Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-13, 14:24   #4321
Niestabilna
Wtajemniczenie

Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Zmien mnie na różowy jak możesz

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Odrazu jak napisalas po wizycie to zmienilam. Warto czasem przed zagladnac
Stary 2014-06-13, 14:27   #4322
aa2
Zakorzenienie

Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Wiem, dlatego jestem dobrej myśli, choć rokowania są złe, rak... Przerzut na mózg w jeden dzień Ja jej tak nie znam dobrze, ale widzę jak mama przeżywa poza tym ciotka na córkę która ma 15 lat, a mąż nie żyje, więc dziecko zostanie samo i to mnie tak dobija..
Dzięki

Słuchajcie mam pytania dwa
pierwsze - można używać balsamu brązującego? Mam Ziajowy, a więc raczej dobry.
drugie - kupowałyście przewijak na łożeczko? Chcę kupić i nie wiem jaki, najlepiej neutralny by mi do owiec pasował, dobra jestem
co do pierwszego to ja bym sie smarowała a co
co do drugiego :ja miałam ale nei uzywałam

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Obzarlam się golabkami, a piszecie że w Tesco promo na ciuszki. Trzeba ruszyć wielką doopę i się wybrać.

Hehe licze że u nas jednak synek. Płeć poznaliśmy dopiero na polowkowym wieć jest szansa że tak już zostanie.

Super
I super że koleżanka w ciąży. Kurcze, moje koleżanki wszystkie w okolicach 30 a żadna nie myśli jescze o dziecku.

kciuki za chłopaka
no u nas wszystkich jakos wzieło na dzieci

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46867515]Asia19x współczuję nagromadzenia się smutków i stresów Bądź silna dla dzieciaczka

Brawa dla synka! Kawał chłopa [/QUOTE]

dzieki
kawał to dopiero moze byc jak znów z 4 kilo mi sie trafi

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Zawsze możesz u nas rodzic

myslałam o tym
ale w sumie z podejsciem mojej lekarki i tym jaka jest to chyba jednak u siebie bede dzis chwile pogadałysmy i naprawde dobrze trafiłam hehe

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
fuuuj:P

ooo dziewczynka? no super gratulacje

ale by były jaja
a ktg od którego tyg dopytałaś?

super
piękny brzuś!

cudności

Przykro mi

cięższy od mojej

ale zważając że u mnie był 27tydzień (26t3d), więc chyba podobnie
czy lekarz Ci mówił ze to jest duże dziecko?:P

----

Niedawno wróciłam ze szkoły aż mi się humor poprawił! Dzieciaki mnie utuliły oczywiście no i komplementów się nasłuchałam od dziewczyn miło

a zaraz idę robić ciasto z truskawkami
mama dzisiaj kupowałaś i facet jej powiedział, że jeszcze z tydzień i koniec truskawek ;( tzn. pewnie będą ale już drogie i małe... także kto lubi niech je!!
ciacho z truskawami mniammm
a lekarka powiedziała ze wymiary jak na ten tydzień ok

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

aaa i zapomniałam Kasia gratki za dziewczynką
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 14:27   #4323
małaPaulina
Wtajemniczenie

Ana wiem tylko ze jak nas zakwalifikuja to są co tygodniowe konsultacje lekarskie i ktg 2 razy w tygodniu, tyle wyczytalam ze strony ich

Ale mnie malenstwo kopie

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 14:30   #4324
Niestabilna
Wtajemniczenie

Bardzo bym prosila (o ile juz wiadomo) następujące osoby o podanie co będziecie mialy
Wwikli, bezaczek7, Kasiula_9, Miminek, jenny1234, tynka88, katiuszka1985, Amelie. Bardzo prosze o wyslanie danych na prywatna wiadomość.

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
Ana wiem tylko ze jak nas zakwalifikuja to są co tygodniowe konsultacje lekarskie i ktg 2 razy w tygodniu, tyle wyczytalam ze strony ich

