|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 20+
Cytat:
weź mnie do walizki, nie jest az tak duża :P koniecznie dużo fotek prosze narobić! ![]() miało byc zdjecie
|
|
#1202 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe ale dzieciak fajny
Mój psiak to bokser. Uwielbiam go nad życie, ale moja wymarzona rasa to buldog francuski ![]() Pingwin... armatnia... taa To ja nie lufa ale wielkie lufisko![]() Mam straszne problemy z wizazem, nie chce mi wskakiwać stronka, wyskakuje database error. Dopiero teraz udało mi się zalogować. Komuś też muli? Czy tylko ja mam kłopot.
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
aneczka już 5 razy wysyłałm PW i ciagle sie wiesza więc pisze tu
BTW jak było tylko zmiana zasad 4 dni jak tydzień 1 2 dni jak tydzień 2 1 dzień jak 3 nie ma dnia wolnego ale niestety należysz to tych bidaków, którzy aby chudnąć potzrebują obcięcia BTWfajne foty
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
lasencje lece do kina na shreka 3
potem sie odezwe ![]() buuuuuuuuuuuuuziaki |
|
|
|
#1205 |
|
Rozeznanie
|
NO trzeba było nasza fote w okularkach wkleic to moja ulubiona !! chyba sobie na tapete dam bo Aniołki to sie kryja jak nic! Anka na podboj Hollywoodu
![]() co ty na to hehe, narazie zbieram sie w sobie do diety
|
|
|
|
#1206 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tylko czekam by sobie fotek narobic ![]() Cytat:
te sliniaki podobaja ci sie ?![]() ![]() ![]() Ale jakby nie bylo maja cos w sobie uroczego Kiedys tez mialam boksera tzn. bnokserke ja tez mialam problem z wejsciem na wizaz ![]() ![]() P.S dodaje zdjecia moje psiaczka
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, niestety muszę się pożegnać na jakiś czas z Wizażem
od jutra zmieniam miejsce zamieszkania. Z Wielkopolski emigruję na Dolny Śląsk Jestem ciekawa, jak będzie mi się mieszkało z moim TŻ trzymajcie kciuki byśmy się nie pozabijali :roll eyes:buziaki dla Was Kochane dwudziestki plus
|
|
|
|
#1208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawstydziłam się ![]() a na Twoim zdjeciu to Ty z psiuniem i z TŻetem? ![]() ja to zdjecie dobrze znam ale i tak zawsze mnie rozsmiesza. jaka Kasia kiedys była niewinna .. dawno to bylo Cytat:
![]() zajrzyj do nas jak bedziesz mogła! |
||
|
|
|
#1209 |
|
Wtajemniczenie
|
witam was.
Aneczka świetne fotki, jak możesz wytrzymać w tym rózowym kolorku ?Marzena7777 - śliczny piesek i pani również. ja brne w swoje postanowienie i nie zamierzam się poddać. jutro mój TŻ jedzie w delegację do Mielna ~!!~~~~ aaaaaa już mu zazdroszczę bo szybciej zobaczy morze niż ja .... bo razem się wybieramy 23 lipca. jestem padnięta po dniówce, mamy nadal wyprzedaż i tak to ładnie zauważyła Navi --- ... szok! nogi to mi wysiadają! ale jutro mam wolne i razem z koleżanką z pracy jedziemy nad wodę oby tylko było słońce, bo dziś przez moje miasto przeszła taaaka burza, że jeszcze się błyska, ale podobno błyska się na pogodę, więc SIUP do wyrka i do jutra pa pa pa pa ![]() ![]() ![]()
|
|
#1210 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja Ci sie pośmieje ![]() Cytat:
może idzcie na basen :P
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
hello
|
|
#1212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hheeej, ano i jestem zdziwiona! wczoraj takie sztormy, a dziś SKWAR, już od 7 nie śpię, TŻta zawiozłam do pracy,bo biore auto i zmykam nad wisłę. jem śniadanko (wzięlo mnie na Nestle Fitnes z owocami i nat. jogurtem z ziarnami zbóż) mnniam. pieski też najedzone i wyczekują słowa "jedziemy nad wodę" - wtedy reagują conajmniej jak poparzone! skaczą, wariują, szczekają! itd. ... przed chwilą zjadły indyka z makaronem więc teraz bAAArdzo mnie kochają! ahhhhh ...... mój ukochany dziś mnie opuszcza ! na 5 dni !!!! nie 3 !!!!! nad morzem sobie będzie - pracował ! drań ale w sumie już zorganizowałam na jutro babskie - czyli dużo lekkich sałatek i owocowych koktajli !!!
|
|
|
#1213 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mial byc taki kolor jak ta sciana u Ciebie (na zdjeciu z fleszem) ale nie wyszlo bo zly kolor wybralam Cytat:
Cytat:
5 dni... sporo jak na to ze codziennie sie widzicie no ale z kolezankami nie zginiesz ![]() zazdroszcze tego upału i wylegiwania nad woda... a nestle fitness nie sa ani troche dietetyczne |
|||
|
|
|
#1214 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
własnie ---- wawa a żory to daleka droga , więc zanim od wawy dojdzie deszc,z ja już się poopalam. navi Ty to potrafisz dosadzić ..w morde jeża! ja na raz nie zjadłam całego opakowania, kilka łyżeczek dosypałam do naturalnego jogurtu. czasami mam wrażenie, że im mniej jem tym bardziej tyję?!? kiedyś mogłam codziennie jeść frytki z ociekającym tłuszczem,a teraz nie wiem co to się porobiło. bo staram się jak mogę i lipa! pocieszam się że centymatry mi lekko spadły, jak miałam w udzie 61, tak teraz mam 58,5.
Edytowane przez ka.si Czas edycji: 2007-07-03 o 09:07 Powód: literówka |
|
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
ja też zazdroszę upału i przede wszystkim wylegiwania się nad wodą, ja w pracy tkwię
jeszcze na dodatek wczoraj dowiedziałam się ze wyjazd na wakacje poważnie zagrożony, ludzie się sypią, na początku chętnych 20 a teraz bida ![]() edit: kasi zapomniałam że Ty z żor, to do Wisły rzeczywiście bliziutko, fajnie masz
|
|
#1216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to tak jak u mnie, wczoraj już wywiesiłam ogłoszenie, że szuakmy sprzedawców! szok! bida w ludziach jak nic! a jak już przychodza to naprawdę marnoty! ohhh na szczęście do końca września mam sezonowego pracownika, ale już teraz zaczynam rekrutację ano jestem z Żor i do miasta wisła i nad wisłę mam około 35km powoli się zaczynam szykować, psy już szaleją!
|
|
|
#1217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to normalne, ze im mniej jesz tym szybciej tyjesz, je sie 5 razy dziennie a mniej, powiedzial ekspert ![]() Cytat:
ja jade na mazury z gora 13 osobami. tez zawsze cos ![]() a w pracy gesta atmosfera..szef telefon zgubil i zllyyyy chodzi
|
||
|
|
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() baw się dobrze kochana ![]() a ten wyjazd to nam sypie przede wszystkim z powodów finansowych, może jak przerzucimy się na coś tańszego to ekipa wróci ![]() osz kurcze mój szef też zły że aż iskry idą...
|
|
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja mam do wisły jakies 15km a jak mieszkalam w innej dzielnicy to mialam 10min spacerem
|
|
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe
![]() chyba wieczorem w koncu na basen wyskoczę, już mnie ciągnie od dłuższego czasu, zabrałabym tego "mojego" ale kostiumu nie mam odpowiedniego hehe jeden byle jaki to w nim nie wyjdę, a drugi nie nadaje się do pływania- bo to grozi katastrofą hehe,
|
|
#1223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te kobiece problemy |
|
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
heh bo ten drugi strój to jest do wyglądania a nie do pływania
![]() coś mnie w krzyżu łamie, pewnie przez takie głupie wczorajsze ćwiczenia
|
|
#1225 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() gratuluj e pomysłu! jak się szef dowie, a może się dowiedzieć,b o wystarczy rozkręcić i zobaczyć mokre plamy po coli to nas (ją) pozabija! nie wiem czy ta dziewczyna mi na złość robi, ale tak dalej nie będzie !!! już ogłosiłam, że za nikim nie będę chodziła w krok i tłumaczyła co wolno a czego nie! wydaje mi się że niektórzy za dorosłych się mają więc niech myślą!!!! ALE SIĘ WKURZYŁAM, dobrze być nie może ! ja mam to w dupce bo mam wolne i nie zamierzam się stresować.ostatni obiad w tym tyg dla narzeczonego, bo wraca w niedzielę w nocy ![]() robię mu Kotlet słoneczny cebulką obsypany : -1 pierś z kurczaka -10dag sera żółtego -majonez -4 duże cebule -sól pieprz, zioła do drobiu jak pozostałe składniki sa już usmażone to na końcu wstawia się pierś z kurcz. do piekarnika , kładzie się na góre plaster grubo, sera i piecze się do momentu az ser zaleje kurczaka kaloryczne, ale on może.ja bede miała w wersji light gotowany filet, plus duuużo warzyw
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale z ta cola niezly numer.. jak mozna byc tak sprytnym? ![]() szkoda ze wypad nie wypalił... ale nacieszysz sie TŻetem w domku to tez ma swoje plusy
|
|
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi się już w pracy nie chce siedzieć...
navi Ty już chyba niedługo kończysz co, o 13? kasi pysznie to brzmi...mniam
|
|
#1228 |
|
Rozeznanie
|
Wreszcie mogę "usiąść" na neta
W sobotę udało nam się przewieźć w sobotę wszystkie rzeczy do nowego mieszkanka - potem pojechaliśmy na weekend na wieś i późnym wieczorem w niedzielę wypakowaliśmy najpotrzebniejsze rzeczy i dalej mieszkamy "na walizkach" Ale dziś będę miała już internet w domku więc będę mogła wreszcie powisieć na wizażu
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1230 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kto co dziś je na obiad ! już wpisywac się
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

Qrcze mnie znow dawno nie bylo;/.....dziewczyny chcialabym tak regularnie pisac z wami , ale duzo rzeczy na to nie pozwala ;/
.......
Slicznego psiaka masz

To ja nie lufa ale wielkie lufisko

Jestem ciekawa, jak będzie mi się mieszkało z moim TŻ

czyli dużo lekkich sałatek i owocowych koktajli !!!

gratuluj e pomysłu! jak się szef dowie, a może się dowiedzieć,b o wystarczy rozkręcić i zobaczyć mokre plamy po coli to nas (ją) pozabija! nie wiem czy ta dziewczyna mi na złość robi, ale tak dalej nie będzie !!! już ogłosiłam, że za nikim nie będę chodziła w krok i tłumaczyła co wolno a czego nie! wydaje mi się że niektórzy za dorosłych się mają więc niech myślą!!!! ALE SIĘ WKURZYŁAM, dobrze być nie może ! ja mam to w dupce bo mam wolne i nie zamierzam się stresować.