|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Ja juz chyba wykorzystalam limit trzymania kciukow przez Was
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4682 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Ines, na Starynkach jesteś? To dawaj na septyczny do sali 3
![]()
![]() |
#4683 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ines spokojnie już niedługo będziesz tulić maleństwo. Fame miałam Ci napisać, moja siostra tak miała jak Ty 3/4 ciąży przeleżała, miała nie donosić a w końcu się przeterminowała i wywoływali także na spokojnie dzieć wie kiedy wyjść ![]() ![]() Svelta jak to mówią nie znamy dnia ani godziny, także nie ma się co nakręcać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
Rozeznanie
|
Mamaya jestem obok, na izbie
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4685 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Dziewczyny rodzic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poznasz Jeremka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4687 |
Rozeznanie
|
Ok ok tylko ja tu zaraz jajo zniose bo i bol dokucza a musze czekac
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4688 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to zazdroszcze! ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- super!!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Zakorzenienie
|
Ines, przepraszam, ale chyba nie dam rady Cie ugościc
![]()
![]() |
#4690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Joanna jak tam wizyta?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4692 |
Rozeznanie
|
Witam się poweekendowo
![]() Dziewczyny, ale się tu u Was dzieje. Nadrabiałam każdego wieczoru, ale piszecie na potęgę. Tłoczno tu, pewnie dlatego, że terminy powoli się zbliżają i każda odczuwa jakieś przepowiadające poród dolegliwości ![]() Mamaya, Simka naprawdę zazdroszczę Wam, że macie już obok siebie dzieciaczki ![]() ![]() ![]() ![]() Ines u mnie tak samo z przepowiadaczami, są coraz cześciej i coraz boleśniejsze. A kręgosłup jak na okres boli mnie właściwie cały czas. Ale zazwzięłam się, że dopóki nie odejdą mi wody, albo nie będzie skurczy co 5 minut regularnie, to nigdzie nie jadę ![]() Co do KTG to ja mam jutro. Generalnie Dziewczyny nie musicie się zapisywać ani nie potrzebujecie skierowania, wystarczy podjechać na izbę przyjęć. Ja idę do przychodni mojego lekarza prowadzącego, bo tam nie będę musiała czekać w kolejce, a na IP jednak można swoje odsiedzieć. Mój gin po prostu stwierdził, że z uwagi na obecną sytuację (nieszczęsne rozwarcie) lepiej żebym już robiła raz w tygodniu ![]() No i mogę powiedzieć, że jesteśmy już właściwie gotowi na przyjście Malutkiej ![]() ![]() Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i GBS-y ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Zakorzenienie
|
Marianna to u mnie to samo będzie... na pewno urodzę po terminie
![]() ![]() Ines kciuki ![]() Kurcze, dziewczyny ale u nas gorąco się robi na wątku ![]() ciekawe tylko co u Vegetki ![]() właśnie obejrzałam ostatni odcinek serii "Gry o Tron" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Zakorzenienie
|
O widze temp znowu sie na watku podnosi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem wielce niepocieszona, że musimy rok czekać na kolejny sezon ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- ja dzisiaj po wizycie się uspokoiłam - szyjka zamknięta więc pewnie z dwa tygodnie wytrzymam jeszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4696 |
Raczkowanie
|
Witam, mam pytanie do dziewczyn które kupowały monitor oddechu. Zdecydowałyście się na zestaw z jedną płytką czy dwoma. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4698 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4699 |
Zakorzenienie
|
agata ja mam z jedna plytka.
Kurde nieswojo sie dzis czuje bo tz w pracy a ja siedze sama jak palec. |
![]() ![]() |
![]() |
#4700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo Integra też nagle znikła .... nie znikajcie tak dziewczyny bo my się tutaj naprawde martwimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4701 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie integra tez zamilkla. Mam nadzieje ze z vegetka wszystko dobrze i tylko stracila orientacje z milosci do dziecia
|
![]() ![]() |
![]() |
#4702 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Integra, Vegetka, Eydrith odezwijcie się ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4705 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Wtajemniczenie
|
Wieści po wizycie : Szyjka miękka ale długa , rozwarcie 1 cm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idę was nadrobić ![]() ![]()
LAURA ![]() Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4707 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4708 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ines trzymam kciuki za was i ja ![]() a co do ktg to słyszałam, że jeśli wszystko ok, to od 37 tyg kierują chyba... no chyba, że coś pokręciłam znowu ![]() my wczoraj W KOŃCU zamówiliśmy wózek, x-lander x- move i fotelik maxi cosi pebble także już jestem spokojniejsza, dziś jedziemy po materac (weźmiemy hevea baby, bo wiem, że wiele z was polecało ![]() ![]() od jutra zaczynam pranie Mikołajowych rzeczy, bo dziś już nie miałam miejsca na suszarce ![]() a plecy i nogi bolą mnie tak, że chyba je utnę, bo łażę i sprzątam od rana, ale nie mogę, no nie mogę usiedzieć na tyłku! też tak macie? ![]()
![]() |
#4709 |
Zadomowienie
|
simka - gratulacje !!!
u mnie w szpitalu też właśnie było tak jak Iza pisała, że jak wszystko ok jest to po naturalnym 3 dni a po cesarce 5 dni ze względu na pieniądze z NFZ Ines - przyłączam się, współczuję i mam nadzieję, że dziś Ci się już uda ![]() ból porodowy - tak na ogół to o tym nie myślę -ale całkiem zapomnieć to się nie da chyba ... bardziej czy mniej ale zawsze boli -może przez te 3 lata o tym nie myślałam ale teraz wszystko wraca i boję się bardziej niż za pierwszym razem i like it - jaki malutki zgrabniutki brzuszek w porównaniu z moim debesciara - a Twój lekarz nie umawia się potem w szpitalu ? bo ja już miałam ostatnią wizytę a teraz kazał mi przyjść do siebie na dyżur do szpitala w środę svelta - pewnie, że może się tak stać -w pierwszej ciąży tak miałam pojechałam do szpitala bo byłam umówiona z lekarzem ale kompletnie nic się nie działo - a tam po 5 godz synuś już był i tak jest zdecydowanie lepiej a nie to co teraz :/ agnes - wiem, że nie miło samej ale pomyśl jak byś miała jeszcze starszym dzieckiem się zajmować - mój tż też zaraz jedzie do pracy wróci w nocy a ja z moim trzylatkiem sama i trochę się boje ... dziś miałam okropną noc :/ rano byliśmy z małym u lekarza a teraz brzuch boli jak na okres , kręgosłup i skurcze znowu ale takie nieregularne bardzo i w dodatku od wczoraj wieczór nie wiem spojenie? tak boli, że ledwo chodzę - już nie mam siły ani nerwów :/ tż jedzie zaraz do pracy a ja sama - żeby chociaż mały do przedszkola szedł a tu ma w domu 3 dni siedzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.