Gang spod kiosku duzego ruchu-ruchu - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-01, 17:39   #271
olik04
Zakorzenienie

Dot.: Gang spod kiosku duzego ruchu-ruchu

Cytat:
Napisane przez Sweet_21 Pokaż wiadomość
Heloł bejbis!

Olik witamy w naszych progach skondś kojarze to spojrzenie na avie, ale skond moja pamienć mnie zawodzi

Dziefczyny, nawet nie wiecie jakie miałam powodzenie w remizie!!
Poszłam tak na żyfca i zaczełam tańczyć muj taniec bszucha!! Jak pamientacie miałam pasek a na nim pószki po pifach,, dla lepszego efektó zawiesiłam też kapsle po Żyfcó i po Tymbarkó z tymi napisanymi sentencjami!!I wiecie co jeden odpadł w czasie szejk de as i co pszeczytałam?? "Zrób to terass", ja takie gały i jak to zrób to teraz??na sierodkó sali???? i zrobiłam!!! Zdjęłam pasek bo mnie ówierał i wiecie co, wierzem w rószne zbiegi okoliczności, bo skond kapsel wiedział , rze mnie pószki uwierajom???
Miałam założyć kartony po kawalierze, ale nie byłoby efektó dzwienkowego

Olik nie przejmuj się, ja wiem, że czasem wszystko wydaje się niesprawiedliwe, ale na pewno jeszcze szansa z tymi perfumami się powtórzy

Hejka!A gdzie reszta lachonuff????????

Znofó sama
Ja to się wszędzie po trochu udzielam :P i również witam na tym dziwacznym wątku
Chociaż przynam że trudno jest tu was rozczytać :P skąd to się wam wzięło?

A co do aukcji, to juz sie nie przejmuje Babka potraktowała mnie nieładnie, ale wredny Olik potraktował ją okrutnie chociaż jeszcze ona o tym nie wie, to niedługo się dowie
A perfumy to kiedyś zdobędę :P
Stary 2007-07-01, 18:04   #272
cashmere
Zakorzenienie

Słit to mosiala byc krejzolska noc
czemu mnie tam nie bylo
idem ters do Florka wienc zaraz siem zobaczymy bym pocficzyla rzuhfe ale pszeciesz ma tydzien kary

Oli o co Tobie hodzi rze tudno ans rosczyac? fiesz co, nałucz siem anjpeirf poprawnej ortopedii a puzniej krytykoj nas na naszym wontku besczelnosc

przeczytałam ten post na perfumach, sprzedająca Cię bardzo nieładnie potraktowała trzymam kciuki za Twoje polowanie na ten zapach, na pewno w końcu je zdobędziesz

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-01, 18:14   #273
Sweet_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olik04 Pokaż wiadomość
Ja to się wszędzie po trochu udzielam :P i również witam na tym dziwacznym wątku

A co do aukcji, to juz sie nie przejmuje Babka potraktowała mnie nieładnie, ale wredny Olik potraktował ją okrutnie chociaż jeszcze ona o tym nie wie, to niedługo się dowie
A perfumy to kiedyś zdobędę :P
Oj ja dobrze wiem, skąd Cię kojarzę (Tylko miałaś jakoś ostatnio innego ava chyba, albo moja skleroza daje się we znaki)

Nie fiem czemó piszesz, rze nas nie rosczytujesz ja Ciem też z tródnościom rozczytójem, ale nie piszem tego Bo wiem, rze byłoby Ci pszykro, rze robisz błendy ortopedyczne, a na foróm nie moszna tak pisać bo bendom pónkty za kare

Kasz pszychódź szybko!! Kópiłam co trzeba i bendziemy działać Florek jusz ledwo żyje, nie je, nie pije, tak mó ta miłość siem odbija na zdrowió
Załuj rze nie byłaś fczoraj, Zenek mi pofiedział, rześ zaliczyła zgona i leżysz pod kjoskiem w stanie wymagajoncym wiele do rzyczenia.Pofiedział, rze pszykrył Cie swojom katanom Z diwersa. Nie wiem, morze on siemw Tobie zakochał skoro daje Ci swoje cióchy

