|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: kto ma poprowadzić nowy wątek ?
|
|||
| Gosia |
|
11 | 34,38% |
| Purblanca |
|
10 | 31,25% |
| Coffe |
|
7 | 21,88% |
| Spinka |
|
2 | 6,25% |
| Koralinka |
|
1 | 3,13% |
| Nowa |
|
1 | 3,13% |
| Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko
Cytat:
![]() Kakało z piankami piję
|
|
|
|
|
#272 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko
Nie ma to jak polska służba zdrowia... Ja wiem, że na wynik posiewu się czeka minimum 5 dni, ale lekarka z IP mi powiedziała, że już po pierwszym dniu widać, czy coś zaczyna rosnąć czy nie i w związku z tym, żebym odebrała wyniki w poniedziałek
![]() Dam znać mojej gin - co prawda dziś jej nie ma w szpitalu, ale jutro z rana będzie mogła podglądnąć te moje wyniki ![]() Noooo ale luzuje cycki i się nie stresuję... idę zjeść ptasie mleczko
|
#273 |
|
Wtajemniczenie
|
heloł
![]() Dimaa, ja ogolnie po roznych wyjściach jestem snieta... przedwrczoraj był mecz, wczoraj w pracy myslalam ze usne. do tego jeszcze mnie "suszylo" jak bym była na kacu. mi chyba sam widok piwa wystarcza teraz do tego ja smaruje brzuch, uda i dupsko oliwka johnsona a później wszystko jeszcze raz zwykłym balsamem. nie rozglądam się za cudami bo jest ich za dużo siasiol, grrr zamiast się cieszyc, ze wnuczka rosnie z takimi tekstami wyskakuja o tej porze nie umiem jesc farminka, witaj na nowym watku Lils, tez nie wiem jak liczyc... z tego co wiem, liczy się zazwyczaj srednia z ostatniego roku... to zem pospala za tydzień będziemy już po USG ![]() z okazji wolnego (mielismy jechać do Zakopanego, ale pogoda z ostatnich dni nas przestraszyla) postanowiłam namowic Tzta na wystawe budowli z Lego, ale się ucieszyl przy okazji zaciagne go mega outletu który jest obok, może cos upolujemy dla maluszka
|
#274 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za egzaminja nie mam problemów z nocnym jedzeniem.. cierpię na kompulsję i jak mam więcej negatywnych emocji w ciągu dnia to odreagowuję jedzeniem w nocy ![]() Cytat:
![]() hamak fajna sprawa ale ja z pierona nie umiem się w nim relaksować chciałabym mieć taki wiszący kosz z poduchą o tak a jak sprawa z mieszkaniami? przeprowadzacie się? i przepraszam jeśli wcześniej nie doczytałam Cytat:
Cytat:
Cytat:
i szybki "zaobrączkowanie" ![]() Cytat:
serniczek ![]() ja się w tym moim niewypróbowanym piekarniku boję robić serniczka.. kopiec będzie bezpieczniejszy a na wrednego kota to można tak jak pisała Słomka, preparaty odstraszające kupić chociaż mój TŻ mówi, że najlepiej wycieraczkę pod prąd podłączyć aby kocur poczuł na jajkach jakie na złe nawyki Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też bym tak chciała ![]() aaa.... wystawa Lego brzmi ciekawie.. a i outletowe zakupy zapowiadają się nieźłe.. trzymam kciuki za dobre łowy
|
|
|
|
|
#276 | |
|
in the dark of night
|
Cytat:
a z chatą coś na FB pisałam, zmiany w rodzinie niekoniecznie pozytywne, zostajemy na starych śmieciach i kupujemy zamrażarkę )
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Brzuch dalej boli, ale juz mniej, najbardziej jak maluszek mnie skopie po @. biore magnez i leżinguje...
Kakało a raczej gorącą czekoladę dorwałam w realu na półce amerykańskiej |
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Slomka o właśnie ! ostatnio widziałam taki szprej w ogrodniczym! musze kupić dzięki
Lilotka moczem psa? Hm.. nie zły smród mi się pod chatą zrobi jak to się wymiesza ![]() ![]() Mojra no to jak ginka jutro ma dyżur to nawet dobrze się składa ale i tak to jest skandal że tyle każą ci czekać w Twojej sytuacji !!
|
#279 |
|
Zadomowienie
|
Obawiam się, że to nie skandal, a nasza polska rzeczywistość...
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
siasiolka wycieraczka pod prąd oł noł
nie zrobiłabym tego Mój tz;t ma pistolet gazowy na kulki takie małe i już się z nim czai na kotecka Lilotka i irsku tez tak piją gorącą czekolade z mashmaloows ![]() Mi Ciebie było tak żal z tymi bólami że troche wziełam na siebie:/ co się w nocy przewracałam na drugi bok to mnie bolało ( dzisiaj tez leżing i może smażing na patio
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie brzuch, odpukać, nie dokucza ostatnio o ile często zmieniam pozycję, ale mam problemy z ciśnieniem przez tą zmienną pogodę. Ciśnienie mam strasznie niskie, a tętno wysokie i robi mi się słabo W sobotę do godziny 9 trzy razy musiałam się kłaść, bo lada chwila bym zemdlała...
|
|
|
|
|
#283 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale zamrażarka dobra rzecz a szklarenkę polecam.. a taaaaak chata będzie wolna za niecały miesiąc (pewnie mój brat przyjedzie poopiekować się brzuchatką |
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
to nie tylko w polsce … tutaj na zwykłą morfologie czeka sie 7-10 dni
to posiew pewnie z kilka tygodni
|
#285 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale najważniejsze, że jak uprawiasz leżing to jest lepiej ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
posiadamy 3 koty i nie mógłby żadnemu krzywdy zrobić.. (nawet tej starej brytyjce co czasem posikuje )
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poza tym ptasie mleczko świetnie koi moje nerwy
|
|
#287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musimy się oszczędzać teraz z tego co widzę i to bardzo... Nie myślałam, ze tak bedzie... Jak byłam w ciąży z corką pracowałam do 7 miesiąca i nic mnie nie bolało, ale zapomniałam też ze byłam prawie o połowę młodsza niz teraz... Ehhh oby nie było gorzej oszczędzajmy nasze brzuszki w takim razie. |
|
|
|
|
#289 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uwielbiam takich wtrącalskich... Warzywek na balkonie zazdroszcze, mi ostatnio pietruszka padła i została już tylko bazylia, która też nie wygląda za dobrze... Cytat:
![]() U nas podobnie spanie z córką wygląda, ona i mąż rozwaleni, a ja zcierpnięta na krańcu łóżka.. Ale patrzenie na nią jak śpi obok jest cudowne No i witam nową mamusie ![]() Trochę się zregenerowałam po weekendzie. Byliśmy wczoraj na zakupach i popełniłam mega błąd - kupiłam nutellę Już połowy nie ma Ale może trochę wagę nadrobię.Dziś na obiad gołąbki mojej babci ![]() AAA zaczynam dziś 25 tydzień!! |
||
|
|
|
#290 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spróbuje z tym szprejem najpierw![]() Cytat:
Cytat:
Ja nie wierze dziewczyny
|
|
#291 | |
|
in the dark of night
|
Cytat:
![]() idę obrać fasolkę na łobiad i rozewdziać się z piżamy ![]() Natalia
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
no dziewczyny tutaj się tyle czeka… jest tylko kilka laboratoriów gdzie robią zbiorowe pobory i dlatego tyle to trwa… serio cierpliwość to tutaj jest wystawiana non stop na próbę:P
Siasiolka ja też kocham każde zwierzę i nie zrobiłabym krzywdy ale te sikanie to mnie wkurza ![]() Mortisha o tak nutella to nie był dobry pomysł ja ostatnio też swoją pożarłam w dwa dni ![]() ![]() Lilotka ja nigdy nie próbowałam tego tak pić i chyba nie spróbuje bo mi ta konsystencja rozpuszczającej pianki nie pasowałaby pod językiem No tak musimy na siebie uważać nie ma co skakać i się wychylać a ja myśle że to od odkurzania wczorajszego też mogło być (bo odkurzałam jak tż'ta nie było :/ nawet mu nie mówie bo się wqr…) ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- ja też ide się przebrać, umyć kłaki z psem na spacer i obudze tż'ta bo niedźwiedź jeszcze śpi nie pisać za dużo:P
|
#293 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
KASA to będzie super wyrównanie na super zakupy Cytat:
ja też jeszcze w piżamie.. ale wiem, że jak z niej wylezę to czeka mnie spacer do weta, do pepco/tesco i jakiś mały obiad.. a taaaaaak mi się nie chce
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#294 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że ja aż tyle nie będę czekała na moją zaległą wypłatę... Ale jeszcze co najmniej z miesiąc pewnie tak siasiolka łączę się z Tobą w bólu- ja też przy okazji rodzinnego spotkania usłyszałam wczoraj, że mi tyłek urósł Nie wiem czemu ludziom się wydaje, że mogą sobie tak bezpardonowo komentować czyjś wygląd Ale u nas to chyba sporo tych dziwnych facetów się uzbiera, nie?
|
|
|
|
|
#295 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#296 | |
|
Rozeznanie
|
Witam się Mamusie
Podwójnie szczęśliwa Uwaga!!! Przyszedł nam w końcu materac i będziemy spać dziś w łożu no i o 14 45 mam wizytę Będę podglądać Juliuszka, który dziś mi się śnił Jak zawsze że karmiłam go piersią, i że był taki mały a chciał już jeść lizaki- i koniecznie musiały być to nimm2 wiśniowe ![]() [QUOTE=Lilotka;46894781]Dobry Wieczór. Właśnie wróciliśmy z urodzinowego grilla a teraz zajadam kopca kreta Gosiak mnie zainspirowała i postanowiłam raz iść na łatwiznę, zrobić ciacho z torebki i powiem wam, że pyszne wyszło /QUOTE] Lilotuś pyszne jest to ciacho!!! Niby łatwizna a jaki efekt ale daję radę ![]() Cytat:
No to pojadłaś sobie troszkę w nocy no ale w końcu miałaś potrzebę ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- I dziękuję za kciukaski za dzisiejszą wizytę
11 luty - 2 kreseczki ![]() 14 luty- bicie serduszka ![]() 3 październik- termin porodu ![]() Ahmia – wyszukiwarka darkwebu. Zajdź ukryte Hidden Services w sieci Tor Chłopiec JuliuszPierwsza Dzidziolinka ![]() 41/40 Mój Aniołeczku |
|
|
|
|
#297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i dobrze, że raczą nas radami bo co my byśmy bez tych cennych wskazówek zrobiły ![]() Już wczoraj powiedziałam moim gościom, że kobiety w ciąży nie tyją tylko przybierają na wadze i nie na miejscu jest negatywne komentowanie wyglądu zmieniającego się ciała skoro zupełnie nie mam na to wpływu (w tym miejscu usłyszałam cenną radę o noszeniu gorsetów chyba mnie już nie lubią |
|
|
|
|
#299 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
11 luty - 2 kreseczki ![]() 14 luty- bicie serduszka ![]() 3 październik- termin porodu ![]() Ahmia – wyszukiwarka darkwebu. Zajdź ukryte Hidden Services w sieci Tor Chłopiec JuliuszPierwsza Dzidziolinka ![]() 41/40 Mój Aniołeczku |
|
|
|
|
#300 |
|
Zadomowienie
|
za wizytęjutro nie będziemy Cię za rana wyglądać bo pewnie pośpisz w królewskim łożu do południa
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.

Nie wiem jak go przegonić i odstraszyć:/[/B]

( dzisiaj tez leżing i może smażing na patio 

chata będzie wolna za niecały miesiąc (pewnie mój brat przyjedzie poopiekować się brzuchatką
to posiew pewnie z kilka tygodni
i musiałam się nasłuchać jaka to już jestem gruba i mam strasznie duży brzuch jak na 6 miesiąc, że imię dla dziecka jest beznadziejne i może jeszcze uda nam się przemówić do rozumu i że ja jestem jakaś taka nieprzyjemna w odbiorze bo na cenne ich rady się boczę i psioczę
Ale może trochę wagę nadrobię.