Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-06-15, 08:48   #1711
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Ja ju¿ po rowerze, dwudziestka odrobiona dzi¶ siê super jecha³o, wiatr siê tak uk³ada³ ¿e posz³o raz dwa, coraz bardziej siê zblizam do jednej godzinki

27.02.2012
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-15, 12:51   #1712
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Poka¿ wiadomo¶æ
Kurcze, kilka objawów bym nawet pod siebie podpasowa³a, wiêc mo¿e te¿ bym chocia¿ na dwa tygodnie wykluczy³a gluten z menu
Rozumiem ¿e dieta paleo opiera siê na eliminacji glutenu czy to co innego? Najgorzej jednak ¿e ciê¿ko jest zast±piæ mi produkty m±czne.. nie mieszkam na swoim jeszcze (wynajmuje pokoj studencki), pracuje 12 godzin dziennie, nieregularnie jem i nie potrafie gotowaæ tak jak bym chcia³a wiêc nie wiem jak by³oby z przygotowywaniem posi³ków bezglutenowych, ale mo¿e warto spróbowaæ, oczywi¶cie po przeczytaniu te¿ jakiej¶ ksi±¿ki napierw

BSmart z mini twistem i frytkami wiêc nawet miêsko by³o,tylko placek i sos wêgle podbi³, ale za to w inne dni by³o w miare czysto (raz tylko wypi³am pó³ wina - te¿ kcal w normie by³y i dzi¶ pó³ piwa )

aaaa, napisz jeszcze kiedy przechodzisz na level 2 shreda, i jak tam po skonczeniu 1 levelu?

Jako¶ cicho tu na weekendy..

Macie pomys³ gdzie mogê kupiæ miarke krawieck± oprócz oczywistej pasmanterii? Bo nie mam nigdzie w pobli¿u, a chcia³abym zacz±æ siê mierzyæ znow

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Malinka pyta³am tam wy¿ej jakie dywanówki robisz te 6-minutowe?
Tak jak pisz± w tym artykule, takie objawy mog± mieæ milion ró¿nych przyczyn .
Tak, paleo opiera siê na jedzeniu bezglutenowym. W niektórych wersjach te¿ beznabia³owym, czego te¿ bym chcia³a spróbowaæ. Chocia¿ ¿ycie bez sera czy twaro¿ku mo¿e byæ ciê¿kie . Ale dla dobrego samopoczucia warto siê odzwyczaiæ
W ksi±¿ce s± przepisy, a gotowanie to jaka¶ wybitna sztuka nie jest . Ja sama z siebie to te¿ nie gotujê, ale pod±¿anie za przepisem ciê¿kie nie jest . Za jakie¶ wymy¶lne potrawy te¿ bym siê nie bra³a, ale te proste, codzienne to naprawdê ¿adne wyzwanie .
Kocham twistery i mini twisty z kfc Czemu to nie jest zdrowe ?!
Jak widaæ w podpisie, jeszcze nie skoñczy³am 1 levelu.

Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ
Jak tam z æwiczeniami wczoraj?

---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------

Wywal wywal gluten, albo chocia¿ tê wiêksz± czê¶æ zwi±zan± z pieczywem i ry¿em. Ja sobie chwalê bardzo mocno ten brak glutenu. Tylko ¿e ja staram siê je¶æ normalne produkty, wiêc jak co¶ ¶ladow± ilo¶æ glutenu zawiera to ju¿ trudno

Ja wydoi³am wczoraj pó³ litra pepsi, kupi³am t± MAX która niby kalorii ma mniej, ale ¶mieæ wpad³
Mój najwiêkszy grzech od pocz±tku odchudzania. By³am wczoraj tak wykoñczona ¿e zasne³am o 22, natomiast o 1 w nocy siê obudzi³am, przera¿ona bo jacy¶ debile gonili siê z wrzaskiem po osiedlu. My¶la³am, ¿e co¶ siê dzieje i prawie godzinê nie spa³am :/ Dzisiaj muszê szczególnie siê pospieszyæ, muszê rozwi±zaæ duuu¿o testów bo jutro mam teoretyczny. Na szczê¶cie ich jest mnóstwo w necie, na praktyczny przyk³adów nie by³o ¿adnych :/
Wywalam, wywalam, ale chcê do tego podej¶æ rozs±dnie, wiêc zaczynam od przeczytania ksi±¿ki, ¿eby wiedzieæ co i jak . Niby jedyna z³a rzecz, jaka siê mo¿e wydarzyæ przy takiej diecie to brak b12, ale i tak wolê siê☠najpierw porz±dnie przygotowaæ.

Ciekawe, ja strasznie nie lubiê wszelkich max/zero/light, jak dla mnie smakuj± okropnie. Za to zwyk³a cola czy pepsi . Niecierpiê tego, ¿e lubiê takie rzeczy

Edytowane przez Melonade
Czas edycji: 2014-06-15 o 13:54
Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-15, 13:48   #1713
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Ale cisza gdzie was wszystkich wywia³o?

Ps. Na obiadek gotujê kaszê jaglan±, do tego pieczony kotlecik mielony i surówka z kapusty.

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-15, 14:04   #1714
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
Tak jak pisz± w tym artykule, takie objawy mog± mieæ milion ró¿nych przyczyn .
Tak, paleo opiera siê na jedzeniu bezglutenowym. W niektórych wersjach te¿ beznabia³owym, czego te¿ bym chcia³a spróbowaæ. Chocia¿ ¿ycie bez sera czy twaro¿ku mo¿e byæ ciê¿kie . Ale dla dobrego samopoczucia warto siê odzwyczaiæ
W ksi±¿ce s± przepisy, a gotowanie to jaka¶ wybitna sztuka nie jest . Ja sama z siebie to te¿ nie gotujê, ale pod±¿anie za przepisem ciê¿kie nie jest . Za jakie¶ wymy¶lne potrawy te¿ bym siê nie bra³a, ale te proste, codzienne to naprawdê ¿adne wyzwanie .
Kocham twistery i mini twisty z kfc Czemu to nie jest zdrowe ?!
Jak widaæ w podpisie, jeszcze nie skoñczy³am 1 levelu.

Wywalam, wywalam, ale chcê do tego podej¶æ rozs±dnie, wiêc zaczynam od przeczytania ksi±¿ki, ¿eby wiedzieæ co i jak . Niby jedyna z³a rzecz, jaka siê mo¿e wydarzyæ przy takiej diecie to brak b12, ale i tak wolê siê☠najpierw porz±dnie przygotowaæ.

Ciekawe, ja strasznie nie lubiê wszelkich max/zero/light, jak dla mnie smakuj± okropnie. Za to zwyk³a cola czy pepsi . Niecierpiê tego, ¿e lubiê takie rzeczy
Tak, te¿ nie lubi³am max dopóki przez miesi±c nie pi³am nic s³odkiego Uwielbiam gazowane napoje!

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Ale cisza gdzie was wszystkich wywia³o?

Ps. Na obiadek gotujê kaszê jaglan±, do tego pieczony kotlecik mielony i surówka z kapusty.

Mnie wywia³o do æwiczeñ i nauki ¿ebym znowu jutro nie wy³a ¿e jestem beznadziejna

27.02.2012
Stary 2014-06-15, 15:47   #1715
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:

Mnie wywia³o do æwiczeñ i nauki ¿ebym znowu jutro nie wy³a ¿e jestem beznadziejna
My we wtorek znowu z prac± jedziemy a jeszcze do niej nie zajrzeli¶my

Stary 2014-06-15, 15:48   #1716
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Tak, te¿ nie lubi³am max dopóki przez miesi±c nie pi³am nic s³odkiego Uwielbiam gazowane napoje!

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Jak ja nie pijê przez miesi±c nic s³odkiego to pó¼niej ani max, ani zwyk³a mi nie smakuje i zastanawiam siê☠jak ja to mog³am lubiæ?
Natknê³am siê☠w jakiej¶ kolorowej gazetce na dietê, która wydawa³a mi siê ca³kiem rozs±dna (nie przygl±da³am siê uwa¿nie, ale tak na pierwszy rzut oka), nawet liczyli ilo¶æ B/W/T i zawsze bia³ka mia³o byæ najwiêcej, przepisy na jakie¶ fajne kurczaki i inne sa³atki z ryb± czy miêsem, naprawdê zapowiada³o siê weso³o, a tu nagle "jak masz ochotê na co¶ s³odkiego wypij colê zero"

Stary 2014-06-15, 16:26   #1717
aamidale
Rozeznanie

jutro te¿ mnie czeka energetyk przed egzaminem bo mi siê inaczej my¶li.Ale nauka skonczona, wszystkie testy mi wychodza na 80 pare procent, jeszcze rano pare zrobie

27.02.2012

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-06-15, 16:51   #1718
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
jutro te¿ mnie czeka energetyk przed egzaminem bo mi siê inaczej my¶li.Ale nauka skonczona, wszystkie testy mi wychodza na 80 pare procent, jeszcze rano pare zrobie
no to piêknie!

Stary 2014-06-15, 17:02   #1719
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
super trzymam kciuki, aby wszystko siê uda³o!

Stary 2014-06-15, 17:32   #1720
katka11s
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 47

Cytat:
Napisane przez bebemwls Poka¿ wiadomo¶æ
Kochana staraj siê trzymaæ nadal zdrowy styl ¿ycia i zamiast intensywnych æwiczeñ mo¿esz spacerowaæ
Najwa¿niejsze,¿e zadba³a¶ o siebie nie tylko w sferze dietetycznej. Mam nadzieje,¿e to nic powa¿nego te zabiegi
Dziekujê za mi³e s³owa bebemwls !!!
tak w³a¶nie stara³am siê robiæ ,je¶æ zdrowoi trzymaæ siê tego aby nie przekroczyæ dziennej liczby kalorii 1600 jako¶ siê uda³o
Mia³am kilka ciê¿szych dni bo zle siê czu³am i poprostu nie da³abym rady æwiczyc ,ale po 3 dniach na rower siê skusi³am i by³o w miare ok .

Przepraszam ze tak rzadko siê odzywa³am w tym tygodniu,ale nie do¶æ ¿e dowiedzia³am siê o tych operacjach to ca³y czas tylko praca i praca ...
Dzi¶ mam dzieñ wolny wreszcie i do poludnia chcialam spêdziæ go z T¯
Teraz mam chwilê woln± i nadrabiam zaleg³osci ...
Pomimo tego ¿e rzadko piszê staram siê na bie¿±co czytaæ Wasze wpisy
Dziêkujê raz jeszcze za s³owa wsparcia

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Spokojnie, nie przemêczaj siê.
Najwa¿niejsze to nie je¶æ ¶mieciówki, tylko zdrowe jedzonko.
Co do æwiczeñ - osobi¶cie ma³o siê ruszam wiêc nie bêdê siê wypowiada³a, ale zawsze staram siê przynajmniej i¶æ na spacer.
Zajêcia domowe te¿ traktujê jako æwiczenia np. dzisiaj przede mn± odmra¿anie lodówki ¿e mam wysok± to i wyci±gn±æ siê muszê i przychyliæ.
Malinka_Malinka DZIÊKUJÊ !!!
Stara³am sie nie je¶æ ¶mieciówki ... jedyne co to jak wysz³am od lekarza zacze³am tak p³akaæ ze bêdê mieæ te operacjê bo nigdy w ¿yciu w szpitalu nie le¿a³am,¿e T¯ -towi mojemu zrobi³o siê mnie szkoda i zabra³ mnie na moj± ulubion± pizze ,której lata nie jad³am,a chodzili¶my na ni± w czasach studenckich a no i piwko .to tyle moich grzeszków...
Z tymi zajêciami domowymi to dziêki za podpowied¼!! nigdy nie wlicza³am tego do jakiego¶ wysi³ku a ostatnio nawet sporo tego by³o i tak jak u Ciebie u mnie lodówka te¿ w ruch posz³a bo wymaga³a
wyczyszczenia .
Teraz ju¿ jakmi lepiej to staram siê codziennie je¿dzic rowerem po dworku ,tak zeby chocia¿ ok 10 km zrobiæ

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Melonade
wiem ,¿e podajemy wagê w pi±tki,ale w tym tygodniu mia³am nie do¶æ ¿e tego lekarza ,apotem praca i praca i praca...
Czy przyjmiesz moj± wagê dzi¶ ? wa¿ê siê pi±tki jak ustali³y¶cie i
13.06 wa¿y³am 84 kg
Bêdê wdziêczna i przepraszam za za zamieszanie
pozdrawiam!

jest: 84.0kg

I etap ; 80 kg
II etap ; 75 kg
III etap 70 kg

Edytowane przez katka11s
Czas edycji: 2014-06-15 o 17:45
katka11s jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-15, 18:30   #1721
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katka11s Poka¿ wiadomo¶æ
Dziekujê za mi³e s³owa bebemwls !!!
tak w³a¶nie stara³am siê robiæ ,je¶æ zdrowoi trzymaæ siê tego aby nie przekroczyæ dziennej liczby kalorii 1600 jako¶ siê uda³o
Mia³am kilka ciê¿szych dni bo zle siê czu³am i poprostu nie da³abym rady æwiczyc ,ale po 3 dniach na rower siê skusi³am i by³o w miare ok .

Przepraszam ze tak rzadko siê odzywa³am w tym tygodniu,ale nie do¶æ ¿e dowiedzia³am siê o tych operacjach to ca³y czas tylko praca i praca ...
Dzi¶ mam dzieñ wolny wreszcie i do poludnia chcialam spêdziæ go z T¯
Teraz mam chwilê woln± i nadrabiam zaleg³osci ...
Pomimo tego ¿e rzadko piszê staram siê na bie¿±co czytaæ Wasze wpisy
Dziêkujê raz jeszcze za s³owa wsparcia

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Malinka_Malinka DZIÊKUJÊ !!!
Stara³am sie nie je¶æ ¶mieciówki ... jedyne co to jak wysz³am od lekarza zacze³am tak p³akaæ ze bêdê mieæ te operacjê bo nigdy w ¿yciu w szpitalu nie le¿a³am,¿e T¯ -towi mojemu zrobi³o siê mnie szkoda i zabra³ mnie na moj± ulubion± pizze ,której lata nie jad³am,a chodzili¶my na ni± w czasach studenckich a no i piwko .to tyle moich grzeszków...
Z tymi zajêciami domowymi to dziêki za podpowied¼!! nigdy nie wlicza³am tego do jakiego¶ wysi³ku a ostatnio nawet sporo tego by³o i tak jak u Ciebie u mnie lodówka te¿ w ruch posz³a bo wymaga³a
wyczyszczenia .
Teraz ju¿ jakmi lepiej to staram siê codziennie je¿dzic rowerem po dworku ,tak zeby chocia¿ ok 10 km zrobiæ

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Melonade
wiem ,¿e podajemy wagê w pi±tki,ale w tym tygodniu mia³am nie do¶æ ¿e tego lekarza ,apotem praca i praca i praca...
Czy przyjmiesz moj± wagê dzi¶ ? wa¿ê siê pi±tki jak ustali³y¶cie i
13.06 wa¿y³am 84 kg
Bêdê wdziêczna i przepraszam za za zamieszanie
pozdrawiam!
Jasne, tylko proszê Ciê, ¿eby¶ nastêpnym razem pisa³a wagê na kolorowo i pogrubion±, bo mogê przeoczyæ .

Uzupe³niona tabelka jest w pierwszym po¶cie.

Edytowane przez Melonade
Czas edycji: 2014-06-15 o 18:32

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-15, 21:40   #1722
dom_misia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 59

Hej dziewczyny! U mnie dzieñ lenia i zero zdrowego jedzenia no mo¿e prócz podwieczorka i kolacji (kefir i jogurt naturalny). Mam @ i jestem nie do ¿ycia! Spa³am do 13 zjad³am 2 go³±bki od mamusi poprawi³am wafelkami bo mieli¶my go¶ci potem zjad³am 3 kokosanki i popi³am jogurtem! Cha³a i ty, a¿ mi g³upio! Melduje spadki:
waga: 75,4 (-0,2kg) pozosta³e wymiary wszêdzie -1 cm prócz ³ydek, i biustu.Obieca³am sobie zakupu w sh ale pod warunkiem ¿e przez 5 dni czyli od jutra do soboty nie zjem nic nie dozwolonego! A bardzo mi zale¿y na tych zakupach wiec postaram siê dotrwaæ! Pozdrawiam pa
dom_misia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-15, 21:55   #1723
katka11s
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 47

Proszê powiedzcie mi kochane jak wej¶æ do tego naszego prywatnego klubu?mo¿e i ja bym co¶ doda³a
ju¿ pro¶ba nie aktualna ,wszystko ju¿ wiem

jest: 84.0kg

I etap ; 80 kg
II etap ; 75 kg
III etap 70 kg

Edytowane przez katka11s
Czas edycji: 2014-06-15 o 22:33
katka11s jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-15, 22:43   #1724
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dom_misia Poka¿ wiadomo¶æ
Hej dziewczyny! U mnie dzieñ lenia i zero zdrowego jedzenia no mo¿e prócz podwieczorka i kolacji (kefir i jogurt naturalny). Mam @ i jestem nie do ¿ycia! Spa³am do 13 zjad³am 2 go³±bki od mamusi poprawi³am wafelkami bo mieli¶my go¶ci potem zjad³am 3 kokosanki i popi³am jogurtem! Cha³a i ty, a¿ mi g³upio! Melduje spadki:
waga: 75,4 (-0,2kg) pozosta³e wymiary wszêdzie -1 cm prócz ³ydek, i biustu.Obieca³am sobie zakupu w sh ale pod warunkiem ¿e przez 5 dni czyli od jutra do soboty nie zjem nic nie dozwolonego! A bardzo mi zale¿y na tych zakupach wiec postaram siê dotrwaæ! Pozdrawiam pa
No to i tak ³adnie, ¿e spadek mimo @.

Tak siê zastanawiam czy tylko ja jestem taka pechowa, czy Wy te¿ tak macie ... bo tak sobie dzisiaj rozwa¿am i stwierdzam, ¿e to straszliwie nie fair, ¿e jak jeden dzieñ sobie kompletnie dietetycznie zrujnujê (kompulsy) to siê to odbija na wadze permanentnie, za to jak tydzieñ ³adnie jem i æwiczê to nie ma efektów ... Czy tylko ja tak mam?

Zakoñczy³am dzisiaj 1 level 30 day shred
Trochê siê obawiam, co siê bêdzie dzia³o w drugim . Jak bêdê mieæ chwilkê to rano siê zmierzê i zobaczymy, czy co¶ spadnie po 2 i 3 levelu. Nie wiem czy jutro od razu przejdê do 2, mam nadziejê,☠¿e tak, ale czeka mnie intensywny dzieñ i nie wiem czy bêdê mieæ czas i si³ê .

Stary 2014-06-16, 03:59   #1725
ArcymoneQ
Rozeznanie

Witajcie z rana, dzi¶ jestem strasznie nie wyspana... ale to tak jest jak siê do pó³nocy filmy ogl±da. Mój m±¿ zawsze co¶ ciekawego w³±czy pó¼no i idzie spaæ, a ja siê wkrêcam i ogl±dam do koñca

PS. ¦niadanie - sa³atka z po³ówki pomidora i kromka chleba z odrobin± mas³a.

Stary 2014-06-16, 06:44   #1726
aamidale
Rozeznanie

WItam Was w ch³odny poranek. Ja dzisiaj mam przerwê od æwiczeñ - po pierwsze egzamin, po drugie ka¿dy miêsieñ mnie boli a przemêczyæ siê bojê. Po wewnêtrznej stronie ud ju¿ zaczynaj± wy³aziæ spod t³uszczu wspania³e buly miê¶ni

---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ----------

Cytat:
No to i tak ³adnie, ¿e spadek mimo @.

Tak siê zastanawiam czy tylko ja jestem taka pechowa, czy Wy te¿ tak macie ... bo tak sobie dzisiaj rozwa¿am i stwierdzam, ¿e to straszliwie nie fair, ¿e jak jeden dzieñ sobie kompletnie dietetycznie zrujnujê (kompulsy) to siê to odbija na wadze permanentnie, za to jak tydzieñ ³adnie jem i æwiczê to nie ma efektów ... Czy tylko ja tak mam?

Zakoñczy³am dzisiaj 1 level 30 day shred
Trochê siê obawiam, co siê bêdzie dzia³o w drugim . Jak bêdê mieæ chwilkê to rano siê zmierzê i zobaczymy, czy co¶ spadnie po 2 i 3 levelu. Nie wiem czy jutro od razu przejdê do 2, mam nadziejê,☠¿e tak, ale czeka mnie intensywny dzieñ i nie wiem czy bêdê mieæ czas i si³ê .

Ja czyta³am, ¿e ¿eby przytyæ 1 kg trzeba zje¶æ 7000 kcal. Nie wiem czy to prawda. Kurcze Melonade, ja nie s±dzê ¿eby to ten jeden dzieñ Ci rujnowa³. Ile ten Twój zastój trwa ? Mo¿e przejd¼ siê do lekarza, nawet do dietetyka jak masz pieni±dze... Bo to pewnie jaka¶ bzdura przeszkadza a Ty siê do³ujesz...

---------- Dopisano o 06:40 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ----------

Cytat:
Napisane przez dom_misia Poka¿ wiadomo¶æ
Wspó³czujê @, ja pierwszego dnia ¿a³ujê ¿e siê urodzi³am.

Ty zawsze tak pó¼no wstajesz czy to z racji tego czasu w miesi±cu? Mi wczesne wstawanie baaardzo pomaga w odchudzaniu.

---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ----------

Za³±czy³am kolejne zdjêcie, z dzisiaj. Normalnie nie wierzê w tê ró¿nice!

27.02.2012
Stary 2014-06-16, 08:40   #1727
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Cze¶æ dziewczynki moje wczorajsze æwiczenia wziê³y w ³eb.
Ale za to by³am w naszej stolicy Warszawie, która powita³ mnie mas± ciemnych chmur.
Natomiast w sobotê wlaz³am na rower i poje¼dzi³am sobie po raz pierwszy od 10 lat. Jeszcze do dzi¶ boli mnie pupa od siode³ka.

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
WItam Was w ch³odny poranek. Ja dzisiaj mam przerwê od æwiczeñ - po pierwsze egzamin, po drugie ka¿dy miêsieñ mnie boli a przemêczyæ siê bojê. Po wewnêtrznej stronie ud ju¿ zaczynaj± wy³aziæ spod t³uszczu wspania³e buly miê¶ni
Powodzenia na egzaminach. Trzymam kciuki.

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-16, 09:17   #1728
Fragolka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 757

Melonade. Ja mam bardzo podobnie, jak zjem cos z³ego to od razu waga skacze w gore, a jak jem przyzwoicie to stoi. I w zasadzie jak nie trzymam sie planu diety w 100% to kg szybko wracaj±.
Mi pomog³a wizyta u dietetyka, dopiero wtedy uda³o mi sie schudn±æ.

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Fragolka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-16, 10:16   #1729
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Trzymam kciuki, oby wszystko posz³o jak najlepiej na egzaminie!

Ps. Wygl±dasz ¶wietnie na zdjêciu, widaæ ró¿nicê
Cytat:
Ale za to by³am w naszej stolicy Warszawie, która powita³ mnie mas± ciemnych chmur.
Natomiast w sobotê wlaz³am na rower i poje¼dzi³am sobie po raz pierwszy od 10 lat. Jeszcze do dzi¶ boli mnie pupa od siode³ka.
Z biegiem czasu przestanie boleæ... tylko musisz cze¶ciej je¼dziæ

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-16, 11:43   #1730
aamidale
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Powodzenia na egzaminach. Trzymam kciuki.
Haaa dziêkujê, ju¿ po
Jako¶ tam posz³o, my¶lê ¿e bêdzie ok

Malinko im czê¶ciej je¼dzisz tym mniej to odczuwasz na pupie. Ale fakt faktem ¿e to najbardziej denerwuj±ca rzecz w rowerze.

27.02.2012
Stary 2014-06-16, 11:44   #1731
bebemwls
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 491
GG do bebemwls

Witam po szalonym weekendzie melduje,¿e podczas weekendowego szaleñstwa i grillowania: wypi³am jedno piwko,zjad³am pó³ broku³a,jedna kie³baskê,3 karkóweczki i tone czere¶ni
Do tego nie mam teraz gdzie æwiczyæ,bo za³adowali mój pokój treningowy materia³ami do remontu ( drzwi,panele,gipsy,kleje itp. ) zostaj± mi spacery....

Cytat:
Wstawiam zdjêcia, ¶wie¿utkie... jeszcze ciep³e Ja ró¿nicy nie widzê, ale mo¿e wasze oko co¶ dojrzy!
ró¿nica kolosalna,to fascynuj±ce jak nasze cia³a siê zmieniaj± pod wp³ywek samozaparcia do æwiczeñ i kontroli tego co jemy.

Cytat:
Tak¿e oficjalnie: proszê siê wypowiedzieæ kto bêdzie bra³ udzia³ w mierzeniu siê !!
Podpisuje siê za tabelk± z wymiarami
Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Poka¿ wiadomo¶æ
Ostatnio znalazlam ciekawy blog na ktorym s± bardzo ciekawe jadlospisy na cale tygodnie podane, moze kogos jakies posilki zainspiruja, ja pewnie jakies przepisy podkradne
http://qchenne-inspiracje.blogspot.c...o-2014_25.html
¶wietny blog,ciekawe przepisy,wszystko ³adnie opisane-lubiê takie gotowce.
Masz fantastyczne w³osy

Cytat:
Napisane przez donkje Poka¿ wiadomo¶æ
cze¶æ melduje tylko, ze u mnie na pewno nie bedzie dzisiaj dietetycznie, rozsta³am siê z ch³opakiem, prze¿ywam to mocno, bo jestem dosyæ uczuciow± osob± i muszê jako¶ odreagowaæ, ale Wy koniecznie trzymajcie siê dietki! Bez odstêpstw!
g³owa do góry,najwidoczniej nie by³ Ciebie wart je¶li nie chcia³ powalczyæ o Was i wybra³ ³atwiejsz± drogê-jaka jest rozstanie.

Cytat:

Ja czyta³am, ¿e ¿eby przytyæ 1 kg trzeba zje¶æ 7000 kcal. Nie wiem czy to prawda.

Za³±czy³am kolejne zdjêcie, z dzisiaj. Normalnie nie wierzê w tê ró¿nice!
Ciekawe ile w tym prawdy ja jako¶ sobie t³umacze,¿e jeden kilogram to 1000kcl
Z ka¿dym zdjeciam jest Cie coraz mniej.Fantastyczne efekty.
Jest: 77 kg
II cel: 70kg
bebemwls jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-16, 11:47   #1732
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Trzymam kciuki, oby wszystko posz³o jak najlepiej na egzaminie!

Ps. Wygl±dasz ¶wietnie na zdjêciu, widaæ ró¿nicê
Z biegiem czasu przestanie boleæ... tylko musisz cze¶ciej je¼dziæ
Dziêkuuujê W ogóle dzi¶ mam dzieñ samozadowolenia, aczkolwiek trochê muszê poza³atwiaæ no i umyæ w koncu tê nieszczêsn± lodówke My¶la³am, ¿e siê poleniê po tym egzaminie ale nic z tego ;p

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Witam po szalonym weekendzie melduje,¿e podczas weekendowego szaleñstwa i grillowania: wypi³am jedno piwko,zjad³am pó³ broku³a,jedna kie³baskê,3 karkóweczki i tone czere¶ni
Do tego nie mam teraz gdzie æwiczyæ,bo za³adowali mój pokój treningowy materia³ami do remontu ( drzwi,panele,gipsy,kleje itp. ) zostaj± mi spacery....

ró¿nica kolosalna,to fascynuj±ce jak nasze cia³a siê zmieniaj± pod wp³ywek samozaparcia do æwiczeñ i kontroli tego co jemy.

Podpisuje siê za tabelk± z wymiarami

¶wietny blog,ciekawe przepisy,wszystko ³adnie opisane-lubiê takie gotowce.
Masz fantastyczne w³osy

g³owa do góry,najwidoczniej nie by³ Ciebie wart je¶li nie chcia³ powalczyæ o Was i wybra³ ³atwiejsz± drogê-jaka jest rozstanie.

Z ka¿dym zdjeciam jest Cie coraz mniej.Fantastyczne efekty.
Witam dziêkujê ogromnie

To niedu¿o jak na grillowe szaleñstwo ja jakbym poczula pieczone miêso to pewnie wtrz±chnê³abym pó³ prosiaka na raz

27.02.2012
Stary 2014-06-16, 11:49   #1733
bebemwls
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 491
GG do bebemwls

Cytat:
Dziêkuuujê W ogóle dzi¶ mam dzieñ samozadowolenia, aczkolwiek trochê muszê poza³atwiaæ no i umyæ w koncu tê nieszczêsn± lodówke My¶la³am, ¿e siê poleniê po tym egzaminie ale nic z tego ;p
ja zmobilizowana Twoim zamiarem pi±tkowego mycia lodówki,zrobi³am to chwile po Twoim po¶cie,a Ty leniuszku dalej masz nie umyt±
Jest: 77 kg
II cel: 70kg
bebemwls jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-16, 12:01   #1734
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
ja zmobilizowana Twoim zamiarem pi±tkowego mycia lodówki,zrobi³am to chwile po Twoim po¶cie,a Ty leniuszku dalej masz nie umyt±

Zamiast myæ lodówkê polecia³am siê radziæ weterynarza czemu kicia siê ¼le zachowuje Jakbym mog³a to bym ulice brukowa³a, ¿eby tylko siê z lodów± nie mêczyæ

27.02.2012
Stary 2014-06-16, 13:43   #1735
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Hej. Ja mam dzi¶ zwariowany dzieñ. Jestem ca³y czas zalatana, ¿e buty gotowa pogubiæ.
Zapomnia³am jedzenia do pracy, postanowi³am sobie kupiæ w sklepiku - po drodze.
Wybra³am sa³atkê z kurczakiem - ponoæ 200 g.
Z czego kurczaka by³o mo¿e ze 15 g, kapusty 50 cebuli 50 resztê stanowi³ okropnie ciê¿ki sos majonezowo - musztardowy.
Efekt jest taki, ¿e nie do¶æ i¿ siê nie najad³am , to jeszcze boli mnie brzuch, a ca³a przyjemno¶æ kosztowa³a 4,50 z³.
Wiêc nauczka jest taka -jak siê zapomnij ¶niadania to lepiej g³odowaæ ni¿ kupiæ co¶ w niesprawdzonym sklepie.

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Zamiast myæ lodówkê polecia³am siê radziæ weterynarza czemu kicia siê ¼le zachowuje Jakbym mog³a to bym ulice brukowa³a, ¿eby tylko siê z lodów± nie mêczyæ
Te¿ nie cierpiê mycia lodówki, dlatego w pierwszym zaplanowanym terminie tego nie zrobi³am. Dopiero pod wp³ywem Waszych wpisów i planów zawziê³am siê i w sobotê j± odmrozi³am i umy³am.

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Dziewczyny a robi³y¶cie kiedy¶ szparagi na grillu ?

Stary 2014-06-16, 13:45   #1736
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Ja te¿ jestem po grilu, wypi³am parê kieliszków wódki z col± zero, zjad³am kie³baskê i hamburgera oraz kilka plasterków ogórka, pomidora i parê kanapeczek z bagietki z mas³em czosnkowym - to ostatnie najgorsze!
Szkoda, ¿e æwiczyæ nie mo¿esz...

Cytat:
dziêkujê

Cytat:
Dzi¶ przeczyta³am, ¿e aby zgubiæ 1kg trzeba spaliæ 7000kcl... du¿o!

aamidale jak egzaminy?

Dzi¶ nie wiele æwiczy³am za to zjad³am troszkê, 150 wio¶larzy i ma³y talerzyk frytek - niby to 400 kcl wiêc spalone, ale za to w domu dojad³am zup± pomidorow± z kluskami i jedn± kaszank± jeszcze z grila.

Stary 2014-06-16, 14:37   #1737
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Jak czytam co jad³y¶cie to mi ¶linka leci.
Jak pisa³am u mnie dzi¶ dzieñ wariata.
Uda³o mi siê zje¶æ do tej pory
1/2 kanapki z ¿ó³tym serem i wêdlin± (jeszcze córa mi podjada³a) na zwyk³ym chlebie i pó³ pomidora.
wypiæ kefir
zje¶æ sa³atkê wcze¶niej opisan± - nadal jest mi po niej niedobrze.

Jak tylko pójdê do domciu zrobiê sobie omleta z truskawkami

Stary 2014-06-16, 15:31   #1738
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Hej. Ja mam dzi¶ zwariowany dzieñ. Jestem ca³y czas zalatana, ¿e buty gotowa pogubiæ.
Zapomnia³am jedzenia do pracy, postanowi³am sobie kupiæ w sklepiku - po drodze.
Wybra³am sa³atkê z kurczakiem - ponoæ 200 g.
Z czego kurczaka by³o mo¿e ze 15 g, kapusty 50 cebuli 50 resztê stanowi³ okropnie ciê¿ki sos majonezowo - musztardowy.
Efekt jest taki, ¿e nie do¶æ i¿ siê nie najad³am , to jeszcze boli mnie brzuch, a ca³a przyjemno¶æ kosztowa³a 4,50 z³.
Wiêc nauczka jest taka -jak siê zapomnij ¶niadania to lepiej g³odowaæ ni¿ kupiæ co¶ w niesprawdzonym sklepie.

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Te¿ nie cierpiê mycia lodówki, dlatego w pierwszym zaplanowanym terminie tego nie zrobi³am. Dopiero pod wp³ywem Waszych wpisów i planów zawziê³am siê i w sobotê j± odmrozi³am i umy³am.

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Dziewczyny a robi³y¶cie kiedy¶ szparagi na grillu ?

Ju¿ umy³am, te¿ zawsze odladzam. Mêcz±ce i nieprzyjemne, ca³e plecy mnie bol± jak niewiem.

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
Ja te¿ jestem po grilu, wypi³am parê kieliszków wódki z col± zero, zjad³am kie³baskê i hamburgera oraz kilka plasterków ogórka, pomidora i parê kanapeczek z bagietki z mas³em czosnkowym - to ostatnie najgorsze!
Szkoda, ¿e æwiczyæ nie mo¿esz...

dziêkujê

Dzi¶ przeczyta³am, ¿e aby zgubiæ 1kg trzeba spaliæ 7000kcl... du¿o!

aamidale jak egzaminy?

Dzi¶ nie wiele æwiczy³am za to zjad³am troszkê, 150 wio¶larzy i ma³y talerzyk frytek - niby to 400 kcl wiêc spalone, ale za to w domu dojad³am zup± pomidorow± z kluskami i jedn± kaszank± jeszcze z grila.
A dziêkujê, powinnam zdaæ aczkolwiek ludzie narzekali, fakt ¿e jak na test wyboru wypad³y w tym roku idiotyczne pytania. Ale po³owa powinna byæ

27.02.2012
Stary 2014-06-16, 16:36   #1739
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

cze¶æ s³odziaki
[COLOR="Purple"]aamidale[/COLOR]
wygl±dasz coraz to lepiej gratuluje CI Z CA£EGO SErca I ZAZDROSZCZÊ TAKICH MEGA EFEKTÓW
brawo

Ja nie popisa³am sie w wekend ;( ¿ar³o jak na weselu tylko nie pi³am bo nie mia³am czasu lampkê szampana
wpierdzieli³am kie³baskê , sa³atkê z piero¿kami tortelini (mój specja³)
karkówkê i udko(udziec) kromke chlebka z mas³em i bu³awebardzo ba³am siê wejsc na wagê ale o dziwo dzir rano 85,5 tak jak by³o w zesz³ym tygodniu ,mo¿e jad³am co¶ co zatrzymywa³o mi wodê w organizn=mie ze pokazyw³ao 1kg wiecej? mo¿e s³abo u mnie z cwiczeniami dzi¶ ju¿ l¿ejsze jedzonko w ka¿dym razie zamówi³am sobie dresior w rozmiarze "L" i pasuje nie musia³am kupiæ XL to uz dla mnie malusi sukces ..byle do grudnia
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-16, 18:00   #1740
ArcymoneQ
Rozeznanie

Dziewczyny dzi¶ dorwa³am rower, przejecha³am nim ponad 6 km, tak na pocz±tek, bo nie wiedzia³am czy siê rozkraczy po drodze.

A teraz siadam do pracy lic. jutro znowu z ni± jedziemy.

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.