![]() |
#1441 | |||||||
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
Cytat:
![]() O matko, dziewczyny...ale dzisiaj miałam sen. Śnił mi się mój ex! I że niby jesteśmy znów razem, że wróciliśmy do siebie... Ale ja nie bylam w ogóle szczęśliwa. Ba! W tym śnie miałam myśli "ale jak to, co teraz, jezu...ale jestem zła na siebie! Byłam przecież taka dumna, że już nie jesteśmy razem...". Hahhaa, to jak już nawet we śnie zaczynam myśleć i cieszyć się z tego, że zerwaliśmy, to może to znak, że moje życie wraca na dobre tory ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
I niektóre z Was mi odpisały "olej go!", "bardzo dobrze, że z nim zerwałaś!", a ja wtedy myślałam "jezu...takie mocne słowa...ja jeszcze z nim nie zerwalam...i tęsknię... i żałuję" ![]() Cytat:
Zechcesz się podzielić z nami swoją historią? Cytat:
![]() Cytat:
Okej, ja może i faktycznie lubię trochę kontrolować, ale BARDZO nad tym pracowałam i o wiele się poprawiłam. Jak jeszcze byliśmy razem, to sam przyznał, że już nie kontroluję. Ba! Potem to narzekał, że mam go w du*ie ![]() Ale kurczę, chyba nie ma nic dziwnego w tym, że chciałam się z nim spotykać częściej niż tylko 2 dni w tygodniu... ![]() I że np. chciałam spędzać czas tylko z nim, a nie np. chodzić na imprezy do jego znajomych, za którymi jeszcze nie przepadam... Oczywiście byłam gotowa na kompromisy, typu idziemy na jego imprezę, a potem następnego dnia już razem na spokojnie, jakiś film, czy coś. Ale chyba nie pasowało ![]() Cytat:
Jest mi bardzo przykro, że tak się potoczyła Twoja historia. Sprawa jest o tyle bolesna, że wypalenie uczuć nastąpiło chyba tylko z jego strony, tak..? Jakie Ty masz podejście do tego? |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1442 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1443 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1444 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj znowu dno. Po tej wczorajszej rozmowie uświadomiłam sobie, że dla nas już nie ma szans. Że on teraz jest dopiero szczęśliwy. Jak mnie nie ma. I powrotu nie będzie.
Wieczorem wzięłam tabletki nasenne i uspokajające bo inaczej nie dałabym rady. Inaczej bym nie zasnęła. Do pracy nie poszłam, wezmę na kilka dni L4. Jeszcze te tabletki mnie chyba trzymają więc wracam do łóżka. Nie wiem jak to przetrwam ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#1445 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Duużo siły na dzisiejszy dzień ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Rozeznanie
|
U mnie od rana tragedia
![]() Tak bardzo pragnę jego dotyku, czułych słów.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1447 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie poddawajcie się. Mnie samej jest ciężko, ale musimy wziąć się w garść... Kiedy jest mi źle, czytam sobie z początku tego wątku opowieść o kobiecie, umieszczoną przez ivy_chance. Pomaga, daje siłę i wiarę na lepsze!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1448 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Problem jest w tym, że ja chcę być szczęśliwa z nim. Chcę żeby on był szczęśliwy ze mną, chce mieć wspólne plany, wspólne problemy. On, jako człowiek, bardzo dużo dla mnie znaczy. Z mojej strony nic się nie wypaliło. Kocham go tak samo jak kochałam 2 tygodnie temu. Czuję, jakby ktoś mi zabrał ważną część mojego życia i została dziura, której nawet nie chcę zapełniać. Żałosne jest to, że mam głupią nadzieję, że jeszcze będziemy razem, że go odzyskam i poradzimy sobie ze wszystkim. Cytat:
Cytat:
A ja rzuciłam pracę, bo mieliśmy wyjechać. I muszę sobie inaczej zapełniać czas. Znów byłam rano na siłowni. Sama się dziwię skąd organizm ma siłę skoro nie chce jeść... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1449 | |
Rozeznanie
|
Hm też sobie przeczytam jutro.. Ale kurcze ja ciągle sobie przypominam jak mnie przytulał, to uczucie, że jestem bezpieczna, i że już nie chce nigdy żeby mnie ktokolwiek inny tulił, normalnie czuję ten dotyk jego.. Nie potrafię sobie z tym poradzić, cały czas mam to w głowie :/
Chce żeby już była ta cholerna połowa lipca, żeby wrócił do Pl i się wszystko wyjaśniło.. Cytat:
Wiesz, że ja na początku jak się zaczęło psuć między nami miałam tak samo ? Nic nie jadłam, chudłam strasznie, a jeszcze miałam siłe iść wieczorem biegać.. Ehh, i przez to wszystko teraz jestem tak chuda że masakra.. Dosłownie wszędzie mnie ubyło, chociaż moim zdaniem wyglądałam dobrze i on też zawsze mówił, że dla niego jest idealnie.. A teraz z 54 kg waże 47 kg :/ i ciagle ubywa.. Edytowane przez dziubecek16 Czas edycji: 2014-06-18 o 09:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny.
Pisałam w tym wątku jakoś w październiku, gdy zerwałam z Tż. W zimie wróciliśmy do siebie, a tydzień temu ze mną zerwał. Płaczę, tęsknię, chcę do niego wrócić, wybaczyć mu wszystkie złośliwości jakie skierował w moją stronę... a powód zerwania był błahy. Chciał się związać z dziewczyną pewną siebie, która akceptuje siebie, jest wesoła i osiągnie sukces. Ja byłam chora. |
![]() ![]() |
![]() |
#1451 |
BAN stały
|
Dziewczyny poznałam znów kogoś,od wielu tygodni często spotkaliśmy sie na swojej drodze.Widziałam go nad jeziorem,w sklepie bo pracuje w innej biedronce niż ja ale blisko mojego domu,na mieście po prostu wszędzie stawał na mojej drodze.Udało mi się znaleźć go na Facbooku,ale co się okazało miał dziewczynę od dwóch miesięcy i jest młodszy ode mnie aż o 5 lat
![]() Ale go zaczepiłam na Facooku i tak się zaczęło.Po pierwszym spotkaniu strasznie nas do siebie ciągnęło.Po drugim spotkaniu zostawił swoją dziewczynę,a my spotykamy sie już prawie dwa tygodnie.Mam strasznie dużo obaw.Ale widzę,że mu na mnie zależy i w ogole dojrzały facet jak na swój wiek,ale jednak młodszy. Pewnie osadzicie mnie zaraz,że komuś odbiłam faceta.No niestety nie zrobiłam praktycznie nic.Powiedziałam mu tylko tyle,że jeżeli chce sie ze mną spotykać ma ja zostawić i tak po prostu zrobił.Nie wiem czy warto się w to pakować. |
![]() ![]() |
![]() |
#1452 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Raczkowanie
|
Też tak mam od rana;/znowu płakałam..na szczęście na 14 do pracy i wtedy nie mam czasu o nim myśleć..Rano dzwoniła do mnie ciocia i pytała do kiedy mam tutaj umowę i żebym wracała do domu(przeprowadziłam się dla ex 600 km) bo maja dla mnie pracę- tylko mam się zdecydować czy wracam;/i to jest ten problem;/
Edytowane przez kalana23 Czas edycji: 2014-06-18 o 10:03 Powód: dopisanie |
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Raczkowanie
|
Cześć Wam!
Właśnie rzucił mnie facet, dwa tygodnie przed tym jak mieliśmy zamieszkać razem, po prawie trzech latach bycia razem. I to z takiego durnego powodu, że on jednak woli kumpli i imprezy... Rozwaliło mnie to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1455 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Palant... nic wczesniej się nie psuło ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1456 |
Raczkowanie
|
Palant... nic wczesniej się nie psuło ?[/QUOTE]
Właśnie nie! Czasem jakieś kłótnie, jak każdy. I nagle stwierdził, że jestem za mało rozrywkowa, nie da się ze mną wychodzić do 5 rano i że to koniec w takim razie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Wtajemniczenie
|
Whaaaaaaaat ??!! Może to tylko takie chwilowe, wybawi się i wróci, tylko czy warto tracić czas..? i czekać z nadzieją ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
Raczkowanie
|
narazie mineło 5 dni, przy czym wczoraj rozmawialismy i słyszałam, że mnie kocha, ale potrzebuje właśnie wybawienia. Więc teraz serce mówi mi, że mam poczekać, a rozum, żeby go kopnąć zdrowo w tyłek. Czy faceci używają czasem mózgu?!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1459 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem co czujesz, ale jesli to bedzie dlugo trwało to tylko się zamęczysz w takiej niewiedzy na czym stoisz... |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1460 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wmusiłam w siebie jedzenie i teraz mi niedobrze. Mój organizm to jednak jest masochistyczne bydle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1461 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1462 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1463 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1464 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1465 |
Zadomowienie
|
Moja historia chyba nie do końca tu pasuje - bo w związku jako takim z nim teoretycznie nie byłam. Ale to pierwszy facet, do którego coś poczułam (mam 20 lat) i nie mam wątpliwości, że on czuł przez pewien czas coś do mnie ("nie traktuję Cię tylko jak przyjaciółkę", "co byś zrobiła, gdybym Cię pocałował?" etc).
Jest inteligentny, towarzyski, otwarty, zabawny, odpowiedzialny i czuły. Gdybym potrafiła się z nim przyjaźnić, bez wahania chciałabym mieć go koło siebie. Ale wrócił do eks, do eks, która go rzuciła rok temu z przyczyn dosyć błahych. Byli razem 2 lata. Wczoraj napisałam mu, że muszę odejść, że zaczęło mi na nim za bardzo zależeć. Stwierdził, że nie miał pojęcia i że życzy mi powodzenia ![]() Może jest w tym trochę mojej winy - nie reagowałam aż tak entuzjastycznie na jego zaloty, chociaż bardzo mi na nim zależało. Ale chciałam go lepiej poznać, żeby potem się nie zawieść (ani nie zawieść jego) i nie cierpieć. Ech, żałuję trochę wczorajszej szczerości, bo na własne życzenie przekreśliłam całą znajomość.
Edytowane przez arrachne Czas edycji: 2014-06-18 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1466 |
sentimental animal
|
absolutnie cudownie
![]() widzę, że D. się stara, jest słodki i kochany, ja na razie jestem do tego trochę zdystansowana, ale z biegiem czasu mam nadzieję, że to się zmieni ![]()
#1467 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1468 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak bardzo nie wiem co ze sobą zrobić ![]() Jestem tylko ciekawa kiedy mu przeszło - bo jakiś czas temu rozmawiałam z jego przyjaciółką - ot, luźna rozmowa - a ta wypaliła: to jak, już jesteście razem? Wtedy byłam na etapie zaprzeczania, że coś czuję, więc zaczęłam tłumaczyć, że tylko się przyjaźnimy etc. Ona: uwierz, nawet jeśli tego ne okazuje, to znaczysz dla niego więcej. No, ale wróciła eks. Edytowane przez arrachne Czas edycji: 2014-06-18 o 11:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.