|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
My mieliśmy taki, zlepiłam kilka wersji plus dodałam swoje słowa
![]() Z wielu dróg którymi może pójść człowiek wybraliśmy tę jedną - wspólną Kochana Mamo! Kochany Tato! Szliście z nami przez całe nasze życie, chroniliście przed złem, dawaliście ciepło i otuchę, uczyliście trudnej sztuki życiowej mądrości, kochaliście nas i wspieraliście oddając nam swe serce. Niedługo założymy własną Rodzinę, ale Wy nadal będziecie dla nas ważni. Dlatego będziemy bardzo szczęśliwi, wiedząc, że jesteście obok nas w tym szczególnym dla nas dniu, kiedy to sami przed sobą, wobec Boga i osób nam bliskich przyznawać się będziemy do gotowości pójścia wspólną drogą, gdy będziemy ślubować sobie miłość, wierność oraz pragnienie spędzenia ze sobą reszty życia. Pragniemy dzielić nasze szczęście z osobami dla nas najważniejszymi. Otoczcie nas swoją miłością podczas uroczystej mszy świętej w dnu 9 sierpnia 2014 o godzinie 16.00, a późnej wraz z nami i wszystkimi Gośćmi bawcie się na przyjęciu weselnym w X. Prosimy również o udzielenie nam Waszego błogosławieństwa na nową drogę życia. Kochający AM
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
przyszły moje buty z akces2
Są jasnozłote, idealnie dopasowane Nie wiem jak temu zaradzić ![]()
|
|
|
|
#2643 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do obcierania szwów, to może spróbuj sztyftu Compeed? On niweluje tarcie, któraś z dziewczyn dzisiaj nawet pisała, że u niej się to sprawdza Teraz w Rossmannie jest na promocji, chyba 3-4zł taniej niż zwykle.
|
|
|
|
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
ja kupiłam polecany tu na wątku PILARIX i widzę już poprawę
krostki z ramion i wrastające włoski na udach powoli zaczynają znikać drugi protokół?! pierwsze słyszę... to jest w każdym kościele? Cytat:
dziś kupiłam bransoletki dla Mam w Lilou dołączymy do nich złote łancuszki, gdyby rzemyki nie przypadły im do gustu. na serduszkach wygrawerowane jest "dla Mamy", a na drugiej stronie nasze imiona. rzemyk w kolorze brudnego różu ze złotą zawieszką.
|
|
#2645 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2646 |
|
Raczkowanie
|
say-hello
super prezent, mamy na pewno będą zadowolone ![]() My też mieliśmy jeden protokół, też w miarę krótki i ksiądz nic nie wspominał o drugim..
|
#2647 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Nadrobiłam dzisiejszy dzień mniej więcej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie łam się, Wizażanki już niejednej PMce "załatwiły" pogodę trzymaniem kciuków ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Super zakupy, gratulacje! ![]() Cytat:
![]() A odmowa rzeczywiście bardzo dobitna ![]() Miodzio! Cytat:
Pięknie dopasowana suknia! "Cycuś- glancuś", jak to mówi mój TŻ ![]() Ale mieliśmy dzisiaj biegania! Przez pół dnia szukaliśmy koszuli dla TŻta, ale żadna nie spełniała jego wygórowanych oczekiwań Pojechaliśmy odebrać garnitur TŻ i przy okazji kupić garnitur dla teścia. TŻ wygląda w swoim garniaku bardzo dobrze i świetnie się w nim czuje, więc jesteśmy zadowoleni. Teść też kupił sobie garnitur, bardzo ładny, ciemnogranatowy, klasyczny ![]() Po odbiorze garnituru popędziliśmy do USC, gdzie dostaliśmy oświadczenie o braku przeszkód do zawarcia związku małżeńskiego i oficjalnie zdeklarowałam, że po ślubie przyjmę nazwisko męża i zostanę panią M. ![]() Z mniej radosnych wieści: wczoraj dowiedzieliśmy się, że tragicznie zmarł pięcioletni chrześniak mojego TŻta Także w środę czeka nas kolejny pogrzeb...
|
|
|
#2648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedny chłopczyk...całe życie miał przed sobą nie potrafie sobie tego wyobrazić bo mam 7letniego chrześniaka i nie wyobrazam sobie, ze mogłoby go nie być kocham Go jak własne dziecko.
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-06-16 o 23:31 |
|
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam właśnie z pogotowia, byłam z TŻ. Stwierdzili zatrucie pokarmowe, jak do jutra nie pomoga leki to ma iść na oddział i płukanie żołądka.
Martwie się o niego, zaraz się znów pobeczę
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki żeby szybko mu przeszło!
|
|
|
#2651 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie poszłabym na pogrzeb, raz byłam jak zginął syn mojej znajomej 7 letni chłopczyk przejechało auto na pasach, koles wyprzedzał inne auto które się zatrzymało by młody przeszedł.. nigdy więcej. to jest taka tragedia że nie mogłam dojść do siebie przez tydzień. z szacunku bym zadzwoniła czy odwiedziła (niezły byłam możliwość) złożyła kondolencje, ale wiem że jestem teraz mega wrażliwa bardziej niż wtedy. Bo jestem już matka. Nie dałabym rady. Znowu się popłakałam. Kuzwa mac jakie to życie jest nie sprawiedliwe!! Najszczersze wyrazy współczucia. Jesteśmy z wami. Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2652 |
|
Wtajemniczenie
|
Oluska Przygnębiająca wiadomość...
![]() Mimi Będzie dobrze, trzymaj się! Ważne, że już jest pod opieką lekarzy! |
|
|
|
#2653 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny pamiętacie mnie jeszcze?
Wszystkim dziewczynom gratuluję załatwionych spraw ( przymiarek, rozdanych zaproszeń, zakupów ślubnych, kursów tańca itd) Mamy już film z wesela Trochę postaram się nadrobić, ale wszystkie rzecz jasna nie dam rad. Aha i nasmarowałam w klubie krótką relacje z sesji poślubnej. W skrócie powiem, że było cudnie. Kupa śmiechu i zabawy a do tego zapowiada się pięknie. Konie, stadnina, łąka. Czarny rumak i ja w białej sukni z rozwianym włosem i z wiankiem na głowie Sesji z synkiem na placu zabaw, oczywiście Nasze dziecko miało ciekawsze rzeczy do robienia niż pozowania. Zachwyt w oczach małych dziewczynek na placu zabaw jak zobaczyły Panna Młodą, no i nie odstępowały mnie na krok I wiecie co Wam powiem tak szczerze? Że nie im bardziej czytam wątek, już teraz po ślubie tym smutniej mi jest, że już po wszystkim serio. Cieszę się ogromnie, że jestem żoną i jest cudownie, ale z drugiej strony jak czytam o Waszych emocjach, przygotowaniach to ściska mnie w sercu, że to już za mną. https://wizaz.pl/forum/editpost.php?...ostid=46912729Wszystkim PM ( choć pisałam juz na poszczególnych wątkach większości) jeszcze raz życzę wszystkiego najlepszego i najpiękniejszego na nowej drodze życia u boku ukochanego faceta ![]() Teraz chyba rabbitka będzie? Na krostki polecam aloes. Madziara ślicznie się prezentujesz w sukni, ale jaki Ty kochana masz biust Co do zaproszeń na wesele. My w ten week idziemy na wesele do bliskich znajomych i serio potwierdza się, że tylko nawiedzone wizażanki Ale szczerze jak przed ślubem też już w niektórych sprawach miałam takie podejście. Tzn po co tracić czas i kasę żeby było idealne gdzie nikt oprócz mnie,TŻ, mojej mamy i siostry tego nie zauważy? Sensuall buciki śliczne. A bielizna no cóż 3/4 PM2014 idzie do ślubu w bieliźnie z Esotiq ( w tym ja) hahaha Cornflower haha odmowa świetna, nie zdziwię się jak babka się jednak pojawi. Sunset wyglądasz obłędnie w suknie. Czekoo jeżeli TŻ nie będzie się drastycznie odchudzał to powinien dobrze garniak leżeć. Godzia świetne relacja, tak lekko się ją czyta ![]() Aż wstyd ale chyba tylko ja nie wrzuciłam tutaj na główny wątek swojej relacji Panna Izabella 360 osób? Opium głowa do góry, 17-ście stopnie to wg mnie świetna pogoda. Nie zmarzniecie ale też się nie spocicie. Emocje będą Was grzały. Allofkowa ależ ja Wam tej podróży zazdroszczę. Docik gratki gotowych obrączek ![]() Bardoja wowwww ale księżniczka. Pasuje Ci i bardzo ładnie wyglądasz. ![]() Lg ago ja mierzyłam suknie i na gołe nogi( w salonie w domu) i potem na ślubie w pończochach i nie było mi absolutnie gorąco. Nie wiem może z emocji tak gorąco Ci było? Dodam, że miałam halkę ale suknie z lekkiego muślinu więc może to kwestia materiału? Pończochy miałam cieliste ( bielizna śmietankowa) i poszłam na żywioł, kupiłam jedną parę i w nich byłam aż do końca wesela. Fascinata moim zdaniem na mała ta obrączka ciutkę. Cytat:
pierwsze słyszę, my mieliśmy jeden protokół. Cytat:
Dobra więcej nie dam rady nadrobić dziś.
Edytowane przez Atomoowka Czas edycji: 2014-06-17 o 02:39 |
||
|
|
|
#2654 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
D'dziękuję Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2655 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2656 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To jest straszne.Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2657 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Godzia_13 wspaniała relacja i cudowny miałaś bukiet jeszcze raz wszystkiego dobrego! ![]() Cytat:
Cytat:
i jaki odważny dekolt ale jakbym miała się czym chwalić to też bym pewnie takie nosiła Cytat:
a co do szwów to lipa kurde a może zadzwoń do nich i zapytaj czy mają jakiś sposób na te szwy?Cytat:
![]() mojemu ostatnio coś się wbiło w oko jak pracował i wylądował na SORze, ale wszystko się dobrze skończyło dziewczyny w załączniku moje buty przebraniowo - poprawinowe
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
ccc lub altero
![]() Cytat:
![]() a dla Tatusiów co macie zaplanowane?? |
|
|
|
|
#2659 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem na jaką krytykę liczyłaś, ale Twoje niedoczekanie :P ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Ślicznie ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
Będzie dobrze! Na pewno!
|
|
#2660 |
|
Wtajemniczenie
|
Godzia_13 piękna, wzruszająca relacja!
corn perfumy takie: nie byłabym zaskoczona gdybyś otrzymała potwierdzenie od tej osoby przed samym weselem. docik10 e tam, teściowa nie zna się ![]() za starania. My również próbujemy, ale bez efektów ![]() madziara889 jaką krytykę? Wyglądasz w niej super! Idealnie do Ciebie pasuje. Kate Noir bardzo fajne butki! Na otarcia również polecam sztyft lub plastry compeed ![]() say śliczne bransoletki! mamy będą zadowolone ![]() oluska227887 strasznie mi przykro z powodu chrześniaka -takie maleństwo 5 latek. mimi_77 zdrowia dla Tż! mojakaren wow, ekstra są! Jadę dzisiaj na drugą przymiarkę - suknia powinna być już dopasowana, zwężona. Dzisiaj mamy ją dopasować na długość. Jak się uda postaram się pstryknąć jakieś fotki ![]() Kasiulenkowo dla taty Tż kupimy alkohol
|
|
|
|
#2661 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ogromne współczucia
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy, mamy, mamy OBRĄCZKI
Cieszę się jak dziecko . Mówiłam Tż, że zabieram je do pracy bo muszę co chwile mierzyć i on do mnie "tak co byś jej nie zdarła" Piękny grawer "Abyśmy byli jedno" Wszystko jest tak jak chcieliśmy U jubilera adrenalina a w pracy jak wyciągnęłam je z pudełka... to się wzruszyłam, że to nasze...na całe życie...wielki dowód miłości...nasz cały majątek
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
Oluska, o rany, co się stało?
![]() mimi, zdrówka dla TŻta! mojakaren, skąd butki? Bo mam chyba takie same, tylko czarne, z McArthura ![]() Docik, gratki obrączek
|
|
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepięknie jest Suknia idealnie pasuje
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko a ja Twoja mama Nasze szczęście jest juz z nami Edytowane przez docik10 Czas edycji: 2014-06-17 o 09:36 |
|
|
|
|
#2665 |
|
Wtajemniczenie
|
Jejku co się dzieje na tym świecie
współczuje ...TŻ wyzdrowieje będzie dobrze
|
#2666 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dotka tata chłopca zwoził drewno z lasu (całe takie wielkie pnie). Mały wybiegł na spotkanie ojcu, podszedł za blisko i jeden z tych pni uderzył go w klatkę piersiową. Prawdopodobnie połamane żebra przebiły płuca
|
|
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2668 |
|
Raczkowanie
|
Atomoowka
ooo, czemu tylko w klubiee?? Swoją drogą, myboyismine- gdzie Twoja relacja kobitko?
|
#2669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki dziewczyny za miłe słowa Gratuluję Szkoda, że takie słabe zdjęcie
|
||
|
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
Sunset Cudna sukienka, idealna do Twojej figury
![]() Mopslik A to akurat dobrze - nie kazdy ma możliwość zaproszenia przyjaciół, znajomych; na pewno młodzi rozkręcą imprezę. A co do kamerzysty - może by się Wam udało? madziara Pięknie wyglądasz, świetnie podkreśla dekolt i talię - warto było tyle jechać po tę sukienkę Do tego elon - katedralny, mgiełka, roszpuszczone włosy - będzie cudnie Kate Noir Te buty chętnie bym Ci podkradła - są boskie Może ten sztyft na obtarcia?say Bardzo podobają mi się bransoletki, mamom na pewno wpadną w oko ![]() Oluska Gratuluję zakupów i decyzji o nazwisku ![]() Bardzo współczuję Wam i Waszej rodzinie ![]() mimi Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia, oby tylko pomogło... Atomoowka Witaj z powrotem Piękny pomysł na sesję - jestem neisamowicie ciekawa Waszych zdjęć i filmu.mojakaren Buty bardzo mi się podobają ![]() docik Gratuluję obrączek, szkoda, że zdjęcia zamazane. Odnośnie osobnych tekstów zaproszeń dla rodziców (a raczej prośby o błogosławieństwo) - warto je zrobić. Widzę to po mojej mamie, rzadko coś jej się podoba, a to zaproszenie pokazuje niemal każdemu ![]() Co do teściowej siostry - mimo tej trzykrotnej odmowy też coś mam przeczucie, że jednak się pojawi Jesteśmy po degustacji, jedzenie pyszne (rekompensuje wszelkie niedogodności ze strony hotelu). Idziemy w klasykę, czyli rosołki, kurczaki, pieczone mięsa. Pani menadżerka, która nas przejęła, opowiadała, że to bardzo bezpieczny wybór. Na ostatnim weselu para wzięła najdroższe menu i wiele gości nawet nie skosztowało potraw - np. krem marchwiowo-imbirowy wrócił nietknięty od połowy gości, niewiele chętnych było też na pieczonego dzika jako kolację.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.

Nie wiem jak temu zaradzić

Teraz w Rossmannie jest na promocji, chyba 3-4zł taniej niż zwykle.

26.07.2014 

nie potrafie sobie tego wyobrazić bo mam 7letniego chrześniaka i nie wyobrazam sobie, ze mogłoby go nie być

To jest straszne.

Bo mam chyba takie same, tylko czarne, z McArthura
Przepięknie jest