Ale mnie malenstwo kopie
A moj dzisiaj strasznie spokojny ;(

Stary 2014-06-13, 14:39   #4325
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
U nas jest tak, że zazwyczaj mała przestaje kopać jak Tż dotyka brzuszka Widocznie dzidzio uwielbia głos Twojego Małża
U mnie to samo Ostatnie pare dni tak mi się wierci w brzuchu wieczorem, że cały brzuch skacze i mi nie wygodnie w każdej pozycji. Jak tylko mąż przyłoży rekę do brzucha - mała leży grzecznie chyba tatuś będzie lepszy w jej uspokajaniu
Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
Ja się kilka dni temu dowiedziałam że taki daleki znajomy miał wypadek na motorze, nie wiem czy znacie Tomek Kowalski wygrał Must be the Music a teraz grał w teatrze śląskim Ryśka Riedla... W sumie to najlepszy przyjaciel naszych dobrych znajomych z pracy i tak razem imprezowaliśmy czasem.. Jakieś dwa miesiące temu urodził mu się synek a teraz młody chłopak mu wymusił i on na tym motorze... Tragedia... Małż mówił że jest połamany od szyi w dół, jest w śpiączce i nie ma już szans na to że będzie chodził ale jest szansa że będzie ruszał rękoma... Strasznie mi to siedzi na serduchu, bo młody chłopak a nawet nie wiesz kiedy Cie coś stuknie i doopa...
Straszna tragedia. Co chwila słyszę, że ktoś na motorze się zabił. Jak mi kiedyś mój powiedział, że chciałby motor, to tak sie na niego wydarłam, że chyba wybiłam mu pomysł z głowy do końca życia. Kule, jestem uczulona na motory. Nie ważne czy ktoś jeździ prawidłowo, nie przekracza prędkości itp. Wystarczy idiota na ulicy i w zderzeniu z samochodem człowiek na motorze nie ma szans
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

a zaraz idę robić ciasto z truskawkami
mama dzisiaj kupowałaś i facet jej powiedział, że jeszcze z tydzień i koniec truskawek ;( tzn. pewnie będą ale już drogie i małe... także kto lubi niech je!!
Jakie ciacho? Mam ochote na coś dobrego. Trzeba pokorzystać z tych truskawek póki jeszcze są. W Carrefurze sa po 3,99zł

Macie jakieś fajne przepisy na ciasto z truskawkami?

Od poniedziałku w biedronie warka radler 0% 0,33l po 1,80zł czy jakoś tak Lubie te małe puszeczki
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 14:43   #4326
201610121609
Konto usunięte

Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4

Monika-ja bym pojechała jak nie do szpitala to na bank do lekarki...miałaś te problemy z ciśnieniem i w ogole takze lepiej dmuchać na zimne nawet

Katerina-mama dojechała? Ja czasem jeździłam busem i byłam w Köln po 8 godz jazdy a moja mama tym samym busem do mnie jechała 11 jakas dziwna trasa ja wieźli... Bo autem to 6,5-7 i po trasie

Przykimałam na balkonie i wiecie co mnie obudziło? Sama siebie obudziłam bo usłyszałam jak wydaje z siebie jakies dziwne dźwięki

W ogole jaka miazga dziewczynek na wątku beda sie bić o tych chlopaczków biednych

Edytowane przez 201610121609
Czas edycji: 2014-06-13 o 14:49
201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 14:48   #4327
Niestabilna
Wtajemniczenie

Dziewczyny na pierwszej stronie w 4 poście pojawila sie tabela z waga maluchów.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-13, 14:59   #4328
NATALUSIA14
Rozeznanie

Asia, Ana dziękuję za komplemenciki nt mojego brzucholka

Monia uważaj na siebie i skonsultuj to z lekarzem koniecznie

Ana ja właśnie idę wyciągnąć ciasto z truskawkami z piekarnika

aa2 gratuluję dużego bobaska

dzanet a o to mój prosty, szybki i smaczny przepis

lecę się szykować bo mąż będzie za godzinkę a ja nie gotowa Jeziorko, leżaczek, grill szykujcie się bo

Miłego weekendu dziewczyny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ciasto.jpg (90,4 KB, 23 załadowań)

Ślub: 28.08.2010
Emma jest z nami 15.09.2014

NATALUSIA14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 15:04   #4329
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość

W ogole jaka miazga dziewczynek na wątku beda sie bić o tych chlopaczków biednych
Będą mieli co chłopcy wyrywać

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 15:05   #4330
Amelie
Raczkowanie

Gratulacje dziołszki za wizyty

Dzisiaj mam mega lenia, nic nie zrobiłam przez cały dzień. Obijam się z kąta w kąt...

a potem wybieram się na szkołę rodzenia, później zrobię sobie aromatyczną kąpiel i sru do spania
Stary 2014-06-13, 15:06   #4331
Asia19x
Zakorzenienie

Tż zaczął malować łóżeczko na biało, jeju, jak mi się podoba już I nie śmierdzi! Kupiliśmy ekologiczną farbę z misiem w Brico za 30zł puszka, która starczyłaby na 4 łożeczka Łóżeczko ma 13 lat, stan idealny (po dziecku mojej siostry), ale wymarzyłam sobie białe, więc będzie białe, jeszcze boki ma tak ładnie zaokrąglone, jakby retro

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-13, 15:16   #4332
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
Tż zaczął malować łóżeczko na biało, jeju, jak mi się podoba już I nie śmierdzi! Kupiliśmy ekologiczną farbę z misiem w Brico za 30zł puszka, która starczyłaby na 4 łożeczka Łóżeczko ma 13 lat, stan idealny (po dziecku mojej siostry), ale wymarzyłam sobie białe, więc będzie białe, jeszcze boki ma tak ładnie zaokrąglone, jakby retro
Pokaż jak skończycie
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 15:16   #4333
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez NATALUSIA14 Pokaż wiadomość

dzanet a o to mój prosty, szybki i smaczny przepis
:sli na:
Wygląda bosko!
Już drukuję przepis i jutro robimy
Dzięki

I udanego grilla!
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 15:17   #4334
malgosia1051
Zadomowienie

Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Myślicie że jak dalej będę miała taki ucisk na żołądek że jak się schylę delikatnie to jakbym deskę miała pionowo w brzuchu i mnie ogranicza to pojechać do szpitala? Trochę to dziwny powód ale tak nie da się żyć. Nie mogę zjeść bo nie mam miejsca w brzuchu, obrócenie na łóżku powoduje odruch wymiotny... Przez to humor mam do d..., wszystko mnie drażni, nic mi się nie chce.
Ja bym to skonsultowala ze swoim lekarzem ale moja koleżanka ma podobne objawy jak u ciebie a to u niej oznaczało ze dzidzia była wysoko i jej uciekała na żołądek. A moja dzidzia to mi uciska lewa nerkę bo często mnie boli i czuje ze jest po lewej stronie
60cm
Monika moja coreczka
malgosia1051 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 15:38   #4335
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Później foto

Stary 2014-06-13, 15:55   #4336
Misstic
Wtajemniczenie

Czesc mamuski

Tyle chcialam poodpisywac wam ale tak produkujecie ze juz prawie nic nie pamietam.
Napewno chcialam pogratulowac wszystkim kobitka udanych wizyt i zdrowych bobaskow
Ircha dla ciebie podwojne oklaski za coreczke w koncu sie doczekalas, cierpliwa bestia z ciebie

Ana patrzylam na wyniki z mojego usg polowkowego i AFI u mnie wynosi 10cm. A w nawiasie napisane jest ze w normie.

Agnes jak zwxkle super zdobycze a i dla mnie 13 jest szczesliwy bo to dzien mojego slubu

Natalusia super sukienki i ekstra brzuszek

Marcella zus musi wyplacic ci pieniadze w terminie 30 dni od zlozenia do nich L4. Teraz tylko pytanie kiedy twoj pracodawca dostarcza twoje zwolnienie do nich, bo jak sobie przetrzymaja to automatycznie twoja wyplata duzo sie opozni i to nie z winy zusu. Polecam tez tak jak juz. Dzanet pisala zalozenie darmowego konta internetowego. Bedziesz miala wglad do wszystkich danych i terminow.

Allcarolcia gruba to ty z pewnoscia nie jestes, nigdzie nawet nie masz tluszczu wiec relax

Chcialam jeszcze tyle napisac ale juz nie pamietam co i komu przepraszam..

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Bylam dzisiaj u fryzjera, wloski pofarbowane i odrazu humor lepszy
Obiadek zjedzony, corcia chyba lubi schabowego i mlodziutkie ziemniaczki z knperkiem dla mezusia ugotowalam tez jego ulubiona pomidorowa zupe, uwielbiam jak jest zadowolony i chwali moja kuchnie

Wczoraj tez bylam w lumpku i kupilam tym razem sobie troche kilka ciuszkow i piekna posciel dwustronna. Potem pojechalismy dnw hurtowni odziezy z tztem i kupilismy mu bielizne a mi nowy stanik, bo ten juz mnie gniutl w obwodzie i koszule do karmienia

Dzisiaj dostalam druga rate wyplaty z zusu wiec wporzo, lubimy doladowanie konta hehe

Jestem nalogowym pijaczem koktajli z truskawek dzisiaj tez sobie zrobie mam tylko nadzieje ze dzisiaj zgaga mnie nie dopadnie

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 15:55   #4337
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Teraz już wiem że Mąły jest wysoko. I obrócił się nogami na dół. Mam wielką górkę od mostka w dół I widocznie ma główkę między moimi żebrami i się rozpycha Doktorka kazała mi kilka pozycji przybrać, popatrzeć na brzuch i pomacać No i opisałam co się dzieje i niestety nic z tym nie zrobię Mogę tylko bujać biodrami, leżeć w wygodnej pozycji, nie uciskać żołądka i tyle Jeżeli poczuję że Mały się obrócił a ucisk pozostanie to mam na IP się zgłosić po rozkurczowe na żołądek

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 15:59   #4338
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Czesc mamuski

Tyle chcialam poodpisywac wam ale tak produkujecie ze juz prawie nic nie pamietam.
Napewno chcialam pogratulowac wszystkim kobitka udanych wizyt i zdrowych bobaskow
Ircha dla ciebie podwojne oklaski za coreczke w koncu sie doczekalas, cierpliwa bestia z ciebie

Ana patrzylam na wyniki z mojego usg polowkowego i AFI u mnie wynosi 10cm. A w nawiasie napisane jest ze w normie.

Agnes jak zwxkle super zdobycze a i dla mnie 13 jest szczesliwy bo to dzien mojego slubu

Natalusia super sukienki i ekstra brzuszek

Marcella zus musi wyplacic ci pieniadze w terminie 30 dni od zlozenia do nich L4. Teraz tylko pytanie kiedy twoj pracodawca dostarcza twoje zwolnienie do nich, bo jak sobie przetrzymaja to automatycznie twoja wyplata duzo sie opozni i to nie z winy zusu. Polecam tez tak jak juz. Dzanet pisala zalozenie darmowego konta internetowego. Bedziesz miala wglad do wszystkich danych i terminow.

Allcarolcia gruba to ty z pewnoscia nie jestes, nigdzie nawet nie masz tluszczu wiec relax

Chcialam jeszcze tyle napisac ale juz nie pamietam co i komu przepraszam..

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Bylam dzisiaj u fryzjera, wloski pofarbowane i odrazu humor lepszy
Obiadek zjedzony, corcia chyba lubi schabowego i mlodziutkie ziemniaczki z knperkiem dla mezusia ugotowalam tez jego ulubiona pomidorowa zupe, uwielbiam jak jest zadowolony i chwali moja kuchnie

Wczoraj tez bylam w lumpku i kupilam tym razem sobie troche kilka ciuszkow i piekna posciel dwustronna. Potem pojechalismy dnw hurtowni odziezy z tztem i kupilismy mu bielizne a mi nowy stanik, bo ten juz mnie gniutl w obwodzie i koszule do karmienia

Dzisiaj dostalam druga rate wyplaty z zusu wiec wporzo, lubimy doladowanie konta hehe

Jestem nalogowym pijaczem koktajli z truskawek dzisiaj tez sobie zrobie mam tylko nadzieje ze dzisiaj zgaga mnie nie dopadnie
Podziel się :P
I Gratuluję idanych zakupów

Cytat:
Teraz już wiem że Mąły jest wysoko. I obrócił się nogami na dół. Mam wielką górkę od mostka w dół I widocznie ma główkę między moimi żebrami i się rozpycha Doktorka kazała mi kilka pozycji przybrać, popatrzeć na brzuch i pomacać No i opisałam co się dzieje i niestety nic z tym nie zrobię Mogę tylko bujać biodrami, leżeć w wygodnej pozycji, nie uciskać żołądka i tyle Jeżeli poczuję że Mały się obrócił a ucisk pozostanie to mam na IP się zgłosić po rozkurczowe na żołądek
Oby sie obeszlo bez Ip tam sie bujaj i lez

Stary 2014-06-13, 16:09   #4339
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość

Hehe ja też,mam to samo i mój mały albo lubi albo i nie lubi,bo tak się wierzga po takim koktajlu jak szalony

Cytat:
No niestety to już nadchodzą te czasy,że dzieciaki zaczną wchodzić między żebra,w żołądek itp.

Ehhhh czekam aż tato wróci z pracy(pierwszy raz od 20 lat chyba) i przywiezie mi truskawki,bo mam dzisiaj pampuchy i chcę sobie je wszamać z sosem truskawkowym A jak nie przywiezie to chyba wpadnę w rozpacz i będzie Killim

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Stary 2014-06-13, 16:11   #4340
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Łe, to już fajniutka
I coraz mądrzejsza i pewnie wygadana coraz bardziej :d
oj, ma takie teksty, że wymiękam czasem. Kilka dni temu pyta mi się" mama, ile masz lat?", jak jej odpowiedziałam, to mi mówi "ooo, to duża jesteś", normalnie jakby mówiła, że stara du.pa ze mnie

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość

ja sie nie moge doczekać az stane przed lustrem , moja koło mnie w moich szpilkach , w zadługiej sukience i bedzie udawała mamusię
moja np jak zakładam nogę na nogę to siada obok mnie i tak samo robi jak maluję usta to bierze swoją pomadkę i też się maluje, duzo mnie naśladuje człowiek nawet nie zdaje sobie sprawy, jak dziecko podpatruje i naśladuje. Mojego meża nie naśladuje, tylko mnie. Jak była młodsza, miała jakieś 1,5-2 lata to wtedy też mojego męża naśladowała, ale teraz to już chyba stwierdziła, że jednak jest małą kobietką to mamę powinna naśladować

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
U mnie nie ma białego typowo polskiego sera, nad czym ubolewam bardzooo
Serek wiejski od czasu do czasu zjem, częściej jogurty naturalne zmiksowane z owocami
Serki wiejskie wcinasz bez chleba? Ja z dwa tyg temu miałam fazę na wiejskie serki+rzodkiewka+szczypio r na kromce chleba
teraz mi przeszło
tak, jem serek wiejski bez pieczywa kroję pomidorka, ogórka jak mam pod ręką, trochę pieprzu, trochę bazylii, dodaję kubeczek serka i wcinam

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 16:19   #4341
agnes 20
Zadomowienie

No i dobry humor diabli wzieli, mąż właśnie wrócił z pracy i okazało się że gdzieś zbił wyświetlacz w swoim sony ixperia z, którego ma niecałe pół roku. Kurfa i tysiak w plecy
Stary 2014-06-13, 16:20   #4342
wpaula
Wtajemniczenie

Dziewczyny a ja bylam u lekarza i okazalo sie ze mam szyjke skrocaona w 1 mies skrocila sie o 1cm do tego ciagle ma m twardnienia brzucha , biore luteine i mam niestety nakaz lezenia , tylko siku moge wstawac i zjesc narazie miesiac mam tak lezec , jestem dopiero w 26 tygodniu , lekarka powiedziala ze musze dotrwac dp 30 tyg wtedy bedzie spokojna o dziecko , pozdrowienia z lozka
http://www.suwaczki.com/tickers/relgh371ffv9k4cd.png
wpaula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 16:23   #4343
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
No i dobry humor diabli wzieli, mąż właśnie wrócił z pracy i okazało się że gdzieś zbił wyświetlacz w swoim sony ixperia z, którego ma niecałe pół roku. Kurfa i tysiak w plecy
Kuzwa :/ mam ten telefon i w takiej sytuacji to już po telefonie prawda ? Ja uważam jak mogę, a to niby szkło jak w ekranach tv :/
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 16:23   #4344
bezaczek7
Zakorzenienie

no to tego. w nocy miałam przeogromną zgagę, aż musiałam wstać bo się cofało do gardła. tyle że jak się położyłam bo mnie brzuch ciągnął tak zasnęłam-ani zębów nie umyłam i z tą zgagą o 4 leciałam do łazienki myć zęby
mam koszyk truskawek za 7zł-facet na koniec tylko tyle chciał. choćby tam było 2 kg, to to daje 3,50 za kilo, a 5 min wcześniej gdzie indziej kupiłam ogromne, ale białawe po 6,50 było zaczekać na drugi postój. teraz lecę do sklepu po kefir i robię koktajlu
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 16:26   #4345
agnes 20
Zadomowienie

[QUOTE=wpaula;46870253]Dziewczyny a ja bylam u lekarza i okazalo sie ze mam szyjke skrocaona w 1 mies skrocila sie o 1cm do tego ciagle ma m twardnienia brzucha , biore luteine i mam niestety nakaz lezenia , tylko siku moge wstawac i zjesc narazie miesiac mam tak lezec , jestem dopiero w 26 tygodniu , lekarka powiedziala ze musze dotrwac dp 30 tyg wtedy bedzie spokojna o dziecko , pozdrowienia z lozka[/QUOTE
Uważaj na siebie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Kuzwa :/ mam ten telefon i w takiej sytuacji to już po telefonie prawda ? Ja uważam jak mogę, a to niby szkło jak w ekranach tv :/
Niestety tel. nadaje sie do wyrzucenia. Najlepsze jest to że tel był w pokrowcu, nie wypadł nigdzie, mąz też nie kojarzy żeby gdzieś nim uderzył.
Bezaczek ja dziś kupiłam truskawki po niecałe 2,50 zł/kg ale już ich prawie nie ma

Edytowane przez agnes 20
Czas edycji: 2014-06-13 o 16:29
Stary 2014-06-13, 16:33   #4346
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wpaula Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja bylam u lekarza i okazalo sie ze mam szyjke skrocaona w 1 mies skrocila sie o 1cm do tego ciagle ma m twardnienia brzucha , biore luteine i mam niestety nakaz lezenia , tylko siku moge wstawac i zjesc narazie miesiac mam tak lezec , jestem dopiero w 26 tygodniu , lekarka powiedziala ze musze dotrwac dp 30 tyg wtedy bedzie spokojna o dziecko , pozdrowienia z lozka
Współczuję mam nadzieję,że jednak dłużej wytrwacie
A objawiało się to jakoś u Ciebie? Czytałam,że czasem się to objawia dużą ilością śluzu,jak było u Ciebie?Bo mam problem z twardnieniem brzuszka od 18 tc i się boję o moją szyjkę...

Stary 2014-06-13, 16:34   #4347
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Uważaj na siebie i dasz rade

Stary 2014-06-13, 16:35   #4348
Latte88
Zakorzenienie

[QUOTE=agnes 20;46870325]
Cytat:
Dziewczyny a ja bylam u lekarza i okazalo sie ze mam szyjke skrocaona w 1 mies skrocila sie o 1cm do tego ciagle ma m twardnienia brzucha , biore luteine i mam niestety nakaz lezenia , tylko siku moge wstawac i zjesc narazie miesiac mam tak lezec , jestem dopiero w 26 tygodniu , lekarka powiedziala ze musze dotrwac dp 30 tyg wtedy bedzie spokojna o dziecko , pozdrowienia z lozka[/QUOTE
Uważaj na siebie

Niestety tel. nadaje sie do wyrzucenia. Najlepsze jest to że tel był w pokrowcu, nie wypadł nigdzie, mąz też nie kojarzy żeby gdzieś nim uderzył.
Bezaczek ja dziś kupiłam truskawki po niecałe 2,50 zł/kg ale już ich prawie nie ma
Przykro mi bardzo :/ bo to jednak spory wydatek... Telefon choć warty swojej ceny wg mnie ale też się boje o niego , kilka razy mi spadł z małej wysokości na płytki i podnosiłam z prawdziwą trwoga. Czasem żałuję że nie wykupiłam ubezpieczenia na takie usterki

Edytowane przez Latte88
Czas edycji: 2014-06-13 o 16:40
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 16:36   #4349
nmartyna
Zadomowienie

Witam Was dziewczynki
Mam do nadrobienia ponad 1400 postow
Zlapalam kawalek wifi i korzystam. Juz dawno powinnam byc w domu ale lot nam opoznili o 10 godzin i siedzimy jeden dzien dluzej w grecji. Pieknie jest... zdjecia wrzuce jak wroce. Z racji opoznienia wyslali nas do hotelu o takim standardzie ze jestem w szoku. Usluguja na kazdym kroku. Nic tylko lezec i odpoczywac malutka zadowolona bo aktywna bardzo nasza spozniona podroz poslubna i pierwsze rodzinne wakacje udane.

08.09.2014 Lenka jest już z nami
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 16:36   #4350
Misstic
Wtajemniczenie

Agnes a jak stukla sie ta szybka to nie da rady dalej uzywac? Wiem, ze to juz nie to samo ale zawsze tel to tel. Kurcze szkoda tego fona

Wpaula lez tam ladnie jak p. dr kazala i sie oszczedzaj bedzie dobrze, juz blizej niz dalej
A mowila ginka ile mierzy twoja szyjka?

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości