|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
Reeed - dzięki Wam już mniej chcę uciekać
Ale współczuwam. Niewyobrażalnym dla mnie jest to z czym się borykasz. To że my uwielbiamy kąpiele, mamy rytuały i w ogóle woda i mycie to jest frajda, słuchawki na uszach świece muzyka książki olejki zapachowe etc noremalnie bajka, to nic Ci nie da.
|
|
|
|
#272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Redzia kiełbasa mnie rozwaliła ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#273 |
|
Piers do przodu
|
Redzia Mój się pucuje przed
![]() Smaczek z koncertu Aerosmith: Młodzian nawalony i szukający dziurki na noc jak zobaczył Joe Perry'ego wykrzyknął: Slash, Ty padalcu, przefarbowałeś kłaki??!!
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Dlatego my chodzimy niewyprasowani, bo jedzenia sobie nie odmawiamy
|
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Redzia zarzuciłaś temat i ile ludziuf na belce już
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, nie doświadczyłam, ale może przynajmniej się nie pamięta
![]() Cytat:
Ach ta dzisiejsza młodzież
|
|
|
|
|
#277 |
|
grozi wypollizowaniem
|
red- a tak serio to ci wspolczuję i nie wiem jak sensownie wybrnąc z tej sytuacji
, zwykla rozmowa nie pomaga? tylko nie 5 minut przed akcją, tylko tak bez okazji wspomnij zeby sie jednak mył bo smierdzi, a wtedy z seksu zadna frajda-chyba to jest zrozumiale dla wiekszosci ludzi i nawet jak nie lubią to sie myją co nie? ja np nie lubie myć zebów, ale tego nie rozkminiam tylko po prostu ide i myje
|
|
#278 | ||
|
Nindżopesz
|
Fobię?
Cytat:
Cytat:
2. no ba, ale czy moja wątroba wytrzyma takie chlanie przez dwa tygodnie pod rząd? ![]() Się wygadałam i od razu inna perspektywa chociaż smród pozostał ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Polly, on wyznaje zasadę spontanów. Więc ja mogę sobie gadać (i gadam), wszystko przyjmie, zrozumie, poprze, a potem i tak jest coś na kształt focha "o, za pół godziny to mi się już nie będzie chcialo, nie to nie". No ale teraz się poświęcamy oboje dla dobra ojczyzny
|
||
|
|
|
#279 |
|
To ja :)
|
Nie, no ja tak ogólnie lubię się myć
![]() Koth chyba się psuje Na próbę miał eki nasercowe odstawione i jakaś taka smutniejsza jest
|
#280 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez jak wspominam czasy kiedy pracowałam, studiowałam i imprezowałam całe noce to się dziwię jak dawałam radę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#281 |
|
Piers do przodu
|
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2014-06-17 o 13:41 |
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
jak się zaczyna dwudniowy tydzień pracy to nawet poniedziałek nie jest taki zły
|
|
|
|
#283 | |
|
|
Cytat:
![]() Racja! U mnie są to 3 dni, z czego wtorek zapowiada się morderczy, ale w perspektywie wyjazd nad Chańczę na ryby, bizony i konie w Kurozwękach, Nieskończone Formy Mleka w Sandomierzu i spotkanie ze znajomymi z poprzedniej roboty Jakoś dam radę! No i jeszcze dziś trzeba mieszkanie wysprzątać przed przyjazdem catsitterów. Ale na osłodę mam w planach godzinny masaż rehabilitacyjny. Będzie bolało, ale i tak uwielbiam.Się nagadałam... Miłego!
|
|
#284 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to nie to. Oby. ![]() Cytat:
Cytat:
Już wiem gdzie bym chciała uciec na chwilkę - na warsztatyyyyyyy Jest dokładnie jak mówiłam - albo wszystko się dzieje na raz w jednym momencie w 4 miejscach albo cisza i pustka dookoła.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-16 o 11:17 |
|||
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#286 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad irytacji finałem GoT.
Mogli dać Kamienne Serce. Gdzie gadka o Tyshy i kłótnia? Jakoś bez emocji wyszło. Jojen ![]() Akcja z Brienne - taaa, pewnie stwierdziła "dobra, nieważne, jedziemy dalej, przecież bez sensu rozdzielić się i jej poszukać. Albo zaczaić przy białej kobyle". Leśne Dzieci rzucające fajerbolami. Jak na finał wyszło słabo. |
|
|
|
#287 | ||||
|
Panaroja
|
snad kataru , bólu gardła , gorączki prawdopodobnie , zielonego gluta i antybiotyku
![]() ' ciekawie wygląda , tylko coś mało tej kawy wyczuwalnej 1. 2. Cytat:
dla mnie to absolutnie niewyobrażalne żeby się nie myć , nie tylko przed ale w ogóle , toć śmierdzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#288 |
|
|
Znów się wyrwałam na konkurs, na FB tym razem, ale publiczna widoczność zdjęć jest
Klikniecie mi, że lubicie moje zdjęcie?? O tutaj ----> KLIKPo prawdzie -zdjęcie było inne i je mocno skadrowali, wg mnie, straciło na tym wiele. Nawet bardzo. No ale co tam... ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- A w ogóle, to pan masażysta mnie okrutnie sponiewierał, czuję, że jutro będą siniaki...
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szukam gałęzi ewent przepaści
|
|
|
|
|
#290 |
|
Wpisz tu zomzing
|
ktoś chciał czarne basic? Ailenn? to jeszcze w c&a są
|
|
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od 2 dni dycham jak gruźlik.
|
|
|
|
#292 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja będę dziś oglądać Cytat:
Cytat:
Cytat:
i mimo wszytko za rozmowę Nawet mi pasuje że teraz mało piszecie bo nie mam czasu nadrabiać, albowiem pakuję się na wyjazd tym razem zaczęłam wcześniej niż w ostatniej chwili, a to dlatego że już jutro znajomi z którymi jedziemy do nas przybywają więc nie będzie czasu na wielkie pakowanie
|
|||||
|
|
|
#293 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Zdrówka chorym Rejcz i Parabelce
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Znad kawy |
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
Znad earl grey z mlekiem
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Znad kawy z mlekiem
idę dziś do lekarza
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tyshy i leśnych dzieci nie pamiętam ![]() a i tak nie mam czasu obejrzeć, może dopiero w czwartek albo weekend
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#299 |
|
Mother of Cats
|
Znad serka żółtego
Byłam dziś się kłuć ![]() Parabelko, Rejcz - zdrowiejcie ![]() Red, doczytałam i nie wiem, co rzec. Twój małż zdaje się niereformowalny
|
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. A widzisz, a mnie czerwiec dobija, dostałam depresyjnych stanów od tej jasności. ![]() Bo to jest tak, ja kocham noc, ciemność wieczorową porą Czerwiec przegina z długością dnia, nie potrafię się odnaleźć, źle się czuję, coś z moim zegarem wewnętrzym się dzieje, jakaś równowaga się zaburza. Tracę poczucie czasu. Poza tym wczense świty (3.28) No litoooooości Bardzo cierpię w czerwcu, i fizycznie i psychicznie. Chodzę non stop poddenerwowana, sąłba,w złej kondycji. Czekam niczym Al Pacino w "Bezsenności" kiedy się ta pora skończy. Od lipca już mam lepiej. Nażarłam sie malin i cynku - dziś lepiej. tfu tfu tfu w niemalowane
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-17 o 13:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

Ach ta dzisiejsza młodzież

Na próbę miał eki nasercowe odstawione i jakaś taka smutniejsza jest 

O tutaj ---->