O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-17, 16:50   #1771
arletka1313
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

ło matko 6 tyg???gianka naprawde osiwiejemy! dzieki za porade,popatrze te zele. a tak zapytam czy lakier moze byc innej firmy niz zel?
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 17:07   #1772
Gianna M
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Arletko moze byc , dobra baza to najwazniejsze i top tez mozna jakis fajniejszy wtedy lakiery powinny dobrze trzymac

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 17:33   #1773
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Super zakupy
A co to za zestaw do stempelków?
To jest tak, że masz płytkę metalową z wygrawerowanym wzorem i taki stempelek z gąbką oraz ścierak. Wybierasz sobie wzorek, paćkasz to lakierem, nadmiat ścierasz i potem za pomocą tej pieczątki przenosisz na paznokieć. Tutaj jest filmik:
http://youtu.be/_8tA_J5t-JQ?t=1m1s

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Yss jakie lakiery kupiłaś? schellac sa super ale bardzo drogie,moja kosmetyczka mówiła że nie ma co bubla taniego kupować bo ona raz kupiła miętowy kolor i nie trzymał się na paznokciach TŻ dobry jest
Ja raczej tak jak Arletka, kupiłam zestaw za 120zł. Ale to jeszcze mogę żel dokupić lepszy.

Aga No to Ci przeprosiny na dobre nie wyszły. Ehhh... pewni ludzie nie zrozumieją.

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
bardzo ładnie wazy
a babcia no cóz,jednym wpuscic drugim wypuscic
wczoraj byłam chwile u mamy i opowiadała mi ze pytała sie o mnie i o Lenke znajoma z przedszkola. no mama jej powiedziała ze "Lenka to grubasek",ta pyta po kim bo i ja i tz jestesmy szczupli,a mama "Arleta szczupła?szkoda ze jej pani teraz nie widzi,taka gruba, a i G. nic nie brakuje". super no nie?
Chyba by mnie krew zalała.

Byliśmy we Wałczu, znowu nakupowałam trochę tego i owego.
Teściowa kupiła Marysiu ogromnego misia. Ja się nic nie odzywałam, ale gdzie dla takiego niemowlaka co ma miesiąc taki miś. Jak przy wejściu były zabawki dla 0+. Szczerze, to aż strach pomyśleć co będzie wymyślać jak my będziemy mieć dziecko.
A jeszcze się dziś dowiedziałam, że moja szwagierka wzięła przed całą rodziną w tajemnicy ślub cywilny . Dziwne to takie, są razem tyle lat, wszyscy go znają. Zachowali się szczeniacko, żadnym rodzicom nie powiedzieli. Bo niby to dla dobra małej, bo żeby nie było problemów z nazwiskiem. Głupie tłumaczenie, nie rozumiem takiego zachowania.
Idę się poszwendać, bo TŻ marudzi o komputer. Swojego nie zabrał i wychciewa.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 17:49   #1774
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Hej Laski,szykuję zaraz Młodego do kąpania a później "Run Forest,ruuun" chyba że szwagier się rozmyśli bo dzisiaj coś nie w sosie

Arletko a ile za jeden lakier płacisz? wiem że są drogie te dobre ale na serio warto wydać więcej a może i komuś też założysz i za jakiś czas wydana kasa się wróci moja kosmetyczka używa tych http://allegro.pl/ll-cnd-shellac-lak...258066882.html

Yss nie ma jak "dojrzali ludzie" masakra jakaś, a z tym misiem to też nieźle.Kostusiowi chcieli wujkowie takie coś wielkie kupić a ja zapytałam gdzie sobie go posadzę i czy chcą go kupić po to żeby kurz zbierał stempelki fajne

Klusiu u nas nie było nigdy rozwolnienia ale powiem Ci że jak siostry córce wychodziły ząbki to miała rozwolnienie i sis jej smectę dawała i Orsalit do picia bo to się przy biegunce dzieciom daje,mam nadzieję że Hanuś już lepiej

Gianka może to przez stres? pij herbatki i walnij sobie karmi na dobry sen mam nadzieję że u Ciebie wszystko dobrze?My jak się kupka zatrzymała(ja tak myślałam że to kupka) to byliśmy na dziecięcym oddziale i zrobili Młodemu lewatywę i myślałam że będzie w domu gigant kupa a się okazało że tylko wielkie pierdy szły czyli gazy się zatrzymały i po lewatywie ulżyło mu bardzo.

Laski spadam bo czekam na TŻta na skypie coś dla Was
http://www.youtube.com/watch?v=CYLIb2G6B0k
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 18:06   #1775
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość

U nas poszla kupa matko jak sie ciesze dziewczyny

Cytat:
Napisane przez yssmay Pokaż wiadomość
To jest tak, że masz płytkę metalową z wygrawerowanym wzorem i taki stempelek z gąbką oraz ścierak. Wybierasz sobie wzorek, paćkasz to lakierem, nadmiat ścierasz i potem za pomocą tej pieczątki przenosisz na paznokieć. Tutaj jest filmik:
http://youtu.be/_8tA_J5t-JQ?t=1m1s

Byliśmy we Wałczu, znowu nakupowałam trochę tego i owego.
Teściowa kupiła Marysiu ogromnego misia. Ja się nic nie odzywałam, ale gdzie dla takiego niemowlaka co ma miesiąc taki miś. Jak przy wejściu były zabawki dla 0+. Szczerze, to aż strach pomyśleć co będzie wymyślać jak my będziemy mieć dziecko.
A jeszcze się dziś dowiedziałam, że moja szwagierka wzięła przed całą rodziną w tajemnicy ślub cywilny . Dziwne to takie, są razem tyle lat, wszyscy go znają. Zachowali się szczeniacko, żadnym rodzicom nie powiedzieli. Bo niby to dla dobra małej, bo żeby nie było problemów z nazwiskiem. Głupie tłumaczenie, nie rozumiem takiego zachowania.
Idę się poszwendać, bo TŻ marudzi o komputer. Swojego nie zabrał i wychciewa.
AAaa takie cośFajne

Ale dziwnie się zachowali

Mały już śpi.Dziś całyt dzień miał dobry humor,ząbki troche odpuściły.Oby noc była spokojna.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 18:33   #1776
_Kluska_
Zakorzenienie

dziekit idę posmectę i orsalit, jak nic się nue bedxie dzialo to nie dam ale wole mieć w domu

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 18:55   #1777
Ziajka
Wtajemniczenie

Kluska, tak jak dziewczyny piszą smecta i orsalik. Ewentualnie probiotyk. A z 'domowych' to możesz podać kleik ryżowy na wodzie przed każdym karmieniem ok. 3Łyżeczki, zagęści , żeby od razu nie przeleciało. Biedna Hania, niech zdrowieje szybciutko

Agabi , Arletka i tyle w temacie babci i mamy.

Yss odpoczywaj, zbieraj siły a ja i musi być dobrze. Spodobał się kocyk?

Iza super, że Domiś ma lepszy dzień odpoczeliście troszkę

Kuba dziś skończył 5 miesięcy zjadł pierwszą marchewkę, trochę krzywił się, a potem śmiał czyli smakowało
Za to na spacerze dał taki popis, że aż wszystkie bloki w całym mieście wyglądały kto tak się wydziera i co za niedobra matka idzie. A komentarze obcych ludzi niech sobie wsadzą w du.p. w końcu zasnął i spacerowałam dalej. Mam nadzieję, że to zęby Kubuś nie był histerykiem
Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-17, 19:05   #1778
CoffeeHeaven
Zadomowienie

My już po pierwszym ktg, serduszko bije jak ta lala, oby już na zawsze, moja mała laska będzie miała temperament, nawet na ktg wierciła się ile popadnie

Ziajka
za 5 miesięcy, szybko to leci

Agabi ta Twoja babcia, jednym słowem żal szkoda nerwów

Kluska matko zdrówka dla Haneczki
Stary 2014-06-17, 19:22   #1779
mysia1986
Zakorzenienie

Hej ho! Jestem i ja

Ledwo żyje, jak wyszłam z domu przed 8 to wróciłam po 17. I dodam, że cały czas spacerowałam. Natrzaskałyśy z Kluskami tyle kilometrów, że

Kluska, to moze temu Hana tak marudna była Biedna kochana
Nie jestem chyba taką czarownicą, skoro posiedział dzisiaj ze mną ładnie i troszkę sie posmiałą i pogadała

Iza, bardzo się cieszę, że mieliscie lepszy dzień

Coffee, brawa za ktg!

Ruda, za dzisiejszy trening

Spadam pranie rozwiesić i pod prysznic
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 19:38   #1780
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Kluska, tak jak dziewczyny piszą smecta i orsalik. Ewentualnie probiotyk. A z 'domowych' to możesz podać kleik ryżowy na wodzie przed każdym karmieniem ok. 3Łyżeczki, zagęści , żeby od razu nie przeleciało. Biedna Hania, niech zdrowieje szybciutko

Agabi , Arletka i tyle w temacie babci i mamy.

Yss odpoczywaj, zbieraj siły a ja i musi być dobrze. Spodobał się kocyk?

Iza super, że Domiś ma lepszy dzień odpoczeliście troszkę

Kuba dziś skończył 5 miesięcy zjadł pierwszą marchewkę, trochę krzywił się, a potem śmiał czyli smakowało
Za to na spacerze dał taki popis, że aż wszystkie bloki w całym mieście wyglądały kto tak się wydziera i co za niedobra matka idzie. A komentarze obcych ludzi niech sobie wsadzą w du.p. w końcu zasnął i spacerowałam dalej. Mam nadzieję, że to zęby Kubuś nie był histerykiem
Za 5 miesiecy i marcheweczke

Cytat:
Napisane przez CoffeeHeaven Pokaż wiadomość
My już po pierwszym ktg, serduszko bije jak ta lala, oby już na zawsze, moja mała laska będzie miała temperament, nawet na ktg wierciła się ile popadnie

Ziajka
za 5 miesięcy, szybko to leci

Agabi ta Twoja babcia, jednym słowem żal szkoda nerwów

Kluska matko zdrówka dla Haneczki
Ciesze sie że wszystko ok

Stary 2014-06-17, 19:45   #1781
agabiwro
Wtajemniczenie

jestem i ja

dziewczyny, no babcie nie ma innego sposobu jak przytaknąć, wpuścić jednym i drugim wypuścić. Jutro mam do niej podjechać po pierogi ruskie, ale nie obyło się bez komentarza: "ale na raz nie zjedz", odpowiedziałam, że jak mi będą smakowały to zjem wszystkie na jedno posiedzenie i już no i tradycyjnie, patologicznie mam to w dupie.

dziewczyny ząbkowe, albo te które jeszcze ząbkowymi nie są. teraz coś mi świta, że chyba Wam o tym pisałam...ale nie jestem pewna...pani stomatolog na SR u mojej kumpeli mówiła, że dziecku trzeba od pierwszych dni życia, przecierać dziąsełka wacikiem z ciepłą wodą. Początkowo nie jest to dla dziecka przyjemne, ale z czasem się przyzwyczaja i lepiej znosi ząbkowanie.

Jaśka zaśmiała się w głos. Miałam ten zaszczyt usłyszeć to pierwsza...moja siusiara.

pasierbica była, w związku z tym że ma dzisiaj imieniny kupiliśmy jej szorty w h&m i strasznie się cieszyła. Znowu przyszła do nas w za ciasnej spódniczce i obtartymi nogami, i do tego stpami bo miała przyciasne baleriny bez skarpet. Ja patrzę, a ona ma dosłownie czarny pępek, no i tłumaczenie że musi być. Wzięłam się za polerkę, ale za zeszło tylko częściowo, kazałam jej namoczyć podczas kąpieli i czyścić dalej. Na bank tego nie zrobi

Gianka, ja myślę że ta laktacja to może być słabsza z nerwów. Pij meliskę i wszystko wróci do normy.