Bartuś
29.08.2009

"Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota"
/S.J.Lec/
Sweet_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-01, 18:24   #274
SiSleyS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
dziefczyny MAMMAMIJA!!!
jakies lahony zpod wizarzystki (? ) som zasdrosne o SiSorelle i pefnie nam bendom hcialy ja zabrac
ALE FIEDZCIE RZE MY JEJ NIE ODDAMY!!! ona jezt w naszym gangu, i ma zobowionzania pod kjoskiem!!!!
koffana Kash nie fiedziałam rze ty tak mocno mnie kohash
Ale Olik jest naprawdę w porządku, nie ma się czego bać
Cytat:
aha SiS ja to myslalam rze Ty masz lepszom glofe, a tu sie okazoje rze Ty po weselu pul tygodnia bendziesz tszeswiec?

standardowo Kash po tfojih tekstach muszem sprzontoć po sobie..... eeee raczej pod sobom
Cytat:
Napisane przez Rena Pokaż wiadomość
Witojcie.

Ja tesh kcem byc kioskara!
No wienc oczyfista, rze kłana siem nosz kodeks na pierfszej stronie
Rena ja fiem rze ty jezdeś za pożadna jok na nasz gang ale to da siem zmienić

Rena czy wiesz, że autentycznie zastanawiałam się jaka będzie Twoja reakcja i Olik jak traficie na ten wątek Jestem mile zaskoczona, że rozumiecie naszą 'głupawkę'
Cytat:
Rena dpsze, jako czlonek ( ) komisji kastingowej pszyjmoje oficjalnie Tfoje zgloszenie w imieniu calej naszej Mafji
kashdy fie, rze ty zafsze lotołoś za członkami
Cytat:
no w sumie nic strasznego, ale zapewne wiesz jak to jest, jeśli czegoś bardzo oczekujesz, już ktoś Ci to obiecuje i tu nagle nic z tego. w sumie tu też chodzi o pewien brak szacunku..
nawet z tej mej rozpaczy sie poskarżyłam na wątku perfumowym

http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=586
Przeczytałam i nie dziwię się, że jest Ci smutno.... Nie rozumiem niektórych sprzedających na allegro, tej ich zachłanności
Cytat:
Heloł bejbis!
Dziefczyny, nawet nie wiecie jakie miałam powodzenie w remizie!!
Poszłam tak na żyfca i zaczełam tańczyć muj taniec bszucha!! Jak pamientacie miałam pasek a na nim pószki po pifach,, dla lepszego efektó zawiesiłam też kapsle po Żyfcó i po Tymbarkó z tymi napisanymi sentencjami!!I wiecie co jeden odpadł w czasie szejk de as i co pszeczytałam?? "Zrób to terass", ja takie gały i jak to zrób to teraz??na sierodkó sali???? i zrobiłam!!! Zdjęłam pasek bo mnie ówierał i wiecie co, wierzem w rószne zbiegi okoliczności, bo skond kapsel wiedział , rze mnie pószki uwierajom???
Miałam założyć kartony po kawalierze, ale nie byłoby efektó dzwienkowego

Słit jo czosem siem zastonofiam czy ty nie jezdeś tom prafdziwom umysłofom blondynkom

Cytat:
Hmmm.... jakby to powiedzieć Wszystko zaczęło się OCZYWIŚCIE od mojego OT na jednym z wątków (forum: Seks- wiadomo ).
Z tego OT powstał osobny wątek i tak zrodziły się białe kozaczki:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=193484
Niestety jakiś sfrustrowany policjant zaczął nam pokazywać swoje skąpe przyrodzenie i zamknęli nam wątek- więc powstałyśmy tu na społecznościach.

Ech... jaka to wzruszająca historia
Stary 2007-07-01, 18:33   #275
Sweet_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SiSleyS Pokaż wiadomość
standardowo Kash po tfojih tekstach muszem sprzontoć po sobie..... eeee raczej pod sobom
A ja mufiłam o pieluchomajtach

Cytat:

Słit jo czosem siem zastonofiam czy ty nie jezdeś tom prafdziwom umysłofom blondynkom

Z moim umysłem jest fszystko po staremó, nie wiem, masz coś do mnie?
Mój umysł jest w innym kolorze, a nie blond.
Sis jusz Ciem nie lóbiem
fszyscy wiedzom, zem inteligentna i oczytana (eh, te ulotki z biedronki uczą życia)!!

No i żeby mi to było ostatni raz!!!

Bartuś
29.08.2009

/S.J.Lec/
Stary 2007-07-01, 18:47   #276
SiSleyS
Zakorzenienie

Cytat:

Z moim umysłem jest fszystko po staremó, nie wiem, masz coś do mnie?
Mój umysł jest w innym kolorze, a nie blond.
Sis jusz Ciem nie lóbiem
fszyscy wiedzom, zem inteligentna i oczytana (eh, te ulotki z biedronki uczą życia)!!

No i żeby mi to było ostatni raz!!!
Słit jo tok lubiem ciem czytoc i po prostu siem zostonofiam czy ty na pefno mosz fszystko w porzadku

a jo czytam ólotki (nie ulotki tylko ólotki- dziefczyno bo znofu będziesh mioło dyktando!!!) z takiego fielkiego morketu Real to czytojom tylko madżi i naprafdę oczytani
Stary 2007-07-01, 18:52   #277
Sweet_21
Zakorzenienie

Cytat:
Słit jo tok lubiem ciem czytoc i po prostu siem zostonofiam czy ty na pefno mosz fszystko w porzadku
To znaczy rze siem o mnie martfisz?

U mnie w porzo

Nawet byłam dzisiaj w Kościele i śpiewałam w churkó i ksiondz mnie pochfalił
Powiedział, rze fszystkie grzechy zostanom mi odpószczone jak bende codziennie o 6 pszychodziła na msze i spiewała
No to mó powiedziałam ze sie chyba z chopakiemani na rozóm zamienił jak ja pszyjde na 6 na msze, rzeby siem podrzeć pszez chwile
Poza tym jakie ja grzechy mam
Pszeciez ja grzeczna jestem i nawet śmieci za mamę wynosze, wienc nie wiem o co mó chodziło

Sis siem nie chfal, bo ja czytam ólotki z media markt, a one som nie dla idiotuff

Bartuś
29.08.2009

/S.J.Lec/
Stary 2007-07-01, 18:53   #278
SiSleyS
Zakorzenienie

jok mnie jush nie lóbish to ja ciebiem tesh nie lóbie o!

edit: ty bo ja jush nie fiem lóbish mnie czy nie???

EDIT:
Cytat:
Nawet byłam dzisiaj w Kościele i śpiewałam w churkó i ksiondz mnie pochfalił
Powiedział, rze fszystkie grzechy zostanom mi odpószczone jak bende codziennie o 6 pszychodziła na msze i spiewała
No to mó powiedziałam ze sie chyba z chopakiemani na rozóm zamienił jak ja pszyjde na 6 na msze, rzeby siem podrzeć pszez chwile
Poza tym jakie ja grzechy mam
Pszeciez ja grzeczna jestem i nawet śmieci za mamę wynosze, wienc nie wiem o co mó chodziło
hmm... ten ksiond moshe mieć fobec ciebie grżeshne zamiary
Stary 2007-07-01, 19:04   #279
Sweet_21
Zakorzenienie

No to siem nie lóbimy od teraz, ołkej?
Nie wiem co ten ksiondz chciał, pofiedział, rzem zabłąkana ofca

No lódzie!Ale jaka ja zabłąkana?Do domó trafiam, tak? do kjoskó też , tak? Wienc?? Do remizy czasem tesz zdarzy mi siem trafić po północy, tak?
Zresztom ja jusz mam tak fszystkie te tereny obcykane, rze z zamknientymi oczami mogłabym iść

I do tego ta ofca mnie męczy.. No bo do ofiec nic nie mam, ale morzez chciał mi przez to powiedzieć ze mam odrosty

Nie wiedziałam, rze księża sie na tym znajom!!

