|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Cytat:
oooo właśnie, rumianek! Zaraz sobie zaparzę, dzięki no i duszę sobie podudzia z warzywami w lekkim rosołku właśnie mam nadzieję, że się przyjmie ![]() Brawo za siłkę ![]() ja też tak zawsze wracałam z siłowni i z solarium też w sumie Cytat:
i jemy ich zdecydowanie za mało ![]() Cytat:
bierz się za siebie, a jeszcze będziesz w S-kach śmigać i pomykać w stroju kąpielowym! ![]() Cytat:
tak jak mówiłam- sobota była spoko, noc z soboty na niedzielę też Dobrze, że uskuteczniasz ćwiczenia i przejażdżki rowerowe a nad dietą może trzeba się zastanowić? Może pewne produkty Ci nie służą i trzeba by to zmodyfikować?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#4562 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Cytat:
-za mało białka ![]() -dużo węglowodanów (owoce, makaron, chleb, lody, ser żółty, lazur- tu dodatkowe tłuszcze) -kolacje zbyt węglowodanowe... Nie lubisz jajek? Może na kolację jadłabyś jajecznicę/jajka na miękko/twardo/omlety? Sera białego/wieśniaków też nie widzę Przejadły się czy nie lubisz? A ryby? Pierś z kurczaka, indyka, udka? Ja sama obiady jem zwykle normalne, ale staram się je odchudzać (widzę, że Ty też ). Fasolka szparagowa teraz się pojawiła na straganach- a ona ma dużo białka- też można szamać Cytat:
i kacyka nie ma ![]() Taaa, szczególnie ja Cytat:
od tego weekendy, sasasa ![]() Dzień piękności widzę Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#4563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesz się ciążą i nie zamartwiaj kilogramami a na pewno się nie obżerasz więc nie ma co panikować Cytat:
a ten kombinezon bardzo fajny- nada się na drugi dzień Brawo za wagę no i ślicznie wyglądasz! Chudzinko ![]() ![]() To po 6 godzin pracujesz, tak?
|
||
|
|
|
#4564 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak to się bawić można Cytat:
40 to fakt niestety, o ile nie chce jak szynka w siatce wyglądać Cytat:
Olejowanie rezultaty szybko daje, dzięki meeedzik nawet ja niedowiarek uwierzyłam i weszło mi w nawyk a włosy to każdy komplementuje takie ładne miałam ostatni raz w I klasie LO - jak jeszcze farby, suszarki itd nie znały![]() Jestem standardowa żoną, o 2 rozmiary urosłam od naszego poznania z Tż ale i on jest standardowym mężemKurcze chyba nie chce być "standardowa":rolleye s: Cytat:
oby tylko takie pomysły wpadały nam wszystkim do głowy![]() A mi dziś o 7 rano wpadło do głowy, że chce pianki na śniadanie ![]() Cytat:
na poprawiny fajny pomysłCytat:
Kolacje to 100% trafione, nie lubię jeść wieczorami, nigdy nie jadłam za bardzo ani w nocy ani wieczorem i owoce mi wchodzą jedynie, taka przegryzka, trudno mi to wyrugować, przyznaje bez bicia. Jajka lubię (miałam fazę jajecznica ze szpinakiem niedawno ) , jutro na obiad jaka będą, sadzone - no moje wiadomo na sucho ale w kształcie sadzonego![]() Za nabiałem nie przepadam, fakt ale dziś jogurt zjadłam mały trochę dlatego, że Ty mnie natchnęłaś a 2 za 5dni eis przeterminowałby Wieśniaka nie tknę za żadne skarby a twaróg fakt, nie jem ostatnio pasty rybnej więc i twarogu nie ruszam, tu się postaram zmienić. Na ryby był szal zima i wiosną ok 5 razy w tyg ryba z grilla plus pasty rybneNa fasolkę czekam jak na zabawienie, jak będzie w dobrej cenie to na pewno będzie w menu A teraz menu z niedzieli: 0 7: koktajl z selera i grejpfruta plus woda gazowana, fajnie orzeźwiające bo o 7 jestem nieprzytomna ![]() Do pociągu butelka 1,5l wody i od razu powiem wypiłam jeszcze jeden kubek herbaty zielonej i 3 szklanki kompotu z czereśni (domowy kompot) ok 10:30 : śniadanie : 2 kromki chleba, 2 plastry salami, i ser żółty wędzony i pomidor malinowy W tak