Kluska, chciałabym kupić nosidlo, no chyba baby bjorn ale za diabła nie wiem jak się do tematu zabrać.

muszę się położyć, bo coś mi się słabo zrobiło

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-17, 20:02   #1782
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Forest Gump się melduje Dzisiaj przebiegłam na początek bez przerwy2,5km potem krótki szybki spacer i tak nam zleciało że zrobiliśmy łącznie 3,7mk w 23minutyTeraz zjadłam pomidora z ogórkiem i piję miętkę bo coś żołądeczek szaleje

Kluska,Mysia fajnie macie z tymi spotkaniami cieszę się że kolejna randka naszych trzech "pizbijek" się udała

Klusiu jak Hana? przeszło jej trochę?

Agabi no z pasierbicą to już pałki przegięcieta jej matka jest nienormalna szkoda dziecka-dobrze że chociaż na Was może liczyć jak coś a jak Dżas ją znosi?

Ziajka Kubulek ma już 5mcy zaraz będzie siedział,raczkował,drepta ł a później będziesz wszystko przed nim chować Bidulek ząbki pewnie go męczą-czarodziej nasz kochanyjakaś focia by się przydała

Coffe super że wszystko dobrze

Piszczele mnie znowu bolą jakby mi ktoś wpie*dol spuścił po nogach
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-06-17, 20:07   #1783
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość
dziewczyny ząbkowe, albo te które jeszcze ząbkowymi nie są. teraz coś mi świta, że chyba Wam o tym pisałam...ale nie jestem pewna...pani stomatolog na SR u mojej kumpeli mówiła, że dziecku trzeba od pierwszych dni życia, przecierać dziąsełka wacikiem z ciepłą wodą. Początkowo nie jest to dla dziecka przyjemne, ale z czasem się przyzwyczaja i lepiej znosi ząbkowanie.

Jaśka zaśmiała się w głos. Miałam ten zaszczyt usłyszeć to pierwsza...moja siusiara.

Kluska, chciałabym kupić nosidlo, no chyba baby bjorn ale za diabła nie wiem jak się do tematu zabrać.
co do przecierania dziąseł to powinno się ponoć od urodzenia -resztki mleka zalegające na dziąsłach docierają do środka i mogą osłabiać zęby. tak mi kazał szwagier (prawie) stomatolog. ja zaczęłam to robić jak Hania skończyła 2,5mca bo mi się przypomniało nie wiem czy pomaga na ból ale na pewno przyzwyczaja do zabiegów w buzi i to sobie chwalę.

co do nosidełka to BB są fajne tylko wybierz model co ma pas na lędźwiach - mi go bardzo brakuje

gratuluję głośnego śmiechu

Mysiu wysłałam Ci coś na fb

piję karmi i idę się kąpać i do łóżka- to Was nadrobię o ile Hania się nie obudzi do tego czasu..

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 20:15   #1784
mysia1986
Zakorzenienie

Normalnie nogi mi do du^py wchodza. Leze i sie nie ruszam, tz donosi arbuza

Ruda, ja nienawidze biegac. Fajnie, ze znalazlas cos dla siebie i sprawia Ci to frajde. Ja to nie mam pojecia ile my km dzisiaj zrobilysmy, moze Kluska swoim tel mierzyla, ale obstawiam tych kilosow w cholere..

Agabi, z ta pasierbica to siedze i oczy wytrzeszczam. Czarny pepek i nie moglysvie domyc Ja pierdziu!
Pierogi
Marcel <3

Stary 2014-06-17, 20:20   #1785
arletka1313
Zakorzenienie

chciałam tylko powiedziec "dobranoc",znowu jestem nie w humorze...
kuźwa jakas handre mam ostatnio czy co?
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-17, 20:21   #1786
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Mysiu no mi to sprawia frajdę,km dużo nie jest ale mam satysfakcję że daję radę chociaż tyle. Ja dzisiaj objadałam się arbuzem i sikałam co 5minut Podejrzewam że ponad 10km zrobiłyście jak Kluska z wózkiem szalała

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:

Ej co jest
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-06-17, 20:32   #1787
mysia1986
Zakorzenienie

Ruda, ja mam to samo po arbuzie. Zawsze sie objem na noc a potem wstaje 3-4 razy na siki. Kiedys na spiocha sie spieprze z tych schodow..
Najwazniejsze to robic to co sprawia radoche. A endorfiny napewno Ci sie podnosza po biegu

Arletko, kochana, co to za chandra?! Mow kogo
Marcel <3

Stary 2014-06-17, 20:33   #1788
Kamildiana
Zadomowienie

Jestem. Stwierdzam ze nie pocytuje bo po dwóch dniach przerwy nie nadążam
Mojej Naci też chyba zabki ida i to górny prawy ciagle tam smyra i oczywiscie wrzask przy gryzaku. Ostatnio jest marudna.
Ja dzisiaj tz wygarnelam ze jestem zmęczona ze nic mi sam z wladnej woli nie pomaga i co ? Krolewicz poczul się urazony. W du.pie to mam.

Tyle pisania czytam was ciagle ale z pisaniem gorzej musze poczekać az moja corka bedzie grzeczniejsza
żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie
Kamildiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 20:33   #1789
Lila_27
Zakorzenienie

Brawo dla Kubusia za 5 miesięcy i marcheweczkę

Coffe za ktg Fajnie usłyszeć bicie serduszka

Ewciu podziwiam Twój zapał do biegania Ja się wszystkim szybko nudzę

Dziewczyny dowiedziałam się czegoś, co może pomoże w rozwiązaniu zagadki alergii małego.. otóż przed nami mieszkało tu małżeństwo z córeczką, u której też zdiagnozowano AZS i nie mogli dociec od czego ?Matka tak jak ja była na restrykcyjnej diecie, ale nic nie pomagało, przeszło jak mała miała 6 m-cy.. a objawy identyczne jak Natanek ! Czy to zbieg okoliczności?? Czyli może uczulać coś w domu lub na zewnątrz! ja nie wierzę w takie zbiegi okoliczności!
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 20:39   #1790
PannaMagda
Zakorzenienie

Brawa dla Kubula za zjedzenie ohydnej marcheweczki i za skończone 5 miesięcy :brawo:
Ewcia.. ale będziesz mieć kondycje :P
Mysia a Kluska to pozwala Ci chociaż wózek poprowadzić ?

Ja mam wk*rwa.. posprzątałam chałupkę, zrobiłam zakupy a ten dekiel nie przyjechał.. i nie wiem czemu.. nie odp. na sms nie odebrał telefonu.. ja to mam szczęście ( zezowate !)
Stary 2014-06-17, 20:40   #1791
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Lila nie wiem nawet co napisać-jak w filmie

Kami powiedz mężowi żeby zjadł Snicersa bo zaczyna gwiazdorzyć

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
Napisane przez PannaMagda Pokaż wiadomość
Brawa dla Kubula za zjedzenie ohydnej marcheweczki i za skończone 5 miesięcy :brawo:

Ja mam wk*rwa.. posprzątałam chałupkę, zrobiłam zakupy a ten dekiel nie przyjechał.. i nie wiem czemu.. nie odp. na sms nie odebrał telefonu.. ja to mam szczęście ( zezowate !)

To dzisiaj miała być randka? może coś się stało??? Fuckkkk
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-06-17, 20:40   #1792
mysia1986
Zakorzenienie

Ruda, ja mam to samo po arbuzie. Zawsze sie objem na noc a potem wstaje 3-4 razy na siki. Kiedys na spiocha sie spieprze z tych schodow..
Najwazniejsze to robic to co sprawia radoche. A endorfiny napewno Ci sie podnosza po biegu

Arletko, kochana, co to za chandra?! Mow kogo
Marcel <3

Stary 2014-06-17, 20:44   #1793
PannaMagda
Zakorzenienie

Lila.. może jak będziesz u lekarza powiedz o tym mu.. może na coś wpadniecie..
Ewcia.. no miał przyjść do mnie skręcić mi łóżko, bo na materacu śpię od kilku dni.. nie wiem czy się coś stało czy co.. ale się głupia martwię, a żyjemy w czasach telefonów itp. cokolwiek mógł napisać.

Arletka.. nie idz tylko pisz o co chodzi !

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-17, 20:47   #1794
mysia1986
Zakorzenienie

Kuzwa, nie lubie z tel pisac bo mi sie posty dubluja..

Magda, a jakze! Pchalam wozek, tyle ze pusty Hanka zwiedzala swiat na rekach. No i na moich kolankach tez siedziala
A ten Twoj to co?!?
Marcel <3

Stary 2014-06-17, 20:55   #1795
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Wreszcie nadrohilam

wysłano z telefonu

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 20:56   #1796
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość
jestem i ja

dziewczyny, no babcie nie ma innego sposobu jak przytaknąć, wpuścić jednym i drugim wypuścić. Jutro mam do niej podjechać po pierogi ruskie, ale nie obyło się bez komentarza: "ale na raz nie zjedz", odpowiedziałam, że jak mi będą smakowały to zjem wszystkie na jedno posiedzenie i już no i tradycyjnie, patologicznie mam to w dupie.

pasierbica była, w związku z tym że ma dzisiaj imieniny kupiliśmy jej szorty w h&m i strasznie się cieszyła. Znowu przyszła do nas w za ciasnej spódniczce i obtartymi nogami, i do tego stpami bo miała przyciasne baleriny bez skarpet. Ja patrzę, a ona ma dosłownie czarny pępek, no i tłumaczenie że musi być. Wzięłam się za polerkę, ale za zeszło tylko częściowo, kazałam jej namoczyć podczas kąpieli i czyścić dalej. Na bank tego nie zrobi

Gianka, ja myślę że ta laktacja to może być słabsza z nerwów. Pij meliskę i wszystko wróci do normy.

muszę się położyć, bo coś mi się słabo zrobiło

śmiech dziecka jest cudowny

Cytat:

Co sie dzieje?
Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Brawo dla Kubusia za 5 miesięcy i marcheweczkę

Coffe za ktg Fajnie usłyszeć bicie serduszka

Ewciu podziwiam Twój zapał do biegania Ja się wszystkim szybko nudzę

Dziewczyny dowiedziałam się czegoś, co może pomoże w rozwiązaniu zagadki alergii małego.. otóż przed nami mieszkało tu małżeństwo z córeczką, u której też zdiagnozowano AZS i nie mogli dociec od czego ?Matka tak jak ja była na restrykcyjnej diecie, ale nic nie pomagało, przeszło jak mała miała 6 m-cy.. a objawy identyczne jak Natanek ! Czy to zbieg okoliczności?? Czyli może uczulać coś w domu lub na zewnątrz! ja nie wierzę w takie zbiegi okoliczności!

O kurcze dziwna sprawa

Cytat:
Napisane przez PannaMagda Pokaż wiadomość

Może coś sie stało?

Mały dzisiaj śpi spokojnie.Dobrze ze mu te zeby dziś odpuściły.

Stary 2014-06-17, 20:57   #1797
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Poczytalam Was i małej zarządziła nurofen i co śpi ale przedtem obaliła 2 cyce no jednego całego i z drugiego troszkę bo czuje po tym drugim że nie zjadła całego

wysłano z telefonu

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-06-17, 20:59   #1798
Ziajka
Wtajemniczenie

Zęby zaczęły się pięknie zasnął, za pół godziny płacz nie do ukojenia dobrze , że dziś kupiłam żel (Ewcia, Klusia ) przeszło trochę po posmarowaniu, ale co chwilę wybudzał się z płaczem przez godzinę . Bidulek mój kochany już widać białą kreseczkę, oby szybko poszło

Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 21:00   #1799
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Kobietki gratuluję wszystkim tygodni miesięcy i nie cieszę się z marudzenia Waszych pociech .

PannaMagda oby nic się nie stało D. Może się przestraszył

wysłano z telefonu

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-06-17, 21:03   #1800
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Ziajka Biedny Kubulek,jak będzie się tak wybudzał to kup czopki Viburcol.Wskazania: Czopki działające wspomagająco w stanach niepokoju u niemowląt i małych dzieci przebiegających z goraczki lub bez gorączki, występujących w przebiegu np. ząbkowania, kolki niemowlęcej lub przeziębienia.
U nas pomogły jak Kostuś miał akcję z bólem brzuszka przed lewatywą

Basiu cześć

Izka jak po spotkaniu?
Run bitch!Ruuun!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości