Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-16, 10:30   #4741
zazdrosnica0
Zadomowienie

Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
O, do płukania też mają? Muszę zobaczyć, bo lubię jak wszystko tak łądnie pachnie, takie moje małe zboczenie

Któraś coś mówiła o Persil Sensitive, jest coś takiego czy mi się pomyliło?

Cytat:
Zobaczę przy okazji czy u nas gdzieś jest dostępny ten Persil czy Lenor

O, super podpowiedź
Też bym z chęcią dzidziusia wzięła, w Rossmannach mają?

Ja już wyprałam 80% rzeczy jakie mam właśnie w tym persilu Senstive, kupisz go raczej we wszystkich marketach (w rossmanie nie widziałam). Ja kupiłam w sklepie z niemiecką chemią za 18 zł /kg, ale to jakiś jest koncentrat że sypie się go dosłownie łyżkę na pralkę więc wychodzi bardzo ekonomicznie.

Co do Dzidziusia też polecam (kupisz go wszędzie) bo mieszkam w mieście gdzie go produkują i tu jest dosłownie wszędzie i w sklepie firmowym jest za grosze ale mi nie pasuje jego zapach...zresztą jak większość rzeczy dla dzieci, poprostu drażnią mnie te pudrowe zapachy

Dziewczyny nie wyobrażam sobie jak będę funkcjonować za miesiąc - dwa. Dziś już od 6 nie śpię, rano wybrałam się do biedronki dosłownie 500m od domu, a wróciłam zdyszana jakbym maraton przebiegła za miesiąc mam sesje zdjęciową i nie wyobrażam sobie jak ją wytrzymam, bo już mi zapowiedziano że potrwa z 4-5h....
12.1.2013 - zaręczyny
16.11.2013 -

zazdrosnica0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 10:30   #4742
Marcella_
Raczkowanie

Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46899192]Ja też tak mam czasem i każdy ruch małej sprawia, że ja aż podskakuję, takie to nieprzyjemne Zwykle wiercę się z lewego boku, na prawy, to na plecy aż w końcu się przekręci Próbowałam tez opcji z poducha pod tyłkiem, żeby go trochę podnieść no i raz zadziałało, ale kręgosłup siada

Śliczny Ile dałaś?[/QUOTE]
dzięki 700 zł za używany ale jest w stanie idealnym
Marcella_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 10:34   #4743
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aneta??? Pokaż wiadomość
Witam po weekendzie ☺
Jestem kompletnie spłukana z kasy, ale mam wszystko, od wózka i mebli po waciki i kosmetyki skończywszy.Jeszcze tylko bujaczek zamówię i czekam😊 a to dopiero 7 miesiąc.Kupiłam także ozdoby na ściany, cały pokój małego będzie biało - niebiesko - żółty w kubusie puchatki.Wszystko pod chłopca robię więc mam nadzieję, że żadna Natalka mi się nie urodzi😊
Miłego dnia dziewczyny, ja idę sprzątać😐

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Anetko super zakupki

Dzień dobry, dziś pospalam aż do 10
Kusi mnie fryzjer,żeby włosy jednak ściąć, ale chyba póki co wybiorę się po farbę do rosmanna, i tam podejmę decyzję
Miłego dnia Mamusie

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
Tego argumentu właśnie wolę nie używać bo to tak na dobrą sprawę to tylko spełnienie mojej zachcianki/marzenia bo potrzebna nam nie jest za bardzo, a maż nie lubi wydawać pieniędzy na takie zachcianki na chwilę.

Dzięki

Też bym chciała taką swoją położna

Gratuluje rocznicy
To Kochana zawsze możesz powiedzieć,że to niezbędny mebelek, bo jak nie daj Boże będzie miał kolki albo nie będzie chciał spać to buju buju i utulone dziecko
Juz my kobiety Zawsze rozsądne wytłumaczenie wymyślimy
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 10:35   #4744
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Marcella_ Pokaż wiadomość
dzięki 700 zł za używany ale jest w stanie idealnym
Super cena, fajnie Ci się udało

Zazdrośnica tez mam problem z kondycją Najgorzej po schodach i rano jak wstaje z wyrka Brzuch już spory, ale gdzie tam jeszcze
W ogóle chyba mi znowu rośnie, mam skórę tak naciągniętą, że się boję że pęknę czasami.

Zyga, Meta przy odbycie to jeszcze luz, ale jak mała smyra mi przy szyjce, brrr...
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 10:36   #4745
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Myślałam że poprzedni post się nie pojawił bo aktualizacja mi się włączyła

muszę się pochwalić wózeczkiem bo jestem zakochana w nim
tylko ciekawe na jak długo
Piękny mam baaardzo podobny tez biało czarny i tez się w nim zakochałam hihi
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 10:42   #4746
Metamfetaminax
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46899382]

Zyga, Meta przy odbycie to jeszcze luz, ale jak mała smyra mi przy szyjce, brrr... [/QUOTE]
Ja już szyjkę rzadko doświadczam ale to tak samo przyjemne jak smyranie w okolicach analnych wrrr

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 10:51   #4747
zazdrosnica0
Zadomowienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46899382]

Zazdrośnica tez mam problem z kondycją Najgorzej po schodach i rano jak wstaje z wyrka Brzuch już spory, ale gdzie tam jeszcze
W ogóle chyba mi znowu rośnie, mam skórę tak naciągniętą, że się boję że pęknę czasami.
[/QUOTE]

Ja mam domek parterowy z użytkowym poddaszem i schody to też masakra, ale daje radę gorzej na "trasach spacerowych". Jak do 4-5 miesiąca robiłam pieszo w zależności od dnia od 5-do 12km, tak teraz nie wiem czy bym 3 dała radę przejść w takim tempie jak te 5 przedtem
12.1.2013 - zaręczyny
16.11.2013 -

zazdrosnica0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 10:55   #4748
NATALUSIA14
Rozeznanie

Witam
Wróciłam z weekendu, wypoczęłam choć pogody nie było, było zimno i dość deszczowo. Byłam w Radawie, świetne miejsce na wypoczynek dla całej rodziny, można wynająć domek drewniany dla całej rodziny, lub rozbić namiot, wokoło place do siatkówki, piłki nożnej, plac zabaw, budki z lodami, piwem jedzeniem.

Marcella,Aneta gratuluję udanych zakupów
Zyga mam takie dwa kubeczki z sowami z zieloną i fioletową,kupiłam w hurtowni z gospodarstwem domowym po 5 zł

Zrobiłam w weekendzik hybrydę na paznokcie u stóp bo ciężko mi się schylić by samej sobie pomalować
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF7102.jpg (48,7 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF7108.jpg (40,0 KB, 36 załadowań)

Ślub: 28.08.2010
Emma jest z nami 15.09.2014

Edytowane przez NATALUSIA14
Czas edycji: 2014-06-16 o 10:56
NATALUSIA14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 11:01   #4749
Aneta???
Zakorzenienie

GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???

Ależ jestem wściekła.W piątek zamówiłam wózek i jeszcze tego samego dnia dostałam meila że jest gotowy do wysyłki i od razu postarają się go wysłać bym następnego dnia czyli w sobotę a najpóźniej dzisiaj miała go w domu.Dziś dostaję maila że wózek otrzymam w ciągu 2 tygodni i proszą o kontakt telefoniczny w celu umówienia się na odbiór, żeby ktoś był w tym czasie w domu.Zapłaciłam 700 euro bo zależało mi na czasie, wózek miał być spakowany już a dziś go nie mają na magazynie 😠😠😠😠
Mąż będzie dzwonił, ciekawe czego się dowie 😠

Stary 2014-06-16, 11:03   #4750
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Ciuszki przyszły Są w pięknym stanie,normalnie wyglądają jak nowe I kombinezonik mogę brać śmiało na wyjście ze szpitala,bo ani zmechacony,czyściutki,pac hnący i dalej taki cudowny miękki materiał

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Stary 2014-06-16, 11:12   #4751
ircha06
Raczkowanie

Cytat:

Witam się i ja. Czytam Was i czytam i jakoś nie mogę się zabrać, by coś odpisać.

Marcela, śliczny wózeczek
Agnes, piękna kołyska
Aneta ???, fajnie, że już tyyyle masz rzeczy kupionych, a z tym wózkiem to ci porobili
Asiu, powodzenia na egzaminie !
ZygaEffka, filmu do końca nie obejrzałam, nie lubię takich widoków A takie kubeczki z sowami osobiście sprzedawałam jeszcze kilka m-cy temu...
Mecia, fajosko, że jesteś zadowolona z zakupów
Natalusia, witaj po wypoczyku
U mnie też jeszcze siary brak. Dziś dzionek słoneczny, już przed 9tą pranie wisiało na balkonie. Zaraz chyba wybiorę się do sklepu na chwilkę, ale jak pomyślę jak mnie cięło słonko jak wieszałam pranie to aż chce mi się zostać tu w cieniu. Malutka wczoraj szalała, w zasadzie mąż poczuł wczoraj pierwsze mocniejsze ruchy, aż zdumiony podpytywał czy to czasem nie moje jakieś podrygi bo zawsze jak przykładał dłoń to była spokojna. Dziś od rana też faluje brzusio, aż miło Jeśli chodzi o zakupy to z ciuszkami się wstrzymam częściowo, bo koleżanka mi się zaoferowała dać po swojej Marysi i męża kuzynka też dała już kiedyś całkiem sporo, leżą u teściów na strychu. Mam nadzieję, że niebawem je przejrzę. Wózek też nam oferuje siorka męża, choć tata mój już do mamy się złościł, że ma być nowy i już! Ja go obejrzę i sama zobaczę, może ten będzie dobry, a jak dadzą mi pieniążki to jeszcze będzie co małej kupić. Poza tym mogę potem fundnąć jej ładną nową spacerówkę. Zbieram w kartonik różne drobiazgi, które mi się uciułały podczas robienia ręcznych robótek pamiątek/prezentów dzieciowych. Jakoś to pomału idzie do przodu, ale czas płynie szybko. Mówiłam do męża, że jak będziemy u niego w domu rodzinnym, to niech zagada tam co możemy wziąć, bo już kilkoro dzieci się urodziło i widziałam wiele gadżetów, które może mogłabym wziąć i nie musiałabym kupować. Żeby potem nie było, że ja kupię, a powiedzą, przecież mogłaś wziąć, po co kasę wydawałaś... Mam z nimi wszystkimi bardzo dobry kontakt, ale to jego rodzina, więc niech on gada, przecież tu chodzi o jego dziecko Widziałam rozłożone na strychu łóżeczko, bo bratowa wymieniła jakiś czas temu synkowi na łóżko turystyczne, przewijak i takie inne, to jakby nie było można zaoszczędzić co nieco... a czemu mam nie skorzystać, jak jest okazja.Tym bardziej, że tam mnie wszyscy lubią i raczej nie odmówią pomocy.
Nie wiem co dziś ukręcić na obiadek... a już taka godzina, może w sklepie mi najdzie jakiś pomysł. Mam chęć też kupić truskawek i zamrozić. Na lody mam ochotę chyba, zimne oczywiście Spadam się brać za jakąś robotę, bo tak leniwie od poniedziałku nie mogę zaczynać, a i dnia szkoda. Jeszcze musze coś na roczek kupić dla męża bratanka. Myślałam o czymś takim:
http://allegro.pl/jmstyl-jezdzik-3w1...298593408.html
Dwie koleżanki mają dla swoich dzieci i sobie chwalą.
Miłego dzionka dziewuszki
ircha06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 11:13   #4752
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NATALUSIA14 Pokaż wiadomość
Witam
Wróciłam z weekendu, wypoczęłam choć pogody nie było, było zimno i dość deszczowo. Byłam w Radawie, świetne miejsce na wypoczynek dla całej rodziny, można wynająć domek drewniany dla całej rodziny, lub rozbić namiot, wokoło place do siatkówki, piłki nożnej, plac zabaw, budki z lodami, piwem jedzeniem.

Zyga mam takie dwa kubeczki z sowami z zieloną i fioletową,kupiłam w hurtowni z gospodarstwem domowym po 5 zł

Zrobiłam w weekendzik hybrydę na paznokcie u stóp bo ciężko mi się schylić by samej sobie pomalować
hybryda super a kubeczki chyba pozostaje mi zamowić na allegro bo u mnie nei ma takiej hurtowni

Cytat:
Ależ jestem wściekła.W piątek zamówiłam wózek i jeszcze tego samego dnia dostałam meila że jest gotowy do wysyłki i od razu postarają się go wysłać bym następnego dnia czyli w sobotę a najpóźniej dzisiaj miała go w domu.Dziś dostaję maila że wózek otrzymam w ciągu 2 tygodni i proszą o kontakt telefoniczny w celu umówienia się na odbiór, żeby ktoś był w tym czasie w domu.Zapłaciłam 700 euro bo zależało mi na czasie, wózek miał być spakowany już a dziś go nie mają na magazynie 😠😠😠😠
Mąż będzie dzwonił, ciekawe czego się dowie 😠

O kurcze to faktycznie nie fajnie postąpili
Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Ciuszki przyszły Są w pięknym stanie,normalnie wyglądają jak nowe I kombinezonik mogę brać śmiało na wyjście ze szpitala,bo ani zmechacony,czyściutki,pac hnący i dalej taki cudowny miękki materiał
Super
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 11:20   #4753
Simran86
Raczkowanie

Witamy się w 27 tygodniu, a właściwie to chyba w 28?:P bo mamy 27 i 1 dzień to już 28 leci tak? Nie ogarniam tego :P

W piątek mój walczył w aucie i naprawiał dmuchawę a ja siedziałam na miejscu dla pasażera i to gówno przy włączonej dmuchawie dosłownie wystrzeliło i rozwaliło się na kawałki:/ mam dość głęboką ranę na kciuku i na palcu u stopy... a Małż ma szramę na nosie i policzku... masakra jakaś! Dobrze, że to tylko tak się skończyło.
Wczoraj byliśmy na festynie rodzinnym przy kościele i spędziliśmy naprawdę bardzo miło czas. Dzisiaj rano podjechałam do laboratorium bo w środę mamy wizytę, a dostałam skierowanie na zbadanie tarczycy. W środę na wizycie pewnie dostaniemy skierowanie na tą nieszczęsną krzywą cukrową, HBs, kolejne badania grupy krwi i toksoplazmozę spróbuję wydębić Położna mówiła mi ostatnio, że jak się ma zwierzaki w domu to w każdym trymestrze powinno się robić badania na tokso...
Mi kolejne pranie Milenki właśnie się kończy i nastawiam kolejne. Jeszcze z 4 i będziemy w domu :P pozdrawiamy
Simran86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 11:22   #4754
Konto usunięte

Meta pokaż kombinezonik

Aneta no można się wściec Nie znoszę niesłownych ludzi

Ircha pewnie, niech mąż popyta Tez czekałam, aż mi szwagierka określi co chce dać. Niby jeszcze sporo czasu do tego września, ale ja już też chciałam wiedzieć na co mogę liczyć, a za czym się oglądać, żeby potem nie było kupowania na ostatnia chwile
Sprzedawałaś kubeczki z sówkami? Sama robiłaś?

ZygaEffka zamów u Irchy

Natalusia paznokietki czadowe
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 11:22   #4755
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:

Sliczny

Cytat:
Ależ jestem wściekła.W piątek zamówiłam wózek i jeszcze tego samego dnia dostałam meila że jest gotowy do wysyłki i od razu postarają się go wysłać bym następnego dnia czyli w sobotę a najpóźniej dzisiaj miała go w domu.Dziś dostaję maila że wózek otrzymam w ciągu 2 tygodni i proszą o kontakt telefoniczny w celu umówienia się na odbiór, żeby ktoś był w tym czasie w domu.Zapłaciłam 700 euro bo zależało mi na czasie, wózek miał być spakowany już a dziś go nie mają na magazynie ��������
Mąż będzie dzwonił, ciekawe czego się dowie ��

Wcale Ci się nie dziwię, ja też nie lubię takich niespodzianek

Cytat:
Super

Cytat:
Napisane przez ircha06 Pokaż wiadomość
Witam się i ja. Czytam Was i czytam i jakoś nie mogę się zabrać, by coś odpisać.

Marcela, śliczny wózeczek
Agnes, piękna kołyska
Aneta ???, fajnie, że już tyyyle masz rzeczy kupionych, a z tym wózkiem to ci porobili
Asiu, powodzenia na egzaminie !
ZygaEffka, filmu do końca nie obejrzałam, nie lubię takich widoków A takie kubeczki z sowami osobiście sprzedawałam jeszcze kilka m-cy temu...
Mecia, fajosko, że jesteś zadowolona z zakupów
Natalusia, witaj po wypoczyku
U mnie też jeszcze siary brak. Dziś dzionek słoneczny, już przed 9tą pranie wisiało na balkonie. Zaraz chyba wybiorę się do sklepu na chwilkę, ale jak pomyślę jak mnie cięło słonko jak wieszałam pranie to aż chce mi się zostać tu w cieniu. Malutka wczoraj szalała, w zasadzie mąż poczuł wczoraj pierwsze mocniejsze ruchy, aż zdumiony podpytywał czy to czasem nie moje jakieś podrygi bo zawsze jak przykładał dłoń to była spokojna. Dziś od rana też faluje brzusio, aż miło Jeśli chodzi o zakupy to z ciuszkami się wstrzymam częściowo, bo koleżanka mi się zaoferowała dać po swojej Marysi i męża kuzynka też dała już kiedyś całkiem sporo, leżą u teściów na strychu. Mam nadzieję, że niebawem je przejrzę. Wózek też nam oferuje siorka męża, choć tata mój już do mamy się złościł, że ma być nowy i już! Ja go obejrzę i sama zobaczę, może ten będzie dobry, a jak dadzą mi pieniążki to jeszcze będzie co małej kupić. Poza tym mogę potem fundnąć jej ładną nową spacerówkę. Zbieram w kartonik różne drobiazgi, które mi się uciułały podczas robienia ręcznych robótek pamiątek/prezentów dzieciowych. Jakoś to pomału idzie do przodu, ale czas płynie szybko. Mówiłam do męża, że jak będziemy u niego w domu rodzinnym, to niech zagada tam co możemy wziąć, bo już kilkoro dzieci się urodziło i widziałam wiele gadżetów, które może mogłabym wziąć i nie musiałabym kupować. Żeby potem nie było, że ja kupię, a powiedzą, przecież mogłaś wziąć, po co kasę wydawałaś... Mam z nimi wszystkimi bardzo dobry kontakt, ale to jego rodzina, więc niech on gada, przecież tu chodzi o jego dziecko Widziałam rozłożone na strychu łóżeczko, bo bratowa wymieniła jakiś czas temu synkowi na łóżko turystyczne, przewijak i takie inne, to jakby nie było można zaoszczędzić co nieco... a czemu mam nie skorzystać, jak jest okazja.Tym bardziej, że tam mnie wszyscy lubią i raczej nie odmówią pomocy.
Nie wiem co dziś ukręcić na obiadek... a już taka godzina, może w sklepie mi najdzie jakiś pomysł. Mam chęć też kupić truskawek i zamrozić. Na lody mam ochotę chyba, zimne oczywiście Spadam się brać za jakąś robotę, bo tak leniwie od poniedziałku nie mogę zaczynać, a i dnia szkoda. Jeszcze musze coś na roczek kupić dla męża bratanka. Myślałam o czymś takim:
http://allegro.pl/jmstyl-jezdzik-3w1...298593408.html
Dwie koleżanki mają dla swoich dzieci i sobie chwalą.
Miłego dzionka dziewuszki
Dzięki
Pomysł na prezent fajny, ale ja nawet jako chrzestna nie kupuje takich drogich prezentów
Fajnie by było jakby udało się jakieś rzeczy dostać od rodzinki męża.
Ja dostałam trochę od siostry, a dziś jeszcze dzwoniła szwagierka czy będę chciała jakieś ubranka po jej córze, bo ma ich tyle że spokojnie starczy dla jej drugiej szwagierki która rodzi za miesiąc, dla niej (rodzi we wrześniu ale chyba będzie syn) i dla mnie.
Simiran dobrze że nie strzeliło w oko bo dopiero by bieda była.

Edytowane przez agnes 20
Czas edycji: 2014-06-16 o 11:25
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 11:23   #4756
Mandragorrka
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46898984]Podziwiam Cię, że dałaś radę w takiej pracy A kołyska jest super! I cena też atrakcyjna

Humant też się zastanawiałam nad taka opcją do porodu... Można wiedzieć, jaki jest koszt u Ciebie?

Marcella_ tez tak mam :/ Odkąd mi gin przepisała luteinę i biore to za skutek uboczny jej brania. Jest to drażniące, szczególnie w nocy, bo nie cierpię spać w staniku i jak się rano budzę to różne dziwne niespodzianki mam na koszuli...

Dziewczyny ale Wy macie schizy w nocy Krejzolki [/QUOTE]

U nas dwa lata temu polozna kosztowala 650 zl. Kaske wplacalo się na konto szpitala i umawialo się z jedna z pracujących w szpitalu.
Sprawdź u ssiebie w szpitali, bo mogą inaczej to praktykowac.

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 11:28   #4757
Asia19x
Zakorzenienie

Ircha dziękuję

Mecia pokaż co Ci przyszło

Wypiłam niecałe pół kubka kawy i mnie pogoniło Nie wiem co jest grane znowu

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

A w ogóle zapomniałam, dziś mamy 27 tydzień i trzy dni
Boże, jak to leci, szok

Simran gratki Przypomniałaś mi, że u mnie też 27

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 11:28   #4758
aa2
Zakorzenienie

dzieN dobry
my od rana na nogach zaliczyliśmy fryzjera, sklep i teraz siedzimy i odpoczywamy maly u fryzjera bardzo dzielny

Agnes super ta kołyska
Marcela wózek świetny
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 11:29   #4759
nmartyna
Zadomowienie

Marcella Śliczny wózek i cena jaka fajna
MetamfetaminaxJak fajnie, że ubranka dotarły a z kombinezonikiem to rzeczywiście Ci się udało.
Agnes, Kołyska super! I cena za taki cały zestaw też ekstra. Szkoda byłoby nie kupić jak taka okazja
Aneta ??? zabiłabym chyba za ten wózek! Teraz kolejne dwa tygodnie czekać, masakra jakaś!
ircha06 jeżeli takie cuda znajdują się u teściów, to rzeczywiście lepiej się zapytać, niż wydawać kasę, na pewno się zgodzą i dużo zaoszczędzicie
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 11:29   #4760
Konto usunięte

Simran brawa za 7 miesiąc i III trymestr tym samym Oj mieliście przygodę z tym autem... Mam nadzieje, że nic poważnego z tego nie wynikło i szybko się zagoi
Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
U nas dwa lata temu polozna kosztowala 650 zl. Kaske wplacalo się na konto szpitala i umawialo się z jedna z pracujących w szpitalu.
Sprawdź u ssiebie w szpitali, bo mogą inaczej to praktykowac.

No musze popytac tak 'oficjalnie' bo jak tam leżałam to dziewczyna z tej samej sali mówiła, że umawiała się z jedną 'prywatnie' 4 lata temu i koszt był 300-400zł. Płaciła po porodzie i dała 400zł bo była bardzo zadowolona. Teraz tez chce skorzystać.
Stary 2014-06-16, 11:34   #4761
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Etusia, nadrobicie z mężem jak wróci wieczorem
I gratuluję rocznicy

Dziękuję
mam wlasnie taka nadzieje ze nadrobimy

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość

Gratuluje rocznicy
dziękuję

Cytat:

przesliczny ten wozeczek i jeszcze w dobrej cenue

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46899382]Super cena, fajnie Ci się udało

Zyga, Meta przy odbycie to jeszcze luz, ale jak mała smyra mi przy szyjce, brrr... [/QUOTE]

a mi sie wydaje teraz ze brzuch to wogole przestal mi rosnac rano mam maly a wieczorem wiadomo ze rosnie jak sie najem moze brzuch tak nie rosnie ale waga to idzie do przodu jak szolona

Cytat:
Napisane przez NATALUSIA14 Pokaż wiadomość
Witam

najwazniejsze ze wypoczelas, a i pazurki supoer

Cytat:
za ubranka, czyli jednak mozna cos fajnego upolowac

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 11:35   #4762
Asia19x
Zakorzenienie

Czyli u mnie już też trzeci trymestr??

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-06-16, 11:35   #4763
Metamfetaminax
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46900086]Meta pokaż kombinezonik

[/QUOTE]

Cytat:

Mecia pokaż co Ci przyszło
http://allegro.pl/zestaw-paka-ubrane...324171852.html nie chce mi się robić zdjęć to zobaczcie bezpośrednio na aukcji W sumie to samo ale na żywo ładniejsze kolory

Stary 2014-06-16, 11:38   #4764
Asia19x
Zakorzenienie

Superowe ciuszki i za taką kaskę jeszcze

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-06-16, 11:51   #4765
Simran86
Raczkowanie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46900212]Simran brawa za 7 miesiąc i III trymestr tym samym Oj mieliście przygodę z tym autem... Mam nadzieje, że nic poważnego z tego nie wynikło i szybko się zagoi

No musze popytac tak 'oficjalnie' bo jak tam leżałam to dziewczyna z tej samej sali mówiła, że umawiała się z jedną 'prywatnie' 4 lata temu i koszt był 300-400zł. Płaciła po porodzie i dała 400zł bo była bardzo zadowolona. Teraz tez chce skorzystać.[/QUOTE]

o kurcze poważnie 7 miesiąc hehehe ja to jestem zakręcona jednak a teraz czas leci jak szalony... jak sobie pomyślę, że zostało 12 tygodni to z jednej strony euforia, ale z drugiej boję się, że się nie wyrobimy z wszystkim...
Na szczęście palec jeden i drugi goi się bardzo ładnie i naprawdę szczęście, że to tylko tak się skończyło... Mąż na drugi dzień montował już nową dmuchawę sam :P ja grzecznie siedziałam w domu. Pranie Milenki już wywieszone i następne nastawiłam. My pierzemy w płynie z Loveli - jak była promocja w biedrze to zakupiłam Przeglądam ciuchy i segreguję do prania i normalnie już nie mogę się doczekać jak będę ubierała Milenke w te ciuszki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0729.jpg (84,8 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0730.jpg (94,1 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0732.jpg (77,7 KB, 21 załadowań)

Edytowane przez Simran86
Czas edycji: 2014-06-16 o 11:58
Simran86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 12:01   #4766
Konto usunięte

Asia 27tc 1 dzien to juz 28tc, czyli 7 miesiąc czyli III trymestr Wg tej rozpiski na pierwszej stronie, której się trzymam Gratulacje

Meta już faktycznie mi sie przypomniało, że gratulowałam tej paczuszki Super cena
Stary 2014-06-16, 12:03   #4767
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Simran86 Pokaż wiadomość
o kurcze poważnie 7 miesiąc hehehe ja to jestem zakręcona jednak a teraz czas leci jak szalony... jak sobie pomyślę, że zostało 12 tygodni to z jednej strony euforia, ale z drugiej boję się, że się nie wyrobimy z wszystkim...
Na szczęście palec jeden i drugi goi się bardzo ładnie i naprawdę szczęście, że to tylko tak się skończyło... Mąż na drugi dzień montował już nową dmuchawę sam :P ja grzecznie siedziałam w domu. Pranie Milenki już wywieszone i następne nastawiłam. My pierzemy w płynie z Loveli - jak była promocja w biedrze to zakupiłam Przeglądam ciuchy i segreguję do prania i normalnie już nie mogę się doczekać jak będę ubierała Milenke w te ciuszki
Piękna ta kurteczka

Stary 2014-06-16, 12:06   #4768
Asia19x
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46900720]Asia 27tc 1 dzien to juz 28tc, czyli 7 miesiąc czyli III trymestr Wg tej rozpiski na pierwszej stronie, której się trzymam Gratulacje

Meta już faktycznie mi sie przypomniało, że gratulowałam tej paczuszki Super cena [/QUOTE]

Dziękuję

Simran super ta kurteczka

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-06-16, 12:07   #4769
201610121609
Konto usunięte

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46900720]Asia 27tc 1 dzien to juz 28tc, czyli 7 miesiąc czyli III trymestr Wg tej rozpiski na pierwszej stronie, której się trzymam Gratulacje

Meta już faktycznie mi sie przypomniało, że gratulowałam tej paczuszki Super cena [/QUOTE]

Jezu...to ja juz oficjalnie jestem trochę w tym 7 miesiącu bo to 29 tydz

Któraś tu pisała o długim oczekiwaniu na wózek (Aneta chyba?). Jestem na aplikacji to zapominam kto i co . Ja na swój tez bede czekać i czekac jeszcze pewnie 2-3 tyg bo dostawa z Hiszpanii ma być...pisałam o tym w sumie kurde nie doczekam zwlaszcza, ze zamówiłam go jakies 2-3 tyg temu

Padlam z tego zdjęcia

ImageUploadedByWizaz Forum1402913243.637368.jpg

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 12:09   #4770
humant
Raczkowanie

Cytat:
A tam ja nie neguję takich tematów jak położna Gdybym miała wolną kasę albo na prawdę jej potrzebowała to też bym wzięła,ale myślę,że dam radę ze zwykłą położną,jak mi się nie spodoba to przy następnej dzidzi wezmę "swoją".
Nie martw się,ja pamiętam od maleńkiego miałam problemy z chlustającą krwią i wiesz kiedy najbardziej leciała? właśnie taką letnią porą,kiedy było już ciepło,wręcz czasem gorąco. Mimo zakładanej czapki to i tak nic nie dawało. A zimą był spokój. A teraz też organizm jest przemęczony tymi skokami temperatury i upały zrobiły swoje,więc to niekoniecznie znaczy,że Ty coś zaniedbałaś Może weź ją na wyniki krwi jak się martwisz?
Cytat:
Super, ja też bym chciała przy sobie taką położną To moje pierwsze dziecko, z natury jestem panikarą i pewnie ze strachu będę ryczeć, a nigdy nie wiadomo na kogo się trafi. Ile kosztuje taka usługa?

Nie martw się, może mała miała chwilowe osłabienie? Albo jak się martwisz tak bardzo pójdź z nią do lekarza, by się upewnić, że wszystko dobrze. Przecież to nie Twoja wina Poza tym jak będzie coś się działo, na pewno zadzwoniliby z przedszkola
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46898984]
Humant też się zastanawiałam nad taka opcją do porodu... Można wiedzieć, jaki jest koszt u Ciebie?[/QUOTE]

Jeszcze niczego dokładnie z położną nie ustaliłam, ale nastawiam się na koszt około 1000 zł. O ile nic się nie zmieniło, to pieniądze dostaje położna za bezpośrednią opiekę w trakcie porodu i po nim. Jak tylko się z nią spotkam i już wszystko będę wiedzieć, to napiszę.

Na razie z przedszkola nikt nie dzwonił, więc jestem już spokojniejsza o córcię. Dzięki dziołchy za dobre słowa.

Cytat:
Jaki cuuuudny wózek!!!! Super!!!
humant jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości