|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią część 17
Cytat:
|
|
|
|
|
#2492 |
|
lokalna gwiazda
|
|
|
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
A spotkałyście się kiedyś z McDonaldem, gdzie była jedna kolejka do wszystkich kas? Bo ja byłam 100% przekonana, że wszędzie jest tak, że każda kasa ma osobną kolejkę. I raz sobie wchodzę do McD w rodzinnym mieście, idę do kasy bo wolna, a tam jak ludzie mnie nie zaczną wyzywać i krzyczeć
|
|
|
|
#2494 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale w sumie ja wolę sama sobie wszystko robić
|
|
|
|
|
#2495 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2496 |
|
damn good coffee
|
Dziwi mnie, że apteka w której często robię zakupy (zamawiam przez internet i odbieram osobiście) po każdym zakupie wysyła mi milion maili 'oceń nas tutaj' 'prosimy o ocenę' 'przypominamy o wystawieniu oceny..' etc. Na każdej możliwej stronie - ceneo itd Nie raz zwracałam im uwagę, że takie spamowanie nie zachęca do ponownych zakupów... chyba muszę zmienić aptekę
|
|
|
|
#2497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2498 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Zdziwiła mnie opowieść znajomego, który w Paryżu zgubił wszystkie dokumenty i pieniądze (ok 500 euro) i niedługo po powrocie dostał dokumenty pocztą, w tym list z prośbą o numer konta by przesłać pieniądze (nie można pocztą). Dostał wszystko co do grosza
|
|
|
|
|
#2499 |
|
damn good coffee
|
|
|
|
|
#2500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I tak i nie. Na plazy moze tak, bo cyce trzeba chowac ale np stroj biurowy to juz nie. Faceci maja przekichane: lato, 35C, a musza populac w garniaku z dlugimi spodniami i pelnymi butami. Kobieta ubierze zwiewna elegancka bluzke bez rekawow, spodnice bez rajtek i np peep toe. Ja facetom w upale nie zazdroszcze jak maja biurowo oficjalne spotkania Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2501 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2502 |
|
Konto usunięte
|
W nowym macu w jakim bylam w jednym miejcu sie zamawiali w innym odbieralo ale w jeszcze nowszym sa automatyczne slupki samoobslugowe gdzie zamawiasz i placisz w automacie ........
|
|
|
|
#2503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2504 |
|
damn good coffee
|
|
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie od jakiś 5 albo więcej lat w większości makow jest 1 kolejka... :P
|
|
|
|
#2506 |
|
Wtajemniczenie
|
Widziałam jak dziewczyny ubierają się w dwóch renomowanych szkołach publicznych niedaleko mojego miasta. Jedna z nich cieszy się długą tradycją (jedna z najstarszych szkół w Polsce :P) i jakoś nie wyglądały na opakowane od stóp do głów w długie spodnie i bluzki na długi rękaw- wręcz przeciwnie.
|
|
|
|
#2507 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() zdziwił mnie ostatnio DOZ - zamówiłam kilka rzeczy i czekałam na maila z informacją o możliwości odbioru (zawsze takiego dostawałam), po dwóch tygodniach zadzwoniła do mnie pani z fochem, że nie odebrałam zamówienia. więc mówię, że nie wiedziałam że się zrealizowało, bo nie dostałam maila. a ona do mnie z jeszcze większym fochem, że mogłam się domyślić że już jest
|
||
|
|
|
#2508 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;46888734] Dziwią mnie też młode dziewczyny (bo starszym kobietom ciężko zmienić przyzwyczajenia), które przykładają dużą wagę do stroju, a noszą niedopasowane biustonosze. Przecież w internecie jest mnóstwo infomacjii na ten temat.[/QUOTE] też mnie dziwi widocznie niedobrany biustonosz, takie wpychanie piersi w miseczkę C, bo przecież ja nie mam dużych piersi wcale! |
|
|
|
|
#2509 |
|
ma zielone pojęcie
|
Czasami to naprawdę nie jest celowe wpychanie biustu do małych misek stanika, żeby udowodnić sobie, że nie ma się dużego biustu. Akurat staniki dostępne w marketach zwykle mają koszmarną rozmiarówkę. Osoba z większym biustem może naprawdę mieć problem ze znalezieniem biustonosza dla siebie. Zwłaszcza, jeśli nie chce na niego wydać 100 czy 200 zł.
|
|
#2510 | |
|
Rozeznanie
|
Hej, przyłączę się do was
Cytat:
Za to dziwią mnie osoby, które kupują staniki za ok 50zł i nie przyjmują do wiadomości że można kupić coś lepszego, czego obwód nie podjeżdża pod samą szyję Różnica - w cenie niewielka, a za to jaki komfort
|
|
|
#2511 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie trzeba kupować staników pod kolor bluzek, wystarczy mieć dwa cieliste i pasują do wszystkiego. Ciebie to nie obchodzi a ja uważam, że te kolorowe, odznaczające się staniki są niechlujne. Ile ludzi tyle zdań. |
|
|
|
|
#2512 | |||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
|
|
#2513 | |
|
damn good coffee
|
Cytat:
![]() Właściwie wszystkie moje biustonosze są różowe, beżowe, cieliste, tak żeby się nie odznaczało. Nieważne, że taka moda, że hit blogerek. Dla mnie jest to niechlujne i już, nic nie poradzę
|
|
|
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jesli chodzi o kosciol, to jestem zatwardziala ateistka i nie bronie tu katolicyzmu (nigdzie nie wspomnialam o katolicyzmie). Po prostu uwazam ze nie ma porownania miedzy kultura wschodu i zachodu i obrazek jest totalnie bez sensu, nie ma w nim za grosz logiki. W Iranie za chodzenie z odkryta glowa trafia sie do aresztu I placi kare. Poszukaj na facebooku fp My Stealthy Freedom. Tam dziewczyny z Iranu publikuja zdjecia z odkrytymi glowami w ramach protestu. Ale tez sa zdjecia z aresztu. I dla nich to gest odwagi zeby publicznie pokazac twarz I nieprzykryta glowe. Artykuly o tej akcji pojawily sie juz w swiatowych gazetach.To ze sie zdarzaja chamskie zachowania w Polsce oznacza tylko ze jest wciaz duzo duzo pracy nad wychowywaniem i cywilizowaniem ludzi. Ale wciaz uwazam ze uslyszenie zlego slowa jest bezpieczniejsze niz oblanie kwasem, pobicie czy cos :p Panu od klepania klepnelabym w twarz mowiac ze wlasnie docenilam jego komentarze i ze chyba o to mu chodzilo. I na prawde nie chce mi sie juz wiecej tlumaczyc, bo skoro po kilku razach dalej uwazasz ze mamy tak samo zle i ze to jest porownywalne, to moje kolejne tlumaczenia nic nie zrobia. |
|
|
|
|
#2515 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale na szczęście nie noszę przezroczystych bluzek, tylko bawełniane koszulki o normalnej gramaturze materiału i nie widać aż tak bardzo biustonosza spod nich - przynajmniej z przodu na pewno, bo dodatkowo zawsze mam jakiś wzorek czy paski z przodu. Przezroczystych bluzek, tak ostatnio strasznie modnych, unikam jak ognia, bo mnie po prostu denerwuje (u mnie) jak biustonosz za bardzo prześwituje (dobrany kolorem czy nie). |
||
|
|
|
#2516 |
|
Konto usunięte
|
A jaki masz rozmiar? Ja mimo niefajnego rozmiaru - 65 g to najprostszy cielisty kupilam stosunkowo tanio w esotiq z serii basic bo inne staniki tego rozmiaru to raczej slabo z wyborem w esotiqu
|
|
|
|
#2517 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
, no chyba że mowa o tych bluzkach lekkich jak mgiełka, to przyznaje, że nie wiem jaki stanik pod nie założyć, bo każdy będzie prześwitywał i moim zdaniem brzydko wyglądał.
|
|
|
|
|
#2518 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
mnie to dziwi
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019393,...wiadomosc.html |
|
|
|
#2520 |
|
Wtajemniczenie
|
malowanie paznokci w pociągu.. Wczoraj obok mnie dziewczyna najpierw pomalowała sobie paznokcie, potem gapiła się na nie przez jakieś pięć minut, po czym je zmyła..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

Są dozem ale mają też swoją 'prywatną' aptekę internetową.