|
|
#91 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 972
|
Dot.: Magiczne dwa s³owa. Które z Was pierwsze wyzna³o, ¿e kocha?
Heeeh
![]() On pierwszy powiedzial-napisal-wczesniej prawie powiedzial(wesola historia), do¶c szybko, po ok 1,5 miesiaca bycia razem... odpowiedzialam mu dzien pozniej. Heeh... nadal jestesmy zakochani po uszy.
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 029
|
On pierwszy
Moja reakcja? G³o¶ny ¶miech . Przez to próbowa³am ukryæ swoje zak³opotanie. Dobrze, ¿e nie uzna³, i¿ jestem wariatk± . Zaskoczy³a go totalnie moja reakcja. Gdybym ja mu to powiedzia³a pierwsza, a on by³ mnie wy¶mia³, to chyba zapad³abym siê pod ziemiê |
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 807
|
ja powiedzia³am pierwsza......... On do tej pory siê nie...odwazy³.... nie wiem....
a jestesmy razem 8 miesiêcy.... |
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 807
|
zazdroszczê Wam dziewczyny........
tak dawno nie s³ysza³am tego magicznego s³owa kocham.... odda³abym wszystko, zeby us³yszeæ to od mojego T¯... choæ raz...
|
|
|
|
|
#95 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 29
|
mi pierwszy powiedzia³ on
ja stwierdzi³am, ¿e nie wiem, czy kocham to by³o jak jeszcze nie byli¶my formalne razem - choæ faktycznie ju¿ byli¶my (rzuci³am dla nieo poprzedniego faceta) no i kilka dni pó¼niej te¿ siê na to zdoby³am - a potem zapyta³am siê, czy nie mia³by nic przeciwko, gdyby¶my stali siê ju¿ oficjalnie par±, bo trochê mi ci±¿y t³umaczenie ludziom... no... na pocz±tku powiedzia³, zebym mu da³a czas do zastanowienia, na co mi oczywi¶cie serce podesz³o do gard³a, ale zgodzia³am siê ale, on tylko siê u¶miechn±³ i zapewni³ mnie ¿e oczywi¶cie ¿e chce do tej pory zastanawiam siê, czy powiedzia³ to bo naprawdê tak my¶la³, czy dlatego, ¿e ¿al mu siê zrobi³o, gdy zobaczy³ moj± minê.... on bywa cholernie przekorny... ale teraz, po dwóch latch razem planujemy ¶lub, i w nosie mam jakie by³y pierwotne intencje (no nie do koñca w nosie) liczy siê jednak to co jest teraz. a jest dobrze...
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 136
|
To mój T¯ pierwszy powiedzia³ mi, ¿e mnie kocha by³o to po piêciu miesi±cach ¶piewa³am sobie po angielsku powiedz mi¿e mnie kochasz i nagle us³ysza³am dodam, ¿e mój T¯ nie umie angielskiego wcale. Ale zbieg okoliczno¶ci
|
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 116
|
Ja sie bardzo ucieszy³am ¿e to us³ysza³am od T¯-ta pierwszego
poniewa¿ nie powiedzia³ tego po kilku dniach zanajomo¶ci tak jak niektórxzy to robi± co mnie ¶mieszy. Na wiele sposobow zanim powiedzia³ mi to pokazywa³ i w ogóle piêknie i chyba lepiej ¿eby on pierwszy powiedzia³ - jeste¶ pewna ¿e mu bardzo zale¿y. Nie wiem takie moje zdanie
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 244
|
mój mi to powiedzia³ zaraz po tym jak zaproponowa³ mi seks. ja odpowiedzia³am, ¿e zna warunek (musi byæ mi³o¶æ). a on odpowiedzia³, ¿e ten warunek jest ju¿ dawno spe³niony i kocha mnie
. by³o to 5 dni przed nasz± pierwsz± "miesiêcznic±" ;D podczas kochania siê, zapyta³ czy ja go te¿ kocham. bez wahania odpowiedzialam, ¿e tak
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Te dwa slowa po raz pierwszy przeczytalam w sms'ie kiedy moj tz byl w chinach a jeszcze w polsce...To bylo dosc niespodziewane i kiedy przeczytalam tego sms'a bylam w restauracji i wszyscy zaczeli mnie pytac, co sie stalo, czy wszastko jest dobrze bo mialam taaaaka mine....
