|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Cytat:
pisałas, pisalas hehe chyba od razu i podałas nawet pierwsza literke imienia. Hehe Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4652 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Cytat:
Taki przystojny, ze nie moge przestać przeżywać
|
|
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
Ah jaka szkoda ze nasz tz ;-)
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
mamaya mój prowadzący też jest niczego sobie... tyle, że mógłby być moim ojcem
Jak tam J.?
|
|
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
mamayapisalas pisalas
zawsze mozesz wymienic tz haha w posagu mozesz wniesc calkiem nowe dziecko |
|
|
|
#4656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz karmienie było o 7:00 i do 10:00 bedzie spokoj, wtedy trzeba wyburzyć na karmienie ![]() Ja żyje cały czas na bułce z masłem, choć mogłabym jeść więcej Matka sie odchudza.Nie wiem czy Wam pisałam, ale wczoraj dostałam absolutny zakaz przystawiania Jeremka do cycka ze względu na prochy, które biore, wiec nic z tego, zeby coś tam sie pojawiło/rozkręcilo. Trudno, od początku byłam nastawiona na mm, wiec nie jest to dla mnie aż tak ogromne rozczarowanie. Choć przyznam, ze moment kiedy pierwszy raz Mały złapał sutek był wzruszajacy strasznie ![]() Kurczę, jestem taka zakręcona, ze nie bardzo wiem co Wam mowilam, co nie Także jak coś to przepraszam
|
|
|
#4657 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hehe, pewnie trochę teraz żałujesz, że nie rodziłaś sn, spędziłabyś z nim trochę więcej godzin ![]() ---- Witam się z oczami na zapałki... Idę do labu oddać siuśki i upuścić krwi, w środę ostatni raz do doktorka
|
|
|
|
|
#4658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
alez Ci zazdroszczę ![]() teoretycznie chyba by jeszcze mógł.. aż takim dziadkiem nie jest |
|
|
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
i like it - fajny brzuś
od początku niewielki, teraz nadgonił![]() Ja mam mieć robiony następnym razem jakiś test w 15 minut ![]() --------------- Bry ![]() Spałam dziś ok. 4 godzin synek ma mega katar i niestety ta przypadłość u dziecka jest mega uciążliwa ![]() W nocy czułam takie bóle jak na okres połączone z kłuciem, ale brzucho nie twardniał.... jeszcze do 27 czerwca muszę wytrzymać ![]() Wczoraj kupiliśmy w końcu meble do łazienki i zostaje tylko bateria do umywalki i lampka nad lustro, ale to już pikuś ![]() Właśnie przyszedł pan płytkarz, więc zaraz idę w kimę na tapczanie potem muszę wyprać włosy i wyjść na jakieś szybkie zakupy, bo w lodówce bida:p
|
#4660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie tak że chciałabym starszego ale czasem ktoś starszy jest dużo przystojniejszy.Kiedyś byłego tata był bardzo przystojny, przystojniejszy od syna i tak się pocieszałam że mój były za 20 lat też tak będzie dobrze wyglądał
|
|
|
|
|
#4661 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
Podczytuję Was cały weekend ale z telefonu, więc komentowanie przy moich cierpnących rękach było utrudnione... Przede wszystkim Simka - ogromne gratulacje i trzymam kciuki,żebyście jak najszybciej wyszli ze szpitala, pewnie nie możesz się doczekać aż będziecie w domu ![]() Debesciara zuch dziewczyna z Twojej Matyldki Tytuł nr 3 dla kolejnego wątku również mi się podoba Mamaya dobra jesteś z tym lekarzem przystojniachą, ja w takiej sytuacji pewnie nawet nie pamiętałabym jak lekarz wyglądał ![]() Mam wrażenie, że moje dziecko nie mieści się już w moim brzuchu, a jeszcze jakieś 5-6 tygodni przed nami ![]() Miłego dnia dla wszystkich
|
|
|
|
#4662 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczynki
Ja dziś wolne w pracy, po południu wizyta na 17:45, więc przyjechałam do miasta i korzystam z neta u rodziców. Wreszcie mogłam Was uczciwie poczytać, bo na tel to masakra jakaś.. Hm, no więc u mnie jakoś leci, brzuch jakoś ostatnio chyba większy, taki bardziej szpiczasty się zrobił ![]() Młody nie daje żyć, cały czas bryka wczoraj wieczorem miał czkawkę Jejku przez te upały spuchłam niemiłosiernie, ale jednak od czwartku pogoda jest dla mnie łaskawsza, dużo chłodniej, powiedziałabym nawet, że ZIMNO. Jutro też mam wolne, i biorę się za prasowanie ciuszków dla małego, bo mam już wyprane, znaczy jedną porcję, może jutro albo jeszcze dziś nastawię drugą. A propos prasowania, jaką temperaturą prasujecie? Bo kurczę nie wiem, czy dać na max czy to nie spali mi ubranek? ![]() Już nie mogę się doczekać wizyty, ciekawe co mi powie doktorek
|
#4663 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się z poczekalni u gina
zobaczę moją maleńką, ach jak się cieszę i to moja przed ostatnia wizyta. odezwę się i miłego dnia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
LAURA Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
|
|
|
#4664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
daj znać po wizycie ja mam w środe a pózniej kolejne 2 no chyba że nie doczekam to też będzie moja przed ostatnia
|
||
|
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wszystko bedzie w porządku to jutro wychodzimy do domu
|
|
#4666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam jutro wizytę i mam nadzieję, że już ostatnią chociaż nie wiadomo bo teraz każe mi co tydzien przychodzic dopóki nie urodzę ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- |
|
|
|
|
#4667 |
|
Rozeznanie
|
Witam brzuchatki i rozpakowane
Zaczynam 38 tydzień![]() Jak ja bym chciała też w czerwcu urodzić ale nic na to nie wskazuje Żadnych przepowiadaczy, czopa, skurczy, no nic po prostu. Istnieje taka możliwość, że po prostu pewnego dnia mnie weźmie i pojadę rodzić?
|
|
|
|
#4668 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
za ostatnią wizyte, może zrobi Ci masaż albo stwierdzi że jest już 4cm rozwarcia i może wywołają ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4669 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4670 |
|
Wtajemniczenie
|
Wlasnie paczka przyszla z akcesoriami. I dobrze bo podgrzewacz przenośny tam jest. A musimy jeszcze do przychodni iść w terminie karmienia.... Nie cierpie nfz a on mnie
I jeszcze poradnia zdrowych dzieci zamknieta i rejestracja w 'dzieciach chorych' czy ktos mi wyjasni ten fenomen? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4671 |
|
Rozeznanie
|
Wiesci po usg. Maly 2800g.
Szyjka skrocona, rozwarta (luzno przepuszcza palec), wlasnie czekam na ktg, ale chyba dzis jeszcze nic z tego nie bedzie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poród tuż tuż
|
|
|
|
|
#4673 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4674 |
|
Rozeznanie
|
Zamówiłam właśnie w aptece majtki poporodowe, szczotkę do włosów dla Małego, termometr do wody i nożyczki do paznokci
Jutro będzie do odebrania Ale muszę gdzieś jeszcze poszukać tych podkładów poporodowych, bo w tamtej aptece akurat nie ma, tak wyczytałam na necie. A mnie nie bardzo się chce chodzić po mieście i szukać apteki, wyślę tż to będzie szukał
|
#4675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4676 |
|
Rozeznanie
|
Eeee Malwiska ja juz sie na nic nie nastawiam, same wiecie ze u mnie to milion alarmow a guzik z tego, przed usg i podczas usg mialam skurcze takie, ze mnie w pol zginalo i od krzyza rypalo, takich to jeszcze nie mialam, zbadal mnie doktor i powiedzial ze moze na porodowej dzis zostane, zadzwonil na izbe jaka sprawa i sie zestresowalam z tego wszystkiego i znowu nieregularne, tyle ze bolesne w dalszym ciagu, czekam sobie cierpliwie, ale chyba szybko nie wejde bo jeszcze pogotowie jakas ciezarowke sponiewierana przywiozlo
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tez ale ja mam termin za miesiac ale przed szpitalem nie mam nawet gdzie zrobic
|
|
|
|
#4678 |
|
Wtajemniczenie
|
Ines trzymam kciuki w takim razie.
![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4679 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi też nie robili, ale w piatek mam wizytę i liczę, że w końcu mnie skieruje na KTG |
|
|
|
|
#4680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy się cieszysz, ale ja bym się chyba cieszyła po tylu alarmach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

Tylko w trybie przyspieszonym.
Suma sumarum podczas dwóch pobytów w szpitalu na porodówce byłam trzy razy
Czuje sie jak weteranka 
pisałas, pisalas hehe chyba od razu i podałas nawet pierwsza literke imienia. Hehe 

od początku niewielki, teraz nadgonił

odezwę się i miłego dnia
daj znać po wizycie
chociaż nie wiadomo bo teraz każe mi co tydzien przychodzic dopóki nie urodzę
Żadnych przepowiadaczy, czopa, skurczy, no nic po prostu. Istnieje taka możliwość, że po prostu pewnego dnia mnie weźmie i pojadę rodzić?
albo stwierdzi że jest już 4cm rozwarcia i może wywołają