|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Staraczki i Mamusie cz. 8 (jeszcze szczęśliwsza)
Konsternacja, to się nie da nie myśleć jak budzisz się rano i już wszystko wiesz. Ja nie sprawdzam w senniku już.
|
|
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha, bo ja właśnie pomyślałam, że Ty to zawsze sprawdzasz i się tym nakręcasz |
|
|
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;46925659]Almariel dziękuję
plan na dekorację jest taki: na stołach będą stały te wazoniki, po 3 obok siebie, w środku biała świeca, a w wazonikach będą goździki ułożone w kulkę (4 białe i 1 fioletowy/różowy). Na każdym stole 2 takie kompozycje. I to wszystko... Dlatego się obawiam, że będzie zbyt delikatnie...? A może niepotrzebnie?Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]Myślę, że to będzie w sam raz. ![]() Będą okrągłe stoły ? ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
![]() Calineczka, skoro śnią Ci się też pozytywne sny,to ciekawe, czy Ci się ciąża wyśni
|
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
No ciekawe....
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Konsternacja ja nigdy nie sprawdzam, moze nigdy przesada ale czasem sprawdze np pieski sprawdzilam
Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
|
|
#936 |
|
Konto usunięte
|
Almariel nie, będzie klasyczna podkowa
więc na jej "nogach" będą po 2 kompozycje, do tego będą 2 dodatkowe stoły, które będą tą podkowę przedłużać i na tych też będą po 2 na naszym stole będzie dość duże podłużne naczynie składające się z trzech okrągłych misek (nie umiem tego wytłumaczyć, bo jeszcze go nie widziałam) i w nim też będą goździki kolorowe ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Mózg mi zaraz wyparuje.
Mówię do męża że nim zajdę w ciążę, to wiedźmą zostanę i sąsiadki będą do mnie po poradę przychodzić i zioła, a on bez najmniejszego zastanowienia "już jesteś" ... Wyliczyłam sobie, że przede mną jeszcze ok. 2 miesięcy w zawieszeniu. To dużo. Może bym z czymś spróbowała. Może przez ten czas sama bym sobie pomogła. Tylko mam tyle informacji w głowie, że chyba mam jeszcze większą pustkę w głowie niż miałam wcześniej.
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
Lepiej nie gadajmy już o tych snach. Ja wam też wierzę, że tak nie macie.
Złośnica, twój tż będzie powtarzać badania? |
|
|
|
#940 | |
|
Wtajemniczenie
|
GRYZELDA- mi wazony bardzo się podobają. Uważam, że lepiej, aby było skromniej niż za dużo, ale po tym jak napisałaś o gożdzikach i świecach to myślę, że będzie tak wyważone w sam raz.
Ja dopiero wróciłam z rowerów z Mężem. Od 17 jeździliśmy ![]() Cytat:
a kilka dni temu taki piękny chodzący po łące i trącający mnie dziobem. A tu dzisiaj okres mi się zaczął Sny to też element podświadomości. Freud się tym zajmował i szwajcarski psycholog Jung. Sporo badań przeprowadził. Na pewno w sieci są jakieś publikacje w tym zakresie. BUU, Złośnica, Gryzelda, Kanwa, Calineczka, Magiusia, dziękuję za przeczytanie i docenienie moich wypocin. MAGIUSIA- a pracę mgr pisałaś ogólnie o relacja damsko męskich, czy skupiałaś się na jakimś szczególnym aspekcie? ZŁOŚNICA- ja ziarna lnu wrzucam do sałatek, makaronu, kaszy z warzywami, do mięsa, kaszy manny, jogurtu, ciasta, chleba. Do wszystkiego. Ale nie mielę. Niepokalanka piłam. Najpierw samego. Potem wymieszałam z ziółkami. Prolaktyna spadła. Od jakiegoś czasu pijam je nieregularnie. Poczytaj sobie może na tym forum, co pisała Jalouse, albo na jakiejś zielarskiej stronie. |
|
|
|
|
#941 |
|
Konto usunięte
|
Aggo na pewno zrobię zdjęcia jak już wszystko będzie gotowe, bo sama będę to wszystko układać
sama jestem bardzo ciekawa ostatecznego efektu... Mam nadzieję, że będzie tak, jak w mojej wizji i nie będę żałować, że sama się za to zabrałam, zamiast zlecić na sali.Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój brat to od dziecka gada przez sen
|
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Wg Freuda, to na pewno śni mi się, bo che mi się chłopa
|
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja też wam wierzę.
Gryzelda nie stresuj się, wszystko wyjdzie pięknie Wazoniki śliczne! ariadna między innymi. Czemu go bierzesz? Masz nieregularne cykle/problemy z hormonami/owulacją po #? Ja się zastanawiam czy w moim przypadku może być jeszcze gorzej. Ziółek nie piję, bo przestałam po poprzedniej @. Bardzo mnie ona rozbiła i powiedziałam pass wszystkiemu. konsternacja mam nadzieje, że ta metoda mu pomoże. ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Calineczka tak. aggo to teraz clo? Dziekuję za info. A piłaś go w wersji jakiejś herbatki czy jak?
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Konsternacja, przestałam szukać tych książek, bo wy musicie mieć rehabilitację / fizjoterapię a nie terapię SI. Tak zrozumiałam. Vojta jest skuteczny, ale chyba trochę boli.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Aggo to cykl z clo zaczynasz?
![]() Jak ja bym brała wszystko to co przeczytałam że może mi pomóc to by mi chyba wątroba odmówiła posłuszeństwa . Nie można sobie wmawiać wszystkich możliwych chorób jak się ich nie ma! Calineczko nie możesz przeginać.Wiem że się martwisz i szukasz sposobu jak zajść w ciążę ale co chwilę wymyślasz inną chorobę. A może wszystko jest ok tylko musisz nauczyć się cierpliwości? Nie mówię tego absolutnie z braku sympatii dla Ciebie a wręcz przeciwnie.Miotasz się biedna w tym internecie czytając głupoty i się zastanawiasz czy aby choroby o której przeczytałaś nie masz.Wybacz że to napisałam ale musiałam. ... 6 cs @5.07 |
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Złośnica no to kciuki i leć po clo.
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
Calineczka dziękuję. Albo nie-dziękuję. Jeszcze chwila czekania przed nami. Jak będzie ok, to według planu gina clo.
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#950 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;46926103]Aggo na pewno zrobię zdjęcia jak już wszystko będzie gotowe, bo sama będę to wszystko układać
sama jestem bardzo ciekawa ostatecznego efektu... Mam nadzieję, że będzie tak, jak w mojej wizji i nie będę żałować, że sama się za to zabrałam, zamiast zlecić na sali.Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]Ja sama robiłam bukiet, butonierki, dekoracje kościoła, sali. Przyznam, że z efektu byłam zadowolona. Choć u mnie na sali świece były takie długie, zapewnione przez obsługę, wazony mieli, ja tylko zrobiłam kokardy (podobne do Twoich, ale z kremowej wstążki) a w nich były włożone chyba goździki i dalie (ogółem białe i fioletowe kwiaty z ogrodu) Wejście do sali dekorowała obsługa- mimozami. Na parapetach też stały wazony z nią. Jakbym na to wcześniej wpadła to bym chciała i ją na stół ![]() Uwielbiam polne kwiaty Cytat:
49 dni a poprzednie są w podpisie. W piątek idę na usg ![]() e tam on nie tylko o tym pisał ![]() Miał facet dużo przemyśleń i zapoczątkował tyyyle rzeczy
|
|
|
|
|
#951 |
|
Raczkowanie
|
Złośnica, ja w poprzednim cyklu nie miałam owu, jestem tego pewna. W tym niby miała być wg lekarza. Mierzę temperaturę i skoku nie zauważyłam, tzn temperatura mi urosła ale w ciągu 3 dni stopniowo, i trzyma się wysoko. Już sama nie wiem, co jest. Chodzę do lekarzy i g***no wiem.
|
#952 |
|
Konto usunięte
|
Ariadna ten wzrost powolny też można potraktować jak skok (o skoku mówi się, jak temp. z dnia na dzień wzrośnie o min. 0.2 stopnia)
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję w imieniu Jasia za życzenia szybkiej poprawy, jesteście kochane
![]() Tak Calineczko, wychodzi na to, że SI to teraz nasze najmniejsze zmartwienie. Nie wiem czy ta metoda boli. Fakt, darł się w niebogłosy jak rehabilitantka z nim to robiła ale jak w domu ja mu robiłam ćwiczenia to się uśmiechał. Pewnie coś źle zrobiłam... |
|
|
|
#954 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#955 |
|
Raczkowanie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;46926493]Ariadna ten wzrost powolny też można potraktować jak skok (o skoku mówi się, jak temp. z dnia na dzień wzrośnie o min. 0.2 stopnia)
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]Dziękuję, jesteś nieoceniona. W tym mies test owu wyszedł pozytywny, a w zeszłym same negatywy, więc chyba jakiś progres jest.
|
#956 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
od jakiegoś czasu uczę się tak postrzegać cały świat ![]() Ad. niepokalanka- kupiłam na allegro owoc niepokalanka. Zmieliłam go w moim robocie kuchennym Zaparzałam, jak herbatę. A potem dorzuciłam do ziółek i piłam z nimi (wg mojego przepisu miałam go w składzie) Możesz też kupić tabletki castagnus, cyclodynon. Ja ich nie mogłam, bo mają otoczkę z laktozy jednowodnej, a mam z nią problem ![]() ZŁOŚNICA, KANWA- tak! Zaczynam clo Lekarz chce mnie jeszcze zobaczyć w piątek na usg i lecimy ze wspomaganiem. Czyli Wy teraz ze mną będziecie łykać? Jeszcze Gornek? Ktoś jeszcze ? KONSTERNACJA- wiem, że jest bardzo dobre centrum intensywnej terapii Olinek. (okolice czerniakowskiej / mostu siekierkowskiego) Mają stronę internetową, więc możesz poczytać. ARIADNA- oby wszystko się ustabilizowało, a chodzenie po lekarzach przynosiło efekty- jakby było wtedy cudownie ![]() ELINKA- dobrze, że wizytę masz już za sobą i że pogoiło się, co miało. |
|
|
|
|
#957 |
|
Konto usunięte
|
Ariadna nie ma za co
|
|
|
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję. Pomyślę o tym. Ja jeszcze nie. Dopiero jak powtórzymy wyniki męża. Ćwiczę swoją cierpliwość. Powodzenia w takim razie.
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
soniuska ale nie da sie tak o problemach innych nie myslec
![]() kanwa tez chce taka orgazmicza galaretke zlosnica alez te bociany Cie atakuja ze wszystkich stron,niech chociaz cos dobrego przyniosa ![]() ja tez wam strasznie wspolczuje tych dlugich i nieregularnych cykli, ciezko byc w takim zawieszeniu caly czas no witaj w klubie ![]() Gryzelda chocbys sie starala nie wiem ile,to mam wrazenie ze zawsze ktos moze sie znalezc komu cos nie bedzie pasowalo ale bedzie dobrze kochana sama juz sie nie moge doczekac Twojego slubu chociaz mnie tam nie bedzie a wazoniki bardzo ladne,mysle ze taka dekoracja bedzie w sam raz,a tez chce zdjecie potem zobaczyc hehekonsternacja to zeby szybko byly efektyaggo wiesz freud moze i wiele zapoczatkowal,ale nie ma co ukrywac ze sprowadzal wszystko do seksu ![]() Calineczko przeciez to wcale nie jest tak ze jak pol roku sie starsza cos na pewno musi byc nie tak,sama pisalas ze przez ten czas maz 2 razy chyba chorowal,raz Ty,a raz odpuscilas,absolutnie na napisze Ci zebys "zluzowala " czy odpuscila bo nie wiem co to znaczy czasem jak slysze historie ze ktos tak "zluzowal" to mam wrazenie ze musial juz calkowicie pogodzic sie z faktem ze nie bedzie dzieci i automatycznie przestawal tak duzo o tym myslec ale tez mam wrazenie ze za duzo doszukujesz sie u siebie wszystkiego |
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
buu
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.

plan na dekorację jest taki: na stołach będą stały te wazoniki, po 3 obok siebie, w środku biała świeca, a w wazonikach będą goździki ułożone w kulkę (4 białe i 1 fioletowy/różowy). Na każdym stole 2 takie kompozycje. I to wszystko... Dlatego się obawiam, że będzie zbyt delikatnie...? A może niepotrzebnie?
[/QUOTE]

07.07.2012