|
|
#1261 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
Ja mam dzisiaj pierwszy gorszy dzień od dawna, do tego wisielczy humor... nie umiem sobie radzić z takimi momentami, po prostu wiem, że muszę to przeżyć...
---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- parę rozmów z przyjaciółmi i już jest o niebo lepiej..... ![]() składam tu w obecności świadków obietnicę: jeśli kiedykolwiek bede jeszcze miala wylane na przyjaciol z powodu jakiegos faceta, niech mnie piorun trzaśnie! :P |
|
|
|
#1262 |
|
Raczkowanie
|
Teraz gdy go spotykałam np na maturach,widziałam tą cholerną zazdrość ,że dobrze mi się powodzi i że mam się super bez niego.Bezcenne...
Masz rację to jest bezcenne. Ta mina złości pomieszanej z zazdrością. Niech wiedzą kogo stracili i że nie będziemy płakały za takimi draniami |
|
|
|
#1263 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1264 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja myślałam ,że nigdy o nim nie zapomnę i lepszego nie znajdę.Teraz śmieję się z tego.Dobre chwile zostawiłam dla siebie,ale nie ma co w miejscu stać i rozpaczać.Pożałują i tak,ale wtedy będzie już za późno ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1265 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- A co najlepsze jak.byl ze mna ciagle sie z takich smial...no ale potem sie wlasnie laduje z takimi...szkoda tylko,ze mamusi sie wstydzi.przedstawic na.pewno bylaby dumna z synka :-D Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1266 |
|
Raczkowanie
|
A dlaczego mi mój cały czas wmawia, że nikogo nie ma?? dlaczego nie może sie przyznać.. moi znajomi widzieli go jak wychodzi z jakąś z bloku od siebie po czym wsiedli razem w samochód i pojechali gdzieś... to powiedział mi, że przecież nie z każdy chlopak z którym ide musze sie z nim spotykać lub być... Czy tylko ja trafiłam na taki beznadziejny przypadek, który po rozstaniu nie może być nawet szczery??
|
|
|
|
#1267 |
|
Raczkowanie
|
Nie, moj tez dalej klamie. Zastanawia mnie tylko, skoro sie rozstalismy po chuj mu zalezy na tym zebym myslala,ze jest spoko? Mysli, ze sie zejdziemy kiedys? Buahahaaha
|
|
|
#1268 |
|
Raczkowanie
|
Ale mój mówi,że nie ma i że nie widzi możliwości żebyśmy byli razem... to po co te kłamstwa??
|
|
|
|
#1269 |
|
Zadomowienie
|
Dowiedziałam się, że eks jednak zostawił mnie dla jakiejś koleżanki...do tego jeszcze zabrał ją do siebie do anglii, takiego świństwa bym się nigdy po nim nie spodziewała,a jednak...w pracy musiałam się powstrzymywać od łez. Lepiej nie mówię jak się czuje,bo wiadomo,że jeszcze gorzej.porażka, teraz zaczynam żałować,że go poznałam.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1270 |
|
Raczkowanie
|
kawa_o
[/COLOR]Trzymaj się i nie przejmuj się kimś takim, bo nie warto. Tak normalny i wporządku facet się nie zachowuje. Wiem że to boli, bo przechodzę przez to również. Musisz usunąć go z życia jak najszybciej, to trudne ale możliwe. Nie kontaktuj się z nim, unikaj rozmów na jego temat, nie dowiaduj się co u niego, nie wchodź na jego konta, czy profile jeśli ma. Zobaczysz, że poczujesz się lepiej po pewnym czasie, bo takie dowiadywanie się psuje Twój spokój do którego dążysz i wszystko zaczyna się powtarzać w kółko. Nie porównuj się broń Boże do tej dziewczyny, bo musisz wiedzieć że jesteś wartościową laską, tylko trafiłaś na drania, który nie potrafił docenić Ciebie,cieszyć się że jeszcze ktoś inny ma szansę Cię poznać i pokochać Cię SZCZERZE i zachowa się wobec Ciebie w porządku. Edytowane przez Lovemes Czas edycji: 2014-06-12 o 22:01 |
|
|
|
#1271 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1272 |
|
Zadomowienie
|
Zastanawiam się tylko co ją takiego złego zrobiłam,że teraz tak muszę cierpieć,przecież nigdy nikogo nie skrzywdziłam, mam nadzieję, że kiedyś moje łzy do niego wrócą.
|
|
|
#1273 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo chce wyjść z tego z twarzą? Chcą się w taki sposób usprawiedliwać, że oni nadal są wobec nas w porządku. Ale my wiemy swoje. Myślę, że chcą załagodzić to co zrobili, według nich oni nic złego nie zrobili, tylko samo się nie układało, to i owo..zwalają na wszystko winę, aby tylko nie na siebie. ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
Też się nad tym zastanawiałam. Teraz to traktuję jako nauczkę, aby więcej błedów nie popełniać jakie popełniałam w związku, wiele błedów popełniłam, za bardzo ufałam, byłam naiwna, wierzyłam w każde jego słowo, na końcu jeszcze cząstkę swojej godności straciłam, tak mi zależało. Robiłam wszystko aby tylko nie zostawił, aby tylko był. Teraz wiem, że to było najgorsze co mogłam zrobić. Bo tacy egoiści nie zasługują na walkę o nich, na żadne staranie. Też mam nadzieję, że kiedyś za każdą moją łzę będzie z nawiązką cierpiał. Nie życzę nikomu źle, ale chce sprawiedliwości i tego aby doznał tego co ja, a wtedy dopiero zobaczyłby jak go kochałam i ile krzywdy mi wyrządził. Być może, rozstanie otworzyło nam furtkę na lepszego człowieka? na lepsze życie? na tą prawdziwą , szczerą i ODWZAJEMNIONĄ miłość? jeśli ktoś kogoś kocha, to nie zostawia, a jeśli już to nigdy nie kochał i robi to z klasą w najmniej krzywdzący sposób. |
||
|
|
|
#1274 |
|
Zadomowienie
|
Mam nadzieję,ze juz nie trafimy na takie osoby, jak ją bym chciała wymazać go z pamięci i życia...
|
|
|
#1275 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Ja eksa poblokowalam tez na kazdy mozliwy sposob, szkoda tylko ze nie ma.opcji zebym.to ja nie mogla do niego pisac bo czasem pod wplywem alkoholu lapie mnie chec.zeby cos napisac/zadzwonic co zreszta juz kilka razy zrobilam. Ale wiem ze jak sie stuprocentowo od tego.nie.odetne to beda jakos w tym tkwila i.nie dam sobie szansy na lepsze zycie Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1276 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1277 |
|
Raczkowanie
|
Haha,wlasnie o to mi chodzilo :-P no nic, trzeba.z.tym walczyc samemu,tez dobra proba charakteru :-D no ja musze to sobie wbic do lba ze jak tak dalej bede robic to sie ponize a na to nie moge sobie pozwolic
|
|
|
#1278 |
|
Raczkowanie
|
ja próbuje wbić sobie to juz 5 miesiecy i nie moge... nie umiem sie chyba tak po prostu pogodzić z tym co sie stało... a wydaje mi sie, że ja nie bede to on o mnie juz calkiem zapomni...
|
|
|
|
#1279 |
|
Zadomowienie
|
Boli mnie to,że ją czekałam raz pół roku na niego jak wyjechał,a on w tym czasie widocznie szukał już innej, nie rozumiem po co chciał żebym czekała, zmarnował mi tyle czasu,
|
|
|
#1280 |
|
Raczkowanie
|
Bo może stwierdził, że jak z inna mu nie wyjdzie zawsze ma jeszcze Ciebie... oni tacy chyba są, że nie puszczą jednej gałązki dopóki nie maja drugiej... jak małpki...
|
|
|
|
#1281 |
|
Zadomowienie
|
Brzydzę się takimi ludzmi,którzy będąc z kimś w związku szukają kogoś nowego, mam nadzieję,że takie osoby nie będę szczęśliwe czyimś kosztem.
|
|
|
#1282 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- zapomni a to znaczy ze zawsze mial wy☠☠☠ane - dopiero zrozumie jak naprawde straci ![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1283 |
|
Raczkowanie
|
Niby to wszystko wiem.. ale... ale już żeby sie waliło paliło, żebym miała przepłakać cały tydzień nie zadzwonie do niego... nie odezwę się...może w końcu pożałuje a ja mam nadzieję, że wtedy powiem mu NIE!!!!
|
|
|
|
#1284 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1285 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1286 |
|
Raczkowanie
|
Z góry przepraszam, jeśli to, co napiszę wyda się zbyt ostre.
Kiedy przeżywałam swoje rozstanie, często czytałam wątek rozstaniowy. Nie miałam jeszcze konta, nie udzielałam się, samo czytanie postów dziewczyn i świdomość, że nie ja jedna jestem w takiej sytuacji mi pomagało. Co prawda zeszliśmy się z TŻ, ale to nie istotne. Zmierzam do tego, że chociaż dziewczyny z rozstaniowego z 'moich czasów' nawet nie mają pojęcia o moim istnieniu i o tym jak mi pomogły, to w jakiś dziwny sposób, którego nie umiem wytłumaczyć, czuję się z nimi w pewien sposób zżyta. Prawie wszytkie opuściły już ten wątek. Poza Tobą, kawa_o. Do tej pory siedziałam cicho, ale z ciekawości zajrzałam na rozstaniowy i przejrzałam kilka Twoich wpisów no i muszę, po prostu muszę się odezwać. Dziewczyno, czy Ty masz jakieś skłonności masochistyczne? Ile jeszcze czasu będziesz żyć tą sytuacją? Pielęgnować w sobie cierpienie? Piszesz, że zmarnował Ci pół roku kontynuując związek, podczas gdy już kogoś miał, ale ile jeszcze czasu chcesz zmarnować sobie samej, rozmyślając o kolesiu, który od roku ma Cię i Twoje uczucia głęboko gdzieś? Ja rozumiem, że strata pierwszej miłości nie jest łatwa, naprawdę. Przeżywałam to, co Ty. Ale poradziły sobie z tym dziewczyny, których z eksami łączyło o wiele więcej. Taka Beri, która miała wyjść przecież za mąż, odwołała ślub, bo eks okazał się podłym zdrajcą. Z tego co widziałam na plotkowym, radzi sobie świetnie. Ja serio nie piszę tego, żeby Ci dowalić. Nie wiem, chyba Twoja historia tak mną poruszyła, że próbuje Ci uświadomić, że MUSISZ się ogarnąć. Musisz się sobą zaoopiekować. To, co teraz robisz, to prosta droga do depresji. Naprawdę pozwolisz, żeby taki dupek zmarnował Ci zdrowie? Jeśli nie masz na to siły i sama sobie nie radzisz, to idź po pomoc specjalisty. Dobry psycholog, jeśli to nie pomoże, to może pomyśl o leczeniu farmakologicznym. Gdybyś była moją przyjaciółką, siłą bym Cię zaciągnęła do lekarza. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
#1287 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#1288 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj rozmawiałam...;/ i poraz kolejny sie przekonałam jak daleko ma mnie w d***e (trochę okoliczności mnie do tego zmusiły.. chociaz trochę sama teżchciałm) ale na tym koniec...wiec ja od jutra zaczynam liczyc
kawa_o popatrz tylko wszystkie trzymamy za Ciebie mocno kciuki, pomimo że wszystkim nam jest bardzo cięzko i wszystkie jedziemu prawie "na tym samym wózku"... Ty już przynajmniej wiesz, że on kogoś ma.. może to pozwoli Ci postawić choć jeden krok w przód... nie musisz juz domyślać sie zastanawiać... |
|
|
|
#1289 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Eeej, a u mnie wczoraj minął miesiąc! 12 maja, taki piękny dzień tego zablokowania jego numeru w moim tel
04.07.2013 - jestem kierowcą! "To chyba żart. Do nieba ktoś Cię wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach" 17.10.2013 ![]() _________________________ __________ Odchudzam się z Wizażem! luty 2013: 83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg CEL: 75 kg!! |
|
|
|
|
#1290 |
|
Zadomowienie
|
Wiem to wszystko, ale nie mam w sobie tyle siły ani wiary,po prostu ten cczłowiek zniszczył mi tak psychikę i zdrowie,że brak mi słów. leki mi nie pomogą za dużo,bo już brałam, budzę się i chce mi się wymiotowac od tych nerwów,wczoraj tak cały dzień się męczyłam w pracy i dziś znowu,chyba będę musiała wsiąść parę dni zwolnienia,bo już nie mam siły.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez kawa_o Czas edycji: 2014-06-13 o 06:49 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.