Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4 - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-16, 21:37   #4861
małaPaulina
Wtajemniczenie

Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
To ona z takich ze jak ktoś jej pluje w twarz to deszcz pada? :/
Niektóre matki naprawdę są toksyczne. Trzymaj się Paulinko, mam nadzieje,ze jakoś się poukłada, może w końcu coś do niej trafi i nie będzie taka nachalna
haha dobre no chyba wlasnie taka jest, moj Tz sie w ogole z nia nie cacka, ale jej to nie rusza...
A co to bedzie jak malenstwo sie urodzi

Do niczego sie dzisiaj nie nadaje... zreszta ostatnio w ogole jestem senna i taka jakaś zmęczona

I wiecie co... bolą mnie w nocy pachwiny i biodra i boli mnie pochwa w srodku... teraz czytam ze wlasnie tak bywa w 3trymestrze i mam sie zrelaksowac he
o i zgaga i zmeczenie tez sie nasilają w 3trymestrze super moje wszystkie dolegliwosci i bóle są książkowe wręcz

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)

Edytowane przez małaPaulina
Czas edycji: 2014-06-16 o 21:44
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 21:40   #4862
ZygaEffka
Zadomowienie

Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
ha

on w ogole nie jest dla niej mily, caly czas jej cos mowi ale ona sie wcale nie zniechęca
W sumie to jezeli chodzi o to mieszkanie,remont i meble to wszystko zasługa babci...i jej pieniądze

oj trzymam kciuki,wracaj szybko

A ja bylam na strechingu i jakaś baba puściła bąka hehe
pamiętam jak wspominałaś że chyba boisz się że jak wam tam we wszystkim pomogą to będą się wpierniczać , no i masz babo placek
Ja do ślubu byłam taka ugodowa we wszystkim przytakiwałam itp , ale teraz jestem żoną mojego męża i choć nie wiele osób nam się wtrynia to oboje ustaliliśmy jedną ale to bardzo istotną rzecz "Nie ważne co i jak by się działo , jeden drugiego wspiera bo teraz my tworzymy rodzinę "
Nie wyobrażam sobie żeby ktoś nam tak na głowę wchodził , dlatego uważam że mieszkanie samemu to najwspanialsza rzecz na świecie
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 21:52   #4863
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
pamiętam jak wspominałaś że chyba boisz się że jak wam tam we wszystkim pomogą to będą się wpierniczać , no i masz babo placek
Ja do ślubu byłam taka ugodowa we wszystkim przytakiwałam itp , ale teraz jestem żoną mojego męża i choć nie wiele osób nam się wtrynia to oboje ustaliliśmy jedną ale to bardzo istotną rzecz "Nie ważne co i jak by się działo , jeden drugiego wspiera bo teraz my tworzymy rodzinę "
Nie wyobrażam sobie żeby ktoś nam tak na głowę wchodził , dlatego uważam że mieszkanie samemu to najwspanialsza rzecz na świecie
Dokładnie lepiej czasem wyfrunąć z gniazdka rodziców/teściów i żyć na swój rachunek Chyba,że ktoś aktualnie nie ma takich możliwości albo mu tak wygodniej i lepiej to nie ma co oceniać,ale ja myślę,że najlepsze rozwiązanie to mieszkanie samemu,ze swoją rodziną już

Ale się wkur.. dzisiaj... Poszłam do sklepu po picie i jakaś babka wynosiła kratę piw i sklep mały to stałam sobie skromnie prawie przy drzwiach,bo inaczej stanąć nie dało rady a ta siksa walnęła mnie drzwiami w plecy.. Dobrze,że tak byłam odwrócona,bo jakby dotknęła mojego brzucha chyba bym ją rozszarpała... Mogła powiedzieć "przepraszam" to bym jej ustąpiła miejsca a jej nie zauważyłam nawet a ta zła wielce,że miejsca mało i mnie uderzyła drzwiami a wiedziała,że jestem w ciąży,bo niestety ukryć się nie da... Na prawdę niektórym chyba język odpadnie jakby mieli poprosić o przesunięcie się i lepiej walnąć drzwiami,nawet w ciężarną...

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 21:55   #4864
ZygaEffka
Zadomowienie

oglądacie tvn ? dziewczyna ma płetwistość szyi
nasz kawałek nieba

Stary 2014-06-16, 22:04   #4865
201610121609
Konto usunięte

Cytat:

No nam tez dużo pomogli bo w sumie umeblowali prawie całe mieszkanie i na poczatku były prawie codzienne wizytacje i mądre rady ale odkąd zrobiłam ten wykład, ze czas zaakceptować ze każdy żyje po swojemu to jest większy spokój i wizytacje niezbyt częste oczywiście zdarza sie mądrość dnia czasami ale mamy juz wywalone bo nie mieszkamy razem my z tz tez sie nie dajemy i w sumie głęboko mamy to co czasem mówią mieszkanie osobno jest cudowne wchodzisz, zatrzaskujesz drzwi i wszyscy zostają za nimi

Paulina-mieszkają blisko ale osobno prawda? założą Ci neta to zamknij sie w domu i udawaj, ze Was nie ma czy tak sie nie da? Zreszta z własnego doświadczenia wiem, ze w końcu jej odpyskujesz kulturalnie ale stanowczo i będzie lepiej nawet jak to oni Wam dużo pomogli to nie daj sobie wejść na głowę a te odwiedziny niedługo jej sie znudzą musisz ja postawić do pionu jeszcze przed narodzinami

Moja teściowa przecież niedawno oznajmiła, ze szukają mieszkania koło nas żeby pomagać jak malutka sie urodzi...moje serce zamarlo...ale reakcja była szybka powiedziałam, ze dzięki ale mam zamiar sama zajmować sie malutka a nie od razu korzystać non stop z pomocy i ze na dwa tyg i tak przyjedzie moja mama a pózniej chce sobie radzić sama bo w końcu jestem dorosła a jak bede potrzebowała pomocy to przecież nie mamy do siebie aż tak daleko ostatnio nad nami było mieszkanie i tz sie modlił żeby ogłoszenie zniknęło zanim oni je zobaczą podczas odwiedzin

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 22:21   #4866
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Ircha o ile dobrze zapamiętałam Ty pytasz o mebelki Ja też mam podobną meblościankę: http://img13.allegroimg.pl/photos/or.../63/4320796366
Powiedz mi jaki kolorek masz mebli? Ja dobierałam kolorystycznie do mojej meblościanki ostatnio I dokupiłam biurko, komodę i szafę z podwójnymi drzwiami przesuwanymi Zależy też ile masz miejsca żeby dostawić szafę
Możesz opisać co nie co to może doradzę

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 22:25   #4867
NATALUSIA14
Rozeznanie

Cytat:
oglądacie tvn ? dziewczyna ma płetwistość szyi
tak,widziałam już ten odcinek wcześniej na Tvn style.

Asia trzymam kciuki, by ból szybko ustąpił, trzymam kciuki za Was

Ślub: 28.08.2010
Emma jest z nami 15.09.2014

NATALUSIA14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 22:25   #4868
201610121609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Dokładnie lepiej czasem wyfrunąć z gniazdka rodziców/teściów i żyć na swój rachunek Chyba,że ktoś aktualnie nie ma takich możliwości albo mu tak wygodniej i lepiej to nie ma co oceniać,ale ja myślę,że najlepsze rozwiązanie to mieszkanie samemu,ze swoją rodziną już

Ale się wkur.. dzisiaj... Poszłam do sklepu po picie i jakaś babka wynosiła kratę piw i sklep mały to stałam sobie skromnie prawie przy drzwiach,bo inaczej stanąć nie dało rady a ta siksa walnęła mnie drzwiami w plecy.. Dobrze,że tak byłam odwrócona,bo jakby dotknęła mojego brzucha chyba bym ją rozszarpała... Mogła powiedzieć "przepraszam" to bym jej ustąpiła miejsca a jej nie zauważyłam nawet a ta zła wielce,że miejsca mało i mnie uderzyła drzwiami a wiedziała,że jestem w ciąży,bo niestety ukryć się nie da... Na prawdę niektórym chyba język odpadnie jakby mieli poprosić o przesunięcie się i lepiej walnąć drzwiami,nawet w ciężarną...

Ja w sklepach dostaje szału odkąd jestem w ciazy...każdego kto sie zbliża bym rozszarpala brzuch juz mam widoczny jak nie wiem co (no kurde 7 miesiąc w końcu ) a mam wrażenie, ze nikt go nie widzi...jeszcze tutaj w centrum KÖLN jak ide na zakupy czy tylko połazić po ciuchach to jest tyle ludzi, ze masakra dlatego np nie chodzę w sobotę bo nie przesądzając stoi sie często w pieszym korku a teraz zaczynaja sie wyprzedaże...no baby mnie staranowaly prawie w h&m i to baby w ciazy na dziale dla mam... pchają sie wszędzie bardzo wszyscy i maja wywalone czy ledwo sie gdzieś mieścimy z tymi brzuchami czy nie

Effka-ja oglądam dziwna ta szyja...przykry temat bo normalnie jak z filmu fantastycznego... Fajnie, ze jest taki program bo oni maja te operacje chyba za darmo co? Bo najpierw jakies castingi i w ogole eliminacje...żeby nie to to te osoby by pewnie sobie nigdy na takie operacje nie pozwoliły...

Stary 2014-06-16, 22:29   #4869
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Dobry wieczór

Melduje się że jestem cała i zdrowa

Cały czas w ruchu, to na mieście coś zwiedzamy to gdzieś dalej także czasu brak na wizazowanie czasem coś przeczytam ale za moment gdzieś idziemy i rzucam telefon i wychodzę

Pozdrawiam Was mamuski

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 22:32   #4870
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
Ja w sklepach dostaje szału odkąd jestem w ciazy...każdego kto sie zbliża bym rozszarpala brzuch juz mam widoczny jak nie wiem co (no kurde 7 miesiąc w końcu ) a mam wrażenie, ze nikt go nie widzi...jeszcze tutaj w centrum KÖLN jak ide na zakupy czy tylko połazić po ciuchach to jest tyle ludzi, ze masakra dlatego np nie chodzę w sobotę bo nie przesądzając stoi sie często w pieszym korku a teraz zaczynaja sie wyprzedaże...no baby mnie staranowaly prawie w h&m i to baby w ciazy na dziale dla mam... pchają sie wszędzie bardzo wszyscy i maja wywalone czy ledwo sie gdzieś mieścimy z tymi brzuchami czy nie

Effka-ja oglądam dziwna ta szyja...przykry temat bo normalnie jak z filmu fantastycznego... Fajnie, ze jest taki program bo oni maja te operacje chyba za darmo co? Bo najpierw jakies castingi i w ogole eliminacje...żeby nie to to te osoby by pewnie sobie nigdy na takie operacje nie pozwoliły...

No własnie nie wiem czy za darmo . Ale oby !

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

Cały czas w ruchu, to na mieście coś zwiedzamy to gdzieś dalej także czasu brak na wizazowanie czasem coś przeczytam ale za moment gdzieś idziemy i rzucam telefon i wychodzę

Pozdrawiam Was mamuski

Trzymaj się tam !
nasz kawałek nieba

Stary 2014-06-16, 22:36   #4871
Latte88
Zakorzenienie

Tak sobie siedzę i oglądam różowe lata 70, akurat świąteczny odcinek, choinka i w ogóle. I tak sobie myślę, że zaczną się znów święta z magią, z dziecięcym śmiechem,.z nadzieją na Mikołaja. To będę piękne święta w tym roku...
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 22:37   #4872
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Tak sobie siedzę i oglądam różowe lata 70, akurat świąteczny odcinek, choinka i w ogóle. I tak sobie myślę, że zaczną się znów święta z magią, z dziecięcym śmiechem,.z nadzieją na Mikołaja. To będę piękne święta w tym roku...
Najpiękniejsze

Stary 2014-06-16, 22:43   #4873
201610121609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

Pozdrawiam Was mamuski

Lataj, lataj i nie rzucaj telefonem bo skończy jak Twoja deska w kiblu

Weźcie mnie kopnijcie w dupę do mycia zębów i spania

Stary 2014-06-16, 23:05   #4874
nmartyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
dzwoniłam, każe mi jechać do szpitala
Pakuję się i jadę, 3majcie za mnie kciuki
Trzymam mocno kciuki za Ciebie i Malenstwo wszystko bedzie dobrze

Ide spac dziewczynki, bo cos mnie rozklada...
Dobrej nocki

08.09.2014 Lenka jest już z nami
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 23:09   #4875
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
Lataj, lataj i nie rzucaj telefonem bo skończy jak Twoja deska w kiblu

Weźcie mnie kopnijcie w dupę do mycia zębów i spania

Tez mi się przyda bo wypada iść się już kąpać
A moja deska właśnie miałam pisać naprawiona i nici z kamykczkow wystarczyło śruby dokrecic

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Dobranoc Martynko Kochana śpijcie słodko z maleństwem
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 23:10   #4876
Aliszcze
Zakorzenienie

Asia19x, będzie dobrze może Ci kroplówkę dadzą, byś się nie odwodniła przez biegunki i wrócisz szybko do domu

zmykam spać, czuję się padnięta. dobranoc

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 23:47   #4877
aa2
Zakorzenienie

bryyy
czytam was cały dzien po troche i sie ni emam jak wkręcić z pisaniem, a jak juz amierzam pisac to zawsze cos ...

Asia pierwsze co sobi epomyślałam to o IP dobrze ze pojechałaś-daj znac jak tylko bedzies zmogła co i jak
Aliszcze zobaczysz za dwa tyg ze pomiar małej wyjdzie ok i ze po prostu rośniew swoim tempie -trzymam za was kciuki
MałaPaulina to masz tesciowa ...współczuje, ale od poczatku staraj sie ja uświadamiac zey za bardzo sie nei wtrącała -oczywiscie z zachowaniem umiaru bo jak zamierzacie tworzyc rodzine to fajnie by było zeby wasze stosunki nei były tak totalnie na wojennej ścieżce-powodzenia i trzymam kciuki

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

kurde tak sobie pomyslałam zebysmy sie jakos powymieniały numerami w najbliższym czasie, bo teraz zbliza sie końcówka i róznie bywa, wczoraj martwiłysmy sie o Monie a dzis Asia wyladowała na Ip ...
moze fajnei by było jakimis namiarami sie powymieniac i miec jakis kontakt w razie co? na pewno przyda sie jak bedziemy rodziły hehe
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 23:54   #4878
Ana***
Zakorzenienie

Asiu dobrze, że pojechałaś. Daj znać co u Was jak tylko będziesz mogła. Powodzenia

dzanet u Niego przegroda skutkuje tym, że ma zatoki co jakiś czas zawalone, a wczesniej czeste zapalenia zatok i wieczny katar

Metam zawału bym dostała..

agnes śliczna!!! też sie zastanawiałam nad kołyską
a leżaczek bujaczek też będziesz kupowała?

humant
ja też bym chciała mieć swoją położna, zobaczymy czy uda mi się to osiągnąć. W moim miejscowym szpitalu nie ma takiej możliwości...

Natalusia fajne paznokietki i jaki spokój

Simran śliczne kupowałaś już kombinezon? jaki rozmiar?

aisa zdjęcie zabawne

Aliszcze na pewno wszystko będzie dobrze maluszek pewnie będzie drobniejszy po prostu ja się z kolei martwię aby mi wody nie podskoczyły ;/

małaPaulina to ja mam 97cm

---

Hej

Mój M. ma wolne i dzisiaj jeździliśmy dalej po sklepach się rozglądać. Ponad to, kończymy malowanie

A w ogóle to wczoraj zaczęło mnie bardzo boleć gardło. Momentami wychodzę z siebie, czuję jakby pękało. Brałam islę, tantum verde spray, apap, mleko z miodem i masłem, płukanie roztworem z wody utlenionej... nie wiele pomaga buu

A i zaczynamy III trymestr ;P
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 23:56   #4879
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Tylko ja cierpię dziś na bezsenność?
Leżę z miską lodów i zaraz się okocę ale są takie dobre

Mój kalendarz ciąży
Stary 2014-06-17, 00:00   #4880
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Tylko ja cierpię dziś na bezsenność?
Leżę z miską lodów i zaraz się okocę ale są takie dobre
tez nei spię
i własnei zjadłam cała miche czereśni
Stary 2014-06-17, 00:05   #4881
elffirka
Rozeznanie

Ja też jeszcze nie śpię a muszę wstać o 7... Jutro pobranie krwi i mocz a potem w drogę do Berlina... A coś nie chce mi się spać, może dlatego że Małż chrapie...
Od rana smarkam krwią takimi skrzepami. Jadłam paprykę ale mało... Chyba rano wezmę witaminę C na drogę...
Asia ja też trzymam kciuki
elffirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 00:13   #4882
DorissiriD
Rozeznanie

Asia trzymaj się!

Też nie śpię.
Ale nie mam znowu nastroju do pisania... Sorki...

Nadrabiam wątek. Jest co!

O! to już po północy! Nie wiedziałam

Zgagę mam... I głodna jestem...

Edytowane przez DorissiriD
Czas edycji: 2014-06-17 o 00:14
DorissiriD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 00:17   #4883
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DorissiriD Pokaż wiadomość
Asia trzymaj się!

Też nie śpię.
Ale nie mam znowu nastroju do pisania... Sorki...

Nadrabiam wątek. Jest co!

O! to już po północy! Nie wiedziałam

Zgagę mam... I głodna jestem...
nie przepraszaj
czasem tak jest , a juz pisałas ze twój nastrój ostatnio bardzo siadł-trzymaj sie i mam nadzijej ze przynajmniej w jakims stopniu ten nastrój idzie ku lepszemu
Stary 2014-06-17, 00:21   #4884
DorissiriD
Rozeznanie

Na szczęście idzie ku lepszemu.
Mam wsparcie od TŻa. W końcu mu powiedziałam jak się czuję, może ciężko to było ująć w słowa, ale już nie psułam atmosfery wybuchami złości, zniecierpliwienia, które odbierał jako atak - tylko powiedziałam, że to moje skumulowane problemy...
Będzie lepiej! Musi być.
Stary 2014-06-17, 00:21   #4885
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Ja też muszę wcześnie wstać, jechać na pobranie krwi, potem do domku po psa, z psem do weterynarza na pobranie krwi bo w środę ma mieć zabieg sterylizacji
Wcale spać mi się nie chce
aa2 daj trochę czereśni
elffirka pierwsze słyszę żeby papryka pomagała na krew z nosa Ja często miewam krwotoki i pomagają witaminy, wapno Odpoczynek również i to po pierwsze Masz podrażnione naczynka w nosie pewnie A w ciąży jesteśmy bardziej ukrwione i narażone na tego typu dolegliwości
Ja dzisiaj skaleczyłam się w palec i tak się krew lała jakbym co najmniej palca ucięła
Dobra idę spać chyba bo im dłużej siedzę tym bardziej robię się głodna mimo że objadłam się już wszystkiego co miałam w lodówce Nawet poskubałam kapustę pekińską i zagryzłam marchewką

Mój kalendarz ciąży
Stary 2014-06-17, 00:24   #4886
DorissiriD
Rozeznanie

Ot takie wrzucone na facebooka przez kogoś z moich znajomych:

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

O tej porze to lepiej marchewka i kapusta pekińska niż kawał ciasta z rabarbarem co go wcinam
Stary 2014-06-17, 00:32   #4887
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Na szczęście idzie ku lepszemu.
Mam wsparcie od TŻa. W końcu mu powiedziałam jak się czuję, może ciężko to było ująć w słowa, ale już nie psułam atmosfery wybuchami złości, zniecierpliwienia, które odbierał jako atak - tylko powiedziałam, że to moje skumulowane problemy...
Będzie lepiej! Musi być.
będzie , będzie

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Ja też muszę wcześnie wstać, jechać na pobranie krwi, potem do domku po psa, z psem do weterynarza na pobranie krwi bo w środę ma mieć zabieg sterylizacji
Wcale spać mi się nie chce
aa2 daj trochę czereśni
elffirka pierwsze słyszę żeby papryka pomagała na krew z nosa Ja często miewam krwotoki i pomagają witaminy, wapno Odpoczynek również i to po pierwsze Masz podrażnione naczynka w nosie pewnie A w ciąży jesteśmy bardziej ukrwione i narażone na tego typu dolegliwości
Ja dzisiaj skaleczyłam się w palec i tak się krew lała jakbym co najmniej palca ucięła
Dobra idę spać chyba bo im dłużej siedzę tym bardziej robię się głodna mimo że objadłam się już wszystkiego co miałam w lodówce Nawet poskubałam kapustę pekińską i zagryzłam marchewką
zjadłam wszytkie
nawet małemu nei zostawiłam

Cytat:
Ot takie wrzucone na facebooka przez kogoś z moich znajomych:

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

O tej porze to lepiej marchewka i kapusta pekińska niż kawał ciasta z rabarbarem co go wcinam
iii tam marchewka
ja mam na gazie rosół-gotuje na jutro bo smaka miałam wielgachnego
Stary 2014-06-17, 01:49   #4888
bezaczek7
Zakorzenienie

hej, żyję. uciekam spać. nareszcie są fugi zrobione i ściany pomalowane jedną warstwą. czekam na oniec remontu tej kuchni jak na zmiłowanie

robię eksperyment: teraz trzecią noc będę spała bez poduszki ciażowej. powiem wam, że ostatnie dwa dni obudziłam się bez bólu pleców. albo tż mnie wygrzał sobą od tyłu, albo przez poduszkę nie mam zbyt wiele miejsca do kręcenia się i to temu? albo czysty przypadek niemniej testuję dalej

papa
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 06:22   #4889
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Witam o świcie.... Zasnęłam po 1 i wstałam o 5:40... Wyglądam jak jakieś zombi... Jestem dziwnie blada, mam zapuchnięte oczy, w dodatku czerwone jak królik... Chce mi się spać i jeść. A tu trzeba się ogarnąć i na badania jechać No tak mi się chce że aż nie wierzę że można tak źle się czuć i że może tak się nie chcieć Masakra... Zjadłabym lody, jakiś deserek, rybkę, albo chociaż kanapeczkę a tu
Wrrrrrrrrrrr Jeszcze brzucho się stawia.. Nie wiem jak ja dzisiejszy dzień przeżyję

Mój kalendarz ciąży
Stary 2014-06-17, 06:47   #4890
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Ja to jestem głupia.... Wstałam dziś o 4.20,pomyślałam sobie"o coś mały za spokojny od wczoraj" i zaczęłam go budzić.... I obudziłam lwa,bo zaczął tak we mnie kopać,że aż myślałam,że oczy wyjdą mi na wierzch,ale uspokoiłam się
Dobrze,że Tż przy tym nie było Ale mimo to,że znowu spałam tylko 4 godziny to jestem wyspana jakbym spała z 15 godzin i w dobrym humorze
I wstałam właśnie z taką myślą,że ogarniam się,zabieram mamę i jadę do Pepco i po jakieś buty i torebkę dla siebie w końcu,bo dawno nic dla siebie nie zrobiłam

Dziś 26t+0d

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...

Edytowane przez Metamfetaminax
Czas edycji: 2014-06-17 o 06:48
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości