Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-17, 07:12   #4891
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4

Dobra jadę na tą krew bo jest mi nie dobrze aż z głodu.... Mały skacze mi po pęcherzu odkąd się podniosłam także też super..ja chce jeść i spać!!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 07:13   #4892
allckarola
Zadomowienie

Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4

Czesc dziewczyny przez parę dni nie mialam neta ale juz jestem ;-) mała kopie od rana co chwilę się obraca i chodzi mu cały brzuch. W sumie dostała trochę kofeiny to szaleje heh ;-)

Wysłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Dobra jadę na tą krew bo jest mi nie dobrze aż z głodu.... Mały skacze mi po pęcherzu odkąd się podniosłam także też super..ja chce jeść i spać!!!

Powodzenia na badaniach ;-) a po życzę dużego i smacznego śniadania
allckarola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 07:18   #4893
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:

powodzenia

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 07:20   #4894
allckarola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
powodzenia
Jest coś ciekawego w pepco dla dzidzi?? W sumie byłam raz i kupowalam kubki jakieś ;-)
Stary 2014-06-17, 07:27   #4895
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez allckarola Pokaż wiadomość
Jest coś ciekawego w pepco dla dzidzi?? W sumie byłam raz i kupowalam kubki jakieś ;-)
Dla dzidzi taa i to całkiem sporo ostatnio kupiłam body za 5 zł i fajne materiałowo,wiem,że piorą się nienajgorzej,kocyk akrylowy za 30 zł i jak dobrze trafisz to nawet skarpeteczki dla maluszka znajdziesz za złotówkę tudzież 2 zł Musisz się przejść,bo czasem są fajne okazje Ostatnim razem widzialam nawet komplecik śpioszki+kaftanik za 12 zł ale nie brałam,bo było różowe i to w sumie dobrze,bo okazało się,że potrzebuję niebieskie
Dzisiaj chcę zobaczyć za okryciami do kąpieli i pokupować jakieś głupoty typu czapeczki,jakieś body jeszcze,kaftaniki

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 07:32   #4896
allckarola
Zadomowienie

Cytat:
Dla dzidzi taa i to całkiem sporo ostatnio kupiłam body za 5 zł i fajne materiałowo,wiem,że piorą się nienajgorzej,kocyk akrylowy za 30 zł i jak dobrze trafisz to nawet skarpeteczki dla maluszka znajdziesz za złotówkę tudzież 2 zł Musisz się przejść,bo czasem są fajne okazje Ostatnim razem widzialam nawet komplecik śpioszki+kaftanik za 12 zł ale nie brałam,bo było różowe i to w sumie dobrze,bo okazało się,że potrzebuję niebieskie
Dzisiaj chcę zobaczyć za okryciami do kąpieli i pokupować jakieś głupoty typu czapeczki,jakieś body jeszcze,kaftaniki
U mnie nie ma pepco ale niedaleko ode mnie jest ;-) może w któryś dzień sie przyjadę muszę parę rzeczy pokupic. To udanych zakupów ;-)
Ostatnio z mężem pomalowałam lozeczko na biało i super wygląda tylko złożyć ;-) ale to we wrześniu no i w końcu ta pościel muszę kupić. Patrzylam w sklepie to szkoda przeplacac na allegro tańsze ;-)
Stary 2014-06-17, 07:45   #4897
elffirka
Rozeznanie

Monika papryka to źródło witaminy C wiec coś tam pomaga... Kurde wstałam i co? I doopa... Okazało się że nie mam pojemniczka na mocz... Myślałam że jeszcze są... Małż się zbiera i jedzie kupić ale ja się do tego czsu zsikam chyba... Idę myć głowę... A po 9 w drogę... Do zobaczenia Mamuśki... I udanych urlopów...
elffirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 07:47   #4898
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie nie ma pepco ale niedaleko ode mnie jest ;-) może w któryś dzień sie przyjadę muszę parę rzeczy pokupic. To udanych zakupów ;-)
Ostatnio z mężem pomalowałam lozeczko na biało i super wygląda tylko złożyć ;-) ale to we wrześniu no i w końcu ta pościel muszę kupić. Patrzylam w sklepie to szkoda przeplacac na allegro tańsze ;-)
Witam

Ja mam pościel w misie brązowe i rożek taki sam
Miały być kropki ale pokoik w pasy zrobiłam to misie lepsze i dobrze że brązowe bo już nie rozumiem mojego dziecka raz chłopak dwa razy dziewczynka może bliźniaki mam we wrześniu kupię drugi komplet pościeli i drugi rożek czy otulacz ale już pod płeć albo róż albo błękit

Słońce wstalo, kolejny dzień się zaczyna

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 07:53   #4899
allckarola
Zadomowienie

Elffirka Powodzenia na badaniach i wytrzymaj jeszcze troche

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

Katerina o jak fajnie w misie ;D ja chcialam kupic cos w kolorze beżowym bo pokoj bede miala brazowo zielony i nie chce rozowej poscieli. U mnie dziewczynka od poczatku oby nic nie sie zmienilo bo juz ciuszkow troche mam rozowych ;D jak cos to zwroce sie do mojego gina o zwrot kasy za rozowy hehe nie no na polowkowym usg inny lekarz tez powiedzial ze dziewczynka
Mam nadzieje ze u Ciebie tez sie wyjasni ;p na 100%
Stary 2014-06-17, 08:01   #4900
ircha06
Raczkowanie

Cytat:
Ircha o ile dobrze zapamiętałam Ty pytasz o mebelki Ja też mam podobną meblościankę: http://img13.allegroimg.pl/photos/or.../63/4320796366
Powiedz mi jaki kolorek masz mebli? Ja dobierałam kolorystycznie do mojej meblościanki ostatnio I dokupiłam biurko, komodę i szafę z podwójnymi drzwiami przesuwanymi Zależy też ile masz miejsca żeby dostawić szafę
Możesz opisać co nie co to może doradzę

Moniś, mam właśnie taki jak na zdjęciu pokazywałam, to jest dokładnie dąb wenge brąz. Byłam pytać w tym sklepie co ją kupowałam czy coś dobiorę i...ciężko, bo jak coś mają to sam wenge i już jest kapkę inne. U mnie np. te paski/słoje lecą pionowo, tam w niektórych poziomo, tzn. teraz patrzę, że na tych dolnych frontach w szafce RTV lecą poziomo Też mi się właśnie nie uśmiecha wystawiać tej meblościnaki od piwnicy, bo to w zasadzie nie taki stary zakup. Teraz już są tańsze te mebelki to i tak jak je sprzedam, to żebym choć połowę dostała tego co wydałam to będzie dobrze, ale i tak wątpię. Możesz pokazać te elementy, które dokupiłaś, bo widzę, że dość podobne te nasze mebelki. Biurko właśnie mamy też w tym dużym pokoju,kupione już dawniej, ale w dobrym stanie, bo na stancjach wcześniej wynajmowanych zawsze jakieś meble były to swoich mieliśmy kilka rzeczy, no i niestety biurko jest jasne Teraz obmyślam jak to wszystko ustawić, by się nie zagracić, żeby to miało jakiś ład i skład. Pokój jest długaśny chyba z 5-6 metrów i chciałabym po jednej ścianie pociągnąć rządek mebli. Z tym, że jest to pokój ze skosem, gdzie mieszczą się okna dachowe, to od samego początku ściany szafy nie ustawię, dopiero jak skos podchodzi wyżej. Chyba, że właśnie zaczęłabym od jakiegoś niższego elementu i zakończyła szafą
Wczoraj już oglądałam ten zestaw mebli
http://allegro.pl/zestaw-mebli-trans...300923522.html
i widzę, ze moduły według siebie można skompletować, ale to już wiadomo, że większa kasa. Dziękuję za pomoc i zainteresowanie Widzę, ze apetyt Ci dopisuje, a jakie Ty miksy robisz

Paulina, nikt i tak Ci nie narzuci swojego zdania. Jesteś dużą dziewczynką i zrobisz jak sobie udumasz, tymczasem mogę sobie tylko wyobrazić jak wkurzające jest takie gadanieNo i fajno, że niebawem necik będziesz u siebie miała.

Ja póki co nie mogę narzekać na MAMUSIĘ (czyt. teściową). Na to lokum wyprzedziła moją mamę i zaproponowała kupno firan do pokoju. Fakt, mamy jedno okno i drzwi balkonowe,że tak powiem normalne, w drugim pokoju i w kuchni okna dachowe. Ja zrobiłam jej fotkę tej ściany, pomierzyłam, pokazałam kilka projektów, co mi się podoba, ona materiał sama wybierała i się dogadałyśmy, bo to taki fajny, że nie trzeba ich prasować. Sama mówiła, że ma podobny i mi poleca. Ogólnie raczej nigdy nic nie narzuca, zawsze stara się pomóc, doradzić, mówi swoje zdanie. Teraz jak dowiedziała się, ze będzie nas troje, to już pierwszej nocy spać nie mogła,dumała, jakbyśmy mogli poprzestawiać, by było nam wygodnie mieszkać, czy nie zamienić pokoi odwrotnie, bo mieszkamy spory kawałek od rodziny, a na tyle co do nas gości przychodzi to i mniejszy pokój mógłby być gościnny. No martwi się, a jak zryczała się, gdy dowiedziała się że będzie wnusia...pierwsza!Już obie babcie mówią, że to ich królowa będzie hehe, szalone. Moja mamitka co i rusz mówi, że coś małej kupiła i już chyba zacznie w karton jakiś mi składać. A nie wiem czy pisałam, że teściowa ostatnio na wyprzedaży w biedronce, tam u nich, kupowała różności naprawdę za grosze. Garnek fajny kupiła, jakieś kuchenne narzędzia, bo przed Biedrą rozstawili namiot i ceny były jeszcze na pół jak były w gazetkach, no i też rajstopki kupowała dla wnuka. Jedne wzięła szare z autkami i w pośpiechu drugie capnęła w tym samym rozmiarze, tylko granatowe. Wrócili z teściem z pracy, oglądamy, podziwiamy co kupiła, ona rozkłada te drugie rajtuzy, a tam na ciemnym granacie...piękne różowe serduszka i na wysokości kostki kotek Hello Kitty No i mówi do mnie, co ja teraz zrobię... kochana jedyna nadzieja w Tobie, że może urodzisz mi wnusię, bo same chłopaki mi się rodzą. Za kilka dni dostała telefon od nas, że już po wizycie, że będzie wreszcie prawdziwa babcią(a nie jak dotąd tylko żoną dziadka), aaa no i żeby rastop nie wymieniała
Ogólnie nasi rodzice są zdania, że dobrze jak dzieci są w miarę w pobliżu, ale dobrze też jak młodzi osobno mieszkają. Wiadomo jak w każdym małżeństwie/związku bywa, pokłócą się, wieczorem pogodzą i jest git, a rodzica tak serce nie boli, bo nie słyszy jak sobie wyrzucają to czy tamto.

Mecia, a to świnia z tej babki, dobrze, że w brzusio nie dostałaś Nie drażnij Lwa swego Superaśno, że masz dobry humorek, aż i mi się udzieliło i uśmiecham się do monitora, o tak Zmykaj, zmykaj na zakupki, odrobina przyjemności nigdy nie zaszkodzi.

aisa84, dobry Twój mąż hehe, że chciał Was uchronić przed mieszkaniem mamusi w pobliżu. W sumie jakby nad Wami mieszkała, to w kapciach by w odwiedziny przychodziła

Ekaterina, fajnie, że się odezwałaś Wczoraj Cię wspominałam, bo natknęłam się na pokój dziecięcy w pasy na necie i chwaliłam się, że moja"znajoma" tak ma podobnie

Latte, oj tak, też tu kiedyś na allegro napatoczył mi się świąteczny bodziak jakiś i mi przez myśl przeszło,oby Bozia dała dotrwać szczęśliwie do końca to na święta będzie wesoło Swoją drogą u nas deska w WC też się z deka poluzowała i dokręciłam ją, co bym się kiedy z niej nie obzunęła

Niestabilna, dokładnie, najpiękniejsze będą te święta... i dla nas! W zeszłe przy opłatku byliśmy tylko we dwoje (bo mąż jakoś miał służbę i nie bardzo opłacało nam się jechać na krótko do domu). Poleciały mi łezki, mąż mnie przytulił i bez pytania mnie o co chodzi powiedział: nie martw się, spełni się to nasze małe marzenie. Teraz mówię:"ty coś wiedziałeś?!", bo suma sumarum niebawem już była fasoleczka

Aliszcze, musi być dobrze Może tak jak dziewczynki piszą, niunia Twoja rośnie swoim tempem.

Asiu, czekamy na cynk,co u Ciebie/Was. Odezwij się jak tylko będziesz mogła

Ana, u nas leżaczko-bujaczki kupują moi teście wszystkim wnukom jak się rodzą co by nie było, stara się w miarę swoich możliwości i chce traktować ich jednakowo.Teraz jak byliśmy to akurat męża bratowa urodziła i już na małego Frania też czekał podarunek. Żeby było śmiesznie jak było cicho to było cicho, a teraz w ciągu 3 lat jak się wór z wnukami posypał to ho ho. A to dopiero początek, my się dopiero rozkręcamy A tak poza tym to zdrówka!!!

Natalusia, śliczne paznokcie

elfirka, szczęśliwej podróży!

Doris, też mi wczoraj paliło przełyk wieczorem. Ostatnio jak jadłam kanapkę z pomidorem i cebulą, i wiem, że to po cebuli pewnie, bo już tak miałam kiedyś. Poprawy humorku życzę Swoją drogą to ja też ostatnie 3 noce miałam zarywane. Nie dość, że zasnąć nie mogłam po północy, to w nocy wstawałam siusiu, bo wody się opiłam...

aa2,widzę kolejna spać nie mogła, aż rosół z nudów upitrasiła

bezaczek7, udanego remontu i wygodnie przespanych nocek

Witam się z rana. Ciekawe kto będzie czytał te moje wypociny... Wczoraj jakoś tydzień leniwie zaczęłam, nigdzie nie wyszłam ostatecznie, miałam zupkę i rozmroziłam (awaryjną) pizzę mrożoną, mąż był zadowolony i to najważniejsze. Ja nie wiedziałam co mam zjeść w ciągu dnia,a to jogurcik, to rzodkiewkę, ehh, ale dziś spadywuję na powietrze!!! Słonko świeci, śmieci wyrzucę, obskoczę pobliskie sklepy i wracam, by nie łazić po tym upale, bo słonko nieźle zapala po oknach to chiiiiba ciepławo.
Miłego dzionka robaczki

P.S. Jaka ja mądra jestem... Przed kliknięciem "wyślij odpowiedź" skopiowałam to co napisałam i oczywiście wysyłam, a tam wyświetliło mi się,że nie jestem zalogowana, jak zalogowałam to nie było nawet literki z tego co napisałam Zapłakałabym się, tyle produkowania, już kiedyś tak mi się zrobiło, ale tak to jest - czytam wasze wpisy, robię odpowiedź w nowym oknie, czas mija no i jak tam pewnie z godzinę nic nie zrobiłam to i mnie wywaliło, ale cwana bestia jestem

Edytowane przez ircha06
Czas edycji: 2014-06-17 o 08:17
ircha06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 08:08   #4901
allckarola
Zadomowienie

Ircha to sie spisalas hehe u mnie tez sloneczko swieci i mam w planach jechac rowerem do tesciowej na chwile ;D bo juz z babcia codziennie nie bede siedziec a sama tym bardziej bo nuda.
Zabralam sie za jedzenia arbuza ;p
Stary 2014-06-17, 08:26   #4902
ircha06
Raczkowanie

Cytat:
Ircha to sie spisalas hehe u mnie tez sloneczko swieci i mam w planach jechac rowerem do tesciowej na chwile ;D bo juz z babcia codziennie nie bede siedziec a sama tym bardziej bo nuda.
Zabralam sie za jedzenia arbuza ;p
Hahaha taaa ja jak nic to nic, cisza ja ta...ale jak już się zabiorę, to narabiając, chcę każdej kliknąć choć dwa słowa i mi poematy potem takie wychodzą

Dobra zmykam się zbierać, bo znów się nie wykulgam jak wczoraj, a szkoda dnia. "Czymajta" się laseczki Zajrzę potem.

Aaa i czas wymyślić jakiś tytuł nowego wątku, bo on już tuż tuż !!! No chyba, że nasza Madziulka już ogarnia sprawę

Edytowane przez ircha06
Czas edycji: 2014-06-17 o 08:29
ircha06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 08:30   #4903
Niestabilna
Wtajemniczenie

Witam daje tylko infi ze niwy wątek powstaje.

Stary 2014-06-17, 08:40   #4904
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Już w domku i powiem Wam że tak glodna byłam że chleb tostowy z szynka jest pyszny na taki głód teraz zbieram pieska bo ona też post ma od wieczora i lecę z nią na pobranie krwi a jak wrócę to zjem znowu pół lodówki

Ircha ja mam kolor wenge więc miałam łatwiej....i nawet z ikei czarny brąz pasuje bo szafa i komoda stoją na innej ścianie więc różnicy nie widać jak wrócę do domku to coś poszukam będę miała co robić hehe

Mój kalendarz ciąży
Stary 2014-06-17, 08:42   #4905
etusiaaa
Wtajemniczenie

witajcie z rana u mnie cudna pogoda sloneczko i cieplo

czekamy z tesciowa na kuriera bo ma przyjsc paczka z ameryki od szwagierki z ciuszkami dla malej

dzis ostati raz na szkole rodzenia, bedzie smutno bez spotkan ale moze niedlugo zobaczymy sie na porodowce

a teraz zmykam cos popracowac

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 08:43   #4906
allckarola
Zadomowienie

Mowicie o jedzeniu az mi w brzuchu burczy kurde ilez mozna jesc ;p
Stary 2014-06-17, 08:49   #4907
agness2011
Raczkowanie

Cześć dziewczyny! Przygarniecie jeszcze jedną wrześniówkę? Tp mam na 06.09. - chyba, że maleństwo zechce przyśpieszyć przyjście na ten świat Według lekarza początkowo miał być chłopak, ale ostatnio okazało się, że jednak dziewczynka i teraz to ja już sama nie wiem jakiego koloru ubranek szukać
agness2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 08:52   #4908
Latte88
Zakorzenienie

Próba ok bo znów mnie wywala. Chucka zacznę kopiować przed dodaniem.
Dzień dobry u mnie od 8 szaleje ogrodnik. Na dwa spalinowe silniki nic tylko się cieszyć
Kiedyś wyjdę na balkon jak Adaś Miauczynski i zrobię porządek krzykiem
Tosia głodna i kopie, ale jeszcze parę minut musi poczekać.
Irenko na pewno coś dobierzesz może nie identycznie ale podobnego I ciesze się, że masz dobre relacje z teściową. Moja na początku chciała mi męża zabierać na swoje potrzeby do załatwiania, ale jak się przeprowadził na tydzień do mamusi i zobaczyła w jakim jest stanie, i że znów musi prac jego gacie i skarpetki to już zrozumiała gdzie jest miejsce jej syna. Niestety czasem trzeba użyć takich środków.
Miłego dnia

Edytowane przez Latte88
Czas edycji: 2014-06-17 o 08:56
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 08:55   #4909
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
Paulina-mieszkają blisko ale osobno prawda? założą Ci neta to zamknij sie w domu i udawaj, ze Was nie ma czy tak sie nie da? Zreszta z własnego doświadczenia wiem, ze w końcu jej odpyskujesz kulturalnie ale stanowczo i będzie lepiej nawet jak to oni Wam dużo pomogli to nie daj sobie wejść na głowę a te odwiedziny niedługo jej sie znudzą musisz ja postawić do pionu jeszcze przed narodzinami
oczywiscie ze osobno nie wytrzymalabym mieszkając z teściami za zadne skarby świata mieszkamy w jednej klatce...

Cytat:
Ja to jestem głupia.... Wstałam dziś o 4.20,pomyślałam sobie"o coś mały za spokojny od wczoraj" i zaczęłam go budzić.... I obudziłam lwa,bo zaczął tak we mnie kopać,że aż myślałam,że oczy wyjdą mi na wierzch,ale uspokoiłam się
Dobrze,że Tż przy tym nie było Ale mimo to,że znowu spałam tylko 4 godziny to jestem wyspana jakbym spała z 15 godzin i w dobrym humorze
I wstałam właśnie z taką myślą,że ogarniam się,zabieram mamę i jadę do Pepco i po jakieś buty i torebkę dla siebie w końcu,bo dawno nic dla siebie nie zrobiłam

Dziś 26t+0d
a jak go obudzilas? trzęsąc brzuchem? bo ja tak robię i Tz na mnie krzyczy

Witam się jestem nieprzytomna do tego w nocy przekręcanie się z boku na bok sprawia mi bol a do kibla chodzę jak kaczka
Ogolnie w nocy i nad ranem ledwo sie poruszma i mebli musze sie podpierać, no jeszcze troche i potrzebny bedzie balkonik jak nic!
Jade zaraz na fitness a tak mi sie chce ze ch**

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 08:58   #4910
allckarola
Zadomowienie

Agness Witamy Cie
Stary 2014-06-17, 09:01   #4911
201610121609
Konto usunięte

Hallo

Ircha-gdyby mi sie skasowalo tyle co napisałaś to bym chyba padła ale teraz nawet jak trochę napisze to kopiuje profilaktycznie

Paulina-no jak u nas było w tej samej klatce mieszkanie to tz dostawał zawału żeby rodzice nie zobaczyli

Ale mi sie nic nie chce...ale jak zjem śniadanko to moze z rozpędu cos zrobię dajcie tego rosołu z nocy

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 09:06   #4912
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
Hallo

Ircha-gdyby mi sie skasowalo tyle co napisałaś to bym chyba padła ale teraz nawet jak trochę napisze to kopiuje profilaktycznie

Paulina-no jak u nas było w tej samej klatce mieszkanie to tz dostawał zawału żeby rodzice nie zobaczyli

Ale mi sie nic nie chce...ale jak zjem śniadanko to moze z rozpędu cos zrobię dajcie tego rosołu z nocy

ja tez z radosci nie skaczę... dobrze ze teściowie jeszcze pracują to sporo ich w domu nie ma

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 09:16   #4913
nmartyna
Zadomowienie

Dzień doberke Laseczki

Już drugą noc budzę się punkt 3 na siku... a później standardowo spać nie mogę do 5... Dzisiaj jeszcze, żeby było zabawnie, poleciała mi w nocy krew z nosa. Aż małż się obudził jak na łóżku usiadłam i zaczął coś marudzić o okładach, szpitalu, ale rano nic nie pamiętał
Za to wczoraj mój znawca powiedział, że mam brzuch smarować oliwką dla dzieci, bo on teraz szybko rośnie i będzie mnie swędział, a oliwka trochę to złagodzi Nie wiem gdzie on to wyczytał, ale zaskoczył mnie
Zauważyłam, że jak tylko zaczyna mi burczeć w brzuchu, to Mała kopie jak szalona tak więc Mamuśka musi wstać i coś zjeść, bo inaczej maraton kopniakowy murowany

Śniadanko zjedzone, to jadę na poranną kawkę do Tatusia :papa:

Do później dziewuszki
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 09:21   #4914
201610121609
Konto usunięte

Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
ja tez z radosci nie skaczę... dobrze ze teściowie jeszcze pracują to sporo ich w domu nie ma

Znudzi im sie przychodzenie moi pomimo 13km odległości jak sie wprowadziliśmy to non stop wpadali chociaż na pół godziny żeby swoje mądrości wyrazić ale kilka spięć słownych i odpuścili bardzo ciekawe jest to, ze oni dosłownie nie potrafią sie z nami spotkać bez narzucenia swojego zdania...ostatnio sie śmiałam bo przywieźli nam kiełbasę z pl i teść od razu mowi "podziel sobie i pomroź po 4 szt" z tym wyznaczeniem po ile szt to juz nawet sie nie denerwowałam tylko śmiałam, ze we wszystkim musza mieć głos

Martyna-ja na siku wstaje co noc od jakiegoś czasu po 3 godz od zaśnięcia...juz obserwowałam to na zegarku i kurde codziennie sa to 3 godz wiadomo +/- pół godziny ale rozwala mnie ten zegar sikania

Edytowane przez 201610121609
Czas edycji: 2014-06-17 o 09:24
Stary 2014-06-17, 09:37   #4915
NATALUSIA14
Rozeznanie

Hejka
agnes2011
witaj
nmartyna nie mów o tym wstawaniu bo na samą mamą myśl się złoszczę ja wstaję o 2,4,7 !!! Ale z drugiej strony sobie myślę "Natalka przyzwyczajaj się bo już nie długo oprócz szybkiego wstawania na siusiu czeka Cię jeszcze wstawanie do dziecka, karmienie,usypianie, tulenie gdy będzie płakało i może to potrwać dużo dłużej niż szybki wyskok do wc

piękny dzionek dziś

Ślub: 28.08.2010
Emma jest z nami 15.09.2014

NATALUSIA14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 09:49   #4916
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cześć dziewczyny

Za pół godziny będzie u mnie mamuśka i będziemy ogarniać te kartony a ciuchami... Trzeba wszystko posegregować i zostawić co najbardziej potrzebne. resztę gdzieś upchnę, bo miejsca nie ma na to wszystko. Co gorsza nie ma miejsca na nowa komodę

MałaPaulina jak tylko przywiozą nam łóżeczko (co się stanie na czasie) to tez je rozkładamy, musimy poprzymierzac gdzie będzie małej najlepiej
Jak tak czytam o Waszych teściowych Moja przy tym jest boska! Serio nic do niej nie mam Za to teść nadrabia I często się sprzeczamy, ale myślę, że się przez to lubimy. Nie zgadzamy się praktycznie w każdym temacie, a on lubi naciskać na swoje, czego ja nie znoszę i robi się burzowo

Asia19x trzymamy kciuki, wszystko będzie dobrze

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Witam nową mamusię!

Niestabilna, super tytuł Idealnie pasuje!
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 09:53   #4917
agness2011
Raczkowanie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46914187]Cześć dziewczyny

Za pół godziny będzie u mnie mamuśka i będziemy ogarniać te kartony a ciuchami... Trzeba wszystko posegregować i zostawić co najbardziej potrzebne. resztę gdzieś upchnę, bo miejsca nie ma na to wszystko. Co gorsza nie ma miejsca na nowa komodę

MałaPaulina jak tylko przywiozą nam łóżeczko (co się stanie na czasie) to tez je rozkładamy, musimy poprzymierzac gdzie będzie małej najlepiej
Jak tak czytam o Waszych teściowych Moja przy tym jest boska! Serio nic do niej nie mam Za to teść nadrabia I często się sprzeczamy, ale myślę, że się przez to lubimy. Nie zgadzamy się praktycznie w każdym temacie, a on lubi naciskać na swoje, czego ja nie znoszę i robi się burzowo

Asia19x trzymamy kciuki, wszystko będzie dobrze

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Witam nową mamusię!

Niestabilna, super tytuł Idealnie pasuje! [/QUOTE]

A już myślałam, że tylko ja nie mogę tu narzekać na swoją teściową - w porównaniu do Waszych, to moja też jest cudowna I co najlepsze - teść tak samo Widzę, że dobrze trafiłam

A jeśli chodzi o tytuł następnego wątku to jest ekstra! Zgadzam się z dzanet2108, że pasuje idealnie
agness2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 10:01   #4918
Aliszcze
Zakorzenienie

Dzień dobry młoda w klubie malucha a ja zbieram siły na odkurzenie mieszkania. ale czuję, że dziś mam lenia

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 10:21   #4919
201610121609
Konto usunięte

Tylko ja nie potrafię widzieć? czy na aplikacji nowego tytułu nie widac? chyba nawet nie wiem gdzie tutaj szukać...no ale pod koniec bede czekać na link to sie odnajdę

Stary 2014-06-17, 10:24   #4920
Mo_onika_ika
Rozeznanie

No tytuł wymiata Niestabilna
U mnie też dzisiaj zapowiada się ładna pogoda Już jedno pranie na balkonie, drugie w trakcie A jeszcze ze 3 w kolejce
Najadłam się jak dziki bąk i ledwo żyję i chyba pójdę spać

Mój kalendarz ciąży
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości