![]() |
#1711 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Ja ju¿ po rowerze, dwudziestka odrobiona
![]() ![]()
![]() |
#1712 | ||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() Tak, paleo opiera siê na jedzeniu bezglutenowym. W niektórych wersjach te¿ beznabia³owym, czego te¿ bym chcia³a spróbowaæ. Chocia¿ ¿ycie bez sera czy twaro¿ku mo¿e byæ ciê¿kie ![]() ![]() W ksi±¿ce s± przepisy, a gotowanie to jaka¶ wybitna sztuka nie jest ![]() ![]() ![]() Kocham twistery i mini twisty z kfc ![]() ![]() Jak widaæ w podpisie, jeszcze nie skoñczy³am 1 levelu. Cytat:
![]() Ciekawe, ja strasznie nie lubiê wszelkich max/zero/light, jak dla mnie smakuj± okropnie. Za to zwyk³a cola czy pepsi ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-06-15 o 13:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Ale cisza
![]() Ps. Na obiadek gotujê kaszê jaglan±, do tego pieczony kotlecik mielony i surówka z kapusty. |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
Mnie wywia³o do æwiczeñ i nauki ¿ebym znowu jutro nie wy³a ¿e jestem beznadziejna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Natknê³am siê☠w jakiej¶ kolorowej gazetce na dietê, która wydawa³a mi siê ca³kiem rozs±dna (nie przygl±da³am siê uwa¿nie, ale tak na pierwszy rzut oka), nawet liczyli ilo¶æ B/W/T i zawsze bia³ka mia³o byæ najwiêcej, przepisy na jakie¶ fajne kurczaki i inne sa³atki z ryb± czy miêsem, naprawdê zapowiada³o siê weso³o, a tu nagle "jak masz ochotê na co¶ s³odkiego wypij colê zero" ![]()
![]() |
#1717 |
Rozeznanie
|
jutro te¿ mnie czeka energetyk przed egzaminem bo mi siê inaczej my¶li.Ale nauka skonczona, wszystkie testy mi wychodza na 80 pare procent, jeszcze rano pare zrobie
![]()
![]() |
#1718 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1719 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1720 | ||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 47
|
Cytat:
![]() tak w³a¶nie stara³am siê robiæ ,je¶æ zdrowoi trzymaæ siê tego aby nie przekroczyæ dziennej liczby kalorii 1600 ![]() ![]() Mia³am kilka ciê¿szych dni bo zle siê czu³am i poprostu nie da³abym rady æwiczyc ,ale po 3 dniach na rower siê skusi³am i by³o w miare ok . Przepraszam ze tak rzadko siê odzywa³am w tym tygodniu,ale nie do¶æ ¿e dowiedzia³am siê o tych operacjach to ca³y czas tylko praca i praca ... Dzi¶ mam dzieñ wolny wreszcie i do poludnia chcialam spêdziæ go z T¯ ![]() Teraz mam chwilê woln± i nadrabiam zaleg³osci ... Pomimo tego ¿e rzadko piszê staram siê na bie¿±co czytaæ Wasze wpisy ![]() Dziêkujê raz jeszcze za s³owa wsparcia ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
![]() Stara³am sie nie je¶æ ¶mieciówki ... jedyne co to jak wysz³am od lekarza zacze³am tak p³akaæ ze bêdê mieæ te operacjê bo nigdy w ¿yciu w szpitalu nie le¿a³am,¿e T¯ -towi mojemu zrobi³o siê mnie szkoda i zabra³ mnie na moj± ulubion± pizze ,której lata nie jad³am,a chodzili¶my na ni± w czasach studenckich a no i piwko .to tyle moich grzeszków... Z tymi zajêciami domowymi to dziêki za podpowied¼!! nigdy nie wlicza³am tego do jakiego¶ wysi³ku ![]() ![]() wyczyszczenia . Teraz ju¿ jakmi lepiej to staram siê codziennie je¿dzic rowerem po dworku ,tak zeby chocia¿ ok 10 km zrobiæ ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Melonade wiem ,¿e podajemy wagê w pi±tki,ale w tym tygodniu mia³am nie do¶æ ¿e tego lekarza ,apotem praca i praca i praca... Czy przyjmiesz moj± wagê dzi¶ ? wa¿ê siê pi±tki jak ustali³y¶cie i 13.06 wa¿y³am 84 kg Bêdê wdziêczna i przepraszam za za zamieszanie pozdrawiam! ![]()
31.05 start; 86.3 kg ![]() jest: 84.0kg I etap ; 80 kg ![]() II etap ; 75 kg ![]() III etap 70 kg ![]() Edytowane przez katka11s Czas edycji: 2014-06-15 o 17:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1721 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Uzupe³niona tabelka jest w pierwszym po¶cie.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-06-15 o 18:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1722 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 59
|
Hej dziewczyny! U mnie dzieñ lenia i zero zdrowego jedzenia no mo¿e prócz podwieczorka i kolacji (kefir i jogurt naturalny). Mam @ i jestem nie do ¿ycia! Spa³am do 13 zjad³am 2 go³±bki od mamusi poprawi³am wafelkami bo mieli¶my go¶ci potem zjad³am 3 kokosanki i popi³am jogurtem! Cha³a i ty, a¿ mi g³upio! Melduje spadki:
waga: 75,4 (-0,2kg) pozosta³e wymiary wszêdzie -1 cm prócz ³ydek, i biustu.Obieca³am sobie zakupu w sh ale pod warunkiem ¿e przez 5 dni czyli od jutra do soboty nie zjem nic nie dozwolonego! A bardzo mi zale¿y na tych zakupach wiec postaram siê dotrwaæ! Pozdrawiam pa |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 47
|
Proszê powiedzcie mi kochane jak wej¶æ do tego naszego prywatnego klubu?mo¿e i ja bym co¶ doda³a
![]() ju¿ pro¶ba nie aktualna ,wszystko ju¿ wiem ![]()
31.05 start; 86.3 kg ![]() jest: 84.0kg I etap ; 80 kg ![]() II etap ; 75 kg ![]() III etap 70 kg ![]() Edytowane przez katka11s Czas edycji: 2014-06-15 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak siê zastanawiam czy tylko ja jestem taka pechowa, czy Wy te¿ tak macie ... bo tak sobie dzisiaj rozwa¿am i stwierdzam, ¿e to straszliwie nie fair, ¿e jak jeden dzieñ sobie kompletnie dietetycznie zrujnujê (kompulsy) to siê to odbija na wadze permanentnie, za to jak tydzieñ ³adnie jem i æwiczê to nie ma efektów ... Czy tylko ja tak mam? Zakoñczy³am dzisiaj 1 level 30 day shred ![]() Trochê siê obawiam, co siê bêdzie dzia³o w drugim ![]() ![]()
![]() |
#1725 |
Rozeznanie
|
Witajcie z rana, dzi¶ jestem strasznie nie wyspana... ale to tak jest jak siê do pó³nocy filmy ogl±da.
![]() ![]() PS. ¦niadanie - sa³atka z po³ówki pomidora i kromka chleba z odrobin± mas³a. |
![]() ![]() |
![]() |
#1726 | ||
Rozeznanie
|
WItam Was w ch³odny poranek. Ja dzisiaj mam przerwê od æwiczeñ - po pierwsze egzamin, po drugie ka¿dy miêsieñ mnie boli a przemêczyæ siê bojê. Po wewnêtrznej stronie ud ju¿ zaczynaj± wy³aziæ spod t³uszczu wspania³e buly miê¶ni
![]() ---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ---------- Cytat:
Ja czyta³am, ¿e ¿eby przytyæ 1 kg trzeba zje¶æ 7000 kcal. Nie wiem czy to prawda. Kurcze Melonade, ja nie s±dzê ¿eby to ten jeden dzieñ Ci rujnowa³. Ile ten Twój zastój trwa ? Mo¿e przejd¼ siê do lekarza, nawet do dietetyka jak masz pieni±dze... Bo to pewnie jaka¶ bzdura przeszkadza a Ty siê do³ujesz... ![]() ---------- Dopisano o 06:40 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ---------- Cytat:
Ty zawsze tak pó¼no wstajesz czy to z racji tego czasu w miesi±cu? Mi wczesne wstawanie baaardzo pomaga w odchudzaniu. ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ---------- Za³±czy³am kolejne zdjêcie, z dzisiaj. Normalnie nie wierzê w tê ró¿nice! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Cze¶æ dziewczynki moje wczorajsze æwiczenia wziê³y w ³eb.
Ale za to by³am w naszej stolicy Warszawie, która powita³ mnie mas± ciemnych chmur. Natomiast w sobotê wlaz³am na rower i poje¼dzi³am sobie po raz pierwszy od 10 lat. Jeszcze do dzi¶ boli mnie pupa od siode³ka. ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Powodzenia na egzaminach. Trzymam kciuki.
#1728 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 757
|
Melonade. Ja mam bardzo podobnie, jak zjem cos z³ego to od razu waga skacze w gore, a jak jem przyzwoicie to stoi. I w zasadzie jak nie trzymam sie planu diety w 100% to kg szybko wracaj±.
Mi pomog³a wizyta u dietetyka, dopiero wtedy uda³o mi sie schudn±æ. Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ps. Wygl±dasz ¶wietnie na zdjêciu, widaæ ró¿nicê ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1730 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jako¶ tam posz³o, my¶lê ¿e bêdzie ok ![]() Malinko im czê¶ciej je¼dzisz tym mniej to odczuwasz na pupie. Ale fakt faktem ¿e to najbardziej denerwuj±ca rzecz w rowerze.
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | |||||
Raczkowanie
|
Witam po szalonym weekendzie
![]() ![]() Do tego nie mam teraz gdzie æwiczyæ,bo za³adowali mój pokój treningowy materia³ami do remontu ( drzwi,panele,gipsy,kleje itp. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Masz fantastyczne w³osy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Z ka¿dym zdjeciam jest Cie coraz mniej.Fantastyczne efekty.
![]() |
#1732 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() To niedu¿o jak na grillowe szaleñstwo ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1734 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zamiast myæ lodówkê polecia³am siê radziæ weterynarza czemu kicia siê ¼le zachowuje ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1735 | |
Zadomowienie
|
Hej. Ja mam dzi¶ zwariowany dzieñ. Jestem ca³y czas zalatana, ¿e buty gotowa pogubiæ.
Zapomnia³am jedzenia do pracy, postanowi³am sobie kupiæ w sklepiku - po drodze. Wybra³am sa³atkê z kurczakiem - ponoæ 200 g. Z czego kurczaka by³o mo¿e ze 15 g, kapusty 50 cebuli 50 resztê stanowi³ okropnie ciê¿ki sos majonezowo - musztardowy. Efekt jest taki, ¿e nie do¶æ i¿ siê nie najad³am , to jeszcze boli mnie brzuch, a ca³a przyjemno¶æ kosztowa³a 4,50 z³. Wiêc nauczka jest taka -jak siê zapomnij ¶niadania to lepiej g³odowaæ ni¿ kupiæ co¶ w niesprawdzonym sklepie. ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Dziewczyny a robi³y¶cie kiedy¶ szparagi na grillu ?
![]() |
#1736 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Szkoda, ¿e æwiczyæ nie mo¿esz... Cytat:
![]() Cytat:
![]() aamidale jak egzaminy? Dzi¶ nie wiele æwiczy³am za to zjad³am troszkê, 150 wio¶larzy i ma³y talerzyk frytek - niby to 400 kcl wiêc spalone, ale za to w domu dojad³am zup± pomidorow± z kluskami i jedn± kaszank± jeszcze z grila. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Zadomowienie
|
Jak czytam co jad³y¶cie to mi ¶linka leci.
Jak pisa³am u mnie dzi¶ dzieñ wariata. Uda³o mi siê zje¶æ do tej pory 1/2 kanapki z ¿ó³tym serem i wêdlin± (jeszcze córa mi podjada³a) na zwyk³ym chlebie i pó³ pomidora. wypiæ kefir zje¶æ sa³atkê wcze¶niej opisan± - nadal jest mi po niej niedobrze. Jak tylko pójdê do domciu zrobiê sobie omleta z truskawkami
#1738 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ju¿ umy³am, te¿ zawsze odladzam. Mêcz±ce i nieprzyjemne, ca³e plecy mnie bol± jak niewiem. ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
cze¶æ s³odziaki
![]() [COLOR="Purple"]aamidale[/COLOR] ![]() ![]() brawo ![]() ![]() ![]() ![]() Ja nie popisa³am sie w wekend ;( ¿ar³o jak na weselu tylko nie pi³am bo nie mia³am czasu ![]() ![]() wpierdzieli³am kie³baskê , sa³atkê z piero¿kami tortelini (mój specja³) karkówkê i udko(udziec) kromke chlebka z mas³em i bu³awe ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny dzi¶ dorwa³am rower, przejecha³am nim ponad 6 km, tak na pocz±tek, bo nie wiedzia³am czy siê rozkraczy po drodze.
![]() A teraz siadam do pracy lic. jutro znowu z ni± jedziemy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.