|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
witam na nowy wątku
|
|
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I nie myśl nad Paris tylko bierz ! Ten zapach jest po prostu prześliczny ! Ja go biorę na 100% do kolekcji z London Bo New York śmierdzi jak dla mnie..
|
|
|
|
|
#183 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam 2 sztuki tego szamponu do sprzedania, jeśli jestes chetna to zapraszam
|
|
|
|
|
#184 |
|
Przyczajenie
|
hejka jutro składam swoje pierwsze zamówienie i mam pytanie czy w rubryce lączna kwota zamówienia wpisuje się kwotę juz "promocjami"ze się tak wyrazę
czy cenę katalogową-regularna???? |
|
|
|
#185 |
|
Rozeznanie
|
Wpisujesz całą wartość zamówienia ( katalogi,próbki,netto itp.) ale nie odejmujesz od tej kwoty swojego opustu
tylko wpisujesz tyle ile ci wyjdzie po podliczeniu całego zamówienia.Dziewczyny czy oferta Znam polecam ma takie same zasady jak demo ? Że tylko mogę wziąć 1 sztukę? Bo zamówiłam już 1 sztukę dla siebie i teraz robię znów zamówienie na 2 termin i chciałabym dla klientki w prezencie za duże zamówienie dorzucić gratisowo..ale coś czuję że nie wypali...?
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
Mmm, tak czytam ten wątek o Avonie od dłuższego czasu i już myślałam, że rozumie wszystkie kwestie ale jednak nie.
wiem, że ,,netto'' jest tylko dla konsultantek, ale czy taka konsultantka może z ofert netto wybrać sobie produkt i ma jakieś ograniczenia co do ilości sztuk tego produktu (np. tylko 1)? Co to jest demo i czym się różni od netto? Czy któraś mogła by mi podrzucić ofertę netto 09? |
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() DEMO oferuje produkty niedostępne jeszcze w katalogu. Są to produkty, które pojawią się jako nowość w kolejnym katalogu. Możesz kupić tylko jedną sztukę, ale jest tańsza niż bedzie w katalogu. Oferta jest chyba po to byś mogła jako konsultantka mieć wcześniej produkt i go pokazać zainteresowanym klientom;D tak myślę ale oczywiscie korzysta się z tego że jest tańszy i ma się dla siebie Demo różni sie od netto tym, że w DEMO są nowości a w NETTO produkty stare, które już nie są dostępne w katalogu Chyba nie ma netto do 09 Mam nadzieję że troszkę pomogłam
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest to oferta do wyczerpania zapasów magazynowych, dlatego trzeba się liczyć z tym, że dany produkt może nie przyjść ![]() Demo są to produkty które pojawią się w przyszłym katalogu, czyli nowości tylko, że z produktów demo możesz zamówić po jednej sztuce danego produktu.I do katalogu 9 nie ma netto pojawia się ona co drugi katalog
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
ja też się wystraszyłam jak ujrzałam info, że wątek zamknięty
ale na szzęście nie![]() a tak na marginesie z 10 kat. w brakach mam ten połyskujący puder True Glow...buuu |
|
|
|
#191 |
|
Zadomowienie
|
ja z tygodniowym opoznieniem dzis zlozylam zamowienie, tzn zamowionko bylo zlozone dawno temu tylko dopiero teraz wziete do realizacji. kurcze ciekawe ile brakow bedzie...
|
|
#192 |
|
Rozeznanie
|
Helo
Wiecie może co to za bizu w kąciku wspomnień do 09? pozdrawiam |
|
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
Wiatm.Przychodzą Wam juz te zestawy planet SPA z tego konkursu
dostał juz może ktoś
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam skórę normalną i mi takie lekkie nawilżenie wystarcza Ale przede wszystkim w tych balsamach liczy się zapach ![]() Nie wiem jaki jest ten z Mango i passiflorą, ale domyślam się, że niewiele się różni od pozostałych Naturalsów.
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
Odhaczam się tylko tu
|
#196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zapewne juz w tym tygodniu kurier zapuka do drzwi fuksiarek w tym do mnie
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki wrocilam po miesiacu i mam mnostwo czytania
bardzo podoba mi sie ta oferta netto do 10 czuje ze4 duzo pieniazkow na to wydam.pozdrawiam wszystkie avonki![]()
|
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Wam.dziewczyny mam pytanko, moze głupie ale sie moge zapytać
Czy moge zamówic naprzykład 100sztuk "Formularza przesyłki zwrotnej"?? Wysla mi tyle?? Chce powkurzac tych co pakuja
|
|
|
|
#199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale zadnych ograniczen nie ma.
|
|
#200 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Dziewczynki, czy zamawiała któraś z Was te klapki plażowe?? Ciekawa jestem czy warto mieć je na wczasach??
|
|
|
|
#201 |
|
szeryfcio
|
nie, cielisty.
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4683545] kamilcia.Nowa ja nie mam upowaznienia, i mowie ze to dla mamy paczka i pokazuje dokument,ze mam to samo nazwisko [/quote] Jak pytałam na infolinii, powiedzieli, że jak w dowodzie jest to samo nazwisko to nie ma problemu z wydaniem paczki. Jeśli chodzi o Summer Burst, wąchałam w COKu i jest to inny zapach niż ten co dali na stronę zapachową w katalogu. Strona pachnie Tropical Zing jak dla mnie. Może się pomylili.
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem że był w netto, tylko ze nie składałam zamówienia z tego katalogu. kupiłam tylko pare rzeczy w coku - nie widziałam sensu dobierania na siłę niepotrzebnych kosmetyków. A taka miałam ochote na ten pierścionek (naszyjnik juz mam
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze możesz sobie wydrukować na stronie Avonu jeśli będziesz miała coś do wymiany lub oddania
|
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
a oto oferta internetowa na 9:
zel rozświetlająco-brazujący deep bronze 9,9 lakier do paznokci perła i opal 4,9 szminka złota red 2000 8,9 mrożny lakier do paznokci 4,9 ujedrniajacy balsam 6,9 naoczny podwojny cien angel 4,9 pierscionek diamente 7,9 szminka pielegnacyjna orange 5,59 luksusowy eliksir do kapieli 13,9 zestaw 3 filizanek 24,9 blyszczyk CT owocowy apple 6,9 krem do ciala do skory delikatnej 7,9 dodajace objetosci szampon i odzywka 5,9 komplet akcesoriow kosmetycznych 13,9 kredka do powiek 2w1 jet black torba pin up girl 19.9 ropromieniajacy krem na dzien dobry 8,9 nawilż maseczka do twarzy z maslem shea 6,9 szybko schnący lakier do paznokci alian 5,9 balsam z owsem 7,9 szmpon 3 w 1 do codziennego stos 6,9 nawilż balsam do ciała wink 6,9 |
|
|
|
#205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nawet ciekawa.
|
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki kasiu2439 |
|
|
|
#207 | |
|
Raczkowanie
|
dzieki
![]() ja wiem, bo jedna avonka kiedys wkleila wklejam popnownie![]() Cytat:
|
|
#208 |
|
Rozeznanie
|
ja wiem, bo jedna avonka kiedys wkleila
wklejam popnownie![]() Dzieki wielkie |
|
|
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
Witam własnie dostalam swoja paczke z kat8 i tradycyjnie bralam zele pod prysznic i mydlo w plynie,wodę toaletową pur blanca,i body spray,antyperspiranty w kulce itp.
I tak kuracja parafinowa -zapach nawet moze byc jutro ja zastosuje bo dzis juz pielegnowalam stopy,no moze wieczorkiem naloze na ręce. A co do kat.nr 9 to bardzo zaluje że nie wziełam z demo wody paris jest boska lubię taki zapach,moze cos uda mi sie jeszcze uzbierac na II termin a jak nie to wezme z kat.nr 9.N Nowy zapach full speed przypomina mi ten poprzedni tylko jest troszke delikatniejszy nawet jest niezły. A co do nowego zapachu zelu pod prysznic to tez uwazam ze pachnie identycznie jak tropikal Zing ale napewno sie skuszę i na zel i na mydlo Pozdrawiam |
|
|
|
#210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

w cuda-wlasciwosci nie wierze

ale oczywiscie korzysta się z tego że jest tańszy i ma się dla siebie 

Dziewczynki, czy zamawiała któraś z Was te klapki plażowe?? Ciekawa jestem czy warto mieć je na wczasach??