|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mandragorka jaki laktator polecasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Konto usunięte
|
Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46886472]
![]() Przecież one jeszcze urosną (mi urosły). W ogóle to jak słyszę, że kobiety same się decydują na operacje plastyczne to mam dreszcze. Ja miałam w wieku lat 19 operację nosa (miałam złamaną w przedszkolu przegrodę nosowa i dopiero w tym wieku mogli mi ją znowu złamać i nastawić) przez co przeszłam też korekcje plastyczną nosa i NIGDY nie zapomnę tego miesiąca po operacji... Siniaki takie że oczu nie szło otworzyć, ból cały czas, zapachu nie czułam chyba przez 3 miesiące, rurki w nosie... Mamuśka zrobiła mi kilka zdjęć i pokazałam je tylko mężowi i to dopiero po ślubie ![]() ![]() A leżały ze mną babki po odsysaniu tłuszczu i one to nie mogły nawet bezboleśnie oddychać, tak wszystko napiepsza. O nie, nigdy więcej ![]() No ona chyba zrobiła jak miała 19 ale to prezent na 18... teraz ma chyba 23... Mówiła, ze bol niesamowity...ja rozumiem takie operacje w dojrzałym wieku jak zle sie kobieta czuje ze swoimi piersiami bo opadły albo cos ale kurde to jest wydatek 13tys...wydaje mi sie, ze ja bym sie dziwnie czuła z takimi kulkami na klacie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Rozeznanie
|
Witamy się z rana...
Moja siostra teraz w sierpniu będzie sobie robić piersi właśnie ale ma 27 lat i nawet po urodzeniu synka ma takie malusie... Ja tam bym nie zrobiła ale to jest ciało i nie wnikam ale jak będzie po to napiszę co i jak... Dziewczyny czy też tak macie że jak na przykład położycie się do łóżka to przez chwilę nie możecie złapać oddechu? bo ja tak mam od jakiegoś tygodnia i nie wiem czy to powiększona śluzówka czy co... |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Mamusie
![]() My wczoraj zaczęliśmy oglądać z mężem jak zwierzęta opiekują się dziećmi [psy i koty] i musze się wam wyzalic, że cholernie tęsknię za moimi psami tu... Juz rycze... Nie mogę wziąć ich do bloku bo Golden za duży a Jamnik ma.juz 8 lat i na 2 piętro kilka razy dziennie nie będzie długo wchodził ![]() I co ja mam zrobić ![]() Miłego dnia z uśmiechem na buziakach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46886556]
Mandragorka jaki laktator polecasz?[/QUOTE] Ja miałam z Aventa ręczny i jak dla mnie się sprawdził. Nie wiem czy baby ono to dobra firma. My mieliśmy nianie z tej firmy i to był szit. Kolezanka laktator elektryczny i też się nie sprawdził. Może ręczny byłby dobry. Z laktatorów to jescze dziewczyny chwaliły Medela mini electric - dokładnie nir wiem jak się nazywa. Z tym, ze to już droższy sprzęt i na pewno sprawdzi się jak kobieta często odciaga pokarm. A myślę ze to jak często laktator bedzie używany kobieta może ocenić po porodzie i zaczęciu przygody z karmieniem. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szczerze nie lubię yorków male psy na baterie ale podejrzewam ze jak bym miała jednegi to bym kochała nad życie. York mamduzo plusów, nir gubi włosów, nie śmierdzą, sa małe, i nie tak drogie w utrzymaniu. No i jak brzydka pogoda zawsze moze zrobic do kuwety na balkonie. No i dla dzidzi nie sa zagrożeniem no chyba ze na jakiegoś terorydte trafisz hihi... daj znac jak namawianie ![]() Witam sie i ja Ja mialam niby straszny i nie straszny sen. Snilo mi się ze urodzilam i poród przyjmowala moja siostra. Potem musiałam malucha wytrzec i ubrac i wpdlam w panieke bo okno otwarte i maly marzl. Potem go ubralam ale nie moglam znaleźć czapki. Potem okno zamknelqm i włączyłam ogrzewanie. Chcialam mu dać pierś ale moja mama mowila ze za wcześnie ale on tak bardzo chcial i się z nia klocilam. I więcej nie pamiętam, ale mam mieszane uczucia po tym śnie. Nie lubię tak. Ehhhh Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wylicytowałam dwa pajace dla małej za 20zł z przesyłką, firmy Next i wyglądają jak nówki, ale się cieszę ![]() ![]() Co do snów, też miałam dziś jakieś dziwne, nie wiem skąd się to bierze ![]() Masakra. Cytat:
![]() ![]() ![]() Elfirka ja tam szanuje wybór siostry, to bardzo poważny zabieg, raczej operacja, wiele yzyka niesie ze sobą, ale jak ma dziewczyna mieć kompleksy z tego powodu i nie być szczęśliwa to czemu nie... Ja bym się bała, jedynie dr Szczytowi oddałabym się w ręce ![]()
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2014-06-15 o 10:52 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4598 |
Rozeznanie
|
Ja będę miała cc i ponoć po cesarce położne same zalecają laktator kupić bo nie ma pokarmu i mi tylko po to potrzebny... A laktator jak laktator wygląda normalnie i wydaje mi się że ręczne to wszystkie takie same tylko za firmę się płaci ale może się mylę. Przekonam się po porodzie... A moja kuzynka po porodzie musiała właśnie kupić i rodzice jej w aptece kupili jakiś taki bezfirmowy właśnie ale nie pamiętam jaki za 90zł chyba i jest strasznie zadowolona. Zamówiła sobie później elektryczny jeszcze ale nie używa go w ogóle... Także nie wiem jak to jest. Spróbuję a jak nie to kupię Aventa...
Byłam w kościele. Nie było miejsc i musiałam stać. Nagle zrobiło mi się tak słabo i niedobrze, oblał mnie pot i musiałam wyjść. Dobrze że w takim bocznym wejściu do kościoła stała ławka to już siedziałam do końca mszy i co jakiś czas mi się tak znowu robiło... Masakra... Nie wiem czy za dużo ludzi i nie było czym oddychać czy dzidzi mi kopało po jakichś nerwach bo szalał w brzuchu niemiłosiernie... Może zostanie organistą... A zapomniałam się pochwalić... Małż wczoraj kupił swojemu synowi koszulkę ze swoim ulubionym gadżetem czyli gitarą... Ale nie mogę coś znaleźć na stronie h&m... |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
Miałam którejś odpisać odnośnie tego braku tchu przy leżeniu.Ja czasem jak się położę na sekundę na wprost to ciężko mi oddech złapać, lekarz mówił, że dziecko na wszystko uciska i dlatego
![]()
#4600 |
Rozeznanie
|
Asia wiesz co? Ona chce sobie zrobić bodajże małe C jak dobrze pamiętam. Chce mieć naturalne... Niom moja siostra wiele w życiu przeszła z powodu ojca Jej dziecka. Na szczęscie zmądrzała i teraz ma cudownego faceta, starszego o 8 czy 9 lat ale jest na prawdę w porządku. Ale myśle że przez swojego byłego nabawiła się takich kompleksów, a nie jest brzydka dziewczyna ani nie głupia tylko jak była z tamtym gościem, to się ubierała i malowała jak taka no wiesz bo Jemu się podobało tak i został Jej ten makijaż dosyć mocny. Uważam że jeśli po tym zabiegu poczuje się pewniej to niech zrobi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm, jak to facet potrafi namieszać w głowie ![]() ![]() Dobrze, że ułożyła sobie życie na nowo ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4602 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46886472] ![]() Przecież one jeszcze urosną (mi urosły). W ogóle to jak słyszę, że kobiety same się decydują na operacje plastyczne to mam dreszcze. Ja miałam w wieku lat 19 operację nosa (miałam złamaną w przedszkolu przegrodę nosowa i dopiero w tym wieku mogli mi ją znowu złamać i nastawić) przez co przeszłam też korekcje plastyczną nosa i NIGDY nie zapomnę tego miesiąca po operacji... Siniaki takie że oczu nie szło otworzyć, ból cały czas, zapachu nie czułam chyba przez 3 miesiące, rurki w nosie... Mamuśka zrobiła mi kilka zdjęć i pokazałam je tylko mężowi i to dopiero po ślubie ![]() ![]() A leżały ze mną babki po odsysaniu tłuszczu i one to nie mogły nawet bezboleśnie oddychać, tak wszystko napiepsza. O nie, nigdy więcej ![]() ![]() ![]() Jak jeszcze powiększenie małych czy obwisłych piersi zrozumiem, tak odsysania tłuszczu czy wstrzykiwania sobie botoksu, tudzież powiekszania ust za cholere ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do snów, to one są tak nie ogarnięte a potem siedzą w człowieku i jakieś takie dziwne uczucie się kumuluje.. Tule ![]() Cytat:
![]() Smiałam się do męża jakiś czas temu, ze sobie zrobie sztuczne piersi, bo po karmieniu dziecka to będą sięgały kolan hehe ![]() Oczywiście zostałam zbesztana i powiedział, że najpiękniejsze są naturalne cycuszki. Ja mu mówie "ale one tak fajnie nie stoją ![]() No tym argumentem zakończył rozmowę hehe ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Elfirka ![]() Cytat:
![]() Oby ta operacja poprawiła samoocenę twojej siostry, niech będzie szczęśliwa ![]()
![]() |
#4603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, teraz trzeba szczególnie uważać na siebie, zwłaszcza, że zostały 3 miesiące ![]() Haha, dobrze Ci powiedział ![]() Aż tak chyba cycki nam nie zbrzydną po karmieniu? ![]() Ja to teraz mam jędrne, takie sterczące, urosły sporo i fajnie byłoby gdyby tak zostało, ever ![]() Zaraz obiad ![]() Jak dobrze, że mama nas tak rozpieszcza ![]()
![]() |
#4604 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurcze mi też by ktoś mógł zrobić obiad ![]() Dzisiaj w planach kotlety sojowe, ziemniaczki z koperkiem i jest jeszcze pomidorowa ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]()
Nasz ślub 13.07.2013r. Kocham Cię Mężu ![]() ![]() ![]() ![]() http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png Nasza Roksanka jest już na świecie 15.09.14r. Kochamy cię nad życie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Misstic Czas edycji: 2014-06-15 o 12:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My już po obiadku, młode ziemniaczki rządzą ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny! Dziękuję Wam bardzo za słowa otuchy, za wsparcie - kochane jesteście!
![]() U mnie lepiej. Nawet dałam się wyciągnąć wczoraj z większą grupą znajomych na grilla na działce. Fajnie było. Co do terapii zaczynam na poważnie nad tym myśleć... Chodziłam przez rok w Krakowie na indywidualną terapię dla Dorosłych Dzieci Alkoholików (DDA), ale jak się wyprowadziliśmy nie wznowiłam tutaj terapii, bo takiej tu nie ma specjalistycznej, ale też nie koniecznie musi być taka. Na razie zostanę w stanie stagnacji... żeby nie zaszkodzić dzidolkowi... Teraz lecę do kuchni ale jeszcze Was ponadrabiam porządnie. Co do szpinaku, to wrzucę Wam wkrótce przepis na zielone risotto ![]()
#4607 |
Rozeznanie
|
Niom u mojej siostry to wyglądało tak że ten debil (bo inaczej go nie nazwe) zrobił Jej dzieciaka i spierdzielił do Anglii niby za pracą... Ona urodziłam i z 6-miesięcznym synkiem poleciała za Nim a tam to już w ogóle tragedia. Mieli pracować i na zmianę pilnować a On ją tak robił że w ogóle nie wracał i Ona do pracy a tu nie ma z kim dziecka zostawić i tak po koleżankach zostawiała. Dzieckiem się do dzisiaj nie interesuje a Ją zdradzał na lewo i prawo i chodził na panienki a nawet się nie czaił z tym... Poza tym jeszcze w Polsce wzięli kilka kredytów to na firmę to na raty coś i się wypiął na Nią... Zresztą kto by marzył żeby na kredyt dał jak On alimentów nawet nie płaci a dziecku kupił ostatnio łuk w sklepie po 5zł i dał... Tragedia... Ale przez to wszystko co z nim miała i przez te długi że Ją już komornik ścigał to się podłamała... Na szczęście już ok... No prawie ok bo mój chrześniak a Jej synek nie słyszy zbytnio przez 3 migdałka który już wycieli ale czeka Go jeszcze operacja uszka bo przez to sepleni odkąd zaczął mówić i tam w Anglii mówili Jej że On sepleni bo mieszają mu się dwa języki a tu się okazało że to przez to... Ale tego migdała to strasznie źle przeżył bo 1 mu wycieli a 2 przycieli i siostra mówiła że już głupi Jaś przestał działać to dopiero mu te wszystkie rurki wyciągali i tak się darł że same Jej łzy po polikach ciekły a przez dwa dni nic nie chciał jeść...
Małż mi włosy zafarbował i zaraz obiadek będziemy trzaskać... |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jak robisz kotlety sojowe? kupiłam kilka dni temu, ale robiłam chyba 5 lat temu jak nie wcześniej, może masz jakiś przepis? uznałam, że chcę małemu dać do spróbowania wszystkiego co się tylko da jak jeszcze jest w brzuchu ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4610 | ||
Zakorzenienie
|
Ehh przez płakanie kochana to ja ruchy wywołałam i mały zaczął chyba tańczyć na pocieszenie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Na poprawę humoru dostałam od siostry całą torbę grzechotek(pierwsza partia,drugą niedługo odbiorę) całą reklamówkę skarpetek dla małego i 2 torby większych ubranek od 74-98 rozmiarowo ![]() ![]() ![]()
Synuś ![]() Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Zakorzenienie
|
Zrobiliśmy mega długi spacer i padam
![]() Pora coś zjeść, bo z tego wysiłku zgłodniałam ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() Mecia my już widocznie starej daty jesteśmy ![]() W Stanach na 13 urodziny serwują operację np. poprawa nosa czy odstających uszu, Boze, szok ![]() Dobrze, że z cyckami czeka się do 18stki ![]() W takim razie ciekawe co nasze dzieci będą dostawały na komunię za prawie 10 lat, bo na 18stkę to pewnie serię botoksów ![]()
![]() |
#4612 |
Zakorzenienie
|
Jak dorosla kobieta poprawia to i owo to jeszcze rozumiem,ale nastolatce fundowac takie poprawianie urody? Masakra. To tak jakby rodzic powiedzial,ze nie jest zbyt ladna. Ja rozumiem korekcje odstajacych uszu czy blizny po tradziku ale sztuczne piersi? Ja juz chyba za staroswiecka sie robie
![]() Mloda na dzialce u moich rodzicow a ja sprzatam w szafie komandor. Kilka workow ciuchow,butow i innych rzeczy wyrzucilam. Miejsca sie zrobilo w szafie, od razu mi lzej na duszy ![]() Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
#4613 |
Wtajemniczenie
|
Obiadek zrobiłam, ze smakiem zjedliśmy
![]() I wiecie co? W końcu wyrwałam te moje krzaki hihi ![]() ![]() Umyłam też włoski i zaraz idę je suszyć. Może jeszcze pomaluję paznokcie ![]() ![]() A i w następnym tygodniu jedziemy z mężem na wycieczkę do zoo do Poznania ![]() ![]() ![]() Jeszcze brzusio nie duży, chodzić można a i jazdę pksem zniosę spokojnie. Także nie mogę się już doczekać ![]() Co do prezentów, to jak widzę, że dzieciaki na komunie dostają komputery, tablety, telefony, ps3, pieniądze w wysokości połowy pensji albo i więcej to mnie normalnie trzęsie.. Ja nikomu nie żałuje, ale uważam, że wszystko ma swój czas, a dzieciom w wieku lat 8 nie jest potrzebne 600zł od jednej babci czy wypasiony komputer za 2tys. Gdzie te czasy, że człowiek dostawał złote kolczyki, rower czy zegarek i był najszczęśliwszym dzieckiem na ziemi? ehh
#4614 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taa,może jeszcze nasze dzieci botoks będą dostawać na komunię ![]() Cytat:
![]() Misstic, dlatego ja się cieszę,że jestem chrzestna mojego siostrzeńca,bo chociaż nikt nie będzie wymagać ode mnie żebym kupiła komputer tudzież quada wywalając na to całą pensję albo i jeszcze lepiej... I mojemu dziecku też nie wybiorę chrzestnych,bo kasa,bo prezenty na komunie,bo dziecko musi wiedzieć,że komunia to nie tylko prezenty a z takich chrzestnych na ogół pożytku innego niż materialny nie ma ![]() Mnie tam ucieszył rower i zegarek,no i kasa z której miałam w rękach może 200 zł na zabawki a reszta gdzieś wyparowała nagle i do dziś dnia jej nie odzyskałam ![]()
Synuś ![]() Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... ![]() Edytowane przez Metamfetaminax Czas edycji: 2014-06-15 o 16:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak człowiek dostał rower na komunie to z wrażenie spać nie mógł, a teraz... ![]()
![]() |
#4616 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do prezentów zgadzam sie w 100% ja dostalam 5 par kolczyków dwa łańcuszki, skladaka fioletowego, organy, pamiątki i inne. I dostalam tylko 50 nowych zlotych cieszylam sie jak głupia. I do tej pory mam wszystkie pamiątki i złoto. moje dziecko też będzie tak chowane nie w 100% ale chce zeby docenial rodzinę a nie ich portfele. Na chrzciny chcemy pamiątki zresztą duzo osob nie będzie. I tak samo z komunia. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha, oby nie ![]() Ja jak czasem oglądałam Małą Miss w Polsat Cafe to się nadziwić nie mogłam, to nie była zabawa, ale wyścig szczurów masakra, sztuczne rzęsy, wybielanie zębów, ludzie no ![]()
![]() |
#4618 |
Zadomowienie
|
Witam Was dziewczynki
![]() Coś nie potrafię się na nowo wkręcić w wątek... ![]() Czytam Was na bieżąco, ale po tygodniowej nieobecności jakoś tak obco się czuję... ![]() Za chwilę podjedzie po nas brat Tżta z żoną na grilla i znów nie będę w temacie... Coś mam humor nie za ciekawy dzisiaj. Małż się stara jak może, żeby mi go poprawić, ale nic nie działa. ![]() A macie parę fotek wakacyjnych (nawet żółwik się załapał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W ogóle to wrrrrrrrrrrrrrrrr ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
zły humor napewno przeminie i jutro będzie już lepiej ![]() A te zdjęcia są przepiękne ![]() ![]() Teraz wiem czemu mój tata kochał całym sercem Grecje..
![]() |
#4620 |
Wtajemniczenie
|
co do yorkow mam identyczne zdanie jak Niestabilna
![]() Misstic ja juz nie raz wspominalam o piersiach ale Tz by sie nie zgodzil na operacje.Za zadne skarby nie chce o tym slyszec...za to po porodzie i po karmieniu bardzo sie boje ze beda znowu malutkie i do tego sflaczałe ![]() Asia19x odstające uszy to sie u nas robi już na komunię ![]() Witam się,wypiłam pierwszą w tym roku kawę a i tak zasypiam ![]() A i mama mi kupila dla maluszka piekny zolty kocyk z kubusiem puchatkiem i kłapouchym ![]() ![]() Ja pamiętam że na komunię dostałam biżuterię,tv i rower ![]() Ale moje dziecko do komuni nie będzie szło... ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.