zwanym międzyczasie: ok 10 kulek czekoladowych (wielkość Rafaelo tyle ze czekolada z nadzieniem kremowym o posmaku alkoholu ) i jeden kawałek ciasta, typu pianko-galaretka. Obiado-kolacja: 2 plastry pieczonej wołowiny, ok 10 ziemniaków z koperkiem- bez sosu, bez masła itd, plus sałata z jogurtem naturalny Deser: miseczka poziomek nie tak łatwo jak truskawki![]() Wróciłam od 21 do domu , jeszcze zakupy z Tż zrobiłam i padłam ale też głodna nie byłam. A dziś, jeszcze gorzej. Śniadanie: na słodkie ochota więc pianki 80g, cała paczka plus herbata zielona i sok z cytryny z wodą![]() Duża przekąska:1,1kg truskawek Obiad: makaron z cukinią: cukinia smażona z przyprawami na sucho , potem łyżka oliwy, wymieszać i niebo w gębie Przekąska: jogurt, activa borówkowa Kolacja: albo koktajl seler/natka plus pomarańcza albo spać idę ![]() Może jutro się zacznę za prawdziwe dietowanie zbierać, ale nie wiem czy warto bo na weekend do przyjaciółki do Gdańska jadę, więc może być różnie
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
Margot haha trening czyni mistrza
![]() No i niezmiernie się cieszę, że zmotywowałam Cię do dbania o włoski i olejowania Ja nawet jak czasu nie mam to chociaż na troszkę ciapnę jakiś olej albo maskę ![]() Ale znowu kusi mnie podcięcie końców
|
#4566 |
|
Zadomowienie
|
Tycikata
za pomysł na bieganie ; )Migotenka bardzo podoba mi się kombinezon mam podobny tylko czarny z H&M i go uwielbiam, w takim czymś zawsze się wygląda elegancko lubie neon - fajnie wyglądasz Heroine mam nadzieję że ten Twój brzuszek już całkiem wydobrzał pojadłaś, popiłaś łagodzących rzeczy to może zareaguje i się uspokoi ![]() Margot też się zdziwiłam że tak szybko bo spodziewałam się czekania kilku miesięcy. Mam nadzieję, że to nie przez to że kiepski lekarz bo tak jak mówisz liczę na to że się zainteresuje, zdjęcie zrobi itp a nie odeśle z receptą... a co jest Twojemu TŻ ?Właśnie zbieram się do pracy, zjadłam na śniadanie 2 kromki ( jedna z twarożkiem i miodem, a druga z masłem orzechowym i bananem ) na obiad mam łososia ![]() Wczoraj byłam na siłowni - standard siłowe i bieżnia ![]() Miłego dnia dziewuszki
|
#4567 |
|
Zadomowienie
|
Hej Laseczki
ja się obudziłam dzisiaj z Tż coś spać nie mogłam bo tak gorąco w pokoju mamy mimo że na dworze wcale upału nie ma ;/ włąśnie mi się piecze w piekarniku beza bo robię takie coś http://www.delimamma.pl/2014/02/rola...-malinami.html Tż na urodzinki, wieczorem jak wrócę to wypijemy winko a jutro mam wolne więc możemy posiedzieć hehe. Heroine mam nadzieję że już dobrze się czujesz dziękuję ale taka chudzinka to nie jestem... a kombinezon jutro lecę przymierzyć bo nie chciało mi się ostatnio. tak po 6h pracuję Margot dziękuję, włąśnie nie mierzyłam i mam nadzieję że będzie ok bo jak nie to się wkurzę... i bierz się bierz za dietkowanie mimo ze week fajny Ci się szykuje ![]() Tinek masło orzechowe mam nadzieję że będzie fajnie ten kombinezon na mnie wyglądał jutro polecę oblookać
|
|
#4568 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajnie że posiedzicie sobie sami z TŻ, lubię takie wieczory z winkiem ![]() Pochwal się ciachem, na pewno bym nie pogardziła
|
|
#4569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Siema laski
![]() Ja to normalnie nie mam siły Nie wiem co sie dzieje, czy ja przechodzę jakąs grype bezobjawowo czy co Czy to te anomalia pogodowe tak mnie wykanczają?Zycie ze mnie totalnie wyszło, mam nadzieje ze to szybko minie.. Diete trzymam ładnie, wczoraj wkoncu zrobilam rano trening ![]() Takze ruszylam tyłek wkoncu i mysle ze przy tym juz zostane ![]() Zaraz Was nadrobię ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
Bravissimo ![]() Cytat:
Ja to nie wiem czy bym tak potrafiła ![]() Sliczne zdjecie i Ty taka szczuplutka ![]() Kombinezonik tez sztos, widziałam tez podobny w River tylko dzinsowy jasny i chodzi za mna... ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Heroinko a jak sampoczucie dzisiaj? Poprawiło się troszkę Medzik ja tez potrzebuję powrotu do olejowania Moje włosy to jedno wielkie sianoo I zastanawiam się nad kupieniem jedwabiu z GP, polecasz go? Nie tłusci Ci włosów? I w ogole chyba ze srednioporowatych zrobiły się wysokoporowate, muszę doczytac jakie oleje teraz dla mnie są wskazane ![]() Margotku kochany, znam to uczucie kiedy cieżko się zmoblizować bo i tak caly czas ma się przesiwadczenie porazki, musisz inaczej podejsc do sprawy. Załozyc ze poprostu Ci się to wkoncu uda, nie ma szans zeby było inaczej! Musisz byc z nami, przesiąknać na nowo zdrowym trybem zycia i zobaczysz ze podołasz! Sciskam Cię mocno ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- A i jeszcze z serii co u mnie to.. Doszła do mnie chyba najsmutniejsza wiadomość tego roku, otóż mój potencjalny choć niedoszły kandydat na partnera (jedyny który się wpisuję wkryteria ALE jest tez cos na pocieszenie Takze szanse na spotkanie następcy są duze |
||
|
|
|
#4570 | |||||
|
Zakorzenienie
|
heja maleńkie
Ja jeszcze w wyrze leże :P wstać mi się nie chce :P obudziłam się ok.10, zjadłam śniadanko, wypiłam kawkę i nie mam siły na nic :/ Ważyć dziś się nie zamierzam bo wczoraj za dużo na grillu zjadłam był mecz Niemcy - Portugalia i zrobiliśmy grilla elektrycznego w domu oglądając meczyk zjadłam 3 małe schaby i jednego szaszłyka... do tego troche Tzazyki zrobionego na twarożku z ogórkiem i czosnkiem. Byłam pełna jak beczka :/ więcej tyle nie jem! to był pierwszy i ostatni raz w te lato! :/ a na siłkę iść nie mogę spalić to bo dzieciaki ferie mają jeszcze ten tydzień :/ Zbieram się zaraz i idę na miasto. Muszę musli sobie kupić i żwirek dla kota. Kot mnie wykończy... codziennie rano drze morde na cały dom i tak już od roku ponad...I to jest codziennie!!!! Nie wiem już co robić :/ dostaje dużo jedzenia na noc a mimo to o 5-6 rano potrafi wyć że chce jeść i nawet jak dostanie jedzenie to i tak potrafi dalej wyć i łazić tak po całym domu. Nie mamy już z mężem siły na niego ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Śliczna jesteś! i jaka zgrabniutka Cytat:
no my kochamy plaże moglibyśmy tam zamieszkać na stałe :P No to dobrze, że poparzenie schodzi lada dzień i pewnie nic nie zostanie Oby spadała dzięki ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
będziesz miała gdzie się pluskać choć pewnie na początku miejsca tam nie znajdziesz bo taki tłum będzie ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
dzięki ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
jak mieszkałam w PL to nigdy ryb nie jadłam! no może raz na rok :P w sumie tutaj też przez pierwszy rok ryb nie kupowałam a ostatnio tak mnie tknęło i ciągle kupuje i jem pychaaa!!! Zastanawiam się tylko czy nie za dużo łososia bo on mega tłusty jest przecież i jakoś tak wolniej mi waga leci jak najem się go na wieczór :P---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
będziesz miała gdzie się pluskać choć pewnie na początku miejsca tam nie znajdziesz bo taki tłum będzie
|
|
#4571 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanów się, przeanalizuj plusy i minusy i weź się za ulubiony sport! Po troszku dziennie i z każdym dniem bedzie łatwiej Ehh no coś mi zaszkodziło ale myśle że to sałatka bo koktajle często pije i nic mi po nich nie jest a sałatkę jadłam pierwszy i ostatni raz :P Tinekk a co Ci się z nogą stało że Cie boli? Kiedy lecisz do Stanów? ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
U mnie też upałów póki co niema więc nie puchnę no ale lato dopiero się zaczyna ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
dopiero połowa czerwca! Dlatego od tego momentu nie jem sałatek w restauracjach :/ nie dość że sama sałata w tych sałatkach to jeszcze kosztuje fortune i pewnie nawet nie myją tych liści :/ jestem bardzo zawiedziona tą restauracją bo zawsze było tam pyszne jedzenie ale sałatki to porażka na maksa. No kurde ale powinni jakieś pismo wysłać że kończy się umowa i czy chcę przedłużyć czy nie.. a tu nic! przedłużają sami :/ palanty :/ Szczerze to nie chce mi się chodzić na tą siłownie i wiele razy wam pisałam.... a teraz jeszcze to mnie spotkało :/ do lipca byłoby idealnie a do października w ogóle mi nie pasuje :/
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2014-06-17 o 13:13 |
|||
|
|
|
#4572 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry laski
![]() U mnie dalej fatalnie... już nie mogę z tym ganianiem do kibelka ![]() Cytat:
no chyba, że kupujesz mega odtłuszczony ja na szczęście za serem żółtym nie przepadam, za to uwielbiam mozzarellę ![]() No rozumiem, że wieczorem nie masz ochoty na jedzenie- ja często też tak mam i sama pozwalam sobie na koktajl zasugerowałam tylko, że to może nie służyć organizmowi, bo wszędzie trąbią, że białko to podstawa, a na kolację to w szczególności. Trzeba obserwować swój organizm i przekonać się po czym się najlepiej czujemy i czy waga spada. Mi np. owoce na wieczór zbytniej szkody nie robią, więc reguły nie ma ![]() Cieszę się, że mogłam pomóc No szczerze powiem, że jadłospisy nie powalają salami też tłuste jest, lepiej jakąś chudą szynkę zjeść, schab pieczony czy pierś z kurczaka/indyka (wiem, że sama robisz ). No te kulki czekoladowe to bez komentarza tak samo pianki na śniadanie wiesz jakie błędy popełniasz, więc teraz tylko spiąć du.pkę i wdrożyć je w życie bo to zgubne
|
|
|
|
|
#4573 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie nie o ile brzuch mi nie dokucza (no dokucza, ale to zasługa @ ) to ta sr.aczka mnie wykończy ileż można się męczyć... Masło orzechowe ![]() Brawo za siłownię ![]() ![]() Cytat:
nie rób smaka sto lat dla TŻ-ta Dzięki, ale niezbyt nic mi nie pomaga, mało jem i w ogóle jest do nie złapała... poza tym sił mi brak... nie ma życia we mnie ![]() Wiem co mówię, ślicznie wyglądasz Wiesz już jak się czeszesz na wesele? Moja fryzjerka jest zajęta ![]() Cytat:
już myślałam, że ponownie nas opuściłaś ![]() Nie gadaj, że znów chora jesteś?
|
|||
|
|
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa... dzień piękności, ja chcę w końcu ruszyć te włosy do przodu
![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Margot Ja dzisiaj weekend we wrocku spędzałam, ale dzisiaj już do Torunia wracam Takie życie na walizkach A olej dobrałam za pomocą jakiegoś blogu o włosach do mojej porowatości, na razie nie widzę żadnych zmian, ale dzielnie nakłam, na minimum godzinkę, a ostatnio udawało mi się zostawiać na całą noc No kochana, to bierz się do roboty, spinaj Żebyś za rok nie urosła o kolejne 2 rozmiary!!!
|
#4575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak wyżej... kiepsko nie wiem kiedy to się skończy... ale chyba wolę już mieć zaparcia Czekoladko, wiesz co w pierwszej chwili pomyślałam? także współczuję
|
|
|
|
|
#4576 | |
|
Zakorzenienie
|
Podcinaj, to tylko końce
![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Czekoladka Odbijemy Kliczko dla Ciebie Zaraz tutaj aborcja będzie, odzyskamy męża Za trening i dietkę ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- IDŹ DO LEKARZA!!! Może jakiegoś wirusa masz!
|
|
#4577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie nie jakoś strasznie dużo, no ale jak na kolację to rozumiem, że było Ci ciężko na żołądku masz nauczkę :P ale powiem Ci, że też bym wszamała coś z grilla tak dawno nic nie jadłam Masakra z tym kotem ja bym chyba nie wytrzymała ![]() Cytat:
no i filet z pstrąga łososiowego też jest dobry ![]() No nie wiem... TŻ mówi żeby poczekać jeszcze dwa dni, bo biegunka może się utrzymywać do tygodnia czasu... tylko to takie uciążliwe
|
||
|
|
|
#4578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nałożenie oleju na włosy to 5 minut, a jak masz wolną chwilkę i siedzisz w domku to nakładaj, każda minutka z olejem na włosach cenna albo może jakieś maseczki nawilżające ukręć z gliceryną/sokiem z aloesu + olej jakiś, maska nawilżająca i taki mix na godzinkę przed myciem, albo po, w zależności jak Twoje włoski bardziej lubią Może nie potrzebują slesów/slsów a silikonów, bo slesy to jedynie do oczyszczania włosów, a jeżeli porowatość Ci skoczyła to polecam lepsze zabezpieczanie jakimiś serami silikonowymi/ jedwabiami itp Ja od silikonów nie stronię, bo przy prostych włosach sprawdzają się znakomicie i chronią włosy przed urazami Co do jedwabiu GP to jest ok lubię go ale znam lepsze rzeczy np serum biovax A+E, albo marion z drogocennymi olejkami ( te nowe co wyszły ) bardzo dobrze się u mnie spisują A co do olejów to mi do wysokoporów bardzo dobrze sprawiał się olej winogronowy i olejki Alterra Cytat:
![]() A ludzi na pewno będzie od za.ebania w dodatku przez pierwszy miesiąc jest wstęp darmowy także tego no wiem wiem ale szkoda mi każdego centymetra
|
|
#4579 |
|
Zadomowienie
|
Czekoladka tak to prawda ja też po treningu mam ochotę na węgle proste, a teraz gdy ładna pogoda to lody jak znalazł ;D taki big milk, czy jakiś wodny to nie groźny
![]() Skoro już dup.ko ruszyłaś to pierwszy krok wykonany, teraz będzie tylko lepiej ![]() Monia zawsze mnie zadziwia że potrafisz tak długo spać :d ja tylko jak wracam z wesela potrafię spać do 10/12, a tak to na co dzień max 7 niby mogę dużo rzeczy zrobić i pozałatwiać, ale czasami mi się aż nudzi i pospałabym, ale nie dam rady ![]() Współczuję sytuacji z kotem naprawdę... ja uwielbiam ciszę i spokój więc nie wiem jak długo bym wytrzymała, tym bardziej że Wy lubicie sobie pospać.. Noga ( goleń ) boli mnie od biegania, spowodowane jest to podejrzewam tym że biegam po asfalcie a nie po miększym podłożu ( teraz gdy biegam na bieżni nie mam z tym problemów ) ale jak biegam po ścieżkach rowerowych itp to mam ogromny ból golenia, mam problemy z normalnym chodzeniem. Do Stanów lecę 16 sierpnia - 14 września, równe 2 miesiące jeszcze, nie mogę się doczekać i muszę się wziąć do kupy z dietą bo wiem że tam po miesiącu wrócę z dobra nadwyżką ( sprawdzone ) Dziś miałam łososia na obiad, jutro też Heroine kurcze martwi mnie Twój stan, możesz się odwonić przy takiej biegunce, mam nadzieję, że chociaż pijesz większe ilości płynów. ALe skoro Twój TŻ mówi żeby dać Ci jeszcze chwilę czasu to tak zrób Byłam na rowerze z bratem, bo oczywiście po pracy spałam i obudziłam się o 17 i się nudziłam. Przejechaliśmy sobie 20 km ( zawsze włączam aplikacje endomondo, polecam aktywnym :P ) pogoda fajna, nie ma skwaru, ale jest przyjemnie ciepło
|
#4580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz zaczęłam brać inne tabletki- oby pomogły ![]() Brawo za rower ![]()
|
|
|
|
|
#4581 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy to pogoda, czy to jakis wirus czy jakies niedobory nie mam pojecia ![]() Wyniki mam ok, ale moze zelazo sobie na wzocnienie pobiorę ![]() Ostatnio to poprostu wszytsko robie bo muszę, na siłe, najchetniej tak samo jak Ty tylko bym spała.. Swoja droga ten Wasz wyjazd do Niemiec, chyba był jedną z najlepszych waszych decyzji w zyciu, no nie? Istny raj tam macie Latem jest co robic gdzie pojechac, mnostwo miejsc na wycieczki, jeziora do tego dobre zarobki no i same Niemcy są piekne, architektura cudowna, wszedzie czysto, najlpesze bezpieczne drogi, poprostu hajlajf Cytat:
Cytat:
No i wciaz mam nadzieje ze to tylko plotki i ktos je szybko zdementuje |
|||
|
|
|
#4582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do masek to uzywam po kazdym myciu normalnie jak nigdy i przestały sobie radzić A mam litrowe butle caly czas w ruchu i oporne są te włosy. Fakt faktem ze trzymam krotko bo wiecznie tego czasu brak, ale wczesniej i po krotkim czasie widzialam roznice.Tak, mialam na mysli silikony a nie slsy Własnie chyba tego teraz potrzebuję na serio![]() A olej winogronowy akurat mam więc swietnie się składa A jak kladziesz olej na noc to jak z tym spisz? Bo ja poprostu robilam juz podejscia ale zaraz uwale cala poduszkę, to nie dla mnie przynajmniej nie w tym wydaniu Chyba ze ktos ma jakis patent Bo recznik na poduszkę nic nie daje, rano lezy na podlodze Dzieki za pomoc ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Tinek a Ty kochana nie planujesz kiedys wyjechac do rodziców na stałe? Nie kusi Cię? ![]() A ja melduję dzien dietowy wzorowy Na obiad zrobilam sobie pyszne pieczone miesko wolowe z surówka, na podwieczorek zjadlam chyba z pol kg truskawek a kolacja koktajl ![]() Dzisiaj bez treningu, bo caly dzien odczuwałam efekty wczorajszego, wiec dzisiaj regeneracja
|
||
|
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuszki chciałam wam poodpisywac ale mi laptop padł a kabel mam w sypialni gdzie śpi mój mąż i nie chce go budzić i łazić tam. Obejrze kawałek meczu Rosja- Korea i spadam do wanny a potem spać. Dzis bylam na rowerach z mężem i dziećmi, przejechaliśmy ok 20 km. Było chwilami ciężko bo ja z Kolinem w krzesełku więc pod górki masakra no i jeszcze pod wiatr jechalismy a wiało dosyć mocno. Na kolacje w domku zrobiłam dziś mocarelle z pomidorami i sałata z octem winnym i byłam z dnia zadowolona dopóki mężowi sie grilla znowu nie zachcialo :-( smaku mi narobił i wpierdzielilam dwa szaszłyki :-( znowu najedzona jak swiniak ide spac :'( ciężkie jest zycie z facetem będąc na diecie :-(
Jutro mąż pojedzie do pracy to wezme kompa i wam poodpisuje. Uciekam teraz mecz obejrzeć a potem do wanny i spać Dobranoc:-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4584 |
|
Zadomowienie
|
Czekoladka gdybym mogła być tam legalnie, to nie zastanawiałabym się ani chwili dłużej, tam po prostu żyje się łatwiej, zarobki wyższe a życie ogólne tańsze. Niestety wizja bycia tam na nielegalu, bez ubezpieczenia, bez prawa jazdy itp mi się nie uśmiecha, niestety to mnie powstrzymuje. Jedyna możliwośc bycia tam legalnie, to poślubić amerykanina, a ja już mam swojego TŻ :P
Też się nawpychałam wczoraj truskawek i czereśni w pracy że już dawno brzuch mnie tak nie bolał z przejedzenia, ale mamy sezon Heroine no to dobrze że chociaz płynów Ci nie brakuję, najważniejsze to nie odwodnić się na zdrowie w takim razie ![]() Wstałam, umyłam włosy i zjadłam śniadanie, do rpacy biorę łososia i kaszę gryczaną, a na przekąskę mam suszoną żurawinę i fistaszki ( nie solone ) po pracy idę prosto na siłownię, więc wrócę koło 18, miłego dnia
|
#4585 |
|
Zadomowienie
|
Hej Laseczki
wczoraj miło spędziliśmy wieczór z Tż przy winku ![]() za tydzień mam week wolny mam nadzieję że mi nie dołożą to pojechałabym do domku w ogóle w tym ross podoba mi się to, że nie siedzę za kasą 6 h tylko 2 h kasa głowna, kolejne perfumeria i kolejne dokładanie jeszcze nie potrafię tak fajnie doradzać bo kurcze tych kremów jest mnóstwo, każda cera inaczej zareaguje na dany krem i ciężko, więc muszę sobie w necie popatrzeć na recenzje kremów heheTinek bardzo chętnie bym się pochwaliła ale zapomniałam wczoraj zrobić zdjęcia a dzisiaj już nie ma czego ale wyszła bardzo podobnie tylko ja nie miksowałam malin tylko całe wymieszałam z masą Czekoladka dziękuję, i brawo za trzymanie dietki ![]() i oczywiście gupia jao dziecku to samo pomyślałam co Heroine Monia Kochana zjadłaś dwa szaszłyki i tym się przejmujesz? przecież szaszłyki są zdrowe, przynajmniej ja robię z cukini pieczarki cebulka papryka i pierś więc ja nie widzę powodu do przejmowania się Heroine dziękuję w imieniu Tż ![]() Kochana jak Cię jeszcze trzyma to może wybierz się do lekarza... co do czesania to chcę coś nisko z boku jakieś spięcie ładne, lekko luźne, muszę się zapisać do fryzjerki. mam nadzieję że się z nią zrozumiemy i mnie ładnie wyczesze hehe poszukaj na forum jakiejś fryzjerki może akurat znajdziesz fajną
|
|
#4586 | |
|
Zakorzenienie
|
Migotenka Za jakiś czas tak się obędziesz z tymi kosmetykami, że doradzanie nie będzie problemem
!---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
|
|
#4587 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj ojciec polowę zycia tam pracował własnie i ja po maturze do niego pojechałam i gdybym nie zmarnowała swojej szansy to pewnie bym została na dłuzej i nie pamietam jak to było z tą wizą ale ogolnie nie było wiekszych problemów, mogłam nawet zostac na stałe. Z tym ze to było prawie 10 lat temu ![]() A w Twoim przypadku nie ma zadnych okolicznosci lagodzacych w zwiazku z rodzicami skoro są tam oboje i pracują? Cytat:
![]() Masz wesele ? Cos przegapiłam? Cytat:
![]() Ja własnie wstalam i wcielam omleta z dwóch jaj, z pomidorami szczypiorkiem oliwą i łyzka łnu, pycha I zaraz pociwiczę
|
|||
|
|
|
#4588 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja takiego wypasionego śniadanka nie miałam ![]() Ale żeś się za siebie wzięła, no no
|
|
#4590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyznam ze nawet nie wiedziałam o tym, troche szkoda ze tak jest ![]() Cytat:
![]() Proszę Cię, jak dzisiaj zobaczylam swoj brzuch i uda to się załamałam, ja naprawde muszę stoczyc batalie żeby cokolwiek osiagnać. Wszytsko tak opornie idzie ze głowa mała
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.

zaliczyłam 30 min na bieżni i ponad 1h ćwiczeń na maszynach
okulary na nos z głową w dół 
oooo właśnie, rumianek! Zaraz sobie zaparzę, dzięki
no i duszę sobie podudzia z warzywami w lekkim rosołku właśnie 

bierz się za siebie, a jeszcze będziesz w S-kach śmigać i pomykać w stroju kąpielowym!
Może pewne produkty Ci nie służą i trzeba by to zmodyfikować? 
Dziś pewnie rowerek przed TV po 20 na jakimś filmie. Jutro menu wyjazdowe więc pewnie koktajl wypije (seler, pomarańcze albo grejpfrut) bo o 6 rano stałe pokarmy stają mi w gardle. A potem będę zdana na łaskę gospodarzy
a ten kombinezon bardzo fajny- nada się na drugi dzień 

Czy to te anomalia pogodowe tak mnie wykanczają?
był mecz Niemcy - Portugalia i zrobiliśmy grilla elektrycznego w domu oglądając meczyk

ileż można się męczyć...
nie rób smaka
nie złapała... poza tym sił mi brak... nie ma życia we mnie