EDIT, ej bez jaj bo ja nie wiem SIS czy My się lóbimy czy nie
Cienszka decyzja

Bartuś
29.08.2009

/S.J.Lec/
Stary 2007-07-01, 19:23   #280
SiSleyS
Zakorzenienie

hmmm.... no dobra

a odrosty mash fienc siem nie dzif rze sam ksiond ci to pofiedział....
Stary 2007-07-01, 19:26   #281
Sweet_21
Zakorzenienie

Sis mosze i masz racje

W kaszdym razie wiedz że mnie też nie jest na recke rze siem lóbimy

Bartuś
29.08.2009

/S.J.Lec/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-01, 20:08   #282
olik04
Zakorzenienie

Cytat:

przeczytałam ten post na perfumach, sprzedająca Cię bardzo nieładnie potraktowała trzymam kciuki za Twoje polowanie na ten zapach, na pewno w końcu je zdobędziesz

Cytat:
Oj ja dobrze wiem, skąd Cię kojarzę (Tylko miałaś jakoś ostatnio innego ava chyba, albo moja skleroza daje się we znaki)

Nie fiem czemó piszesz, rze nas nie rosczytujesz ja Ciem też z tródnościom rozczytójem, ale nie piszem tego Bo wiem, rze byłoby Ci pszykro, rze robisz błendy ortopedyczne, a na foróm nie moszna tak pisać bo bendom pónkty za kare
tak? to skad mnie kojarzysz? ja miałam kilka innych avków
Za błędy wybacz :P postaram się ich nie robić :P hehe
Cytat:
koffana Kash nie fiedziałam rze ty tak mocno mnie kohash
Ale Olik jest naprawdę w porządku, nie ma się czego bać

Rena czy wiesz, że autentycznie zastanawiałam się jaka będzie Twoja reakcja i Olik jak traficie na ten wątek Jestem mile zaskoczona, że rozumiecie naszą 'głupawkę'

kashdy fie, rze ty zafsze lotołoś za członkami

Przeczytałam i nie dziwię się, że jest Ci smutno.... Nie rozumiem niektórych sprzedających na allegro, tej ich zachłanności

Hmmm.... jakby to powiedzieć Wszystko zaczęło się OCZYWIŚCIE od mojego OT na jednym z wątków (forum: Seks- wiadomo ).
Z tego OT powstał osobny wątek i tak zrodziły się białe kozaczki:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=193484
Niestety jakiś sfrustrowany policjant zaczął nam pokazywać swoje skąpe przyrodzenie i zamknęli nam wątek- więc powstałyśmy tu na społecznościach.

Ech... jaka to wzruszająca historia
oh, tak wzruszająca :P oj nieładnie z tymi OT Sis, nieładnie
a ja mówiłam kilka razy że powinnaś stworzyć swój własny wątek :P
I widzę że jesteś w swoim żywiole tutaj
Stary 2007-07-01, 20:16   #283
Sweet_21
Zakorzenienie

Olik z wizażystki i z wątku o gotowaniu Cię kojarzę, bo dość często tam przesiaduje, ale najczęściej podczytuje tylko

Wiecie, co, ja od 30 min nie mogłam wejść na wizaż

Bartuś
29.08.2009

/S.J.Lec/
Stary 2007-07-01, 20:23   #284
olik04
Zakorzenienie

Cytat:
Olik z wizażystki i z wątku o gotowaniu Cię kojarzę, bo dość często tam przesiaduje, ale najczęściej podczytuje tylko

hihihi no tak ja sie wszedzie udzielam :P

ja tez nie mogłam wejść jak weszłam i odpowiedziałam to znowu mnie wywalało.
Stary 2007-07-01, 21:18   #285
cashmere
Zakorzenienie

josz jeztem w domu. wieczur z Florkiem byl bosssski ale nie tym hcem fam opowiedziec....

wienc bylo to tak.....

siedzimy sobie z Florkiem u niego w pokoju i konwertojemy na roszne tematy ( aha bo Słit siedziała dzis ciongle u siebie a nie z nami....) i nagle slysze z pokoju Słit : nieeeeeee, no nieeeee weeeeejdz prosze!!!!"
ja zrobilam takom mine ---> bo siem darla w nieboglosy, jeszcze glosniej nisz w niedzielem zafsze na mszy no i pytam Florka jaki facet u niej (mysle ale mosi miec wielkiego rze dla Słit nie fchodzi ) a on muwi rze nikt nie pszychodzil....
dzifna sprawa
no to mysle mosze sobie zamuwilam z internata pozytywna wibracje i siem teraz niom zabafia..... o slysze dalej jej krzyki rze nie hce wejsc. no to muwie do Florka rze pujdem i jej pomoge bo to fkoncu moja pszyjaciulka i nie hcem rzeby siem tak menczyla

wchodze a co widze.......

zresztom samo zobaczcie sama napisala pofud:

Cytat:

jestem mamą
Stary 2007-07-01, 21:37   #286
Sweet_21
Zakorzenienie

Cytat:
josz jeztem w domu. wieczur z Florkiem byl bosssski ale nie tym hcem fam opowiedziec....

wienc bylo to tak.....

siedzimy sobie z Florkiem u niego w pokoju i konwertojemy na roszne tematy ( aha bo Słit siedziała dzis ciongle u siebie a nie z nami....) i nagle slysze z pokoju Słit : nieeeeeee, no nieeeee weeeeejdz prosze!!!!"
ja zrobilam takom mine ---> bo siem darla w nieboglosy, jeszcze glosniej nisz w niedzielem zafsze na mszy no i pytam Florka jaki facet u niej (mysle ale mosi miec wielkiego rze dla Słit nie fchodzi ) a on muwi rze nikt nie pszychodzil....
dzifna sprawa
no to mysle mosze sobie zamuwilam z internata pozytywna wibracje i siem teraz niom zabafia..... o slysze dalej jej krzyki rze nie hce wejsc. no to muwie do Florka rze pujdem i jej pomoge bo to fkoncu moja pszyjaciulka i nie hcem rzeby siem tak menczyla

wchodze a co widze.......

zresztom samo zobaczcie sama napisala pofud:

Kasz rozwaliłaś mnie na drobne

No bo nie chciał mi wejść Miałam problemy, a tu Kasz wpada nagle z takom minom i sie patrzy na mojom dolnom czenść ciała i myślałam, że mnie pomyliła z Florkiem i czego ona u mnie na dole szóka co by jej sie przydało?

I sie mnie pyta czy ja łapie zwiechy a ja taka zgacha i mówie, że zwiechy to załapał mój komp. i mi coś Kasz o wibracjach pozytywnych zaczyna gadać, a ja takie gały i se myśle, rze jak nic tylko razem z Florkiem radia Marycha sóchajom skoro gada o wibracjach.Dobrze, że Florka na poczte nie zaciongała, co by wspomóc te wibratory zakichane z radia.
A ta jusz mi siem pchać chciała do p*i*p*k*i*.
Oj Kasz, ale dzienkójem Ci rześ chciała mi pomuc w poczebie jakby co, kochana jesteś

Bartuś
29.08.2009

/S.J.Lec/
Stary 2007-07-01, 21:52   #287
cashmere
Zakorzenienie

no i siem stalo.....

mam monitor w tfarogu.....

a i fiesz ja bym Ci siem po p.i.p.k.i nie phala fiem rze jeztes tam durza no ale bym sie nie zmiescila

i martfi mnie ejdna zecz. SiSorella pisala rze REna jezt za pozondna na nasz gang. to rze niby co, my nieporzondne? myyyyy???

Słit dlaczego fstawilas tom fote na kturej masz podobite oczy??
gdzie kurczak? pefnie mu puscilas 'uciekajonce korczaki' i siem nimi zaaspirantowal

jestem mamą
Stary 2007-07-01, 21:59   #288
Rena
Zakorzenienie

Cytat:

Ja to ciha woda co bzegi rwie
Gdzie morzna kupic te kozaki? bo shorty jush mom
Rena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-01, 22:00   #289
Sweet_21
Zakorzenienie

Nie fiem, Siusiorella to se dzisiaj pojechała nie miłym tekstem w mojom strone i morze se myśli, rze my jakiejś wronie spod ogona óciekły????

Ale ok, Siusorelle dzisiaj odwiedzili Indianie czerwoni, wienc moge jej wybaczyć.F końcó czerwone pióropusze nachodzom co miesionc, nie?

Kasz masz na okó jakieś nowe kozaczki?Ja siem mószem za jakimiś zakrenćić, bo mi duży palec wystaje z tych moich

Rena Ty to cicha woda, a pobendziesz z Nami i bendziesz wodospad Niagarrrrra

Kozaki se mósisz wyczaić na targó, najlepsze som koło tego faceta z wonsem

Bartuś
29.08.2009

/S.J.Lec/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-01, 22:11   #290
cashmere
Zakorzenienie

Słit no wlasnie znalazlam kilka fajnyh

pomuszcie mi wybrac kture powinnam kopic??

nie mogem siem zdecydofac. asz hyba zrobiem sonde w dziale modofym
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kozaki.jpg (14,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kozaki1.jpg (32,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kozaki2.jpg (13,1 KB, 2 załadowań)

jestem mamą
Stary 2007-07-01, 22:20   #291
Sweet_21
Zakorzenienie

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4687068

Te są czaderskie Ale majom fajny i modny opcas, jak wejdziesz w ten gnuj obok remizy to sie wygrzebać nie bendziesz mogła, tylko siem martfie, rze Ty bendziesz wyższa od Florka i za co on Cie bendzie ftedy trzymał, za tyłek????
Zastanuf siem, ale poza tym som takie czilałtowe, rze bajka

Bartuś
29.08.2009

/S.J.Lec/
Stary 2007-07-01, 22:26   #292
SiSleyS
Zakorzenienie

nie chce mi się już cytować tylu postów, ale ogólnie:

Olik pamiętam jak wspominałaś żebym założyła własny wątek pt. "Porozmawiaj z SiSleyS"

Acha Olik a czy nie interesowałoby Ciebie to:
http://www.wisienka.pl/karta.php?id=233851

A tera do fas dziwfuchy- ja dzisiał z żadnym indianinenem nie byłam ale z Alfonsem Wienc mi tu nie wmafiać żem ma PeeMeSa

Słit to my siem lóbimy czy nie, bo ja jush sama nie fiem jakie ucócia mam miec fobec ciebie
Stary 2007-07-01, 22:28   #293
cashmere
Zakorzenienie

o SiS dopsze rze jeztes, aTy jak myslsiz kture kozaki pofinnam kopic zebym wyglondala dżejzi?

a myslalam o tyh z kszyzykiem czerfonym, ale widzem Słit siem inne podobajom

jestem mamą

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-01, 22:31   #294
Sweet_21
Zakorzenienie

Sis nie fiem , Nasze ucócia wobec siebie som zobojentniałe

Jak mi zrobisz monete to siem zastanofie ( )

Chyba najlepiej bendzie jak stond pójde
Bo dzifne rzeczy gadam

Jeszcze Papryka w sfoim zwyczajó zły post wciśnie i bende pomarańczowa, a ja nie lóbie tego koloró

Paprykowa ja Ciem widze!!Wielka Siostra patrzy wcionsz!!!

Czyżbyśmy były w komplecie???

To ja lece po Kawaliera!!!

Kasz mnie siem nie podobajom te z krzyżykiem, bo ja z ksiendźmi miałam dzisiaj pszejścia i jestem jusz do nich wypszedzona
Wienc to Twoja decyzja, bo w tych kozakach to tylko do Kościoła mogłabyś zapitalać w remizie to nie za bardzo byłabyś trędi

Bartuś
29.08.2009

/S.J.Lec/
Stary 2007-07-01, 22:34   #295
SiSleyS
Zakorzenienie

Cytat:
o SiS dopsze rze jeztes, aTy jak myslsiz kture kozaki pofinnam kopic zebym wyglondala dżejzi?

a myslalam o tyh z kszyzykiem czerfonym, ale widzem Słit siem inne podobajom
ty nie słóchaj Słit bo ona góstó nie ma za dfa grosze

zobacz jak ostatnio jom przyłapałom na tym zdjenciu ponirzej
nie dość, rze óbrana jezd bambersko to jeshcze ta fryzóra

od razu siem showałam za kubeł na śmieci bo bym musiała jej cześć przy lódziach pofiedzieć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg john3.jpg (33,1 KB, 9 załadowań)
Stary 2007-07-01, 22:36   #296
olik04
Zakorzenienie

Cytat:
nie chce mi się już cytować tylu postów, ale ogólnie:

Olik pamiętam jak wspominałaś żebym założyła własny wątek pt. "Porozmawiaj z SiSleyS"

Acha Olik a czy nie interesowałoby Ciebie to:
http://www.wisienka.pl/karta.php?id=233851

A tera do fas dziwfuchy- ja dzisiał z żadnym indianinenem nie byłam ale z Alfonsem Wienc mi tu nie wmafiać żem ma PeeMeSa

Słit to my siem lóbimy czy nie, bo ja jush sama nie fiem jakie ucócia mam miec fobec ciebie
tak tak, żebys mogła się wyżyć do woli :P hehe

Interesują mnie nadal, myślałam o wisience, ale jest ryzyko, że jak przyjdą perfumy, to przyjdzie papierek od urzędu celnego w kwocie ok 100- wzwyż zł
jak go nie odbiorę, to stracę i perfumy i kasę
Ale się nie martwię, może ktoś mi zza granicy przywiezie
Stary 2007-07-01, 22:37   #297
Sweet_21
Zakorzenienie

Sis ale rzeż wredna, jusz nawet jak mi zrobisz monete to Ciem lóbieć nie bendem

A to zdjencie drogie panie, było robione na Halołyn i siem przebrała za Paprykowom

Bartuś
29.08.2009

/S.J.Lec/

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-01, 22:38   #298
SiSleyS
Zakorzenienie

Cytat:
Interesują mnie nadal, myślałam o wisience, ale jest ryzyko, że jak przyjdą perfumy, to przyjdzie papierek od urzędu celnego w kwocie ok 100- wzwyż zł
jak go nie odbiorę, to stracę i perfumy i kasę
Ale się nie martwię, może ktoś mi zza granicy przywiezie
rozumiem
Stary 2007-07-01, 22:38   #299
cashmere
Zakorzenienie

o jaaa pierdziu

Słit no żesz

jak moglas......

nalożyc biale rajstopy

toz pszy nih biale kozaki niesbyt dopsze wyglondajom

aha czeba pofiedziec Paprykowej rzeby juz nie wyjadala ozeszkuf ze snikersuw w markecie
mariolka mufila o tym w TiWi
http://www.youtube.com/watch?v=8hmaR0DDxbk

jestem mamą
Stary 2007-07-01, 22:39   #300
Papryczkaa
Zakorzenienie

Trochem mnie tó nie było, a jórz banda powienkszona o dwie osoby
Jo tam siem zgodze na ih obecnosc pod warónkiem, rze mi oddadzom swoje blyszczyki "efekt pełnych ust" (ewentualnie efekt po robieniu loda jak to kiedys jedna wizazanka napisała ) loreala, bo tymi od Zbycha to ja sobiem posmarowała cycki bo myslalam, rze mi siem powienkszom.
to muj jedyny warónek

tak wogule to ja nie wiem ale to moje dziecko siem wogole nie odzywa, ostatnio sobie w pempek wlorzylam sluchawke od telefonu rzeby moglo pogadac, ale jakies takie nierozmowne. Chyba po tatusiu
(dla niewtajemniczonych bo ja w cionrze hyba z wibratorem zaszlam..ale on siem do tego nie przyznaje )

wogole to zmenczona jezdem i zaraz idem spac.
A te bóty cashmere to ja bym na 2 obstawiala

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości