![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Twoja avatarowa historia
ostatnie dwa są sliczne
![]() a ja tym razem dodam jeszcze kilka moich 'ex' ;p jak mojego kompa doprowadzą do porządku to może w końcu sobie zrobie jakieś nowe ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
ja swoje zmieniam co jakiś czas, ale w zasadzie to ciągle są te same
![]() a wyrażają mój młodzieńczy bunt, spadki serotoniny, weltschmerze i inne bóle istnienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze kilka ![]() może starczy... jeszcze mam tego mase... aż sie sama sobie dziwie... ile ja moglam miec tych avatarkow XD mam nadzieje, ze tu nikt nie zabiera avatarkow tak btw ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Przez dłuższy czas (od momentu zarejestrowania się tutaj) nie miałam żadnego avatara.
Potem wstawiłam jakiegoś misia (już go na dysku raczej nie mam) czy coś w tym stylu ( ![]() Misia szybko zastąpił (o ile dobrze pamiętam) Dżejms, którego na początku pomagała mi przerobić ewka.mnk. ![]() Najdłużej (choć z przerwami) zabawił u mnie chyba Dżejms aktualny. Był jeszcze podobny, ale w sepii i wersja świateczna. Później pił Czar PGR-u. ![]() ![]() ![]() Na czas ubiełorocznego Mundialu Dżejmsa zastąpił Majkel Owen, ale nie pamiętam, które zdjęcie. ![]() Później (albo wcześniej) odważyłam się też umieścić w avie swoją fotkę (z komersu chyba). Szybko zniknęła. ![]()
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Oj nie mam wszystkich awatarów na dysku - a miałam ich sporo.
Pierwszym była fotka Campino z DTH ![]() miałam jeszcze 2 zdjecia ze mną i TŻ, 2 zdjęcia ze mną (jak tylko je zmniejsze to rozmiaru awatara to wkleje ![]() na dysku mam tylko te:
![]() |
#37 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze ujete,ze czasami avy wyrazaja bol istnienia ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
No i tak chyba już zostanie. ![]() (Skoro wpisałam sobie to głupie ![]() ![]()
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
A Dżejms z czarem rulrulrulez.
![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Ja od samego poczatku mam ten sam z malymi zmianami
![]() <--------------------
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Właśnie podobnych do mojego nicków jest tu trochę, ale całe szczęście, Dżejmsa nikt (chyba
![]() ![]() ![]() ![]() Ma się rozumieć. ![]() Tylko żałuję, że nie zachował się ten góralski ![]() ![]()
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
te dwa mialam na dluzej
![]() Scena z filmu "Buffalo 66 ' " ![]() Wpatrzona w publike buzia 30letniego Raya Wilsona ![]() no i zespol Genesis w latach swietnosci ![]()
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
![]()
musze powiedzieć ze pamiętam tylko niektóre z Was,a przynajmniej kojarze po avatarze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a to moje(chyba nie pominęłam zadnego(ten " uśmiechnięty" mam jeszcze z poprzedniego konta z Wizażu więc mam mały sentyment..pza tym zawsze mi sie podobał ![]() to chyba wszystkie...chyba nie pominęłam żadnego... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Oj było ich trochę
![]() ![]() Żal mi bardzo takiej lalki stylizowanej na agentkę Scully , nie wiem gdzie sie zapodziała ![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() Edytowane przez sylwónia Czas edycji: 2007-07-09 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
niesamowite jesteście wizażanki
![]() ![]() sylwónia rządzisz za oryginalnosc!! ![]() Nie avatar zdobi czlowieka, ale jednak jest cos na rzeczy. Ja mam tak np, ze dla mnie wypowiedzi osob, ktore maja swoja buzie w avatarze zyskuja na wiarygodnosci, podobnie z osobami, ktore sa dosyc konsekwetne w tematyce lub stale maja ten sam avatar ![]() Odkad wizazanka Ines-ka zmienila avatar jej wypowiedzi staly sie dla mnie bardziej wiarygodne :->Gdybym te same wypowiedzi przeczytala po zmianie avataru odebralabym je inaczej.
![]() |
#48 | ||
BAN stały
|
Cytat:
ja to tak napisałam, żeby ktoś nie uznał, żem infantylna bo wstawiam kreskówki do avów ![]() ![]() ps. a mi się bardzo podobał avatar z Twoją buzią, jakoś tak ośmielał do zadawania nawet głupich pytań na biochemii ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() (zresztą do dziś pamiętam, które to były Wizażanki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Moja avatarowa historia:
*Widoczek, który bardzo mi się spodobał i miałam go dość długi czas ![]() *Motyl, lubię motyle więc tak wyszło ![]() ![]() *Oko, które bardzo mi się spodobało, jednak zauważyłam, że nie tylko mnie, więc zmieniłam ![]() *Krowa, szalona w dodatku ![]() *Panda, do której chyba powróce ![]() *Usta, nie wiem czemu, tak bez powodu.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No, ja na tym zdjęciu taka sama do siebie nie byłam podobna ![]() ![]() Oj, ten właśnie avatar z Aete kojarzy mi się najbardziej (i pewnie długo jeszcze się to, mimo wszystko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A u mnie aż tak przypadkowo nie było. Tzn. było, ale jak zakładałam maila (a potem, rejestrując się na Wizażu, wzięłam to samo - nieszczęsną paulę007 ![]() Możesz wrócić. ![]() ![]() (choć już się przyzwyczaiłam do aktualnego ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
I właśnie ja też się przyzwyczaiłam do kurczaka/kaczki
![]() ![]()
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja Ciebie jednak kojarzę z pandą. Ale ale...może pokusisz się na jakieś inne zwierzątko? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#53 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale, że to, co jest na avatarze utożsamiane jest z osobą ukrytą za tym avem wolę nie próbować, zresztą sama oceń ![]()
![]() |
![]() |
#54 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A to moje avatary, też mam największy sentyment do pierwszego, bo miałam go bardzo długo- prawie rok, a kolejne po kilka miesięcy, na razie zmiany avatara też nie planuję ![]() A teraz w ogóle mi się nie podoba ten mój niebieski, jak ja mogłam go w ogóle ustawić ![]() Edit: Trochę nie w kolejności się wkleiły: 1- różyczka 2-niebo 3-piasek 4-dziewczyna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Niech no tu tylko Rudzia zajrzy.
Ona to by musiała ze 100 Jimów wstawić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Ciekawy watek. swojego pierwszego ava niestety nie mam. Bylam tam w muchach.
Drugi nowu przedstawial mnie, ale byl na krotko, pozniej byl taki jakis wyszukany facet z grafiki google(byl wiekszy okres czasu mojej obecnosci na wizazu), pozniej znwou ja(ale krotko), teraz mam znak firmowy Clandestine industries, a teraz sie zastanawiam czy by nie zmienic na ten ostatni avek? nie wiem cos mi sie psuje z wizazem, nie wgrywaja mi sie strony i avki tez nie;/ zdolalam wgrac tylko 2, a calosc wklejam przez imageshack.us. http://img74.imageshack.us/my.php?im...ytu322uac4.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoja droga kiedys pamietam taki watek-psychologia avatara czy cos takiego ![]() Przyznam sie,ze byl okres kiedy juz nie moglam patrzec na siebie sama w awatarze ![]() ![]() Cytat:
Moj zostal zmodyfikowany poniewaz Hexe bylo zajete a staram sie by nick byl staly,poniewaz to ma wieksze znaczenie ![]() Cytat:
![]() Aete chyba wszystkim zapadla w pamiec owym avatarem ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Hmm... to może ja jednak dłużej ją miałam w avie, że tak wszyscy pamiętają. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Sweet_21 ja najbardziej lubię Twój av z pandą -chyba mam slabosc do tych zwierzątek!! ale teraz ten kurczak tez jest swietny!!!
![]()
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
DZiękuje ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.