Do dzisiaj mam tego sms'a...
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 152
|
--
Edytowane przez Duniaaa Czas edycji: 2010-06-22 o 20:05 |
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 210
|
A mi moj aktualny TZ pierwszy raz powiedzial ze kocha hm.. jakies 5 lat temu, kiedy bylam z innym
Do dzis mi wypomina ze potem nie spal i sie wyzywal za to ze to powiedzial, a ja mu jeszcze dolozylam mowiac ze to nie ma sensu zeby sobie darowal, zaczal zyc soba i tak ogolnie mu z leksza najechalam na glowe Potem powiedzial to jeszcze ze 2 razy (caly czas bylam z innym ). No i wreszcie w 2005 przyszedl moment ze wyjechal do Anglii i jakies 8 miesiecy pozniej zaproponowal mi bym do niego przyjechala. (Przez caly ten czas sie przyjaznilismy. Szczerze podziwiam go za to, ze potrafil mnie kochac i jednoczesnie wychodzic ze mna i moim wtedy aktualnym TZ na piwka. Teraz dopiero sie dowiedzialam ze kilka razy jak gdzies znikal to znikal wlasnie dlatego ze lapal go dol i nie mogl patrzec na mnie z kims) W kazdym razie, przyjechalam w lutym, w marcu w dzien kobiet po jakichs 3 latach powtorzyl to znow, jednak znow sie spotkal z "daj spokoj", ale byl twardy W maju sama mu powiedzialam ze chce z nim byc, przeciez nie zaszkodzi sprobowac (mieszkalismy razem, od zawsze lubilismy przebywac w swoim towarzystwie, bardzo dobrze sie dogadywalismy itd itp). No wiec sprobowalismy. Od tamtej pory byl szczesliwy ze moze mi mowic ze kocha i juz na niego za to nie najezdzam, jednak na moje "kocham" poczekal jeszcze kolejne 2 miesiace. Teraz jestesmy ze soba rok i miesiac, za rok w sierpniu bierzemy slub a slowa "kocham Cie" padaja tak samo czesto z obu stron
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 074
|
Ja czêsto pyta³am siê swojego jak bardzo mnie lubi. Mi³o by³o tego s³uchaæ, wtedy zawsze prowokowa³am komplementy
. A pewnego razu mój kochany zamiast opowiadaæ jak bardzo mnie lubi, zaskoczy³ mnie i wyzna³ mi mi³o¶æ. To by³o w 2005 roku, nadal wyznaje mi mi³o¶æ ale ja ju¿ nie pytam jak bardzo mnie lubi .
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 15 656
|
Mój TZ bardzo szybki by³. Generalnie zawsze mnie bawi³y opowiesci dziewczyn, jak to ich faceci po 2 dnach znajomosci mówili "kocham". Teraz juz siê nie ¶miejê.
Ja generalnie dopiero co uciek³am z toksycznego zwi±zku i nie mia³am ochoty na ¿adnego kolesia. w ogóle mi to w g³owie nie by³o. Imprezowa³am sobie do woli, a mój TZ cichaczem mnie obserwowa³ (oczywiscie zupe³nie nieswiadoma tego by³am). Pewnego wieczoru zacze³am z nim rozmawiac i tak rozmawialismy od 21 do 6 rano . Ja juz widzia³am w jego oczach, ¿e kocha. ja natomiast broni³am sie przed tym jak diabli....do czasu. Po 4 dniach od tej rozmowy powiedzia³am, ¿e tak ¿e chcê byc z nim....i wtedy po prostu mnie przytuli³...oszala³am. Kocham napisa³ tego w³asnie wieczoru ( nocy raczej ). Mam tego sms do dzis i jak go czytam wypieki mam na twarzyW kazdym razie od 2 lat mówimy sobie co dzien, ze siê kochamy, a 21 lipca z³ozymy sobie przysiegê ma³zenska
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 54
|
Ja jak sobie przypomne mój pierwszy powa¿ny i jak pomy¶lê jak dot±d najwa¿niejszy zwi±zek (takie prawdziwe love story
) to nie pamiêtam kto pierwszy powiedzia³ te magiczne s³ówka, choæ pamiêtam prawie ka¿de klejne wyznanie...Ale odno¶nie tego tematu, to przypomnia³ mi siê inny fakt... krêci³am kiedy¶ z takim jednym facetem... podoba³ mi siê i usilnie zmierzaq³am do tego, ¿eby¶lmy zostali par±, podchodzi³am go z ka¿dej strony i w koñcu jak ju¿ zaczê³am osi±gaæ upragniony efekt, mój obiekt zainteresowania wyskoczy³ przy okazji jakiej¶ rozmowy z tak± odkrywcz± teori±, ¿e osoba, która pierwsza powie KOCHAM CIÊ, jest skoñczona w zwi±zku ...i on mia³ taki przypadek, ¿e po jakim¶ czasie dziewczyna wyrwa³a siê z takim wyznaniem i on j± rzuci³. W odpowiedzi na taki ¶mia³y wywód quasi-naukowy, ja skoñczy³am ten romansik, gdy¿- nie wiem jak Wy- ale uwa¿am, ¿e to kompletna durnota... mo¿e prawda, ¿e je¶li powiem na dyskotece nowo poznanemu facetowi kocham ciê, to bêdzie to kompletny kretynizm, ale w zwi±zku, który buduj± zazwyczaj przecie¿ osoby które musza siê da¿yæ uczuciem to chyba oczywiste ¿e takie wyznania sa potrzebne i siê "przyda¿aj±"
|
|
|
|
|
#105 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 9
|
W zesz³e wakacje by³am z takim ch³opakiem, a mój przyjaciel mnie kocha³... Z tamtym ch³opakiem zerwa³am, ale teraz kocham mojego przyjaciela
|
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
znali¶my siê 9 miesiêcy, byli¶my przyjació³mi wiêc prze¿yli¶my ju¿ nasz± "ci±¿ê"
by³ piêkny ksiê¿yc i t¿ do mnie z tekstem czy nie chcia³abym ¿eby tak zawsze by³o mnie tak zatka³o bo ja bym nawet nie przypuszcza³a ¿e z nas bêdzie para t¿ musia³ z³±paæ mnie bo ma³o nie spad³am ze schodów które by³y tu¿ za mn±![]() ![]() jeste¶my ze sob± 25msc wiêc dobre 2 latka |
|
|
|
|
#107 |
|
Przyczajenie
|
Mój T¯ pierwszy powiedzia³
po 3 miesiacach zwiazku a wczesniej 3 latach " przyjazni" pisze przyja¿n w "" poniewa¿ zawsze co¶ do siebie czuli¶my ja powiedzialam mu to jaki¶ miesiac pozniej na pocz±tku bylo ciêzko a teraz moge to mówiæ co chwilke
|
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
W moim zwi±zku to w ogóle dziwnie by³o z wyznawaniem sobie mi³o¶ci
byli¶my wtedy ze sob± kilka tygodni, ale znali¶my siê ju¿ jakie¶ 2,5 roku... a ja niestety nie odwzajemni³am wtedy jego uczuæ, bo jeszcze go nie kocha³am a chcia³am byæ z nim szczera... potem mi wyzna³, ¿e by³o to dla niego jak plaskacz w policzek ale doceni³, gdy mu powiedzia³am, ¿e go kocham dopiero wtedy gdy go na serio pokocha³am... i niech tak pozostanie Kocham go najbardziej na ¶wiecie ![]() ![]()
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 092
|
mi pierwszy TZ to powiedzial, to bylo 3 lata temu, po dosc krotkiej znajomosci bo najpierw bylismy ze soba potem sie rozeszlismy a potem zeszlismy
i wlasnie po miesiacu tego zejscia bylismy razem na dyskotece na ktorej sie na niego wkurzylam o jakas bzure a on wzial mikrofon od DJa i przeprosil mnie i powiedzial zebym sie na niego nie gniewala bo mnie kocha czego ja nie uslyszalam ale za chwile powtorzyl mi to do uszka![]() ![]()
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 007
|
TZ powiedzia³ pierwszy po niespe³na miesi±cu. Ale i tak wiedzia³am, bo siê znali¶my juz od 5 lat i jak go wziê³o to by³o widaæ...
£adnie to powiedzia³ Nie odpowiedzia³am, bo nie wiedzia³am co czuje. Wogóle to mi strasznie g³upio by³o, bo w nim wtedy wcia¿ widzia³am przede wszystkim przyjaciela, dla mn ie to wcze¶nie by³o. Ale jak pó¼niej powiedzia³am to siê bardzo ucieszy³. Ze powinien powiedzieæ pierwszy facet to bzdura. Pierwszy ten kto pierwszy to poczuje, lub ten kto ¶milszy
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 15 262
|
U mnie to jest wogóle dziwna historia
![]() Znam siê z moim T¯ od gimnazjum(teraz bêdziemy w klasie maturalnej tzn jedno liceum inne klasy)i mo¿na powiedzieæ ¿e przez ca³e gimnajzum i pierwsza klase liceum go nienawidzi³am. Ale w drugiej napisa³ mi smsa z pro¶b± o pomoc przy sprawdzianie i tak to siê zaczê³o...Ja to juz go chyba pokocha³am po dwóch miesi±cach wspólnych rozmów, tysi±cu smsów no stali¶my siê przyjació³mi i czêsto mówi³am w ¿artach'kocham ciê' ale chyba oboje nie brali¶my tego na powa¿nie.On siê d³ugo broni³ przed tym uczuciem wiem to, nie dlatego, ¿e mu siê nie podoba³am tylko poprzednia dziewczyna go bardzo skrzywdzi³a. No ale zakochali¶my siê w sobie po uszy po wielu perypetiach i to ja powiedzia³am pierwsza ju¿ na powa¿nie, ¿e go kocham..tego samego dnia mi odpowiedzia³ i powtarza mi to codzieñ, a¿ do znudzenia ale ja to uwielbiam. Wkoñcu staram siê o t± mi³o¶æ d³ugi czas...i nie oddam jej za nic w ¶wiecie. |
|
|
|
|
#112 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 25
|
U mnie pierwszy wyzna³ to ch³opak, jednak tylko o parê chwil
Ca³a sytuacja troszkê dziwna i zabawna Najpierw uprzedzi³ w esie "Kochanie muszê Ci w koñcu co¶ wyznaæ", jednak mój kochany nale¿y do osób do¶æ niesmia³ych, wiêc w realu nie móg³ siê na to zdobyæ przez dobr± godzinê Ci±gle tylko "No Skarbie wiesz o co mi chodzi, wiesz co Ci chcê powiedzieæ, no ¿e Ciê...no wiesz":P Po d³u¿szym droczeniu siê z Nim mówi±c "nie, nie mam pojêcia o czym Ty mówisz" w koñcu wykrzycza³am "No powiedz to ju¿ do janej cholery, bo chcê powiedzieæ, ¿e ja te¿!" I siê ch³opak odblokowa³, nareszcie us³ysza³am "Kocham Ciê jak jeszcze nigdy nikogo" A to pamiêtne wyznanie mia³o miejsce po krótkim czasie, po 2 tyg bycia razem Ale wiem,¿e by³o i jest szczere A jesli chodzi o to czy dziewczynie pasuje to pierwszej powiedzieæ, to moim zdaniem oczywi¶cie,¿e tak! Znam du¿o par, gdzie to dziewczyny pierwsze wyznawa³y mi³o¶æ i nie widzê w tym nic niestosownego powodzenia! |
|
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 082
|
Mój T¿ powiedzia³ to pierwszy ale ja mu wtedy tego nie odwzajemni³am, bo jeszcze nie by³am pewna czy go kocham. Dopiero po jakim ¶ miesi±cu gdy wracali¶my ze spaceru powiedzia³am mu na ucho ,,kocham Ciê'' po czym zawstydzi³am siê i uciek³am do klatki hehe
jeste¶my razem 3,5 roku
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiedzialam gdzie 'wcisn±æ' moje pytanie tutaj najbardziej pasuje...
A co my¶licie o tym jesli facet po tygodniu bycia razem, ogólnie krótkiej znajomosci mowi ze kocha? Nie by³o to takie oficjalne, ale powiedzial ¿e to milosc i chce to rozwijaæ, ze kocha, zaczyna, z kazdym dniem coraz bardziej sie zakochuje itd... Ogólnie co myslicie o tym kiedy facet szybko siê anga¿uje, co w sumie jest rzadko spotykane - przesuwa swoj wyjazd o miesi±c, a kiedy zaprosilam go niezobowi±zuj±co do domu to wypali³ ¿e to za szybko zeby zapoznawac go z rodzicami - kiedy mi nie o to chodzi³o, tylko o spêdzenie czasu u mnie. Co my¶licie?
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to powiedzia³am pierwsza, bardzo mile wspominam te chwile, by³o tak magicznie
To wygl±da³o mniej wiêcej tak: (Ja)- Kocham Cie... (T¿) - I to mi chcia³as powiedziec? (Ja) - yhy (T¿) - Ja tez Cie Kocham... T¿ jest pierwszym ch³opakiem któremu wyzna³am mi³o¶c, a ja pierwsz± dziewczyn± której On to powiedzia³. Tak ju¿ sie Kochamy 7 lat i nie zamierzamy nikomu innemu teo powiedziec, no chyba ¿e naszym dzieciaczkom.
Czemu ty siê z³a godzino z niepotrzebnym mieszasz lêkiem? Jeste¶? A wiêc musisz min±æ. Miniesz? A wiêc to jest piêkne. "Inaczej serce ¿±da, inaczej my¶l s±dzi, inaczej ¶wiat spogl±da, inaczej los rz±dzi" Jak zrozumieæ sens s³ów, które nie pad³y, ze strachu, ¿e mog± co¶ zepsuæ...?
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 074
|
Natali gratulujê takiego strza³u w dziesi±tkê ju¿ na samym pocz±tku. Bo je¿eli jeste¶cie razem ju¿ 7 lat to musia³ byæ naprawdê sam pocz±tek. Ja tez bym tak chcia³a, bardzo, bardzo, bardzo. Od prawie dwóch lat jestem w swoim pierwszym zwi±zku i naprawdê czujê ¿e to mi³o¶æ i nie chce ju¿ nikomu innemu mówiæ ¿e kocham. Pierwsza mi³o¶æ i do koñca ¿ycia to chyba najpiêkniejsze co mo¿e nas spotkaæ.
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, to by³y pocz±tki naszej najomo¶ci, bylismy wtedy hmmm 8 miesiêcy razem. Wszytsko przed Toba Kochana, przed wami kolejne piekne lata
Czemu ty siê z³a godzino z niepotrzebnym mieszasz lêkiem? Jeste¶? A wiêc musisz min±æ. Miniesz? A wiêc to jest piêkne. "Inaczej serce ¿±da, inaczej my¶l s±dzi, inaczej ¶wiat spogl±da, inaczej los rz±dzi" Jak zrozumieæ sens s³ów, które nie pad³y, ze strachu, ¿e mog± co¶ zepsuæ...?
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 69
|
Mnie obecny ch³opak powiedzia³, ¿e mnie kocha na II spotkaniu.. na I siê poznali¶my i w³a¶ciwie nie rozmawiali¶my, tylko ca³± noc tañczyli¶my.. Nigdy nie czu³am takiej harmonii i oczywisto¶ci w dopasowaniu.. Potem zaprosi³ mnie na kawê i powiedzia³, ¿e mnie kocha... To Hindus, wiêc wyt³umaczy³am to sobie w ten sposób, ale po jakim¶ czasie dotar³o do mnie, ¿e to nie wina kultury, bo on jest bardzo nie¶mia³y (nawet nie ca³uje siê na ulicy!!).. Dotar³o do mnie, ¿e on naprawdê nie mia³ w±tpliwo¶ci, ¿e naprawdê pokocha³ od 1-ego wejrzenia (zauroczy³ siê).. Mnie wtedy a¿ strz±snê³o (jak to? ¿artuje chyba! za wcze¶nie!).. Ale gdy zrozumia³am, ¿e i ja czujê to samo, to odpowiedzia³am, ¿e te¿ kocham.. I wtedy upad³ na ulicy, ¿eby ca³owaæ moje stopy..
Nigdy nie by³am w tak romantycznym i namiêtnym zwi±zku.. Czas poka¿e. Na pewno nie bêdê ¿a³owaæ
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 518
|
Mój T¯ po miesi±cu a ja 10 min po nim
![]() i ju¿ rok i 9 miesiêcy razem ![]() oby tak dalej |
|
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Jak tak czytam to chyba w wiêkszosci przypadkach TZ powiedzia³ pierwszy..
Moj przypadek nie byl inny . Po 4miesiacach na imprezie sylwestrowej uslysza³am to poraz pierwszy z jego ust te magiczne s³owa -ja nie wydusilam z siebie nic, z reszta musze niesety przyznac ze mialam juz wypite wiec, wiec nie umiem wytlumaczyc czy nie bylam jeszcze gotowa odpowiedziec czy moj stan by³ tego powodem , pamietam ze sie poplakalam wtedy , odpowiedzia³am po jakims czasie dopiero. Jestesmy ze sob± juz 6lat a za 1,5miesiaca bierzemy slub. Wczesniej w innej znajomosci TZ mial duze problemy z wyrazeniem tego co czuje, odczuwalam ze mnie kocha, ze chce mi to powiedziec, dawal mi ku temu rozne znaki ale nie odwazy³ sie. Byl niesmialym romantykiem. Nasza znajomosc skonczy³a sie przeze mnie. Czasami gdy wspominam sobie stare lata i mysle ze moglo sie potoczyc inaczej. Ale teraz jestem szczesliwa a to najwa¿niejsze. |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

Moja reakcja? G³o¶ny ¶miech
. Przez to próbowa³am ukryæ swoje zak³opotanie. Dobrze, ¿e nie uzna³, i¿ jestem wariatk±
. Zaskoczy³a go totalnie moja reakcja. Gdybym ja mu to powiedzia³a pierwsza, a on by³ mnie wy¶mia³, to chyba zapad³abym siê pod ziemiê

...i on mia³ taki przypadek, ¿e po jakim¶ czasie dziewczyna wyrwa³a siê z takim wyznaniem i on j± rzuci³. W odpowiedzi na taki ¶mia³y wywód quasi-naukowy, ja skoñczy³am ten romansik, gdy¿- nie wiem jak Wy- ale uwa¿am, ¿e to kompletna durnota... mo¿e prawda, ¿e je¶li powiem na dyskotece nowo poznanemu facetowi kocham ciê, to bêdzie to kompletny kretynizm, ale w zwi±zku, który buduj± zazwyczaj przecie¿ osoby które musza siê da¿yæ uczuciem to chyba oczywiste ¿e takie wyznania sa potrzebne i siê "przyda¿aj±"

by³ piêkny ksiê¿yc i t¿ do mnie z tekstem czy nie chcia³abym ¿eby tak zawsze by³o
bo ja bym nawet nie przypuszcza³a ¿e z nas bêdzie para