich do samych stop..  i wtedy zobacza moje  pomaranczowe paznokcie u stop..   nie no..cykam sie bo panstowa instytucja i wogole..a ja nie mam o niej zielonego pojecia i zero doswiadczenia..  a jak zob acza na swiadectwie 5 z Ubezpieczen to jeszcze pomysla ze ja sie na tym znam..;|   wnika..spoko..moge jechac..ale ja chce byc kobieta w tym zwiazku..     
|     |   | 
|  2007-07-01, 19:12 | #57 | 
				 | 

ej, ale nie tak szybko - to narazie tylko wspolny wyjazd a Ty mi tu od razu o zwiazku mowisz    
|     |   | 
|  2007-07-01, 19:22 | #58 | 
				 | 

no ok.. poczekam.. eh.. ( ;-)   ) ale muł..idę chyba wyprasowac strój na jutro..  i w końcu jakiś film wrzucę na oko..papa..nawiedzę was wieczorkiem   
|     |   | 
|  2007-07-01, 19:33 | #59 | 
				 | 

Ale jestem zmęczona dziewczęta:/

| 
|     |   | 
|  2007-07-01, 19:42 | #60 | 
| Zakorzenienie | 

no dziewczynki rozumiem że przelicznik dotyczy tylko rozszerzenia bo tak to by nikt nie brał rozszerzen bo po co   ale to jest taki NONSENS że chyba z większym sie w życiu nie spotkałam , naprawde ...   Jutro wyjeżdzam z powrotem do niemiec ...a potem prosto z niemiec do mielna... W A K A C J E   
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.